UpdraftPlus-anmeldelse: Er det den beste WordPress-sikkerhetskopien?

Leter du etter en komplett WordPress-sikkerhetskopin-plugin? Med over en million aktive installasjoner, er UpdraftPlus-plugin-en rangert som den mest pålitelige backup-plugin-en i WordPress-depotet.


I vår UpdraftPlus-gjennomgang vil vi se på funksjonene, tilleggene og hva som skiller UpdraftPlus fra konkurransen..

Trenger du et WordPress Backup Plugin?

Som WordPress-bruker er det viktig å sikkerhetskopiere WordPress-filene og databasene regelmessig til et sikkert sted. I tilfelle datatap skjer på grunn av en ulykke, skadelig angrep eller annen katastrofe, kan det å gjøre regelmessige sikkerhetskopier være en livredder. På den måten kan du enkelt gjenopprette filer og databaser, selv om hele nettstedet ditt blir hacket, ødelagt eller slettet.

Et godt WordPress-backup-plugin lar deg enkelt ta sikkerhetskopi og gjenopprette hele WordPress-nettstedet ditt. Det skal også gjøre det mulig å sende sikkerhetskopifilene dine til et sikkert eksternt sted for høyere sikkerhet.

Hvordan stabler UpdraftPlus seg mot konkurransen?

UpdraftPlus er den høyest rangerte og mest installerte backup-plugin-en i WordPress-depotet. Men er det virkelig den beste WordPress-backup-plugin? I vår UpdraftPlus-gjennomgang har vi satt løftene på prøve.

La oss se nærmere på UpdraftPlus og hvordan den holder seg foran konkurrentene.

1. Alt-i-ett WordPress Backup Plugin

UpdraftPlus er den komplette WordPress-sikkerhetskopin-pluginen for nettstedet ditt. Enten du vil ha en sikkerhetskopiplugin som gjør en komplett sikkerhetskopi, lagrer i skyen og gjenoppretter WordPress-filer og databaser med et enkelt klikk, har UpdraftPlus du dekket.

Kjerneplugin kommer med alle funksjoner du noen gang vil trenge fra en sikkerhetskopiplugin. For avanserte funksjoner som kloning og migrering, sikkerhetskopiering av ikke-WordPress-filer og mer, kan du installere de respektive tilleggene på nettstedet ditt.

2. Brukervennlig grensesnitt

En av hovedfordelene med UpdraftPlus er at det gir et brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt å sikkerhetskopiere WordPress-nettstedet ditt selv om du er en absolutt nybegynner. Hvis du kan lese og klikke, kan du ta sikkerhetskopi, planlegge og gjenopprette WordPress-filer og databaser.

3. Den eneste backup-løsningen for én størrelse for WordPress

Enten du er en hobbyblogger, en liten bedrift, en e-handel-selger eller en online publikasjon, vil du finne UpdraftPlus utrolig nyttig. Det passer best for nettsteder i alle størrelser og budsjetter.

Den gratis plugin-enheten har mange innebygde sikkerhetskopifunksjoner. Det betyr at selv om du ikke har et budsjett for en sikkerhetskopiløsning, har UpdraftPlus du dekket.

Faktisk er det et “sett det og glem det” sikkerhetskopisystem. Alt du trenger å gjøre er å bare installere plugin-programmet og planlegge sikkerhetskopiene til et eksternt sted.

UpdraftPlus-funksjoner – En sniktitt

1. Utfør komplette, manuelle eller planlagte sikkerhetskopier

En av hovedfordelene med UpdraftPlus er at den lar deg utføre komplette, manuelle eller planlagte sikkerhetskopieringer raskt og enkelt.

For å sette opp en sikkerhetskopi, er alt du trenger å gjøre å klikke på Sikkerhetskopi nå knapp. Så blir du spurt om du trenger å sikkerhetskopiere databaser eller filer eller begge deler (kombinert sikkerhetskopi).

updraftplus rask sikkerhetskopi

Du kan enten velge en manuell sikkerhetskopi eller planlegge sikkerhetskopien med jevnlig intervall. Plugin-en gir også et alternativ for å velge antall planlagte sikkerhetskopier du kan beholde. Som standard er holderen satt til 2 planlagte sikkerhetskopier.

2. Sikkerhetskopiere til et eksternt sted

Hvis du trenger å sikkerhetskopiere nettstedet til et eksternt sted, må du konfigurere det på innstillinger først.

updraftplus plan for sikkerhetskopiering

Det anbefales på det sterkeste å velge et alternativ for ekstern sikkerhetskopi i stedet for bare å lagre sikkerhetskopiene dine på webserveren der nettstedet ditt ligger. Det hjelper deg med å sikre dataene dine fra serveromfattende risikoer.

Med et premiumtillegg kan du sende en sikkerhetskopi til mer enn ett reisemål.

3. Klon og migrer enkelt WordPress-nettstedet ditt

Du kan migrere WordPress-nettstedet ditt med Migrator-tillegget. Migrator-tillegget utfører en direkte migrering fra sted til sted. Tillegget kommer også med flere nyttige funksjoner du trenger under migrering av nettstedet, inkludert søk og erstatning.

Hvis du vil klone et nettsted for testing eller trenger å bygge et tilpasset nettsted på lokalt eller midlertidig domene og deretter overføre det til live-siden senere, kan det være lurt å gi addon en prøve.

4. Gjenopprett sikkerhetskopi, selv fra andre plugins

Hvis du for øyeblikket bruker en gratis backup-plugin som ikke følger med et gjenopprettingsalternativ, kan du bruke UpdraftPlus sammen med importørtillegget. Importøren hjelper deg med å gjenopprette nettstedet ditt fra andre sikkerhetskopieringsprogrammer.

5. Andre nyttige funksjoner

Multisitekompatibilitet: Kontrollpanel for sikkerhetskopiering / gjenoppretting er tilgjengelig i nettverkets dashbord. Dette lar deg enkelt administrere WordPress-sikkerhetskopiene av forskjellige nettsteder fra et enkelt dashbord.

Sikkerhetskopier filer og databaser som ikke er WordPress: Du kan også ta sikkerhetskopi av WordPress-kjernefiler, ikke-WordPress-filer og databaser.

Administrer hvilke brukere som har tilgang til sikkerhetskopier: Med tillegget Lås innstillinger kan du låse tilgang til UpdraftPlus via et passord. På denne måten kan du sikre at bare de rette brukerne kan få tilgang til sikkerhetskopier.

Løp fra WP-CLI: Avanserte WordPress-brukere kan administrere UpdraftPlus gjennom WP-CLI (Command-Line Interface). Ved å administrere plugin-en med kommandolinjegrensesnittet, kan brukerne få fart på utviklingsprosessen for WordPress.

planlegging: Kjerneplugin lar deg planlegge sikkerhetskopi av nettstedet basert på dine preferanser. Du kan planlegge automatiserte sikkerhetskopier hver 4., 8. eller 12. time. Hvis du ikke ønsker å sette opp flere tidsplaner på en dag, kan du velge daglige, ukentlige, fjortende eller månedlige sikkerhetskopier.

Omfattende fjernlagringsalternativer: Det er sterkt anbefalt å ta sikkerhetskopi til et eksternt lagringssted for å unngå serveromfattende risikoer. UpdraftPlus tilbyr det bredeste spekteret av eksterne lagringsalternativer som Dropbox, Google Drive, Amazon S3, etc..

UpdraftVault-lagring: Hvis du er lei av å bruke et tredjeparts ekstern lagringsalternativ, kan du velge UpdraftVault-lagring. Fordelen er at UpdraftVault er fullt integrert i plugin, slik at du kan administrere sikkerhetskopi med bare et par klikk.

Høy sikkerhetskopi: UpdraftPlus lar deg kryptere database-sikkerhetskopiene for sikkerhet.

Kraftige rapporterings- og overvåkingsfunksjoner: UpdraftPlus gir deg også et sofistikert rapporteringsverktøy som viser status for sikkerhetskopier som pågår og varsler deg i tilfelle feil og advarsler.

I slekt: Sikkerhetskopier enkelt WordPress-nettstedet ditt.

UpdraftPlus-priser

UpdraftPlus er best egnet for nettsteder i alle størrelser uansett budsjett.

En lite versjon er tilgjengelig for nedlasting gratis i WordPress depot. Lite-versjonen er tilstrekkelig for deg hvis du vil konfigurere eller planlegge en fullstendig sikkerhetskopi av nettstedet ditt. Du kan også raskt gjenopprette nettstedet ditt i tilfelle du mister dataene. Lite-versjonen lar deg også konfigurere eksterne sikkerhetskopier til Dropbox, Google Drive, Amazon S3, UpdraftVault, Rackspace Cloud, FTP, DreamObjects, Openstack Swift og e-post.

Prisene for premiumversjonen starter fra $ 70 for lisens for to nettsteder. Med premiumversjonen vil du få tilgang til alle tillegg, gratis støtte og oppdateringer i et år og gratis 1 GB lagring for UpdraftVault-abonnementet.

updraftplus-priser

Det er 4 forskjellige betalingsplaner for UpdraftPlus.

 • Personlig: 2 lisenser for $ 70.
 • Virksomhet: 10 lisenser for $ 95.
 • Byrå: 35 lisenser for $ 145.
 • Bedriften: Ubegrensede lisenser for $ 245.

Hvis du bare trenger å bruke et visst tillegg uten å måtte abonnere på noen kostbar premieplan, kan du kjøpe de nødvendige tilleggene enkeltvis.

UpdraftPlus-støtte

Den omfattende dokumentasjonen levert av UpdraftPlus hjelper deg å gå gjennom alle aspekter ved bruk av UpdraftPlus plugin.

Støtten gis gjennom støttefora. UpdraftPlus-teamet har to fora: et WordPress-forum for brukere av gratis plugin og et kundesupportforum for premiumkunder. Hvis du ikke er en betalende kunde, kan du kjøpe en støttepakke for å få hjelp.

Hvis du kjøper støttepakken for en hendelse som viser seg å være relatert til en feil, får du full refusjon.

Vår dom om UpdraftPlus som den beste WordPress Backup Plugin

Med over en million aktive installasjoner er UpdraftPlus den mest populære planlagte sikkerhetskopin-pluginen i WordPress-depotet. Når det gjelder funksjoner, er det en av de mest omfattende WordPress-sikkerhetskopinene.

UpdraftPlus gjør det enkelt å sette opp og gjenopprette sikkerhetskopi for selv absolutte nybegynnere. Den støtter flere muligheter for sikkerhetskopi av sikkerhet enn de fleste andre plugins.

Hvis du trenger en sikkerhetskopiløsning som ikke går på akkord med hastigheten, er UpdraftPlus det beste valget. Siden den er svært optimalisert for serverytelse, bruker den færre serverressurser sammenlignet med de fleste av konkurrentene.

Vi kan si at UpdraftPlus er den beste WordPress-sikkerhetskopin-pluginen på markedet.

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få UpdraftPlus nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map