WPForms Review 2020: Er det verdt hypen? [Må lese]

Lei av å bygge kontaktskjemaer med oppblåst og buggy WordPress-plugins? Sjansen er stor for at du ikke har prøvd WPForms, den mest nybegynnervennlige skjema-plugin i WordPress økosystem. I denne WPForms-gjennomgangen tar vi en titt på funksjonene, tilleggene og hva som gjør WPForms til den mest intuitive WordPress-plugin i markedet..


WPForms anmeldelse

Hvorfor nettstedet ditt trenger en Form Builder-plugin

Hver WordPress-webside krever et kontaktskjema-plugin, uavhengig av nisje eller trafikk.

Å bruke et kontaktskjema vil beskytte deg mot spammere og hackere. Du kan holde WordPress-nettstedet ditt mer sikkert ved å bruke et kontaktskjema i stedet for å vise e-postadressen din. På denne måten beskytter du e-posten din mot spammere som sender uønskede tilbud og phishing-e-poster.

Å bruke skjemaer sparer deg også tid. Ved å bruke et kontaktskjema kan du spesifisere hvilke nødvendige detaljer du trenger å vite når de besøkende og potensielle kunder når deg.

Et beste WordPress-skjema-plugin vil også tillate deg å integrere ekstra funksjoner som en avmerkingsboks for et abonnement på nyhetsbrev på e-post i kontaktskjemaet. Dette hjelper deg å følge opp potensielle kunder og bygge et langvarig forhold til dem.

Bygg enkelt WordPress-skjemaer i løpet av minutter

Å bygge online skjemaer i WordPress har aldri vært enklere takket være WPForms.

WPForms hevder ofte å være den mest nybegynnervennlige WordPress-skjemabyggeren i tilværelsen og understreker enormt bekvemmeligheten det tilbyr å bygge en WordPress-skjema.

Med WPForms trenger du ikke å ansette en WordPress-utvikler eller til og med berøre en enkelt kodelinje for å opprette et WordPress-skjema. Du bør kunne opprette et skjema i løpet av minutter uansett om du vil opprette et enkelt kontaktskjema eller et sammensatt skjema, som registrering eller betalingsskjema.

Lever WPForms opp til deres hype om å være den mest nybegynner-WordPress-skjemabyggeren? La oss ta en titt:

1. Den kraftige og brukervennlige WordPress Form Builder

Med WPForms brukervennlige dra-og-slipp-byggherre kan du opprette alle slags former på bare noen få minutter uten å måtte berøre noen kode.

wpforms gjennomgang

Å legge til og fjerne skjemafelt kan gjøres med bare et enkelt klikk. I tillegg kan du enkelt omorganisere feltene etter dine behov med dra og slipp.

2. Hundrevis av skjemamaler å velge mellom

wpforms formmaler

Med WPForms trenger du ikke nødvendigvis å opprette et WordPress-skjema fra bunnen av. Kjerneplugin leveres med flere forhåndsbygde formmaler å velge mellom, for eksempel:

 • Blank skjema
 • Enkelt kontaktskjema
 • Be om tilbudsskjema
 • Donasjonsskjema
 • Fakturerings- / bestillingsskjema
 • Nyhetsbrev Registreringsskjema
 • Avstemning og undersøkelsesform
 • Og mye mer …

Vil du lage en WordPress-form som er skreddersydd for din bransje eller nisje uten å måtte bygge den fra grunnen av? Så må du installere Formmaler Pakke tillegg.

Form-maler-pakttillegget lar deg velge mellom et stort utvalg av forhåndsbygde maler for hver bransje. Det betyr at uansett bransje du er i, kan du finne riktig formmal i WPForms. Dette sparer tid fordi du ikke alltid trenger å lage et skjema fra grunnen av.

pakker med wpforms-maler

I stedet er det bare å søke etter skjemamalen du vil bruke, og når den først vises, klikker du på den. Skjemaet ditt skal nå opprettes umiddelbart. Etter å ha gjort de nødvendige endringene, kan du gå videre og publisere skjemaet.

3. Legg enkelt inn skjemaet ditt fra innlegg / side-editor

For å legge inn et skjema i et innlegg eller en side, trenger du ikke å kopiere og lime inn kortkoden manuelt. Gå heller over til innlegget / siden redigereren der du vil publisere skjemaet. Klikk på Legg til skjema -knappen som du kan finne rett over teksteditoren. Nå vises en modal popup som ber deg velge riktig skjema. Velg riktig skjema og trykk på Legg til skjema knapp.

wpforms innebygd form

Bygg avanserte skjemaer i minutter, ikke timer

Med WPForms er det en lek å bygge et avansert skjema på WordPress-nettstedet ditt. La oss se på noen få eksempler på hvordan WPForms lar deg bygge avanserte WordPress-skjemaer raskt og enkelt.

1. Lag et spørreundersøkelses- / avstemmingsskjema

Med undersøkelsene eller avstemningene kan du raskt gjennomføre en undersøkelse eller avstemning på ditt WordPress-nettsted. I tillegg får du også best-i-klassen undersøkelsesrapporter med WPForms.

wpforms undersøkelse avstemning

Når du kombinerer med betinget logikk, kan du til og med tilpasse spørsmålsspørsmålene dine basert på brukernes svar.

Med WPForms kan du også dele resultatene dine offentlig på nettstedet ditt eller med dine følgere på sosiale medier.

2. Opprett et tilpasset påloggings- eller registreringsskjema

Hvis du driver et samfunnsdrevet nettsted som medlemsnettsteder, fora, nisjer, sosiale nettverk eller andre nettsteder som krever at brukere registrerer en konto, kan det være lurt å opprette et tilpasset påloggingsskjema på nettstedet ditt. Den største fordelen med å lage et tilpasset innloggings- eller registreringsskjema er at du kan legge det inn hvor som helst på nettstedet ditt.

wpforms legge inn innsendingsvedlegg

På denne måten trenger du ikke nødvendigvis å henvise brukere til standard påloggingssiden. Ved å lage en tilpasset påloggingsside, kan du vise et konsistent merke til brukerne dine, og gi nettstedet ditt et mer profesjonelt utseende.

3. Samle inn betaling innenfor skjemaet ditt

Enten du vil godta elektroniske donasjoner for ideelle organisasjoner eller trenger å samle inn betalinger for digitale nedlastinger, gjør WPForms det enkelt for deg.

Du kan godta betaling via PayPal Standard eller Stripe-integrasjon.

betalingsfanen wpforms

Med WPForms kan du også vise bilder av produktene dine i bestillingsskjemaet, og gi brukerne et visuelt blikk på hva de bestiller.

4. Lag et skjema for innsending av innlegg

Ønsker du å godta brukergenerert innhold på nettstedet ditt?

Med WPForms ‘Innlegg for innsending av innlegg, kan du godta brukergenerert innhold, for eksempel gjesteartikler, brukeranmeldelser, attester på nettstedet ditt uten å måtte gi backend-tilgang til hver bruker. Når et innlegg sendes inn via innleveringsskjemaet ditt, vil det vises i innleggsredigeringsprogrammet for gjennomgang som et nytt ventende innlegg.

wpforms legge inn innsendingsvedlegg

Etter å ha gjort de nødvendige endringene, kan du publisere eller til og med forkaste innlegget.

I slekt: Hvordan sende inn et skjema uten sideoppdatering i WordPress

Alle de nødvendige funksjonene ut av boksen

WPForms kommer med alle sett med funksjoner utenfor boksen, uten oppblåsthet.

Alle felttyper er kategorisert i tre separate seksjoner: Standardfelt, Fancy felt og Betalingsfelt.

 • Standardfelt består av grunnleggende felttyper Navn, E-post, Enkeltlinjetekst, avsnitttekst, Dropdown, Flervalg osv.
 • Fancy Fields består av felt som Telefon, Filopplasting, Nettsted / URL, Page Break, Captcha, etc..
 • Betalingsfelt inneholder felt inkludert kredittkort, total (amoun), enkeltelement (betaling), flere elementer (betaling), osv..

wpforms-felttyper

WPForms er svært optimalisert for ytelse på nettet og serveren sikre maksimal hastighet. Du kan også distribuere en CDN-tjeneste for å forbedre nettstedets hastighet.

Hvert skjema du oppretter er 100% mobil responsivt, så skjemaene dine vil alltid se bra ut på alle enheter.

Det beste av alt er at du enkelt kan legge inn skjemaene dine hvor som helst på nettstedet ditt, enten det er blogginnlegg, sider, sidefeltwidgets, bunntekst osv. Alt du trenger å gjøre er å ta tak i kortkoden og lime den inn der du vil legge inn form, eller bruk den innebygde widgeten.

Med WPForms har du også muligheten til å lage skjemaer på flere sider, tillate filopplasting, vise eller skjule felt med betinget logikk og mye mer.

Dusinvis av integrasjoner med tillegg

WPForms har også et bredt utvalg av tillegg som lar deg utvide den innebygde funksjonaliteten og integrere med andre populære e-postmarkedsføringsverktøy og skyapper..

La oss se på noen av tilleggene nedenfor.

Email Marketing Integrations: Du kan automatisk legge til abonnenter i e-postlisten din fra hvilket som helst skjema. WPForms integreres med følgende markedsføringsverktøy for e-post:

 • Konstant kontakt (ingen tillegg kreves)
 • AWeber
 • MailChimp
 • Kampanjemonitor
 • GetResponse

Tilpasset Captcha: Bekjemp innsendinger av søppelpost ved å aktivere Custom Captcha. Du kan spesifisere enten dine egne spørsmål eller tilfeldige matte spørsmål.

geolocation: Samle og lagre nettstedbesøkendes stedsdata sammen med skjemaoppføringen.

Betalingsprosessorer: Lag donasjonsskjemaer eller bestillingsskjemaer ved å integrere PayPal og Stripe med skjemaet ditt.

Innlegg innleveringer: Lag et skjema for innlevering av frontinnlegg og begynn å godta brukergenerert innhold som gjesteposter, brukeranmeldelser og mer uten at de besøkende trenger å logge inn.

Signatur: Lag et avtaleskjema eller avtaleskjema og la brukerne signere det online med musen eller berøringsskjermen.

Bruker registrering: Lag et tilpasset brukerregistreringsskjema og legg det inn på det mest praktiske stedet, slik at brukere kan opprette en konto på nettstedet ditt uten å besøke standard påloggingsside.

Zapier: Koble skjemaet ditt med 500+ nettapper. Med dette tillegget er integrasjonsmulighetene uendelige.

Undersøkelser og avstemninger: Bygg undersøkelser og skjemaer og analyser dataene med interaktive rapporter.

Form Abandonment: Koble til lederne dine selv om de forlot skjemaet halvveis.

Offline skjemaer: Lagre skjemadata i nettleseren mens du er frakoblet, og send inn dataene når internett er gjenopprettet.

Formmaler Pakke: Velg mellom et stort utvalg av forhåndsbygde maler for å spare deg for tid.

Priser og støtte for WPForms-plugin

Det beste med WPForms er at det passer best for nettsteder i alle størrelser og budsjetter.

Enten du driver en blogg, en liten bedrift, en ideell organisasjon, e-handelsvirksomhet eller noe annet nettsted, vil du finne WPForms-plugin-en veldig nyttig både.

Hvis du ikke har et budsjett for et kontaktskjema-plugin eller vil prøvekjøre de grunnleggende funksjonene før du bruker på premiumversjonen, kan du starte med lite-versjonen, som er tilgjengelig for nedlasting gratis fra det offisielle WordPress-plugin-repository.

Prisene for den grunnleggende versjonen starter fra $ 31,60 for en enkelt lisens. I tillegg vil du få tilgang til Form Templates Pack-tillegget.

Deres mest populære plan er Pro, som gir deg tilgang til alle tillegg for 25 nettsteder og prioritert støtte i et år, som koster $ 159,60.

De tilbyr også en Elite-plan for ubegrensede nettsteder, WordPress multisidesupport og klientadministrasjonsfunksjon for $ 239,60.

Support tilbys av det billettbaserte e-postsupportsystemet. WPForms supportpersonell er raskt og høyt rangert i brukeromtaler. Alle funksjonene og tilleggene er godt forklart i sin omfattende dokumentasjon, med trinnvise veiledninger og enkle å følge guider.

WPForms Lite vs. Pro

Gratis- eller lite-versjonen av WPForms er et flott alternativ hvis du bare begynner. Det tilbyr begrensede formfunksjoner som lar deg opprette et grunnleggende kontaktskjema på nettstedet ditt. Dra-og-slipp-skjermbyggeren gjør det enkelt å designe skjemaet ditt og legge til felt i det. I tillegg har du bare 4 forskjellige maler å velge mellom.

WPForms Pro tilbyr åpenbart flere funksjoner enn lite-versjonen. Bortsett fra alle malene som er tilgjengelige i lite-versjonen, tilbyr pro-versjonen også 3 ekstra maler.

Du har også noen ekstra felt som du kan legge til på nettstedet ditt, for eksempel telefonnummer, dato og klokkeslett, stjernevurderinger osv. Pro-versjonen lar deg også laste opp en fil og passordbeskytte skjemaet.

Pro og Elite-planen tilbyr også prioritert støtte. Og akkurat som lite-versjonen er også pro-versjonen super responsiv på mobile enheter og er kompatibel med tvers av nettlesere. Hvis du vil opprette et avansert kontaktskjema som en faktureringsordre eller et nyhetsbrev, vil vi anbefale deg å velge pro-versjonen.

Vår dom om WPForms som den beste WordPress Forms Plugin

WPForms ble bygget med et enkelt mål i tankene: bygg en WordPress-plugin som er både enkel og kraftig, slik at selv en absolutt nybegynner kan lage WordPress-skjemaer uten å måtte ansette en utvikler.

Skjemaene som er opprettet med WPForms er utrolig raske og SEO-vennlige. Dra og slipp-byggherren gjør formopprettingen til en lek. Det beste av alt er at det muliggjør integrasjon med forskjellige verktøy som e-postmarkedsføringsverktøy, betalingsprosessorer, webapper og andre nyttige tillegg.

Det kan også være lurt å sjekke ut de komplette sammenligningene mellom,

 • WPForms vs TypeForm
 • WPForms vs FormStack

Vi kan trygt si at WPForms er det mest nybegynnervennlige WordPress-skjemaet plugin i markedet. Vi gir det 5/5 stjerner. Her er oppdelingen av vurderingene våre.

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få WPForms nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map