WPForms Review 2020: Är det värt Hype? [Måste läsas]

Är du trött på att bygga kontaktformulär med uppblåsta och buggy WordPress-plugins? Chansen är stor att du inte har provat WPForms, det mest nybörjarsvänliga formuläret plugin i WordPress ekosystem. I denna WPForms-granskning ska vi titta på dess funktioner, tillägg och vad som gör WPForms till det mest intuitiva WordPress-plugin på marknaden.


WPForms granskning

Varför din webbplats behöver ett formulärbyggnadsprogram

Varje WordPress-webbplats kräver ett kontaktformulär-plugin, oavsett nisch eller trafik.

Att använda ett kontaktformulär kommer att skydda dig mot spammare och hackare. Du kan hålla din WordPress-webbplats säkrare genom att använda ett kontaktformulär istället för att visa din e-postadress. På det här sättet skyddar du din e-post från spammare som skickar oönskade erbjudanden och phishing-mejl.

Att använda formulär sparar också tid. Genom att använda ett kontaktformulär kan du ange vilka nödvändiga uppgifter du behöver veta när dina besökare och potentiella kunder når dig.

Ett bästa WordPress-formulär-plugin gör det också möjligt för dig att integrera extrafunktioner som en kryssruta för prenumeration på nyhetsbrev via e-post i ditt kontaktformulär. Detta hjälper dig att följa upp utsikterna och bygga en långvarig relation med dem.

Bygg enkelt WordPress-formulär på några minuter

Att bygga formulär online i WordPress har aldrig varit lättare tack vare WPForms.

WPForms hävdar ofta vara den mest nybörjarvänliga WordPress-formbyggaren som finns och betonar enormt bekvämligheten som det erbjuder att bygga en WordPress-form.

Med WPForms behöver du inte anställa en WordPress-utvecklare eller ens röra vid en enda rad med kod för att skapa ett WordPress-formulär. Du bör kunna skapa ett formulär inom några minuter oavsett om du vill skapa ett enkelt kontaktformulär eller ett komplext formulär, som registrering eller betalningsformulär.

Lever WPForms upp till deras hype att vara den mest nybörjarvänliga WordPress-formbyggaren? Låt oss ta en titt:

1. Den kraftfulla och användarvänliga WordPress Form Builder

Med WPForms lättanvända drag-and-drop-byggare kan du skapa valfri form på bara några minuter utan att behöva röra någon kod.

wpforms granskning

Lägga till och ta bort formulärfält kan göras med bara ett enda klick. Dessutom kan du enkelt ordna fälten efter dina behov med dra och släpp.

2. Hundratals formmallar att välja mellan

wpforms formmallar

Med WPForms behöver du inte nödvändigtvis skapa en WordPress-form från grunden. Core plugin levereras med flera förbyggda formmallar att välja mellan, till exempel:

 • Tom form
 • Enkelt kontaktformulär
 • Begär en offertformulär
 • Donationsformulär
 • Fakturerings- / beställningsformulär
 • Nyhetsbrev Formulär
 • Undersökning och undersökningsformulär
 • Och mycket mer…

Vill du skapa en WordPress-form anpassad till din bransch eller nisch utan att behöva bygga den från grunden? Då måste du installera Formmall Pack tillägg.

Med formmallspaket-tillägget kan du välja mellan ett stort antal förbyggda mallar för varje bransch. Det betyder att oavsett bransch du är i kan du hitta rätt formmall i WPForms. Detta sparar tid eftersom du inte alltid behöver bygga ett formulär från grunden.

paket med wpforms-mallar

I stället söker du bara efter den formmall du vill använda och när den visas, klicka på den. Ditt formulär ska nu skapas direkt. När du har gjort nödvändiga ändringar kan du gå vidare och publicera formuläret.

3. Bädda enkelt in ditt formulär från inlägg / sidredigeraren

För att bädda in ett formulär i ett inlägg eller en sida behöver du inte kopiera och klistra in kortkoden manuellt. Hoppa snarare till ditt inlägg / sidredigerare där du vill publicera ditt formulär. Klicka på Lägg till formulär -knappen som du hittar precis ovanför textredigeraren. En modal popup visas nu och ber dig välja rätt formulär. Välj rätt formulär och tryck på Lägg till formulär knapp.

wpforms bädda in form

Bygg avancerade formulär på några minuter, inte timmar

Med WPForms är det lätt att bygga ett avancerat formulär på din WordPress-webbplats. Låt oss ta en titt på några exempel på hur WPForms gör att du snabbt och enkelt kan skapa avancerade WordPress-formulär.

1. Skapa en enkätformulär

Med tillägget Surveys or Polls kan du snabbt genomföra en undersökning eller enkät på din WordPress-webbplats. Dessutom får du även undersökningsrapporter som är bäst i klassen med WPForms.

wpforms omröstning i enkätundersökningen

I kombination med villkorad logik kan du till och med anpassa dina undersökningsfrågor baserat på användarens svar.

Med WPForms kan du också dela dina resultat offentligt på din webbplats eller med dina följare på sociala medier.

2. Skapa en anpassad inloggnings- eller registreringsformulär

Om du driver en community-driven webbplats som medlemssidor, forum, sociala nischnätverk eller andra webbplatser som kräver att användare registrerar ett konto, kanske du vill skapa ett anpassat inloggningsformulär på din webbplats. Den största fördelen med att skapa ett anpassat inloggnings- eller registreringsformulär är att du kan bädda in det var som helst på din webbplats.

wpforms tillägg efter inlägg

På så sätt behöver du inte nödvändigtvis rikta användare till standardinloggningssidan. Genom att skapa en anpassad inloggningssida kan du visa ett konsekvent varumärke till dina användare, vilket ger din webbplats ett mer professionellt utseende.

3. Samla in betalningar inom ditt formulär

Oavsett om du vill acceptera donationer online för dina ideella organisationer eller behöver samla in betalningar för digitala nedladdningar, gör WPForms det enkelt för dig.

Du kan acceptera betalningar via PayPal Standard- eller Stripe-integration.

betalningsfliken wpforms

Med WPForms kan du också visa bilder av dina produkter i beställningsformuläret, vilket ger användarna en visuell titt på vad de beställer.

4. Skapa ett inlämningsformulär

Vill du acceptera användargenererat innehåll på din webbplats?

Med tillägget till WPForms Post Inlämning kan du acceptera användargenerat innehåll, som gästartiklar, användarrecensioner, vittnesmål på din webbplats utan att behöva ge backendåtkomst för varje användare. När ett inlägg skickas via ditt inlämningsformulär kommer det att visas i din inläggsredigerare för din granskning som ett nytt väntande inlägg.

wpforms tillägg efter inlägg

När du har gjort nödvändiga ändringar kan du publicera eller till och med kassera inlägget.

Relaterad: Hur man skickar in ett formulär utan siduppdatering i WordPress

Alla nödvändiga funktioner ut ur lådan

WPForms kommer med alla uppsättningar funktioner ur lådan, utan uppblåsning.

Alla fälttyper kategoriseras i tre separata avsnitt: Standardfält, Fancy Fields och Betalningsfält.

 • Standardfält innehåller grundläggande fälttyper Namn, E-post, Enstaka radtexter, stycketext, rullgardinsmeny, flerval, etc..
 • Fancy Fields består av fält som telefon, filöverföring, webbplats / URL, sidbrytning, Captcha, etc..
 • Betalningsfält innehåller fält inklusive kreditkort, Totalt (amoun), enstaka artikel (betalning), flera objekt (betalning), etc..

wpforms-fälttyper

WPForms är mycket optimerad för webb- och serverprestanda säkerställa maximal hastighet. Du kan också distribuera en CDN-tjänst för att förbättra din webbplatshastighet.

Varje form du skapar är 100% mobilkänslig, så dina formulär kommer alltid att se bra ut på alla enheter.

Det bästa av allt är att du enkelt kan bädda in dina formulär var som helst på din webbplats oavsett om det är blogginlägg, sidor, sidofältwidgets, sidfot etc. Allt du behöver göra är att ta tag i kortkoden och klistra in den där du vill bädda in form eller använd den inbyggda widgeten.

Med WPForms har du också möjligheten att skapa formulär på flera sidor, tillåta filuppladdning, visa eller dölja fält med villkorad logik och mycket mer.

Dussintals integrationer med tillägg

WPForms har också ett brett utbud av tillägg som låter dig utvidga dess inbyggda funktioner och integrera med andra populära e-postmarknadsföringsverktyg och molnappar.

Låt oss ta en titt på några av dess tillägg nedan.

E-postmarknadsintegrationer: Du kan automatiskt lägga till prenumeranter till din e-postlista från valfri form. WPForms integreras med följande e-postmarknadsföringsverktyg:

 • Konstant kontakt (ingen tillägg krävs)
 • AWeber
 • MailChimp
 • Kampanjövervakare
 • GetResponse

Anpassad Captcha: Bekämpa skräppost från skräppost genom att aktivera Custom Captcha. Du kan ange antingen egna frågor eller slumpmässiga matematiska frågor.

Geolocation: Samla och lagra dina webbplatsbesökares platsdata tillsammans med deras formulärinmatning.

Betalningsprocessorer: Skapa donationsformulär eller beställningsformulär genom att integrera PayPal och Stripe med ditt formulär.

Skicka inlägg: Skapa ett formulär med inlämningsuppgifter och börja acceptera användargenerat innehåll som gästposter, användarrecensioner och mer utan att dina besökare behöver logga in.

Signatur: Skapa ett kontraktsformulär eller avtalformulär och låt användare skriva under det online med sin mus eller pekskärm.

Användarregistrering: Skapa ett anpassat användarregistreringsformulär och bädda in det på den bekvämaste platsen, så användare kan skapa ett konto på din webbplats utan att besöka standardinloggningssidan.

Zapier: Anslut ditt formulär med 500+ webbappar. Med detta tillägg är integrationsmöjligheterna oändliga.

Undersökningar och undersökningar: Bygg undersökningar och formulär och analysera data med interaktiva rapporter.

Form Abandonment: Anslut med dina leder även om de övergav formen halvvägs.

Offlineformulär: Spara formulärdata i webbläsaren när du är offline och skicka uppgifterna när internet återställs.

Formmall Pack: Välj mellan ett stort antal förbyggda mallar för att spara tid.

Prissättning och support för WPForms-plugin

Det bästa med WPForms är att det passar bäst för webbplatser i alla storlekar och budgetar.

Oavsett om du driver en blogg, ett litet företag, en ideell organisation, e-handelsföretag eller någon annan webbplats hittar du WPForms-insticksprogrammet oerhört användbart lika.

Om du inte har en budget för ett plugin-kontaktformulär eller vill testa de grundläggande funktionerna innan du spenderar på premiumversionen, kan du börja med lite-versionen, som är tillgänglig att ladda ner gratis från det officiella WordPress-pluginlagret.

Priset för grundversionen börjar från $ 31,60 för en enda webbplatslicens. Dessutom får du tillgång till tillägget Form Templates Pack.

Deras mest populära plan är Pro, som ger dig tillgång till alla tillägg för 25 webbplatser och prioriterat stöd under ett år, vilket kostar $ 159,60.

De erbjuder också en Elite-plan för obegränsade webbplatser, WordPress multisite support och klienthanteringsfunktion för $ 239,60.

Support erbjuds av det biljettbaserade e-postsupportsystemet. WPForms supportpersonal är snabbt och högt rankad i användarrecensioner. Alla funktioner och tillägg förklaras väl i sin omfattande dokumentation, med steg för steg handledning och enkla att följa guider.

WPForms Lite vs. Pro

Gratis- eller lite-versionen av WPForms är ett bra alternativ om du precis börjar. Det erbjuder begränsade formfunktioner som låter dig skapa ett grundläggande kontaktformulär på din webbplats. Dra-and-drop-formulärbyggaren gör det enkelt att designa din form och lägga till fält till det. Dessutom har du bara fyra olika mallar att välja mellan.

WPForms Pro uppenbarligen erbjuder fler funktioner än dess lite version. Bortsett från alla tillgängliga mallar i lite-versionen erbjuder pro-versionen också 3 ytterligare mallar.

Du har också några ytterligare fält som du kan lägga till på din webbplats som telefonnummer, datum och tid, stjärnbetyg osv. Pro-versionen låter dig också ladda upp en fil och lösenord som skyddar ditt formulär.

Pro och Elite-planen erbjuder också prioriterat stöd. Och precis som lite-versionen är också pro-versionen superkänslig för mobila enheter och är kompatibel med andra webbläsare. Om du vill skapa ett avancerat kontaktformulär som en faktureringsorder eller ett nyhetsbrev rekommenderar vi att du väljer pro-versionen.

Vår bedömning om WPForms som det bästa WordPress Forms Plugin

WPForms byggdes med ett enda mål i åtanke: bygg ett WordPress-plugin som är både enkelt och kraftfullt, så även en absolut nybörjare kan skapa WordPress-formulär utan att behöva anställa en utvecklare.

Formerna som skapats med WPForms är oerhört snabba och SEO-vänliga. Dra och släpp-byggaren gör formskapandet till en lek. Det bästa av allt är att det möjliggör integration med olika verktyg som e-postmarknadsföringsverktyg, betalningsprocessorer, webbappar och andra användbara tillägg.

Du kanske också vill kolla in de fullständiga jämförelserna mellan,

 • WPForms vs TypeForm
 • WPForms vs FormStack

Vi kan med säkerhet säga att WPForms är den mest nybörjarvänliga WordPress-formulär-plugin på marknaden. Vi ger det 5/5 stjärnor. Här är uppdelningen av våra granskningsresultat.

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Skaffa WPForms nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map