UpdraftPlus-granskning: Är det den bästa WordPress-säkerhetskopian för plug-in?

Letar du efter ett komplett WordPress-backup-plugin? Med över en miljon aktiva installationer är UpdraftPlus-pluginet rankat som det mest betrodda backup-plugin i WordPress-förvaret.


I vår UpdraftPlus-granskning ska vi titta på dess funktioner, tillägg och vad som skiljer UpdraftPlus från sin konkurrens.

Behöver du ett WordPress Backup Plugin?

Som WordPress-användare är det viktigt att du säkerhetskopierar dina WordPress-filer och databaser regelbundet till en säker plats. Om dataförlust inträffar på grund av en olycka, skadlig attack eller annan katastrof, kan regelbundna säkerhetskopior vara en livräddare. På så sätt kan du enkelt återställa dina filer och databaser, även om hela webbplatsen hackas, skadas eller raderas.

Ett bra WordPress-backup-plugin gör att du enkelt kan säkerhetskopiera och återställa din kompletta WordPress-webbplats. Det bör också göra det möjligt för dig att skicka dina säkerhetskopior till en säker fjärrplats för högre säkerhet.

Hur staplar UpdraftPlus upp mot tävlingen?

UpdraftPlus är den högst rankade och mest installerade backup-plugin i WordPress-förvaret. Men är det verkligen den bästa WordPress-backup-plugin? I vår UpdraftPlus-granskning har vi testat sina löften.

Låt oss titta närmare på UpdraftPlus och hur det håller sig före sina konkurrenter.

1. Allt-i-ett WordPress Backup Plugin

UpdraftPlus är det kompletta WordPress-säkerhetskopian för din webbplats. Oavsett om du vill ha en backup-plugin som gör en komplett säkerhetskopia, lagrar i molnet och återställer WordPress-filer och databaser med ett enda klick, har UpdraftPlus du täckt.

Core plugin kommer med alla funktioner du någonsin kommer att behöva från en backup-plugin. För avancerade funktioner som kloning och migrering, säkerhetskopiering utan WordPress-filer och mer, kan du installera respektive tillägg på din webbplats.

2. Enkel att använda gränssnitt

En av de viktigaste fördelarna med UpdraftPlus är att det ger ett lättanvänt gränssnitt som gör det enkelt att säkerhetskopiera din WordPress-webbplats även om du är en nybörjare. Om du kan läsa och klicka kan du säkerhetskopiera, schemalägga och återställa dina WordPress-filer och databaser.

3. Den enda säkerhetskopieringslösningen i enda storlek för WordPress

Oavsett om du är en hobbyblogger, ett litet företag, en e-handelshandlare eller en onlinepublikation kommer du att hitta UpdraftPlus oerhört användbart. Det passar bäst för webbplatser i alla storlekar och budgetar.

Den kostnadsfria plugin kommer med massor av inbyggda säkerhetsfunktioner. Det betyder att även om du inte har en budget för en säkerhetskopieringslösning har UpdraftPlus du täckt.

I själva verket är det ett “ställa in och glöm det” -system. Allt du behöver göra är att bara installera plugin-programmet och schemalägga dina säkerhetskopior till en fjärrplats.

UpdraftPlus-funktioner – en smygkik

1. Utför kompletta, manuella eller schemalagda säkerhetskopior

En av de viktigaste fördelarna med UpdraftPlus är att det låter dig utföra kompletta, manuella eller schemalagda säkerhetskopior snabbt och enkelt.

För att ställa in en säkerhetskopia behöver du bara klicka på Säkerhetskopiera nu knapp. Då blir du frågad om du behöver säkerhetskopiera databaser eller filer eller båda (kombinerad säkerhetskopia).

updraftplus snabb säkerhetskopiering

Du kan antingen välja en manuell säkerhetskopia eller schemalägga säkerhetskopian med ett regelbundet intervall. Plugin ger också ett alternativ att välja antalet schemalagda säkerhetskopior du kan behålla. Som standard är behållaren inställd på 2 schemalagda säkerhetskopior.

2. Säkerhetskopiera till en fjärrplats

Om du behöver säkerhetskopiera din webbplats till en fjärrplats måste du konfigurera den på inställningar först.

updraftplus schema backup

Det rekommenderas starkt att välja ett alternativ för fjärrbackup istället för att bara lagra dina säkerhetskopior på webbservern där din webbplats är värd. Det hjälper dig att skydda dina data från serveromfattande risker.

Med ett premiumtillägg kan du skicka en säkerhetskopia till mer än en destination.

3. Klon enkelt och migrera din WordPress-webbplats

Du kan migrera din WordPress-webbplats med Migrator-tillägget. Migratortillägget utför en direkt migrering från plats till plats. Tillägget kommer också med flera användbara funktioner som du behöver under migrering av webbplatser, inklusive sökning och ersättning.

Om du vill klona en webbplats för testning eller behöver bygga en anpassad webbplats på lokal eller tillfällig domän och sedan överföra den till live-webbplatsen senare kanske du vill ge addon ett försök.

4. Återställ säkerhetskopiering även från andra plugins

Om du för närvarande använder ett gratis backup-plugin som inte har ett återställningsalternativ, kan du använda UpdraftPlus tillsammans med dess Importer-tillägg. Importören hjälper dig återställa din webbplats från andra backup-plugins.

5. Andra användbara funktioner

Flersidig kompatibilitet: Kontrollpanelen för säkerhetskopiering / återställning är tillgänglig i nätverkspanelen. Detta gör att du enkelt kan hantera dina WordPress-säkerhetskopior av olika webbplatser från en enda instrumentbräda.

Säkerhetskopiera icke-WordPress-filer och databaser: Du kan också säkerhetskopiera WordPress-kärnfiler, icke-WordPress-filer och databaser.

Hantera vilka användare som har åtkomst till säkerhetskopior: Med tillägget Lock Settings kan du låsa åtkomst till UpdraftPlus via ett lösenord. På detta sätt kan du se till att bara rätt användare har tillgång till säkerhetskopior.

Kör från WP-CLI: Avancerade WordPress-användare kan hantera UpdraftPlus via WP-CLI (Command-Line Interface). Genom att hantera plugin med kommandoradsgränssnitt kan användare påskynda sin WordPress-utvecklingsprocess.

schemaläggning: Core plugin gör att du kan schemalägga säkerhetskopiering av webbplatsen baserat på dina preferenser. Du kan schemalägga automatiserade säkerhetskopior var 4, 8 eller 12 timmar. Om du inte vill ställa in flera scheman på en dag kan du välja dagliga, veckovisa, två veckors eller månatliga säkerhetskopior.

Omfattande fjärrlagringsalternativ: Det rekommenderas starkt att säkerhetskopiera till en fjärrlagringsplats för att undvika serveromfattande risker. UpdraftPlus tillhandahåller det bredaste utbudet av fjärrlagringsalternativ som Dropbox, Google Drive, Amazon S3, etc..

UpdraftVault-lagring: Om du är trött på att använda ett fjärrlagringsalternativ från tredje part kan du välja UpdraftVault-lagring. Fördelen är att UpdraftVault är helt integrerad i plugin, så att du kan hantera säkerhetskopiering med bara ett par klick.

Hög säkerhetskopiering: UpdraftPlus låter dig kryptera dina säkerhetskopior av databaser.

Kraftfull rapporterings- och övervakningsfunktioner: UpdraftPlus ger dig också ett sofistikerat rapporteringsverktyg som visar status för pågående säkerhetskopior och varnar dig vid fel och varningar.

Relaterad: Säkerhetskopiera enkelt din WordPress-webbplats.

UpdraftPlus-prissättning

UpdraftPlus passar bäst för webbplatser i alla storlekar oavsett din budget.

En lite version är gratis att ladda ner i WordPress-arkivet. Lite-versionen räcker för dig om du vill konfigurera eller schemalägga en komplett säkerhetskopia av din webbplats. Du kan också snabbt återställa din webbplats om du tappar data. Lite-versionen gör det också möjligt att ställa in fjärrbackup till Dropbox, Google Drive, Amazon S3, UpdraftVault, Rackspace Cloud, FTP, DreamObjects, Openstack Swift och e-post.

Prissättningen för premiumversionen börjar från $ 70 för 2 platslicens. Med premiumversionen får du tillgång till alla tillägg, gratis support och uppdateringar under ett år och gratis 1 GB lagring för UpdraftVault-prenumerationen.

updraftplus-prissättning

Det finns fyra olika betalningsplaner för UpdraftPlus.

 • Personlig: 2 licenser för $ 70.
 • Företag: 10 licenser för $ 95.
 • Byrå: 35 licenser för $ 145.
 • Företag: Obegränsade licenser för $ 245.

Om du bara behöver använda ett visst tillägg utan att behöva prenumerera på någon kostsam premieplan, kan du köpa nödvändiga tillägg individuellt.

UpdraftPlus-stöd

Den omfattande dokumentationen som UpdraftPlus tillhandahåller hjälper dig att gå igenom alla aspekter av att använda UpdraftPlus-plugin-programmet.

Stödet ges via supportforum. UpdraftPlus-teamet har två forum: ett WordPress-forum för användare av gratis plugin och ett kundsupportforum för premiumkunder. Om du inte är en betalande kund kan du köpa ett supportpaket för att få hjälp.

Men om du köper supportpaketet för en incident som visar sig vara relaterad till ett fel får du en full återbetalning.

Vår bedömning om UpdraftPlus som det bästa WordPress-säkerhetskopieringspluginet

Med över en miljon aktiva installationer är UpdraftPlus den mest populära schemalagda backup-plugin i WordPress-förvaret. När det gäller funktioner är det en av de mest omfattande WordPress-backup-plugins.

UpdraftPlus gör det enkelt att konfigurera och återställa säkerhetskopiering för även absoluta nybörjare. Det stöder fler alternativ för backup av moln än de flesta andra plugins.

Om du behöver en säkerhetskopieringslösning som inte äventyrar hastigheten är UpdraftPlus det bästa valet. Eftersom den är mycket optimerad för serverprestanda förbrukar den färre serverresurser jämfört med de flesta av sina konkurrenter.

Vi kan säga att UpdraftPlus är en av de bästa WordPress-backup-plugins på marknaden.

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Få UpdraftPlus nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map