TrustPulse-granskning: driver konverteringar med appen Social Proof

Har du någonsin märkt att 98% av dina besökare lämnar din webbplats utan att vidta några åtgärder?


De flesta människor lämnar din webbplats eftersom de inte är säker på om dina produkter / tjänster är tillräckligt pålitliga.

Vi vet hur nedslående det är att veta att människor inte litar på ditt arbete. Men oroa dig inte. Du kan nu övertyga dina användare att tro att du kan erbjuda dem vad de vill och de kan lita på dig utan att tänka igen.

Du kan göra det genom att visa dem det sociala beviset i realtid för ditt företag med TrustPulse-programvara.

TrustPulse är en FOMO och socialt meddelandeprogram som hjälper dig att utnyttja kraften i socialt bevis för att skapa förtroende och öka dina omvandlingar och försäljning.

I denna TrustPulse-granskning ger vi dig detaljerad inblick i dess funktioner och tittar också på hur du använder den på din webbplats för att visa dina aviseringar. På så sätt täcker vi:

 • Varför använda TrustPulse
 • TrustPulse-översikt
 • Funktioner
 • Hur man använder TrustPulse
 • Enkel användning
 • Prissättning
 • Vad vi tycker om TrustPulse

Så låt oss komma igång.

Varför använda TrustPulse Social Notification Plugin

Ingen bryr sig om vad du säger om ditt företag. Med en socialt bevisande app kan du låta folk veta vad dina kunder tycker om din produkt och uppmuntra användare att köpa den från dig.

Att visa socialt bevis om ditt företag är som att lägga till ett vitsord för dina besökare. Det är ett bra sätt att lägga till trovärdighet till ditt arbete. Dessutom hjälper det dina kunder att ha en opartisk åsikt om ditt företag som i gengäld kan bidra till att skapa förtroende.

Med TrustPulse kan du låta dina besökare veta huruvida ditt företag är legitimt genom att visa dem de aktuella handlingarna i realtid på dina webbplatser. Detta kan vara vilken åtgärd som helst. Du kan meddela dem om en ny försäljning, gratis prövning eller e-post nyhetsbrev registrerad av en användare.

Genom att veta att andra använder dina produkter / tjänster uppmuntras dina besökare att vidta åtgärder utan att tveka. Det händer eftersom dessa aviseringar verifierar äktheten för ditt företag.

Så TrustPulse hjälper dig att utnyttja den verkliga kraften i socialt bevis för att öka förtroendet, förbättra konverteringen och öka din försäljning.

TrustPulse – En översikt

TrustPulse

Som nämnts ovan, TrustPulse är en marknadsföringsautomationsprogramvara som hjälper dig att utnyttja kraften i socialt bevis för att öka din webbplatskonvertering. Med det kan du spåra och markera köp i realtid, registreringar, kundaktivitet och mer för att övertyga människor att vidta önskad åtgärd på din webbplats.

För att öka din konverteringsfrekvens kan du använda det smarta inriktningsalternativet för att visa användaråtgärder för rätt personer vid rätt tidpunkt. Det bästa är att allt detta kan göras utan att koda en enda rad.

Till och med vad gäller design har TrustPulse gjort ett fantastiskt jobb. Det kommer med vackra förbyggda, färdiga att använda design som är visuellt fantastiska. Dessutom är denna programvara enkel att använda och 100% effektiv för att driva användare till kunder. Så du kan se omedelbara resultat direkt efter att du börjat använda det på din webbplats.

TrustPulse-funktioner

TrustPulse har fantastiska funktioner som hjälper dig att öka dina konverteringar och försäljning. Låt oss titta på några av dem.

1. Meddelanden om brand

Den här funktionen låter dig visa realtidsåtgärder som människor vidtar på din webbplats. Så dina besökare kan se meddelanden i realtid om ett köp görs, eller om en användare registrerar sig osv. Genom att visa dessa aviseringar på din målsida och kassasidor kan du också stimulera rädslan för att missa din besökare. Det är ett bra sätt att uppmuntra dina besökare att vidta åtgärder direkt.

2. Smart inriktning

Med den smarta inriktningsfunktionen kan du enkelt visa dessa aviseringar och sociala bevis för besökare just när de behöver se dem. TrustPulse låter dig styra inriktningsreglerna och tidtagningarna, så att du enkelt kan använda dem för att öka konverteringarna.

3. Realtidsspårning i realtid

Med TrustPulse, det är möjligt att spåra alla liveaktioner som sker på din webbplats. Du kan använda den för att visa dessa åtgärder som aviseringar för dina besökare. Detta inkluderar köp, demoregistreringar, formulärinsändningar, nyhetsbrevregistreringar osv.

4. Analytics

Programvaran låter dig också kontrollera din statistik. Med den här funktionen kan du enkelt spåra dina konverteringsmål och veta vilken sida som får de högsta konverteringarna.

5. Kompatibilitet

TrustPulse integreras sömlöst med olika plattformar som WordPress, Magento, SquareSpace, Drupal, etc. Så oavsett CMS kan du enkelt använda den här programvaran om du verkligen vill öka dina konverteringar.

Det här är bara några funktioner som programvaran erbjuder. Det finns mycket mer du kan ha.

Hur man använder TrustPulse

Som redan nämnts ovan, TrustPulse fungerar som ett vittnesbörd för dig. Det låter dig visa dina kunders handlingar i realtid som fungerar som riktiga rekommendationer från personer som litar på dina produkter / tjänster.

När du har skapat ett konto med TrustPulse kan du börja skapa dina kampanjer direkt från instrumentpanelen. Men innan det måste du ansluta den till din webbplats. Du kan använda Lägg till din första webbplats knapp för det.

granskning av truspulse

Lägg till ett kampanjnamn och din URL i nästa steg.

När du är klar kan du börja skapa din kampanj. Det första steget i detta är att arbeta med utseendet och designen på webbplatsen. Du kan designa din kampanj med de olika alternativen som erbjuds av programvaran. Du kan välja ett språk, arbeta med meddelandet du vill visa, lägga till länkar (till din produktsida) och göra mycket mer.

Du har också möjlighet att välja den plats där du vill att din avisering ska visas, lägga till en aviseringstorlek, lägga till animationer och mer.

TrustPulse-kampanjdesign

Om du vill ha fler alternativ bläddrar du bara ned och väljer Avancerade inställningar alternativ. Med dessa alternativ kan du göra din kampanj visuellt tilltalande.

TrustPulse-kampanjdesign och stil

Nästa steg är att fånga din användares aktiviteter. Här har du två alternativ:

 • auto
 • Zapier

Om du väljer auto alternativet kan du helt enkelt lägga till webbadressen till de sidor som du vill att programvaran ska spåra för aktiviteter. Du kan också lägga till URL: en på en sida där du vill att dina besökare ska skickas vid konvertering.

När du gjort det, spara dina inställningar för verktyget för att börja spåra aktiviteter på plats. För att använda det andra alternativet måste du ha ett Zapier-konto.

Om du inte har en, så är det första alternativet bra att gå. I nästa steg kan du lägga till dina egna regler om dessa aviseringar. Så här kan du välja var du vill att dessa aviseringar ska visas, välj visningslängd osv. I princip tillåter dessa alternativ att du har full kontroll över reglerna för dina aviseringar.

regler för anmälningsinställningar, trustpulse-regler

Du har fler alternativ under Avancerade inställningar flik. Du kan använda dessa om du vill dölja / visa aviseringar från anonyma användare, välja det maximala antalet aviseringar som ska visas i taget och så vidare.

TrustPulse-regler

Det sista steget är att publicera din kampanj på din webbplats. TrustPulse kommer nu att generera en kod för dig som du behöver för att kopiera och klistra in i kroppen-taggen i din webbplatsmallfil. När det är gjort kommer verktyget omedelbart att spåra dina webbplatsaktiviteter och så snart det upptäcker en åtgärd kommer det att visa det för dina besökare.

Enkel användning

TrustPulse är superlätt att använda. För att kunna konfigurera det behöver du inte koda en enda rad. Allt kan göras med bara ett musklick. Så även om du inte har tidigare erfarenhet av att använda det, kan du hantera det enkelt.

Prissättning

TrustPulse erbjuder fyra olika prisplaner. Du kan börja med den kostnadsfria testperioden för var och en av dessa.

TrustPulse-prissättning

Beroende på antalet sessioner som din webbplats genererar kan du välja den bästa planen för ditt företag. Var och en av dessa planer innehåller en 14-dagars återbetalningsgaranti om du inte är nöjd med vad den erbjuder.

Det bästa är att det också har en gratis plan för nybörjare. Om din webbplats har 500 sessioner eller mindre, behöver du inte betala något.

Vår bedömning om att använda TrustPulse

Efter att ha kontrollerat alla funktioner och testat hur användarvänlig appen är, känner vi det TrustPulse kan vara ett bra komplement till din webbplats. Det är superenkelt att hantera och även en nybörjare kan använda det med lätthet. Funktionerna är också fantastiska.

Du kan ställa in dina egna regler för att visa aviseringarna, vilket ger dig full kontroll över din webbplats.

Om du vill kolla in fler plugins som låter dig lägga till socialt bevis på din webbplats, kolla in vår artikel om de bästa sociala bevis plugins för WordPress.

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Skaffa TrustPulse nu »
Se TrustPulse-kupong »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map