WPtouch Review: Bygg direkt en vacker mobilwebbplats

Letar du efter ett enkelt sätt att göra din befintliga WordPress-webbplats mobilvänlig utan att offra din nuvarande design? Inga problem! Du kan göra det med WPtouch-plugin. Vår WPtouch-granskning visar hur detta plugin kan hjälpa dig att skapa en vacker webbplats som ser fantastisk ut på alla enheter.


WPtouch Review

Varför ska din webbplats vara mobilvänlig??

Att se till att din webbplats fungerar bra och ser snygg ut på mobila enheter kan ha varit en trevlig funktion för 5 eller 10 år sedan, men idag är det nödvändigt för varje enskild webbplats på webben.

Enligt Marketing Land står mobila enheter för 65% av tiden för digital media, där stationära datorer blir sekundära. Idag kommer över hälften av all internettrafik från mobila enheter som smartphones och surfplattor.

Och mobiltrafiken fortsätter att växa varje år.

Om din webbplats inte är mobilvänlig missar du all den trafiken – och den kommer bara att bli värre när tiden går.

Hur kan du göra din webbplats mobilvänlig?

Det finns ett par populära alternativ när det gäller att få din webbplats till att se bra ut på alla enheter.

Dom är:

 • Responsiv design. En responsiv design upptäcker storleken på skärmen som varje besökare använder och justerar designen så att den passar bäst på skärmen. Många WordPress-webbplatser använder känsliga teman.
 • Separat mobil webbplats. Webbplatser med separata mobilsajter upptäcker när en besökare befinner sig på en mobil enhet och omdirigerar dem till en separat webbplats (vanligtvis på ett underdomän, till exempel m.wikipedia.org).

Relaterad: De bästa mobilkänsliga teman för att optimera din webbplats

Varje metod har sina för- och nackdelar.

Att använda en responsiv design är en populär metod för många webbplatser eftersom du bara behöver underhålla en webbplats. En responsiv design kan emellertid laddas långsammare eftersom den måste justera designen beroende på vilken enhet den upptäcker.

Att ha en helt separat mobilwebbplats skapar mer arbete för webbplatsägaren, eftersom två webbplatser måste underhållas och uppdateras. Men om dina stationära och mobila användare har mycket olika mål och behov kan detta vara en idealisk lösning. Du kan också optimera din mobilwebbplats så att den laddas mycket snabbare än din skrivbordsversion.

Om WPtouch

WPtouch är ett WordPress-plugin som gör din WordPress-webbplats mobilvänlig med bara några klick. Plugin rekommenderas av Google och det skapar direkt en mobilvänlig version av din webbplats som klarar Google Mobile-testet.

Den kostnadsfria versionen av plugin kan laddas ner från WordPress-arkivet. Pro-versionen innehåller flera teman och användbara tillägg.

Hur WPtouch skapar en mobil version av din WordPress-webbplats

WPtouch är verkligen det bästa från båda världarna när det gäller responsiv design kontra separata stationära och mobila webbplatser.

WPtouch skapar en enkel mobilversion av din webbplats automatiskt utan att behöva använda ett underdomän eller en separat URL.

Det lämnar skrivbordsversionen av din webbplats helt intakt, samtidigt som du drar all data från din webbplats för att skapa en elegant mobilversion.

Mobilversionen av din webbplats kan anpassas helt med separata teman och inställningar utan att det påverkar din huvudsida.

Varför använda WPtouch istället för ett lyhört tema?

Om du har använt ett WordPress-tema som inte är responsivt eller mobilvänligt kan du ha några reservationer om att ändra ditt tema helt.

För det första, om du verkligen gillar utseendet på ditt aktuella tema, kanske du inte vill ändra utseendet på din webbplats helt bara för att göra den mobilvänlig.

Att byta teman kan vara en skrämmande process med mycket arbete involverat. När du byter teman kan du förlora några av dina sparade inställningar; dina menyer och widgets kan försvinna eller röra sig, temaspecifika kortkoder fungerar inte längre, och så mycket mer. Se mer information om dessa problem i artikeln Vad händer när du byter ditt WordPress-tema?

WPtouch kan också vara mycket snabbare än ett lyhört tema. Att ha en webbplats med snabbare laddning kan hjälpa dig att öka din sökmotors ranking.

WPtouch Review - Laddar hastigheter

Så här ställer du in din mobila webbplats med WPtouch

När du har installerat och aktiverat plugin navigerar du till WPtouch »Inställningar för att ställa in din mobilwebbplats.

Detta WordPress-plugin kommer automatiskt att dra din webbplatsinformation (inklusive webbplatsens titel och språk) från dina WordPress-inställningar, men du kan justera dem här om det behövs.

WPtouch Review - installation

Du kan också:

 • Ställ in en annan hemsida för din mobilwebbplats
 • Visa en kreditlänk i sidfoten
 • Välj vilka enheter (iOS, Android, etc.) som du vill visa din mobilwebbplats till
 • Ställ in en separat huvudmeny för din mobilwebbplats
 • Välj och anpassa ditt tema

Tematilpassaren fungerar precis som Utseende »Anpassa inställningar för din vanliga WordPress-webbplats, så att du kan ändra din webbplatsikon, färger, typografi, widgets och mer, specifikt för din mobilwebbplats.

WPtouch Review - anpassa utseende

Dessutom inkluderar WPtouch åtkomst till ytterligare 7 teman.

WPtouch Review - teman

Utöka dina alternativ med WPtouch-tillägg

WPtouch har också flera tilläggsplugins tillgängliga för att lägga till fler funktioner och alternativ:

 • AMP för WPtouch: lägg till support för Googles accelererade mobilsidor för ännu snabbare laddningstider och ett möjligt ökning av din mobila sökmotorsrankning
 • Avancerad typografi: Välj anpassade teckensnitt som du vill lägga till på din mobilwebbplats
 • Grundläggande annonser: visa annonsering från Google Adsense eller med dina egna egna skript
 • Multi-annonser: visa fler annonser och utför A / B-delningstestning
 • infinity-cache: aktivera cache för snabbare lastning
 • Responsiva bilder: ändrar storleken på och optimerar bilder automatiskt för mobila enheter
 • relaterade inlägg: föreslår relaterade inlägg till dina läsare för att öka engagemanget och minska studsningen
 • Web-app-läge: gör att besökare kan spara din webbplats på sina hemskärmar
 • Mobilt innehåll: visar olika innehåll för mobila besökare
 • Make Child Theme: skapa snabbt och enkelt en barn tema för avancerad anpassning
 • jQuery Enhanced: ser till att din webbplats använder den senaste versionen av jQuery

Prissättning och support för WPtouch

WPtouch passar för webbplatser i alla storlekar och budgetar.

Plugin erbjuder en gratis version som du kan installera från WordPress.org. Den gratis versionen låter dig förvandla din vanliga stationära webbplats till en responsiv webbplats. Med pro-versionen får du ett brett utbud av förbättrade teman för bloggar, företag och WooCommerce-återförsäljare. Du får också tillägg som erbjuder avancerade kontroller för webbteckensnitt, lägger till rika annonseringsalternativ och mer.

Prissättningen börjar på $ 79, vilket ger dig en enda webbplatslicens. Med en Go Pro Plus-plan kan du aktivera två webbplatser och du får tillgång till 4 teman och 6 tillägg. Go Pro Plus-planen kostar dig $ 109.

Vår bedömning om att använda WPtouch för att bygga en responsiv webbplats

Att ha en mobilvänlig webbplats är avgörande nu när mobila enheter är så populära.

Även om moderna lyhörda teman är lättare att hitta än någonsin, kanske du inte vill byta från ditt gamla svar som inte svarar. Eller kanske du föredrar att ha en mycket snabb version av din webbplats för mobilanvändare.

I så fall rekommenderar vi att du använder WPtouch. Det är ett enkelt sätt att skapa en snabbladdande, mobilvänlig version av din webbplats utan att påverka designen på din stationära webbplats.

Vi ger WPtouch 5 av 5 stjärnor. Här är uppdelningen av våra granskningsresultat:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Skaffa WPTouch nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map