10 beste britiske webhotellstjenester fra € 1,50 – Sammenlignet (2020)

beste Storbritannias hostingtjenester


Er du interessert i å starte et nettsted, men lurer på hva den beste britiske webhotellet er? For å lage et nettsted, trenger du pålitelig webhotell som fungerer bra for nettsteder i Storbritannia. Men siden det er så mange alternativer for webhotell der ute, kan det være vanskelig å finne det beste valget for nettstedet ditt.

I denne artikkelen skal vi gå gjennom de beste britiske webhotellene. Vi dekker lastetid, oppetid, support, priser og mer slik at du kan velge den beste webhotellet for ditt britiske nettsted.

Om vår UK Web Hosting gjennomgangsprosess

Før vi kommer i gang med valgene våre for den beste britiske webhotellet, la oss gå gjennom vurderingsprosessen vår.

Siden det ikke er praktisk for deg å registrere deg i en rekke webhoteller og teste dem alle, har vi gjort det for deg for mange av de mest populære webvertene på denne listen.

Dette er hva vi gjorde for å spare deg for tid og hjelpe deg med å velge den beste britiske webhotellet:

 1. Registrert deg med de beste britiske webvertene på markedet.
 2. Opprettet en test WordPress-webside.
 3. Speilet et levende nettstedsmiljø på disse testnettstedene ved å installere et WordPress-tema i tillegg til å legge til dummyinnhold og bilder.
 4. Kjørte noen forskjellige hastighetstester for å se hvordan nettstedet ville utføre og registrerte testdataene.

Nå som du vet hvordan vi har gjennomgått disse webvertene, la oss se på nummer 1-utvalget på listen vår for å få det beste britiske vertskapet.

1. Bluehost

Bluehost-beste-uk-web-hosting

 • Lastetid: 689 ms
 • oppetid: 99,99%
 • Brukerstøtte: 9/10
 • nettsted: Bluehost.com

Kom i gang med Bluehost »

Bluehost er den mest populære webhotellleverandøren og driver over 2 millioner nettsteder over hele verden. Offisielt anbefalt av WordPress.org, tilbyr Bluehost 1-klikk WordPress-installasjon. Så du kan begynne å bygge nettstedet ditt på et øyeblikk, uten komplisert programvare å laste ned og installere.

Hvert nettsted som er vert for Bluehost, har også et gratis domenenavn og SSL-sertifikat. I tillegg kan du prøve Bluehost gratis i 30 dager. Hvis du ikke liker hosting-tjenesten deres, tilbyr de en pengene-tilbake-garanti.

Bluehost tilbyr også 24/7 support, deres trente eksperter er tilgjengelig for å hjelpe deg når du trenger. I tillegg tilbyr de et hjelpesenter som inkluderer guider, videoopplæringer og mer.

Bluehost er et av de beste gratis webhotellfirmaene.

UK-servere: Ja, London, Storbritannia.

Priser: Vanlige priser starter på € 6,29 / måned.

Spesialtilbud: Våre brukere betaler € 2,17 / måned (Over 60% avslag + gratis domenenavn, SSL). Sjekk ut alle detaljer på Bluehost-kupongsiden.

Les vår Bluehost-anmeldelse »

2. SiteGround

Siteground-uk-web-hosting

 • Lastetid: 649 ms
 • oppetid: 99,98%
 • Brukerstøtte: 10/10
 • nettsted: SiteGround.com

Kom i gang med SiteGround »

SiteGround er en av de mest populære webhotell-tjenestene, og den er anbefalt av mange profesjonelle bloggere. De er for øyeblikket vertskap for 2 millioner domener.

SiteGround tilbyr pålitelig, rask og sikker webhotell for små og mellomstore nettsteder (nettsteder som har 100 000 månedlige besøkende eller færre), og de gir best støtte i klassen.

I tillegg, med en delt hostingplan får du en gratis nettstedbygger, gratis SSL-sertifikat, gratis CloudFare CDN, gratis e-postkontoer, samt gratis daglige sikkerhetskopier.

UK-servere: Ja, London, Storbritannia.

Priser: Vanlige priser starter på € 9,95 / måned.

Spesialtilbud: Våre brukere får et spesialtilbud på € 3,95 / måned.

Les hele SiteGround-vurderingen vår »

3. HostGator

host-gator-best-uk-web-verter

 • Lastetid: 691 ms
 • oppetid: 99,96%
 • Brukerstøtte: 10/10
 • nettsted: HostGator.com

Kom i gang med HostGator »

HostGator er en av de beste britiske webhotellleverandørene for nybegynnere. Med HostGator får du gratis nettverksbyggingsverktøy og 4500 nettstedmaler. Så du kan enkelt lage et nettsted på kort tid, uten tidligere erfaring.

Hver plan tilbyr ubegrenset diskplass og båndbredde, ubegrensede e-postadresser, 1-klikk WordPress-installasjon, gratis SSL-sertifikat, $ 100 kreditt for Google og Bing Ads og mer.

HostGator tilbyr også teknisk support 24/7/365 via telefon, e-post og live chat samt omfattende dokumentasjon som inkluderer over 500 videoopplæringer.

I tillegg tilbyr de en 45-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan prøve ut deres webhotell uten risiko.

UK-servere: Nei, USA.

Priser: Vanlig pris starter på $ 6,95 / måned (ca. € 6,20 / måned).

Spesialtilbud: Våre brukere betaler bare $ 2,78 / måned (ca. € 2,48 / måned).

Les HostGator-anmeldelsen vår >>

4. A2 Hosting

a2-hosting-uk

 • Lastetid: 1,28 s
 • oppetid: 99,90%
 • Brukerstøtte: 9/10
 • nettsted: A2hosting.com

Kom i gang med A2 Hosting »

A2 Hosting tilbyr noen av de raskeste, enkleste og mest pålitelige webhotellene for britiske nettsteder. Selv den billigste planen kommer med 5 databaser, ubegrenset lagring, ubegrenset overføring, gratis SSL og SSD, en pengene tilbake-garanti når som helst og mer.

Med A2 Hosting får du også tilgang til Turbo-serverne deres, som gir deg 20 ganger raskere innlasting av sider. Men Turbo-serverne er bare tilgjengelige med de to dyreste planene.

A2 Hosting leveres også med 2 operativsystemer, Windows og Linux, og du kan installere WordPress, Drupal, Joomla og andre med 1-klikk.

UK-servere: Nei, Amsterdam, Nederland.

Priser: Vanlige priser starter på € 7,12 / måned.

Spesialtilbud: Priser for spesialtilbud starter på bare € 2,64 / måned.

Les vår A2 Hosting-anmeldelse >>

5. GreenGeeks

green-geeks-beste-uk-web-host

 • Lastetid: 697 ms
 • oppetid: 99,92%
 • Brukerstøtte: 9/10
 • nettsted: GreenGeeks.com

Kom i gang med GreenGeeks »

GreenGeeks er en webhotell med grønn energi som gir 3x tilbake strømmen de bruker til nettet i form av grønn energi. Ikke bare er de forpliktet til miljøet, men de gir den beste hastighetsteknologien, stor sikkerhet og jordnær teknisk support.

Hver plan tilbyr et 1-klikk appinstallasjonsprogram (inkludert WordPress), ubegrenset webplass, ubegrenset dataoverføring, gratis domene for første år, gratis wildcard SSL og mer.

UK-servere: Nei, Amsterdam, Nederland.

Priser: Vanlige priser starter på $ 9,95 / måned (ca. € 8,88 / måned).

Spesialtilbud: Våre brukere betaler bare $ 2.95 / måned (ca. € 2.63 / måned).

Les GreenGeeks-anmeldelsen vår >>

6. iPage

IPage-web-hosting-uk

 • Lastetid: 2,60 s
 • oppetid: 99,98%
 • Brukerstøtte: 8/10
 • nettsted: iPage.com

Kom i gang med iPage »

iPage er en annen miljøvennlig leverandør av webhoteller. Deres datasentre er, og webservere drives av vindenergi. iPage er også en av de rimeligste webvertene.

Med en iPage-hostingplan får du et gratis domenenavn, dra og slipp nettstedsbygger, 1000-talls maler, SSL-sertifikat, e-postadresse, gratis domenetransport og mer.

De tilbyr også utmerket kundestøtte 24/7 og en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

UK-servere: Nei, USA.

Priser: Vanlige priser starter på € 8,35 / måned.

Spesialtilbud: Våre brukere betaler bare € 1,50 / måned.

Les iPage-gjennomgangen vår >>

7. tsoHost

tsohost-beste-uk-web-hosting

tsoHost er et UK-basert hostingfirma som er klarert av over 250 000 kunder og har vært i virksomhet i 14 år.

tsoHost tilbyr fullt administrert WordPress-hosting, 1-klikks installasjon, et gratis domenenavn og overlegen hastighet. Bortsett fra WordPress-hosting, tilbyr de også netthost, cPanel-hosting, beste VPS-hosting og dedikert server. Med VPS og dedikerte server-webhotelløsninger får du en garanti på 99,9% oppetid.

Deres delte hostingplaner har 30-dagers pengene-tilbake-garanti, og de er også støttet av 24-timers ekspertstøtte via telefon, supportbilletter og live chat.

UK-servere: Ja, London, Storbritannia.

Priser: Vanlige priser starter på € 2,92 / måned.

8. Hostinger

hostinger-uk-web-verter

Hostinger er en europeisk webhotell, etablert i 2004, med over 29 millioner brukere. De tilbyr delt webhotell som er perfekt for små og mellomstore nettsteder, samt sky- og VPS-hosting.

Denne webhotell-tjenesten tilbyr en unik hPanel som er kraftig og enkel å bruke, eksepsjonell hastighet, WordPress-optimalisering og mer.

Nybegynnere kan være rolige med deres kundesupport 24/7/365, og du kan prøve dem risikofri med deres 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

UK-servere: Ja, Storbritannia.

Priser: Vanlige priser starter på € 7,99 / måned.

Spesialtilbud: Når du skriver denne artikkelen, kan du komme i gang så lite som € 0,80 / måned.

Kom i gang med Hostinger »

9. Hjertet Internett

hjerte Internett-web-hosting

Heart Internet er den nest største webverten i Storbritannia for nettsteder som er vertskap. Heart Internet gir sikkerhet, pålitelighet og hastighet med sitt britiske nettverk.

De tilbyr også 1-klikk WordPress-installasjon, og med sin start-webhotellplan får du 10 GB webplass og 50 GB månedlig båndbredde, noe som er bra for nybegynnere. I tillegg tilbyr de enkle oppgraderingsalternativer etter hvert som nettstedet ditt vokser.

Du kan få problemene dine løst og spørsmålene besvares av deres vennlige supportteam, døgnet rundt.

UK-servere: Ja, Storbritannia.

Priser: Vanlige priser starter på € 3,99 / måned.

10. eUKhost

eUKhost-NO-web-host

eUKhost er hovedsakelig basert i Storbritannia, og de er klarert av over 35 000 kunder over hele verden.

Deres grunnleggende delte webhotell-delte plan leveres med 2 GB britisk diskplass, uovervåket båndbredde, et gratis domenenavn og mer.

eUKhost tilbyr også høyt vurdert teknisk support 24/7, noe som er en stor del av grunnen til at de har rangert 9,4 av 10 på TrustPilot.

UK-servere: Ja, Maidenhead, Reading, Nottingham og Manchester, Storbritannia.

Priser: Vanlige priser starter på € 2,78 / måned.

Velge den beste britiske webhotellet

Enten nettstedet ditt er basert i Storbritannia eller om du lager et nettsted som er ment for hovedsakelig britiske brukere, er det en rekke faktorer du må ta hensyn til når du velger den beste britiske webhotellet, inkludert:

 1. Ventetid
 2. Oppetidsgaranti
 3. Funksjoner
 4. Teknisk støtte

La oss raskt gå over hver enkelt av dem.

1. Latens
En av de viktigste faktorene er latens.

Hva er ventetid? Latency er tidsperioden for en server som mottar og behandler en brukerprodusert forespørsel. Latens påvirkes av plasseringen av webhotellet så vel som plasseringen av nettstedets publikum. Jo nærmere et nettsted eller en bruker er et datasenter, desto bedre blir lastetid for siden.

Så du kan se hvorfor det er viktig å se på plasseringen av webhotellserverne. Nettstedet ditt må lastes raskt hvis du ikke vil risikere å miste besøkende på nettstedet. Hvis du lager et britisk nettsted, vil du se etter webverter med servere i Storbritannia eller i nærheten. Enkelte USA-baserte webverter er riktignok kraftige nok til å fremdeles levere en rask lastetid.

2. Oppetidsgaranti
Oppetid er målet på en server som fungerer og er tilgjengelig. Hvis nettstedet ditt opplever mye nedetid, vil ikke brukerne kunne besøke det. Dette kan føre til at besøkende på nettstedet ditt blir irritert, og de kan til og med tenke at nettstedet ditt ikke lenger eksisterer, og det er derfor det er viktig å velge en webhotell som tilbyr en god oppetidsgaranti.

Det er nesten umulig å garantere 100% oppetid, men alt under 99,9% er ganske upålitelig.

3. Funksjoner
En god webhotell skal gi deg alle funksjonene du trenger for å bygge et nettsted enkelt. Noen viktige funksjoner inkluderer for eksempel:

 • 1-klikksinstallasjon – Du skal kunne installere programvare som WordPress i 1-klikk.
 • Website Builder – Å lage et nettsted er mye enklere med en dra og slipp nettsted byggherre.
 • E-post hosting – Som en bedrift er det viktig å ha en forretnings-e-post som samsvarer med domenenavnet ditt.
 • Gratis domene – Mange webhoteller tilbyr et gratis domene som sparer penger når du starter.

Andre verdifulle funksjoner inkluderer markedsføringsverktøy, ubegrenset diskplass og båndbredde, kontrollpanel og mer. Se nøye på funksjonene til webhotellet for å sikre at det tilbyr alt du trenger.

4. Teknisk support
For både nybegynnere og eksperter er det viktig å velge en web- eller bloggvertjeneste som gir solid teknisk support. Det er best å velge en webhotell som kan tilby 24/7 support med god responstid, på den måten trenger du ikke vente på tilbakeringing eller svar. I stedet kan du fikse problemene dine med en gang og sørge for at nettstedet ditt til enhver tid er tilgjengelig for de besøkende.

Du bør også se på dokumentasjonen. En webhotell som gir et bredt spekter av dokumentasjon som hjelper deg med å løse problemene dine, vil være nyttig for å øke kunnskapsbasen og løse dine egne problemer.

Oppsummering: Beste britiske webhotell

Etter å ha vurdert alle de beste britiske webhotellleverandørene, anbefaler vi Bluehost som vårt nummer 1-valg. Med Bluehost som et av de mest populære webhotellbedriftene i verden, vet du at nettstedet ditt er i trygge hender.

Bluehost tilbyr en rekke prisplaner som passer dine behov, et bredt spekter av funksjoner, fantastisk kundesupport, god ytelse og oppetid, og de er også rimelige.

UK Web HostingCostMoney BackLoad TimeUptimeSupportUK Server
Bluehost€ 2,17 / mnd30 dager689 ms99,99%10/10Ja
Siteground€ 3,95 / mnd30 dager649 ms99,98%10/10Ja
HostGator$ 2.78 / måned45 dager691 ms99,96%10/10Nei
A2 Hosting€ 2,64 / mnd30 dager1280 ms99.90%9/10Nei
GreenGeeks$ 2.95 / måned30 dager697 ms99,92%9/10Nei
iPage€ 1,50 / mnd30 dager2600 ms99,98%8/10Nei
tsoHost€ 2,92 / mnd30 dagerN / AN / A10/10Ja
Hostinger€ 0,80 / mnd30 dagerN / AN / A9/10Ja
Hjertet Internett€ 3,99 / mnd30 dagerN / AN / A8/10Ja
eUKhost€ 2,78 / mnd30 dagerN / AN / A10/10Ja

Vi håper du likte denne artikkelen om den beste britiske webhotellet, og at det er litt enklere å velge den beste webhotellet for deg. Hvis du likte denne artikkelen, kan du sjekke ut vårt andre innlegg om de beste billige vertsselskapene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map