WPML-gjennomgang: Er det verdt hypen og pengene?

Vil du gjøre WordPress-nettstedet ditt flerspråklig slik at brukerne dine kan lese innholdet på nettstedet ditt på deres foretrukne språk? Hvis du har forsket, har du sannsynligvis funnet WPML-plugin anbefalt av flere velkjente blogger. WPML er absolutt et populært plugin for WordPress-oversettelser; det er imidlertid ikke forsvarlig å kjøpe en premium-plugin uten å lese en skikkelig grundig analyse.


I denne WPML-gjennomgangen vil vi grave dypere i funksjonene, funksjonalitetene, prisene og mer for å hjelpe deg med å bestemme om det er riktig plugin for deg.

Om WPML-plugin

WPML-plugin-vurdering

WordPress Multilingual Plugin (WPML) er den mest populære WordPress-plugin for å lage et flerspråklig nettsted. WPML lar deg enkelt oversette WordPress-innholdet ditt til flere språk og kjøre det jevnt på nettstedet ditt.

Ved hjelp av WPML kan du administrere forskjellige språkinnhold i samme domene med en enkelt WordPress-installasjon. Dette hjelper deg å betjene et mangfoldig publikum fra et enkelt nettsted uten å måtte installere WordPress på flere domener.

WPML-plugin fungerer med nesten alle WordPress-temaer og plugins som er tilgjengelige på markedet. Det er SEO-vennlig og lar deg velge språk-URL-format som kataloger, underdomener eller parametere. I tillegg fungerer det godt med Yoast SEO-plugin og andre SEO-relaterte plugins.

WPML er opprettet og administrert av OnTheGoSystems. Plugin-en har tilgjengelig lenge, men de tilbyr fortsatt jevnlige oppdateringer og dedikert støtte til kundene.

Hvorfor opprette et flerspråklig WordPress-nettsted?

Ved å opprette et WordPress-nettsted gjør du innholdet ditt tilgjengelig for mennesker som bor over hele verden, men er alle verdens internettbrukere virkelig i stand til å glede seg over det? Sannsynligvis ikke. Det er fordi språk forårsaker en stor barriere!

Selv om det er nesten umulig å gjøre nettstedet ditt tilgjengelig på ALLE språkene som snakkes i verden, kan du definitivt gjøre det tilgjengelig for de språkene som blir mest brukt av de besøkende. Å legge til flere språkoversettelser til nettstedet ditt gjør nettstedet ditt mer brukervennlig og sikrer at flere brukere blir kunder.

Ved å opprette et flerspråklig nettsted kan du enkelt nå ut til et bredere publikum. Bedrifter som sikter mot et internasjonalt marked, må spesielt vurdere å gjøre nettstedet flerspråklig.

WPML-gjennomgang: Komme i gang med WPML

WPML er en enkel og brukervennlig plugin som du raskt kan konfigurere for å gjøre nettstedet ditt flerspråklig.

Etter at du har installert og aktivert plugin-modulen, vil den guide deg gjennom konfigurasjonsprosessen med en trinnvis veiviser.

WPML-setup-veiviseren

Først vil det automatisk oppdage nettstedets nåværende språk. Du kan gå videre til neste trinn hvis du ikke vil endre det.

I det andre trinnet kan du velge språkene du vil aktivere på nettstedet ditt.

select-språk-WPML-oppsett

Det tredje trinnet lar deg konfigurere og tilpasse alternativene for språkbytter.

Du kan ordne rekkefølgen på språkene og legge til språkbryteren i navigasjonsmenyen, widgetområdet eller bunntekstområdet på nettstedet ditt. Du kan velge språkbyttestil (rullegardinliste eller liste over språk), hva du skal inkludere i språkbryteren (flagg, språknavn, nåværende språk), endre språkbytters farge, osv..

WPML-språk-switcher-alternativer

Etter at du har konfigurert alternativene for språkbytter i trinn 3, må du oppgi nettstednøkkelen for å registrere deg for automatiske programtilleggsoppdateringer. Du kan finne nøkkelen i kontoen din på WPMLs nettsted.

Når installasjonsprosessen er fullført, vil du være klar til å begynne å oversette WordPress-innholdet.

WordPress-oversettelse Made Easy

Ved hjelp av WPML kan du oversette nesten alt inni WordPress-dashbordet. Det lar deg oversette WordPress-innlegg, sider, tilpassede innleggstyper, tagger, kategorier, tilpassede felt og innhold laget med sidebyggere, samt tema- og plugin-tekster.

Gå til for å begynne å oversette innleggene dine Innlegg »Alle innlegg. Der får du se dine totale innlegg og antall innlegg per språk.

sette-knapp-alle-innlegg

I tillegg får du se Legge til knapper for hvert språk du valgte ved siden av innlegget ditt. Du kan starte oversettelsesprosessen ved å klikke på 1 av dem.

Deretter vil den åpne en ny innleggsredigerer med språknavnet eller flagget (eller begge deler) øverst og a Språk metakasse på høyre side.

ny-Traslation-post-WPML

Nå kan du legge til det oversatte innholdet i innleggsområdet og publisere. Hvis du ikke kan oversette av en eller annen grunn, kan du imidlertid bruke andre oversettelsesalternativer.

WPML leveres med en kraftig Oversettelse Management addon som lar deg samarbeide med et team av oversettere og oversettelsestjenester. Med dette tillegget kan du legge til profesjonelle oversettere av deg selv eller bruke tredjeparts oversettelsestjenester (eller begge deler) på nettstedet ditt.

WPML Addons

WPML leveres med en pakke addons sammen med core plugin, WPML Flerspråklig CMS. Det er alltid nødvendig å installere core plugin, mens du kan velge å installere andre tillegg i henhold til dine krav.

Noen av de mest nyttige WPML-tilleggene er:

1. WPML-oversettelsesadministrasjon

Du kan administrere oversettelsen på nettstedet ditt med dette tillegget. Du kan legge til dine egne oversettere, gi dem en Oversetter rolle, og tilordne dem oversettelsesarbeid. Du kan også bruke forskjellige oversettelsestjenester ettersom WPML integreres med nettets ledende oversettelsestjenester.

2. WPML-strengoversettelse

Dette tillegget lar deg oversette grensesnittstrenger direkte fra WordPress uten å bruke .mo-filer. Du kan oversette ikke bare statiske tekster, men også brukergenererte tekster utenfor innlegg inkludert tagline og SEO-data.

3. WPML Media Oversettelse

Med dette tillegget kan du bruke WordPress-mediegalleriet på forskjellige språk. Den lar deg kontrollere hvilke bilder som skal vises for hvert språk.

4. WooCommerce flerspråklig

Ved hjelp av dette tillegget kan du bygge et flerspråklig e-handelsnettsted. Det lar deg oversette alt WooCommerce-innholdet ditt, inkludert produkter, varianter, kategorier, felt og attributter enkelt.

5. BuddyPress flerspråklig

Du kan oversette BuddyPress-nettstedet ditt og opprette et flerspråklig nettsted for sosiale nettverk med dette tillegget.

Du kan lære om alle WPML-tilleggene ved å besøke det offisielle WPML-nettstedet.

WPML-plugin: Priser og support

WPML er et premium-plugin med 3 prisalternativer: Flerspråklig blogg, Flerspråklig CMS, og Flerspråklig byrå.

WPML-prising

Prisplanene er faktisk de forskjellige kombinasjonene av kjernen WPML-plugin og tillegg.

Første plan, Flerspråklig blogg, er en økonomisk løsning for flerspråklige WordPress-blogger med grunnleggende oversettelseskontroller og få tillegg. Denne planen lar deg installere WPML på bare ett nettsted. Du kan kjøpe dette for $ 29.

Andre plan, Flerspråklig CMS, er en komplett løsning for flerspråklige WordPress-nettsteder som følger med alle tilgjengelige tillegg. Den leveres med 3 nettstedslisenser. Det er tilgjengelig til $ 79.

Den tredje planen, Flerspråklig byrå, er en ubegrenset lisensplan som passer for byråer som bygger mange nettsteder. Den kommer med de samme funksjonene og tilleggene som tilbys i CMS-planen. Prisen er $ 159. Så du kan velge enten CMS eller byråplan for avanserte oversettelsesfunksjoner, avhengig av antall nettsteder du vil bruke WPML på.

Alle planene kommer med ett års gratis oppdateringer og premium-støtte. Hvis plugin ikke fungerer som lovet, kan du kreve refusjon innen 30 dager etter kjøpet.

Vår dom om bruk av WPML-plugin på nettstedet ditt

WPML er den mest avanserte og funksjonsrike WordPress flerspråklige plugin tilgjengelig på markedet. Det tilbyr en rekke kraftige funksjoner som lar deg fullstendig oversette WordPress-nettstedet ditt til flere språk.

Plugin-grensesnittet er enkelt og brukervennlig. Ideen om addons er kul, ettersom du bare kan installere de du faktisk trenger. På den måten kan du holde nettstedet ditt lett.

Dessuten er det kompatibelt med alle WordPress-temaer og plugins, slik at du fritt kan installere favorittnettprogrammene dine på nettstedet ditt og oversette dem. Det er en SEO-vennlig plugin som gjør at nettstedet ditt ser bra ut for både mennesker og søkemotorbots.

Vi tror at WPML absolutt er den beste WordPress-oversettelsestillegget for å lage et flerspråklig nettsted. Det er det perfekte valget for alle typer flerspråklige nettsteder, inkludert en blogg, bedrift, e-handelsside eller sosialt nettverk.

Du bør også sjekke TranslatePress-gjennomgangen. TranslatePress er et alternativ til WPML.

Vi gir det 4,5 av 5 stjerner. Her er fordelingen av vurderingspoengene våre:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Star Half 4,5 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Få WPML nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map