Sucuri Review 2020: Why We Love Sucuri + Pros and Cons

Er du bekymret for at hackere får ned nettstedet ditt, eller sprer skadelig programvare til de besøkende? Da trenger du en sikkerhetsplugin for å holde nettstedet ditt trygt. Sucuri er det ledende navnet innen programvaresikkerhet, og deres sikkerhetsplugin for WordPress er blant de mest populære. Finn ut om Sucuri passer for nettstedet ditt i vår Sucuri-anmeldelse.


Sucuri gjennomgang

Hvorfor alle WordPress-nettsteder bør ha en sikkerhetsplugin

Samtidig som WordPress er et sikkert CMS, sikkerhet er relativ – og det avhenger ofte av handlingene (eller passiviteten) til brukerne.

WordPress er en av de mest populære CMS-ene, som nå kjører over 31% av alle nettsteder. Dessverre gjør det det også populært blant hackere.

Hver dag blir titusenvis av nettsteder hacket. Målet deres er å stjele sensitive data, kapre serveren din eller e-post for å sende spam eller begå svindel, spre skadelig programvare til de besøkende og andre ondsinnede aktiviteter.

De fleste WordPress-brukere er ikke sikkerhetseksperter, og er ikke klar over de beste måtene å beskytte nettstedene sine på.

Men å bruke en sikkerhetsplugin som Sucuri kan automatisere og guide deg gjennom prosessene du bør følge for å slå tilbake mot hackere.

Om Sucuri

Sucuri Inc er verdens øverste sikkerhetsselskap. Det er kjent som en sikkerhetspakke som tilbyr sikkerhetsprogramvare og tjenester for nettstedet ditt.

Sucuri tilbyr en kraftig WordPress-plugin som du kan installere for å beskytte nettstedet ditt mot malware og hacks. Det skaper flere lag for å beskytte nettstedet ditt mot sikkerhetstrusler. Sucuri har en skyproxy-brannmur som omgår all trafikk før du sender den til hosting-serveren. Det blokkerer ethvert malware-angrep eller hackers forsøk på å sette nettstedet ditt i fare, og du får bare virkelige besøkende.

Det gjør også nettstedet ditt raskere i hastighet og ytelse. Sucuri er et flott tillegg til din must-have WordPress plugins-liste.

Hvorfor Sucuri Security?

Sucuri Inc er et anerkjent, globalt anerkjent selskap som tilbyr sikkerhetsprogramvare og tjenester for nettsteder til bedrifter i alle størrelser over hele verden.

Deres programvareprodukter inkluderer antivirus og brannmur på nettstedet, og de kan også hjelpe deg med å:

Hold deg trygg med WordPress Sucuri Plugin

Sucuri tilbyr også en WordPress-sikkerhetsplugin som vil forhindre at nettstedet ditt blir hacket. Den tilbyr verktøy for kontinuerlig å overvåke og skanne nettstedet ditt og plugge eventuelle sikkerhetslekkasjer og smutthull.

Noen av funksjonene inkluderer:

 • Sikkerhetsaktivitetsrevisjon: Logger all sikkerhetsrelatert aktivitet på nettstedet ditt, inkludert pålogginger, mislykkede påloggingsforsøk osv.
 • Overvåking av filintegritet: Oppdager automatisk endringer i filene dine automatisk.
 • Ekstern skanning av skadelig programvare: Bruker Sucuris skanner, SiteCheck, for å søke på nettstedet ditt etter skadelig programvare.
 • Svartelisteovervåking: Sjekker med svartelistemotorer for å sikre at nettstedet ditt ikke blir blokkert for sikkerhetsproblemer.
 • Effektiv sikkerhetsherding: Sikkerhetsherding fjerner sårbarheter, for eksempel å fjerne WordPress-versjonens skjerm og beskytte opplastningskatalogen.
 • Sikkerhetshandlinger etter hack: En sjekkliste over handlinger du bør gjøre i tilfelle nettstedet ditt blir kompromittert.
 • Sikkerhetsvarsler: Tilpass hvordan og hvor ofte du blir varslet om alle aktivitetene ovenfor.

Slik konfigurerer du Sucuri på nettstedet ditt

Etter å ha installert og aktivert Sucuri-plugin-en, vil du se et varsel om at du trenger for å generere en gratis API-nøkkel for å fullstendig aktivere alle funksjonene.

Sucuri Review - generer API

Klikk på Generer API-nøkkel -knappen og følg instruksjonene i popup-vinduet.

Det er det! Plugin-en konfigureres automatisk for deg.

Du kan nå navigere til Sucuri Security »Innstillinger å tilpasse alternativene hvis du vil. Du vil sannsynligvis se gjennom varslingsinnstillingene under Innstillinger »Varsler faner.

For å skanne nettstedet ditt etter skadelig programvare, bare gå til Sucuri Security »Malware Scan og klikk på Skann nettsted knapp.

Sucuri Review - skann etter malware

Du kan klikke på tvers av kategoriene for å se detaljene i resultatene.

Sucuri Review - se skanneresultatene

Hvis du klikker på Sucuri Security »Herding, ser du en liste over alternativer for å forbedre nettstedets sikkerhet. Mange er aktivert som standard, men du kan bla gjennom dem for å se om det er noen andre du vil aktivere.

Sucuri Review - herding

Under Sucuri Security »Post-hack er en gjennomgang som guider deg gjennom trinnene du bør ta hvis nettstedet ditt er hacket.

Du kan også se de siste brukerinnloggingene under Sucuri Security »Siste pålogginger.

Stram sikkerheten med Sucuri AntiVirus-nettsted

Pro-versjonen inkluderer Sucuris nettbrannmur, som er en omvendt proxy som filtrerer all trafikken din gjennom et av forskjellige poeng av tilstedeværelse (POP) rundt om i verden..

Ved å installere brannmuren, lar du Sucuri se all innkommende trafikk og proaktivt forsvare nettstedet ditt mot DDoS, brute force og andre angrep.

Du vil også få en mer detaljert rapportering om nettstedets tilstand og sikkerhetshandlinger.

Dokumentasjon og støtte

Sucuri opprettholder en enorm kunnskapsbase på nettstedet deres med all informasjonen og opplæringen du trenger for å holde nettstedet ditt sikkert med pluginsene deres. De har også en blogg der de legger ut sikkerhetstips.

For den gratis versjonen av plugin-modulen kan du legge inn støtteforum for WordPress.org for å få hjelp. Utviklerne er aktive der, og de fleste trådene blir svart på og løst raskt.

Pro-versjonen av plugin-en inneholder kundestøtte fra utviklerne via supportbilletter, og det er til og med en forretningsplan som inkluderer live chat support.

Sucuri vs. iThemes Security

Hvis du leter etter den mest omfattende sikkerhetsplugin for WordPress, er Sucuri det du trenger.

Mens iThemes Security og Sucuri begge har mange av de samme funksjonene for å sikre WordPress-nettstedet ditt, går Sucuri utover iThemes Security med deres DNS-brannmur.

Hvis nettstedet ditt lider langsomt i lastehastigheter på grunn av DDoS-angrep, brute force-angrep, spam eller andre angrep, må du virkelig adressere sikkerhet på hosting-servernivå.

Du kan lese mer informasjon om dette i WPBeginners innlegg “Hvordan Sucuri hjalp oss med å blokkere 450 000 WordPress-angrep på tre måneder”.

Imidlertid, hvis du ikke har budsjett for en premium sikkerhetsplugin, vil du kanskje foretrekke iThemes Security, som har et noe mer nybegynnervennlig brukergrensesnitt. Sjekk ut iThemes Security-gjennomgangen for mer informasjon.

Et annet populært alternativ for WordPress-sikkerhet er WordFence. Vi mener imidlertid at WordFence ikke er det beste alternativet. Du kan lese hvorfor i vår WordFence Security-gjennomgang.

Du bør også lese den ultimate WordPress-sikkerhetsguiden for mer informasjon.

Bør du kjøpe Sucuri for å beskytte WordPress-nettstedet ditt?

Vi diskuterte funksjonene, funksjonaliteten og fleksibiliteten som Sucuri tilbyr sine brukere. Sucuris sikkerhetspakke gir den beste sikkerheten for å beskytte nettstedet ditt mot malware og hacks.

La oss se på de tre viktige faktorene som gjør at du kjøper Sucuri med en gang.

1. Den mest omfattende sikkerhetsløsningen

Sucuri er kjent for å være den mest omfattende og kraftige sikkerhetsløsningen for å beskytte nettstedet ditt mot trusler. Ikke bare beskytter den deg, den tar forholdsregler for å forhindre at nettstedet ditt bukker under for å skade og blokkerer alle angrep på servernivå før du selv vet om dem..

Et av de vanlige eksemplene var sårbarhetsproblemet Elegante temaer. Sucuri beskyttet hundretusenvis av nettsteder ved å lappe serverne sine lenge før brukere oppdaterte temaene og plugin-ene.

Sucuri har en sporingsfunksjonalitet som fører logger for hver aktivitet. Det betyr at du alltid kan finne ut hva som skjer med nettstedet ditt og enkelt løse problemer. Og bør også utføre rettidige sikkerhetsrevisjoner på nettstedet for å beskytte nettstedet ditt mot sårbarheter.

2. WordPress Security

Sucuri herder WordPress-sikkerheten med sin 1-klikks herdefunksjon. Du kan også bruke WordPress Audit-plugin for å sjekke aktivitetene på nettstedet ditt.

Sucuri tilbyr skanning på servernivå og beskytter WordPress-nettstederne dine mot angrep. På toppen av det overvåker de nye og potensielle sikkerhetstrusler. De informerer disse sikkerhetsproblemene til WordPress ‘kjerneteam og jobber side om side for å lappe serverne. Sucuris team er også koblet med tredjeparts temaer og plugins for å oppdatere dem om angrepene og hacks.

De korrigerer sårbarhetene på brannmurnivå og holder nettstedet ditt beskyttet mot alle sikkerhetsproblemer.

3. Plettfri støtte

Sucuri har kundestøtte 24/7 som betyr at du alltid vil finne teamet deres tilgjengelig. De tilbyr også en øyeblikkelig chatfunksjon til premium-brukere. Ingeniører fra Sucuri er alltid oppdatert om den nye utviklingen og holder kundene sine informert om sikkerhetstrusler.

Du kan lett stole på deres supportteam for å hjelpe deg med å beskytte nettstedet ditt mot angrep.

Nå som vi diskuterte grunnene til å kjøpe Sucuri, la oss se på prisplanene deres.

Priser for Sucuri

Sucuri tilbyr 3 prisplaner for personlige til forretningsnettsteder. Alle disse planene har forskjellige priser og funksjoner. De tre planene er delt inn i kategorier Basic, Professional og Business.

Prisplaner for Sucuri

Deres Grunnleggende planen er rimelig, og den skanner nettstedet ditt hver 12. time for sikkerhetskontrollen. Det kommer med et Let’s Encrypt SSL-sertifikat, og koster 199,99 dollar per år.

Profesjonell plan har færre intervaller for skanning av nettstedet ditt. Den skanner hver 6. time for å beskytte WordPress-nettstedet ditt mot sikkerhetstrusler. Annet enn det kommer det med et tilpasset SSL-sertifikat, og koster $ 299,99 per år.

Sucuris mest avanserte og kraftigste plan er forretningsplanen deres. Den har den raskeste responsen på sikkerhetstrusler og angrep. Hvis du kjøper denne planen, kommer den med øyeblikkelig chatstøtte med Sucuri-team, svartelistevarsler, avansert DDoS-beskyttelse og mye mer. Denne planen koster $ 499,99 per år.

Imidlertid inkluderer alle tre planer ubegrenset opprydding av skadelig programvare, brannmur for nettsteder (WAF), evne til å forhindre angrep, fjerning av svartelister og beskyttelse mot hacks.

Vår dom

Sucuri er et flott alternativ for å holde WordPress-nettstedet ditt trygt og sikkert mot alle slags angrep, spesielt hvis du har budsjett for pro-versjonen. Ingen andre sikkerhetsprogrammer tilbyr en DNS-brannmur.

Vi gir Sucuri 4.6 av 5 stjerner. Her er oversikten over vurderingene våre:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Star Half 4,6 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 3.0 / 5.0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Få Sucuri nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map