Weglot-översyn: Är det verkligen det enklaste plugin-översättningen?

Vill du översätta din webbplats? Då kanske du vill överväga Weglot, en av de enklaste översättningsprogrammen för WordPress.


I denna Weglot-granskning tittar vi på dess funktioner, fördelar och nackdelar och hjälper dig att avgöra om det är värt hype.

Om Weglot och hur det fungerar

avlägsna översyn

Weglot är en plattformsoberoende webbplatsöversättningslösning.

Weglot grundades i Frankrike redan 2016 som ett litet projekt. Idag låter Weglot dig översätta vilken webbplats som helst, inklusive WordPress, Shopify och alla andra CMS som du kan tänka på.

För att översätta din WordPress-webbplats måste du ladda ner gratis plugin från WordPress.org. Detta gratis lätta plugin-plugin integrerar din webbplats i Weglot-plattformen. När den har aktiverats kan du omedelbart översätta din webbplats genom att helt enkelt ange vilka språk du vill översätta ditt innehåll.

Weglot-granskning: Varför använda det på din webbplats

Weglot kommer med alla funktioner du någonsin kommer att behöva från en WordPress-översättningsplugin, såsom automatisk översättning, manuell professionell översättning, flerspråkig SEO-optimering och mer. Men vad gör Weglot unik?

Låt oss titta på några unika funktioner i Weglot som gör att den sticker ut från tävlingen.

1. Förmodligen den enklaste, lättaste och högpresterande översättnings-plugin

Utan tvekan är Weglot förmodligen den enklaste plattformsoberoende översättningslösningen som finns på marknaden.

bortkonfigurering av wordpress-plugin

När du har installerat plugin på din WordPress-webbplats ser du bara en meny för att konfigurera plugin. För att aktivera automatisk översättning, allt du behöver göra är att kopiera din API-nyckel från ditt Weglot-konto, välja original- och destinationsspråk.

avlägsna översättarens framgång

Detta skapar omedelbart en meny på din webbplats där dina användare kan välja vilket språk de föredrar.

Till skillnad från andra populära WordPress-översättningsprogram behöver du inte installera flera språkpaket på din WordPress-webbplats.

Det bästa av allt är att ditt översatta innehåll automatiskt indexeras på Google enligt bästa praxis inom flerspråkig SEO.

2. Fungerar med alla plattformar

Även om du har webbplatser på flera plattformar, som WordPress och Shopify, kan du enkelt hantera deras översättning från ett enda konto.

Med deras Pro-plan kan du översätta upp till tre webbplatser. Med Enterprise och Corporate planer kan du översätta upp till 15 respektive obegränsat antal webbplatser.

3. Visual Editor för manuell översättning

översättningar översatt

Automatisk översättning är det perfekta valet för dig om du vill översätta ditt innehåll snabbt och enkelt utan att behöva anställa en professionell översättare. Du kan inte bara göra direktöversättning med Weglot, utan plugin gör det också superlätt att redigera din översättning med den visuella redigeraren.

weglot granska visuell redaktör

Med sin visuella redigerare kan du göra ändringar i ditt automatiserade översatta innehåll direkt från din webbplats. Allt du behöver göra är att gå till fliken Visual Editor och klicka på Börja redigera.

Du kommer att riktas till din webbplats. Klicka bara på ikonen Redigera för elementet där du vill fixa det automatiskt översatta innehållet och börja anpassa det från frontend.

weglot visuell-editor-frontend

4. Problemfri professionell översättning

Skulle du hellre ha en professionell för att översätta ditt innehåll? Med Weglot är delegering av översättning problemfri.

avlägsna professionell översättningstjänst

I ditt Weglot-konto väljer du de element du vill översätta, beställa professionell översättning och slutföra betalningen för den professionella tjänsten. Weglot debiterar dig 0,15 € / ord. Det översatta innehållet uppdateras automatiskt till din webbplats inom 48 timmar, beroende på hur mycket innehåll du vill översätta.

avlägsna professionell prissättning

Nackdelar med att använda Weglot

Nu när vi har tittat på fördelarna med att använda Weglot är det värt att ta en stund att undersöka några av nackdelarna med att använda Weglot.

1. Prissättning

Weglot är en premiumöversättningsplattform. Även om det har en gratis plan är den begränsad till att översätta upp till 2000 ord och 5000 översatta sidvisningar per månad.

2. Ägandet av innehållet

Ägandet av det översatta innehållet är oklart. Som det verkar kan du inte visa det översatta innehållet på din webbplats när du avbokar prenumerationen.

Weglots support och prissättning

Weglot ger dig överlägsen supportkundsupport via e-post. Deras omfattande kunskapsbas leder dig genom alla aspekter av att översätta din webbplats med Weglot.

Weglot har en begränsad gratis plan för dig som ville testa tjänsten innan du väljer en premiumplan. De erbjuder också 5 premiumplaner:

  • Förrätt: 9,90 € / månad för 1 översatt språk och upp till 10 000 ord
  • Företag: 19 € / månad för 5 översatta språk och upp till 50 000 ord
  • Proffs: 49 € / månad för obegränsade översatta språk och upp till 200 000 ord
  • Företag: 199 € / månad för obegränsat översatt språk och upp till 1 000 000 ord
  • Företags: 499 € / månad för obegränsat översatt språk och upp till 5 000 000 ord

Slutliga tankar: Vår bedömning om översättning med Weglot

Weglot är en av de enklaste översättningslösningarna som finns. Det stöder 100+ språk med automatisk översättning. Det är lite dyrt jämfört med andra översättningsplugins på marknaden.

Det är det bästa alternativet för dig om du har budgeten och vill ha det mest intuitiva plugin på marknaden för översättning.

Om du har en stram budget kan du överväga några alternativ till Weglot.

  • WPML-granskning
  • ÖversättPressgranskning

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Star Half 4,6 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tom 3.0 / 5.0

Skaffa Weglot nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me