WP Super Cache Review 2020: Er det den beste WordPress Cache-plugin?

Leter du etter en hurtigbufring-plugin for WordPress-nettstedet ditt? WP Super Cache er en populær gratis cache-plugin for WordPress-brukere. I denne WP Super Cache-gjennomgangen vil vi se på ytelsen og funksjonene. Vi vil også sammenligne det med andre populære cache-plugins.


WP Super Cache anmeldelse

Hva gjør en WordPress Cache-plugin bra?

Det er flere flotte plugins som serverer hurtigbufrede sider på ditt WordPress-nettsted. Mange topp WordPress-vertsfirmaer tilbyr innebygde cacheløsninger med deres administrerte WordPress-hosting.

Hvis du er på en administrert vert som WP Engine, trenger du ikke å installere en cache-plugin.

På den annen side, hvis du er på en delt vert, som BlueHost, må du installere en cache-plugin for WordPress-nettstedet ditt.

En cache-plugin trenger å generere hurtigbufret versjon av sider uten å ta for mye av serverressursene. De fleste hurtigbufring-plugins genererer en hurtigbufret fil når en side forespørres for første gang. Etter det holder de filene lagret i en forhåndsdefinert varighet.

Det må også fungere godt med WordPress-temaet ditt, plugins og eventuelle tredjeparts tjenester du kanskje bruker.

Cache er en avansert prosess, en plugin trenger å gjøre det enklere selv for ikke-tekniske brukere. Alternativene kan være omfattende, men de må presenteres med et tydelig brukergrensesnitt og mye forklaring.

Når det er sagt, la oss se på WP Super Cache og hvordan den fungerer.

Sette opp WP Super Cache Plugin

Det første du trenger å gjøre er å installere og aktivere plugin-modulen. Ved aktivering, bare gå til Innstillinger »WP Super Cache side for å konfigurere plugin-modulen.

Slå på hurtigbufring med WP Super Cache

Velg “Cache på” alternativet og klikk deretter på oppdateringsstatusknappen. WP Super Cache vil slå på cache. Du kan nå klikke på testcache-knappen for å sjekke om den fungerer.

WP Super Cache henter WordPress-nettstedet ditt to ganger og vil sammenligne tidsstemplene på begge sider. Hvis begge tidsstempene samsvarer, betyr det at cache fungerer på nettstedet ditt nå.

Ta en titt på denne guiden på hvordan du installerer og konfigurerer WP Super Cache for detaljerte instruksjoner.

Servering av hurtigbufferfiler ved bruk av PHP vs mod_rewrite med WP Super Cache

WP Super Cache kan tjene hurtigbufrede filer ved å bruke to metoder. Standardmetoden bruker PHP, som kan være ressurskrevende, spesielt i delte vertsmiljøer.

Hvis du er på en delt vert, anbefaler vi deg å prøve å bruke mod_rewrite. Bare klikk på kategorien Avansert i plugin-innstillinger og velg alternativet ‘Bruk mod_rewrite for å servere hurtigbufferfiler’.

Viser hurtigbufrede filer ved hjelp av PHP vs mod_rewrite

Bruker komprimering med WP Super Cache

Hvis du tester nettstedet ditt med Google Page Speed-verktøyet, vil du merke at det anbefaler deg å slå på komprimering.

Ved å bruke komprimering kan webserveren sende brukere komprimerte filer. Disse komprimerte filene blir deretter trukket ut av brukerens nettleser og vises på skjermen. Det økte responstiden din og forbedrer den totale sidehastigheten.

WP Super Cache slår ikke på komprimering som standard. Du må aktivere det ved å gå til Avansert-fanen under plugin-innstillinger. Bare sjekk alternativet som sier ‘Komprimere sider slik at de blir servert raskere til besøkende’.

Slå på komprimering med WP Super Cache

CDN-støtte i WP Super Cache

WP Super Cache fungerer fint med CDN. Bare klikk på CDN-fanen under plugin-innstillinger og legg til CDN URL. Du kan også legge til flere CNAME-er for å forbedre ytelsen.

CDN-støtte i WP Super Cache

CDN (innholdsleveringsnettverk) lar deg tjene statisk innhold som bilder, CSS, JavaScript, fra servere over hele kloden. Dette øker lastetiden for siden og reduserer belastningen fra serveren din.

Se denne guiden på hvorfor du trenger et CDN for WordPress-bloggen din for mer informasjon.

Vi anbefaler å bruke MaxCDN, som er en av de største CDN-tjenestene. Vi bruker det på alle våre nettsteder og det hjelper oss med å øke sidehastigheten.

WP Super Cache vs W3 Total Cache

WP Super Cache og W3 Total Cache er de to mest populære cache-pluginene for WordPress. De har begge en enorm brukerbase som lidenskapelig vil forsvare favoritttillegget sitt.

Begge programtilleggene har lignende funksjoner. De har begge litt vanskelige oppsett, men WP Super Cache har forenklet brukergrensesnittet deres mye. Begge programtilleggene er gratis tilgjengelig med begrenset støtte.

WordPress-nettsteder er imidlertid vert på mange forskjellige slags plattformer. Ytelsen til cache-plugin-en din kan variere avhengig av vertsmiljøet og ditt WordPress-oppsett. Du kan også kjøre egne hastighetstester etter at du har satt opp begge plugins for å se hvilken som gjør nettstedet ditt raskere.

Vi bruker W3 Total Cache på alle våre nettsteder og har ofte funnet det raskere enn WP Super Cache.

Vår dom

Vi tror at WP Super Cache er en svært nyttig WordPress-plugin. Den utfører en komplisert jobb for tusenvis av WordPress-nettsteder rundt om i verden.

Det kan se litt skremmende ut på grunn av komplekse konfigurasjonsalternativer og tekniske språk som brukes i installasjonsinstruksjoner. Imidlertid, med riktig veiledning, kan du sette den opp i løpet av få minutter.

Community support er tilgjengelig gjennom WordPress supportfora, men det er begrenset og ikke garantert.

Vi gir WP Super Cache 4 av 5 stjerner. Her er oversikten over gjennomgangsscore:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 3.0 / 5.0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få WP Super Cache nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map