Soliloquy Review 2020: Er det den beste WordPress Slider Plugin?

Ser du etter en glidebrygg-plugin for ditt WordPress-nettsted? Soliloquy er en av de beste glidepluginprogrammene for WordPress på markedet. I denne Soliloquy-gjennomgangen vil vi se på funksjonene, prisene og ytelsen.


Soliloquy anmeldelse - Beste WordPress-glidebrygg-plugin

Om Soliloquy

Soliloquy ble opprinnelig opprettet av Thomas Griffin, den samme hovedhjernen bak OptinMonster, det beste e-postmarkedsføringsverktøyet og Envira Gallery, det beste WordPress gallery plugin.

Soliloquy er en av de mest populære WordPress-glidebrygg-pluginene i det offisielle WordPress-plugin-depotet med over 1 million nedlastinger. Siden lanseringen i 2012 har Soliloquy hjulpet bloggere, små bedrifter og til og med Fortune 500-selskaper med å lage flotte WordPress-glidebrytere.

I 2018 ble Soliloquy kjøpt opp av Nathan Singh, en gründer med base i Houston, Texas.

Soliloquy Review: Enkel og kraftig WordPress Slider Plugin

Soliloquy er en 100% responsiv og mobilvennlig glideplugin for WordPress. Den lar deg lage flotte WordPress-glidebrytere på få minutter, uten å måtte ansette en utvikler. De er også kjent som den raskeste WordPress-glidebryteren-plugin på markedet.

I vår Soliloquy-gjennomgang har vi satt løftene på prøve, slik at du kan bestemme om det er riktig WordPress-glidebryter-plugin for nettstedet ditt.

Hva er galt med de fleste glidebrytere?

Hovedproblemet med glidebryterne er at de er for trege. En dårlig kodet glidebryter kan betydelig øke siden lastetid. Som kjent er hastighet en av de viktigste faktorene i SEO. Ikke bare kan disse underordnede glidebryterne skade nettstedets SEO, de kan også ødelegge brukernes opplevelse.

En annen sak er brukervennlighet. De fleste WordPress-glidebrytere er ganske kompliserte og har mange alternativer pakket i et dårlig designet brukergrensesnitt. Du må slite med glidebryteren for å få det til.

I denne Soliloquy-gjennomgangen skal vi se på hvor raskt det er og hvor enkelt det er å konfigurere. Vi sammenligner også funksjoner og priser.

Legg enkelt glidebrytere i WordPress med Soliloquy

Soliloquy er den desidert mest brukervennlige WordPress-glidebryteren. Det integreres vakkert med ditt WordPress brukergrensesnitt. I motsetning til noen andre glidebrygg-plugins, føles Soliloquy som en del av ditt opprinnelige WordPress-miljø.

Lage en glidebryter med Soliloquy

Dette er fordi Soliloquy bruker de samme beste praksisene som WordPress selv. Dette gjør det veldig standardkompatibelt og brukervennlig for WordPress-brukere.

Det er utrolig enkelt å legge lysbilder i glidebryteren. Bare last opp lysbildene, eller velg dem fra WordPress-mediebiblioteket.

Konfigurasjonsalternativene er enkle og rett frem. Hvert alternativ blir tydelig forklart med kontekstuell hjelp.

soliloquysettings

Å legge glidebryteren til ethvert WordPress-innlegg og -side er praktisk talt uanstrengt. Du kan bare klikke på knappen over redigeringsprogrammet for å sette inn en glidebryter. Alternativt kan du også bruke kortkodene eller malkodene for å legge glidebryteren hvor som helst.

For detaljerte instruksjoner, se på denne veiledningen for hvordan du gjør det lage enkelt responsiv glidebryter i WordPress med Soliloquy

Blazing Fast Sliders med Soliloquy

Det mest fantastiske med Soliloquy er hastigheten. Glidebrytere opprettet med Soliloquy belastning utrolig raskt. Forskjellen merkes tydelig og vil bli satt pris på av brukerne dine.

Vi stoppet ikke bare der, vi opprettet faktisk glidebrytere med de samme bildene ved hjelp av andre plugins og kjørte tester mellom dem. Her er resultatene:

Glidebryteren
Side lastetid
Forespørsler
Sidestørrelse
monolog1,34 sek26945 KB
Nivo Slider2,12 sek291 MB
Meteor2,32 sek271,2 MB
Revolution Slider2,25 sek291 MB
LayerSlider2,12 sek30975 KB

Som du ser i de ovennevnte resultatene, var Soliloquy den hurtigladende WordPress-glidebryteren i testene våre.

Soliloquy laster først dekselet ditt, og deretter lastes resten av lysbildene asynkront. Det er ikke bare raskt på tester, det føles raskt for de besøkende også.

Mobile Ready-glidebrytere med Soliloquy

Soliloquy er lydhør og mobil-klar utenfor boksen. Glidebryterne du legger til vil se like bra ut på stasjonære PCer, nettbrett og til og med mobiltelefoner.

Mobilbrukere overgår raskt skrivebordsbrukere for de fleste WordPress-nettsteder. Hvis du bruker en glidebrygg-plugin som ikke fungerer bra med mobil, ødelegger du brukeropplevelsen for et stort antall besøkende.

Funksjoner og tillegg i Soliloquy Slider

Soliloquy tilbyr brukerne et rent, rent brukergrensesnitt uten rot. I motsetning til andre WordPress-plugins som har for mange alternativer, tilbyr Soliloquy ekstra funksjoner som tillegg.

Addons i Soliloquy

Hvis du vil bruke en ekstra funksjon, aktiverer du den ganske enkelt fra addons-siden. På den måten holder du glidebrytergrensesnittet tydeligere.

Denne tilnærmingen får også glidebryterne til å laste raskere. Fordi plugin-filen bare vil laste inn skriptene den trenger, og ikke alt annet som er pakket inn.

Her er en liste over tillegg som er tilgjengelig for Soliloquy:

Tillegg med flere lisenser

 • Skyvetemaer: Velg fra listen over forhåndsbygde maler for enkelt å lage glidebryteren.
 • Planlegg: Planlegg lysbildene dine for bestemte tidsintervaller.
 • Beskyttelse: Hindre brukere fra å laste ned lysbildene ved å deaktivere høyreklikk.
 • Instagram: Importer bildene dine raskt fra Instagram-kontoen din.

Utviklerlisens tillegg:

 • WooCommerce: Selg mer med interaktive produktglidere på eCommerce-butikken din.
 • Utvalgt innhold: Vis enkelt artiklene dine på hjemmesiden.
 • Lysboks: Lag en lysboks-glidebryter med letthet.
 • Karusell: Gjør glidebryteren til en responsiv karusell.
 • Dynamisk: Lag glidebrytere fra forskjellige forskjellige kilder.
 • Miniatyrbilder: Legg til miniatyrbilder som navigasjon for glidebrytere
 • Pinterest: Legg til en pin it-knapp i glidebryteren
 • PDF-glidebryter: Gjør PDF-filene dine til vakre lysbilder
 • Standardverdier: Fremskynde opprettingsprosessen med standardinnstillingene.
 • CSS: Tilpass glidebryterne dine slik du vil med tilpasset CSS og stiler.

3 grunner til å kjøpe Soliloquy

Nå som vi har sett på forskjellige funksjoner i Soliloquy, lurer du kanskje på om Soliloquy er det beste valget for nettstedet ditt. Her er noen faktorer som skiller Soliloquy fra konkurrentene:

1. Enkel og kraftig

Med Soliloquy er det en lek å bygge et forbløffende bilde- eller videospeil. For å lage en glidebryter, er alt du trenger å gjøre å dra og slippe bilde- eller videofilene i Native Slider-boksen. Alternativt kan du velge ekstern glidebryter hvis du vil laste opp bilder fra en ekstern kilde, for eksempel Instagram.

ensom redaktør

Hvis du vil, kan du omorganisere bildene etter behov og legge inn glidebryteren hvor som helst på nettstedet ditt. Soliloquy kommer også med mange ferdiglagde maler for å forbedre utseendet til WordPress-glidebryteren. Du kan til og med tilpasse glidebryteren med CSS.

2. Ikke-oppblåst plugin

Soliloquy kommer med mange funksjoner som hjelper deg å lage vakre WordPress-glidebrytere slik du vil.

For å gjøre grensesnittet fritt for rot, tilbyr Soliloquy ekstra funksjoner som tillegg. Når du trenger en ekstra funksjon, kan du aktivere den fra addons-siden.

3. Høy ytelse

Hvis gliderne ikke blir optimalisert, kan skyvekontrollene være et ressurstunge produkt på nettstedet ditt. Dette er grunnen til at vi anbefaler å velge en lett plugin som bruker minimale ressurser for å lage en WordPress-glidebryter.

Soliloquy-pluginen er svært optimalisert for ytelse på nettet og serveren. Det er faktisk den raskeste lasting av WordPress-glidebryteren i testene våre.

Kjerneplugin gir bare begrenset funksjonalitet for å lage en grunnleggende WordPress-glidebryter. Avhengig av dine behov, kan det være lurt å velge en høyere lisens for å få mer avanserte skyvefunksjoner og tillegg.

Støtte og priser for Soliloquy WordPress Slider Plugin

Prisene for Soliloquy starter fra $ 19 for en enkelt lisens uten tillegg. Multiplanen deres gir deg tilgang til grunnleggende tillegg for $ 49. Men deres bestselgende plan er priset til $ 99 for ett års støtte, ubegrensede nettsteder, alle tillegg og prioritert støtte.

ensom prising

Soliloquy har også en hovedplan som gir deg levetid tilgang til pluginen for $ 249.

Støtte tilbys av et billettbasert e-postsupportsystem med stort turnaround-team. Plugin gir deg også tilgang til detaljert dokumentasjon med trinnvise instruksjoner og hvordan du guider.

Vår dom om Soliloquy som den beste WordPress-glidebryteren

Med tanke på oppblåstheten pakket i andre glidebrygg-plugins, fant vi Soliloquy som en velsignelse. Det er utrolig raskt, har bunnsolid kode og et rent brukergrensesnitt. Det er definitivt en av de mest enkle å bruke WordPress-plugins vi noensinne har sett.

Vi synes det med rette fortjener tittelen til den beste WordPress-glidebryteren plugin på markedet. Vi gir det 5/5 stjerner! Her er oversikten over vurderingene våre:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få Soliloquy nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map