TrustPulse-gjennomgang: Drivende konverteringer med appen for sosialt bevis

Har du noen gang lagt merke til at 98% av de besøkende forlater nettstedet ditt uten å gjøre noe?


De fleste forlater nettstedet ditt fordi de ikke er sikre på om produktene / tjenestene dine er pålitelige nok.

Vi vet hvor nedslående det er å vite at folk ikke stoler på arbeidet ditt. Men ikke bekymre deg. Du kan nå overbevise brukerne dine til å tro at du kan tilby dem det de vil, og de kan stole på deg uten å tenke nytt.

Du kan gjøre det ved å vise dem det sosiale beviset på sanntid for bedriften din med TrustPulse-programvare.

TrustPulse er en FOMO og sosial varslingsprogramvare som hjelper deg å utnytte kraften til sosialt bevis for å bygge tillit og øke konverteringer og salg.

I denne TrustPulse-gjennomgangen gir vi deg detaljert innsikt i funksjonene og ser også på hvordan du bruker den på nettstedet ditt for å vise varslene dine. På den måten dekker vi:

  • Hvorfor bruke TrustPulse
  • TrustPulse-oversikt
  • Funksjoner
  • Hvordan bruke TrustPulse
  • Brukervennlighet
  • Priser
  • Hva vi tenker om TrustPulse

Så la oss komme i gang.

Hvorfor bruke TrustPulse-plugin for sosial varsling

Ingen bryr seg hva du sier om bedriften din. Med en samfunnssikker app kan du fortelle folk hva kundene dine synes om produktet ditt og oppfordre brukere til å kjøpe det fra deg.

Å vise sosialt bevis på virksomheten din er som å legge til en vurdering for de besøkende. Det er en flott måte å legge til troverdighet til arbeidet ditt. I tillegg hjelper det kundene dine med en objektiv mening om virksomheten din, som til gjengjeld kan bidra til å etablere tillit.

Med TrustPulse kan du fortelle besøkende om legitimiteten til virksomheten din ved å vise dem sanntidshandlingen som er tatt på nettstedet ditt av brukerne dine. Dette kan være hvilken som helst handling. Du kan varsle dem om nylig registrering, gratis prøveversjon eller nyhetsbrev via e-post gjort av en bruker.

Ved å vite at andre bruker produktene / tjenestene dine, vil besøkende bli oppfordret til å ta grep uten å nøle. Det skjer fordi disse varslene bekrefter ektheten til bedriften din.

Så TrustPulse hjelper deg å utnytte den virkelige kraften til sosialt bevis for å øke tilliten, forbedre konverteringen og øke salget.

TrustPulse – en oversikt

TrustPulse

Som nevnt ovenfor, TrustPulse er en markedsføringsautomatiseringsprogramvare som hjelper deg å utnytte kraften til sosialt bevis for å øke konverteringen på nettstedet. Ved å bruke den kan du spore og markere kjøp i sanntid, påmeldinger, kundeaktivitet og mer for å overbevise folk om å ta ønsket handling på nettstedet ditt.

For å øke konverteringsfrekvensen din, kan du bruke alternativet for smart målretting til å vise brukerhandlinger til de rette menneskene til rett tid. Det beste er at alt dette kan gjøres uten å kode en enkelt linje.

Selv når det gjelder design, har TrustPulse gjort en fantastisk jobb. Den kommer med vakre ferdigbygde, bruksklare design som er visuelt fantastiske. Dessuten er denne programvaren enkel å bruke og 100% effektiv når det gjelder å føre brukere til kunder. Så du kan se øyeblikkelige resultater rett etter at du begynner å bruke dem på nettstedet ditt.

TrustPulse-funksjoner

TrustPulse har fantastiske funksjoner som hjelper deg med å øke konverteringer og salg. La oss se på noen av dem.

1. Ved varsling om brann

Denne funksjonen lar deg vise sanntidshandlingen som folk gjør på nettstedet ditt. Så de besøkende vil kunne se sanntidsvarselet hvis et kjøp foretas, eller en bruker registrerer seg osv. Ved å vise disse varslene på destinasjonssiden og kassesidene, kan du også oppfordre til frykten for å gå glipp av besøkende. Det er en fin måte å oppmuntre besøkende til å ta grep med en gang.

2. Smart målretting

Med den smarte målrettingsfunksjonen kan du enkelt vise disse varslene og det sosiale beviset for besøkende akkurat i det øyeblikket de trenger å se dem. TrustPulse lar deg kontrollere målrettingsreglene og timingene, slik at du enkelt kan bruke dem til å øke konverteringer.

3. Tracking i sanntid

Med TrustPulse, er det mulig å spore alle live-handlingene som foregår på nettstedet ditt. Du kan bruke den til å vise disse handlingene som varslinger til de besøkende. Dette inkluderer kjøp, demo-registreringer, skjemainnleveringer, påmeldinger til nyhetsbrev osv.

4. Analytics

Programvaren lar deg også sjekke statistikken din. Ved hjelp av denne funksjonen kan du enkelt spore konverteringsmålene dine og vite hvilken side som oppnår de høyeste konverteringene.

5. Kompatibilitet

TrustPulse integreres sømløst med forskjellige plattformer som WordPress, Magento, SquareSpace, Drupal, etc. Så uavhengig av CMS, kan du enkelt bruke denne programvaren hvis du virkelig ønsker å øke konverteringene dine.

Dette er bare noen få funksjoner som programvaren tilbyr. Det er mye mer du kan ha.

Hvordan bruke TrustPulse

Som allerede nevnt ovenfor, TrustPulse fungerer som en attest for deg. Den lar deg vise kundens handlinger i sanntid som fungerer som sanne anbefalinger fra folk som stoler på produktene / tjenestene dine.

Når du har opprettet en konto med TrustPulse, kan du begynne å opprette kampanjene dine rett fra oversikten. Men før det, må du koble det til nettstedet ditt. Du kan bruke Legg til ditt første nettsted knappen for det.

gjennomgang av truspulse

I neste trinn, legg til et kampanjenavn og nettadressen din.

Når du er ferdig, kan du begynne å lage kampanjen. Det første trinnet i dette er å jobbe med utseendet og utformingen av nettstedet. Du kan designe kampanjen din ved å bruke de forskjellige alternativene som tilbys av programvaren. Du kan velge språk, jobbe med meldingen du vil vise, legge til lenker (til produktsiden din) og gjøre mye mer.

Du har også muligheten til å velge posisjonen der du vil at varslingen skal vises, legge til en varslingsstørrelse, legge til animasjoner og mer.

TrustPulse-kampanjedesign

Hvis du vil ha flere alternativer, bare bla nedover og velg Avanserte innstillinger alternativ. Med disse alternativene kan du gjøre kampanjen din visuelt tiltalende.

TrustPulse Kampanje design og stil

Neste trinn er å fange brukerens aktiviteter. Her har du to alternativer:

  • auto
  • Zapier

Hvis du velger auto alternativet, kan du ganske enkelt legge til nettadressen til sidene du vil at programvaren skal spore for aktiviteter. Du kan også legge til nettadressen til en side der du vil at besøkende skal sendes ved konvertering.

Når du er ferdig, lagrer du innstillingene for verktøyet for å begynne å spore aktiviteter på stedet. For å bruke det andre alternativet, må du ha en Zapier-konto.

Hvis du ikke har en, så er det første alternativet godt å gå. I neste trinn kan du legge til dine egne regler om disse varslene. Så her kan du velge hvor du vil at disse varslene skal vises, velge visningsvarighet osv. I utgangspunktet lar disse alternativene deg full kontroll over reglene for varslene dine..

regler for varslingsinnstillinger, tillitsregler

Du har flere alternativer under Avanserte innstillinger fane. Du kan bruke disse hvis du vil skjule / vise varsler fra anonyme brukere, velge maksimalt antall varsler som skal vises om gangen og så videre.

TrustPulse-regler

Det siste trinnet er å publisere kampanjen din på nettstedet ditt. TrustPulse vil nå generere en kode for deg som du trenger for å kopiere og lime inn i karosseriet på nettstedsmalefilen din. Når dette er gjort, vil verktøyet øyeblikkelig begynne å spore aktiviteter på nettstedet ditt, og så snart det oppdager en handling, vil det vise det for besøkende.

Brukervennlighet

TrustPulse er superenkelt å bruke. For å konfigurere, trenger det ikke at du koder en enkelt linje. Alt kan gjøres med bare et museklikk. Så selv om du ikke har tidligere erfaring med å bruke det, kan du håndtere det med letthet.

Priser

TrustPulse tilbyr 4 forskjellige prisplaner. Du kan starte med den gratis prøveperioden for hver av disse.

TrustPulse-priser

Avhengig av antall økter nettstedet ditt genererer, kan du velge den beste planen for bedriften. Hver av disse planene inkluderer en 14-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd med hva den tilbyr.

Det beste er at den har en gratis plan for nybegynnere også. Hvis nettstedet ditt har 500 økter eller mindre, trenger du ikke betale noe.

Vår dom om bruk av TrustPulse

Etter å ha sjekket ut alle funksjonene og testet hvor brukervennlig appen er, føler vi det TrustPulse kan være et flott tillegg til nettstedet ditt. Det er superenkelt å håndtere og til og med en nybegynner kan bruke det med letthet. Funksjonene er også fantastiske.

Du kan sette dine egne regler for visning av varslene, som gir deg full kontroll over nettstedet ditt.

Hvis du vil sjekke ut flere plugins som lar deg legge til sosialt bevis på nettstedet ditt, kan du sjekke artikkelen vår om de beste sosiale bevis plugins for WordPress.

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få TrustPulse nå »
Se TrustPulse-kupongen »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me