Yoast SEO Review 2020: Er det den beste WordPress SEO Plugin?

Sammenligner du forskjellige WordPress SEO-plugins? Yoast SEO er et av de mest populære WordPress-plugins noensinne. Det er også en av de beste SEO-programtilleggene for WordPress-drevne nettsteder. I denne Yoast SEO-gjennomgangen vil vi se på funksjonene og ytelsen til pluginen.


Yoast SEO gjennomgang

Hvorfor trenger du en SEO-plugin for WordPress?

WordPress bruker den beste kodingspraksisen og gir ut ren standard-kompatibel HTML. Dette gjør det SEO vennlig ut av boksen.

Imidlertid konkurrerer tusenvis av nettsteder for å få topplasseringer i søkeresultatene for færre søkeord. Dette gjør det litt utfordrende for nye nettsteder å prestere bedre i søkeresultatene.

En SEO-plugin hjelper deg med å optimalisere nettstedet ditt for å oppnå bedre resultater i søkeresultatene. Det hjelper med detaljer der WordPress ikke kan mye. For eksempel lage innhold, administrere nøkkelord, sende inn nettkart, bruke verktøy for webansvarlige osv.

Yoast SEO har mange funksjoner for å optimalisere nettstedet ditt. Den har innebygd innholdsanalyse, metasøkeord og beskrivelsesadministrasjon, administrere duplikatinnhold, xml-sitemaps, sosiale funksjoner, rike utdrag, og mye mer.

Når det er sagt, la oss se på noen Yoast SEO-funksjoner, priser og supportalternativer.

Skriv bedre innhold med Yoast SEO

Yoast SEO-plugin legger til en Yoast SEO-metaboks på redigeringsskjermen. Denne metaboks lar deg legge til metatittel og beskrivelse for blogginnlegget ditt. Det lar deg også velge et fokusnøkkelord for innlegget ditt.

Så snart du velger et fokusord. Yoast SEO-plugin analyserer innleggets innhold mot det fokuserte nøkkelordet, og tildeler det en SEO-poengsum. Den anbefaler også trinn du bør ta for å forbedre den SEO-poengsummen.

Yoast SEO - SEO Score

Etter å ha brukt den i noen måneder vil du begynne å gjøre disse trinnene uten å se på SEO-poengsummen din. Når du har det der, kan du imidlertid sjekke innholdet ditt for SEO før du trykker på publiser-knappen.

Den har innebygd analyse av lesbarhetspoeng som viser lesbarhetsscore for innholdet ditt. Du kan deretter redigere innholdet ditt for å gjøre det enklere å være klart for brukerne dine. Sjekk ut denne guiden på Slik legger du til og forbedrer lesbarhetspoeng i WordPress-innlegg for flere detaljer.

Skjul eller vis innhold enkelt i søkemotorer

Vil du lage en destinasjonsside for reklamekampanjen din, men ikke vil indekseres i søk? Med Yoast SEO kan du begrense søkemotorene ved å legge til ingen indeks til sider du ikke ønsker å bli indeksert.

Det lar deg også skjule forfatterarkiver på enkeltforfatterblogger, kategorier uten koder, koder eller arkivsider.

Dupliser innholdsforebygging i Yoast SEO

Yoast SEO legger til kanoniske lenkeelementer på hele nettstedet ditt. Dette hjelper søkemotorer med å forstå hvilke lenker de skal indeksere. For eksempel har arkivsidene innhold fra innleggene dine. Yoast SEO hjelper Google å forstå at et innlegg oppført på arkivsider har en kanonisk lenke som peker til det opprinnelige innlegget.

XML-nettkart og integrering av søkekonsoll

Med Yoast SEO-plugin for WordPress trenger du ikke å installere en annen plugin for XML Sitemaps. Yoast SEO genererer automatisk XML-nettkart for nettstedet ditt og sender dem til Google og Bing.

Du kan også legge til XML-sitemaps manuelt til webmasterverktøyskontoen. Men vent, Yoast har Search Console (tidligere Webmaster Tools Account) også integrert i Yoast SEO-dashbordet. Dette lar deg se hvordan nettstedet ditt presterer i søkeresultater uten å forlate WordPress-oversikten.

Beskytt RSS-strømmen din mot innholdsskrapere

Et av de største problemene mange nettsteder står overfor, er at noen mennesker har opprettet skrapernettsteder.

Disse skrapersidene hevder å kuratere innhold fra hele nettet ved hjelp av RSS-feeder. De har installert skript som automatisk henter innhold fra andre nettsteder ved hjelp av RSS-feeder og deretter publiserer dem.

Dette kan være farlig for nettstedet ditt, ettersom søkemotorer kan begynne å rangere disse nettstedene først.

Yoast SEO løser dette problemet ved å legge til en lenke til din egen artikkel med hver RSS-feed. Dette forteller søkemotorer plasseringen av den opprinnelige artikkelen og slår effektivt skrapere i søkerangeringene.

Optimaliser RSS-feeds med Yoast SEO

For flere tips om hvordan du forhindrer skraping, se dette Nybegynnerguide for å forhindre skraping av innhold i WordPress.

Redigering av roboter og .htaccess-fil gjort enkelt

Noen ganger kan det hende du må redigere eller undersøke nettstedets .htaccess- eller robots.txt-filer. Disse filene befinner seg på rotkatalogen på nettstedet ditt, og normalt må du koble deg til en FTP-klient for å se dem.

Yoast SEO har et innebygd verktøy for det som lar deg se .htaccess- og robots.txt-filene dine. Du kan også redigere disse filene rett fra WordPress-oversikten. Vi vil imidlertid anbefale deg å være veldig forsiktig når du redigerer filene.

Rediger verktøy i Yoast SEO-plugin

Pris- og supportalternativer for Yoast SEO Plugin

Yoast SEO er et av disse programtilleggene du kan bruke gratis uten å måtte kjøpe premiumversjonen av plugin-en. Faktisk er det for tiden installert på millioner av nettsteder over hele verden.

Den eneste ulempen er at gratis plugin ikke kommer med støtte. Hovedsakelig fordi det ville være umulig å svare på støttespørsmål fra hundrevis og tusenvis av brukere fra hele verden gratis.

Det er omfattende dokumentasjon og opplæringsprogrammer tilgjengelig for Yoast SEO-plugin. Plugin-en inneholder instruksjoner på skjermen for hver funksjon i admin-området. Funksjoner og SEO-konsepter blir også forklart på forfatterens nettsted. Yoast SEO er en av de mest brukte WordPress-plugins, slik at du enkelt vil finne opplæringsprogrammer og guider laget av andre brukere over hele nettet.

Se denne detaljerte trinnvise veiledningen om hvordan du installerer og konfigurerer Yoast SEO-plugin.

Dette betyr ikke at support ikke er tilgjengelig. Du kan kjøpe en enkelt nettstedslisens for så lavt som $ 69 per år. Premiumversjonen av plugin gir deg også tilgang til tilleggsfunksjoner og premium support fra folkene bak Yoast SEO.

Vår dom om Yoast SEO som den beste WordPress SEO-plugin

Yoast SEO tilbyr et bredt spekter av funksjoner alt avgjørende for riktig nettstedoptimalisering. Som en komplett pakke for SEO mener vi at Yoast SEO out utfører alle andre WordPress SEO-plugins i markedet. Og er også blant de topp valgte SEO-verktøyene av våre eksperter for å øke trafikken på nettstedet ditt.

Når det gjelder brukervennlighet, tror vi at Yoast SEO prøver å gjøre det ekstremt enkelt for brukere å konfigurere det. Plugin-en har innebygd ombord-omvisning, inline-hjelpemeldinger ved siden av hvert alternativ, og omfattende instruksjoner innebygd rett i selve pluginen. Tatt i betraktning at mange av disse funksjonene er ganske tekniske og kan virke skremmende for mange nybegynnere.

Alle viktige funksjoner i plugin-en er tilgjengelig gratis, noe som er en god ting. Støttelisenser er ikke så dyre for bedrifter og enkeltpersoner. Nybegynnere av gratis plugin kan imidlertid synes det er litt vanskelig å finne støtte hvis de får problemer.

Vi tror at Yoast SEO absolutt er det beste WordPress SEO-pluginet i markedet, og det med rette fortjener sin plass som et av de mest essensielle WordPress-pluginsene du bør ha på alle WordPress-nettstedene dine. Vi gir den 4,5 av 5 stjerner, her er en oversikt over vurderingen vår:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Star Half 4,5 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få Yoast SEO nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map