10 beste CDN-tjenester for å få fart på nettstedet ditt (2020)

beste cdn-tjenester


Leter du etter de beste WordPress CDN-tjenestene?

Content Delivery Network (CDN) buffer innholdet fra nettstedet ditt på flere servere på forskjellige geografiske steder. Den leverer innholdet til nettstedets besøkende via en server som er nærmest dem.

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste CDN-tjenestene for WordPress som kan hjelpe deg med å få fart på nettstedet ditt.

1. StackPath CDN

StackPath

StackPath er en av de beste CDN-tjenestene for WordPress-nettsteder. StackPath er tidligere kjent som MaxCDN. Det har et intelligent hurtigbufringssystem, øyeblikkelig rensemekanisme og tilpassede cache-regler for å øke ytelsen på nettstedet. StackPath CDN eier et stort nettverk av servere i alle kontinenter.

Det kommer med sanntidsanalyse, tilpassede EdgeRules, segmenterte nedlastingsalternativer og serverløs skriptfunksjon. Den grunnleggende planen kan ha opptil 1 TB månedlig båndbredde.

Pris: Kostnadene starter fra $ 20 per måned. Tjenesten første måned er kostnadsfritt.

2. KeyCDN

KeyCDN

KeyCDN er et av de kraftigste innholdsleveringsnettverkene som leveres med 34 datasentre over hele kloden. Du kan installere deres WordPress-plugin kalt CDN Enabler for enkelt å integrere KeyCDN på ditt WordPress-nettsted.

Det beste er at plugin-modulen lar deg rense CDN Zone-cachen direkte fra WordPress-administratoren din. Dette betyr at du ikke trenger å logge deg på KeyCDN-oversikten for å rense cachen.

Pris: Den har en betal-som-du-gå-policy og avgifter for bruken. KeyCDN tilbyr en 30-dagers gratis prøveperiode.

3. Sucuri

Sucuri

Sucuri er den beste nettstedets sikkerhet, overvåking og beskyttelse. Bortsett fra sikkerhet, tilbyr de også en CDN-løsning for ytelse og hastighetsoptimalisering av ditt WordPress-nettsted. Den har flere hurtigbufringsalternativer for alle typer nettsteder.

Deres CDN kjører på Anycast-nettverket med global distribusjon av servere. Konfigurasjonen for Sucuri CDN har tilpassede alternativer for å maksimere nettstedets hastighet.

Det kan også være lurt å sjekke ut Sucuri-vurderingen for mer informasjon om tjenestene deres.

Pris: Den grunnleggende planen koster 199,99 dollar per år.

4. Cloudflare

Cloudflare

Cloudflare er en utmerket tjeneste for ytelse og sikkerhet. Den har den største skyenettverksplattformen med 180 datasentre over hele verden og har sikret over 16 millioner domener. Du kan bruke den til å akselerere websidene, mobile applikasjoner og API-er.

Det tilbyr en gratis plugin og forbedrer ytelsen til WordPress-nettsteder drastisk med minimal konfigurasjon. Den forsvarer også nettstedet ditt mot DDoS-angrep og skadelig innhold.

Pris: Pro-planen starter fra $ 20 per måned. De tilbyr også en gratis konto med grunnleggende funksjoner.

5. Amazon CloudFront

Amazon CloudFront

Amazon CloudFront er en AWS integrert CDN-tjeneste som leverer nettstedets innhold til besøkende umiddelbart. AWS-nettverket øker CDN med sine andre tjenester og tilbyr høy overføringshastighet over hele verden. Det er en avansert tjeneste for utviklere og programmerere.

Når det er sagt, må du takle en liten læringskurve for å sette opp Amazon CloudFront.

Pris: Den har en betal-som-du-gå-modell og koster bare for tjenesten du bruker. Med AWS vil du også få gratis prøveversjoner i en kort periode.

6. CacheFly

CacheFly

CacheFly er et av de eldste innholdsleveringsnettverkene på markedet. Basert på Anycast-nettverk hjelper de deg med å forbedre nettstedets hastighet og leverer innholdet raskt. Denne CDN-tjenesten streamer videoer og podcaster med lynraskt hastighet.

Når du trenger assistanse, kan du komme i kontakt med deres utmerkede supportteam som kan svare på dine relevante spørsmål angående CDN.

Pris: Startkostnadene for små forretningsplaner er $ 245 per måned betalt årlig. På forskuddsbetaling får du også 2 måneders gratis tjeneste.

7. Rackspace

Rackspace

Rackspace er en premium cloud computing-tjeneste som bruker Akamais nettverk og strømmer innholdet opp til 200 steder over hele verden.

Den støtter e-handel butikker, WordPress nettsteder, webapplikasjoner, mobilapplikasjoner og mer. Det er en litt teknisk kunnskapsrik tjeneste og trenger avansert kunnskap for å sette opp.

Pris: Det er en pay-as-you-go-tjeneste, slik at du bare kan betale for båndbredden du bruker. Tjenesten er fullt skalerbar for å håndtere all trafikkbelastning.

8. Google Cloud CDN

Google Cloud CDN

Google Cloud CDN er en rimelig nettverkstjeneste for levering av innhold. Med 90 servere over hele kloden har den den raskeste innholdsleveringen til brukerne dine hvor som helst. Det følger med raske sider og øker brukerengasjementet på nettstedet ditt. Google Cloud CDN gir en enkelt IP-adresse til alle brukerne dine og trenger ingen regional DNS.

Den er fullpakket med gratis SSL for å sikre nettstedet ditt sikkert. Den er integrert med Google Cloud Platform, og du kan aktivere CDN med en enkelt avkrysningsrute.

Pris: Du må registrere deg på Google Cloud Platform for å få tilgang til CDN. Kostnaden for Google Cloud Platform er basert på bruken din.

9. Microsoft Azure CDN

Microsoft Azure CDN

Hvis du leter etter et sikkert og pålitelig innholdsleveringsnettverk, er Microsoft Azure CDN et perfekt valg. Det har global dekning og massiv skalerbarhet for levering av innhold. Den integreres med alle Azure-tjenester som gjør CDN-løsningen mer nyttig.

Azure CDN reduserer lastetiden for sider, sparer båndbredde og setter fart på websidene. Det fungerer bra med nettsteder, apper og spillprogramvare.

Pris: Den fungerer på betal-som-du-gå-modellen.

10. Imperva

Imperva

Imperva er en av de beste CDN-tjenestene som bruker intelligent cache, høyhastighets lagring og optimaliseringsverktøy. Den leveres med avansert maskinlæringsteknologi for dynamisk hurtigbufring. Du kan øyeblikkelig rense hurtigbufferen og har tilpassede hurtigbufferkontrollalternativer.

Datasentrene er strategisk plassert i alle regioner rundt om i verden for å tjene innholdet fra en server som er nærmere brukerne. Imperva optimaliserer innholdet, automatiserer komprimering og gjør mye mer som premium en CDN-tjeneste.

Pris: Du må be om et pristilbud.

Det er alt.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste CDN-tjenestene for ditt WordPress-nettsted. Og sørg for å utføre en hastighetstest for nettstedet etter distribusjon av den valgte tjenesten. Det kan også være lurt å sjekke ut vår trinnvise guide til hvordan du lager et nettsted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map