10 beste CRM-programvare for små bedrifter sammenlignet (2020)

beste CRM-programvare for virksomheten


Leter du etter den beste CRM-programvaren for bedriften din? CRM-programvare, som står for styring av kundeforhold, er en alt-i-ett-programvareløsning som lar deg enkelt administrere virksomhetens potensielle kunder, potensielle kunder og kunder.

Du kan lagre alle potensielle kunder, kundeemner og kunders kontaktinformasjon, legge til notater, ringe, sende e-post, planlegge avtaler, administrere rørledningen din, lage rapporter og mye mer – alt uten å måtte forlate CRM-programvaren. Med et CRM-system på plass utlignes sjansene for feilaktige feil. Dette eliminerer bruken av regneark og manuelle oppgaver.

Det er mye enestående CRM-programvare der ute, i tillegg til mye CRM-programvare som mangler funksjonene du trenger for å administrere forretningskontaktene dine. Så hvordan vet du hvilken CRM-programvare som er best for bedriften din?

I denne artikkelen sammenligner vi den beste og mest populære CRM-programvaren for bedriften, slik at du kan finne den som fungerer for deg.

La oss komme i gang.

Hva er den beste CRM-programvaren

 1. HubSpot – Beste CRM-programvare for nybegynnere
 2. Konstant kontakt – Beste CRM for e-postmarkedsføring
 3. PipeDrive – rimelig salg CRM
 4. GreenRope – Alt-i-ett CRM
 5. Zoho – Beste CRM-programvare for SMB og bedrifter
 6. Freshsales – CRM for små bedrifter
 7. Drypp – Beste e-handels CRM
 8. SalesForce – Beste salg CRM
 9. Streak – Gratis CRM i innboksen
 10. Agile CRM – Nok en salgs CRM

1. HubSpot – Beste CRM-programvare for nybegynnere

Hubspot-crm-beste-crm-programvare

 • Priser: Gratis
 • Enheter som støttes: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Best for: Nybegynnere & Små bedrifter
 • nettsted: HubSpot.com

Uten tvil er en av de mest populære CRM-programvarene HubSpot. HubSpot CRM er en enkel, brukervennlig CRM-programvare som er perfekt for nybegynnere, solopreneurs og startups. Den nettbaserte CRM for små bedrifter lar deg enkelt administrere kontaktene dine og nylig kontaktaktivitet.

Med HubSpot kan du organisere kontaktene dine og få en oppdatering av hele salgstrakten med det rene, visuelle instrumentbordet. Du kan enkelt sortere kontaktene dine etter tilbud som er vunnet og tapt, planlagt avtale, spesifikk tidsperiode og mer. Du kan til og med lage dine egne tilpassede filtre for å sortere kontaktene dine nøyaktig etter dine behov.

Filtreringsmekanismen i HubSpot CRM lar deg skive og terning av kontakter ganske enkelt. Og dette er praktisk når du arbeider med store databser med potensielle kunder.

Hubspot-crm-dashbord

HubSpot CRM kommer også med en rekke funksjoner rett ut av boksen. Bortsett fra kontaktadministrasjon, tilbyr HubSpot CRM e-postplanlegging, oppgaver, avtaler, billettering, team-e-post, live chat og mer. Du kan også koble HubSpot til Gmail eller Outlook for å logge hver aktivitet automatisk. Dette betyr at HubSpot CRM kan fange opp hver e-post når den skjer.

HubSpot er 100% gratis kundeadministrasjonsprogramvare, uten tidsbegrensning, noe som er flott for små bedrifter som prøver å holde seg på budsjettet. Dette CRM-verktøyet er kostnadsfritt selv om du har ubegrensede brukere og du kan lagre så mange som 1 million kontakter og selskaper.

Men hvis du vil ha mer avanserte CRM-funksjoner som samtaler, møter, e-postsporingsvarsler, kontaktaktivitet og samtaleoboter, må du oppgradere til en av HubSpots betalte planer fra $ 50 / måned. HubSpot CRM kan enkelt integreres med de fleste av de populære tjenestene som Constant Contact, ActiveCampaign, Gmail, RingCentral og mer.

Det eneste problemet med Hubspot er at når bedriften vokser, kan det hende du gradvis vil melde deg av på grunn av de begrensede funksjonene for større organisasjoner. En annen ulempe med Hubspot er at den tekniske støtten de tilbyr er en betalt. Men denne lederadministrasjonsprogramvaren har en av de beste kundesupporttjenestene. I tillegg er mange av de betalte funksjonene tilgjengelige andre steder uten å betale en krone. Og mange av dem er ikke så avanserte som de tilbys av noen av konkurrentene.

Kom i gang med HubSpot CRM i dag »

2. Konstant kontakt – Beste CRM for e-postmarkedsføring

konstant-kontakt-crm

 • Priser: $ 20 til $ 335 / måned
 • Enheter som støttes: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Best for: Hvilken som helst størrelse
 • nettsted: ConstantContact.com

Du kjenner kanskje til Constant Contact som en e-postmarkedsføringstjeneste, men denne programvaren kan også brukes som CRM. Så med konstant kontakt kan du ikke bare enkelt sende flotte e-postkampanjer til abonnentene dine, men du kan administrere alle kontaktene dine også.

konstant-kontakt-kontakt-administrasjon

Med konstant kontakt kan du enkelt laste opp gjeldende lister over kontakter og bruke koder for å kategorisere kontaktene dine. Du kan for eksempel opprette adresselistekategorier for kontakter som er “VIP-kunder”, “kundeemner” eller “Twitter-tilhenger”. De tilbyr også segmenteringsverktøy, rengjøring av liste, bygningsverktøy for e-postliste og mer. I tillegg integreres konstant kontakt sømløst med en rekke andre populære CRM-programvare.

Constant Contact tilbyr en rekke forskjellige prisplaner avhengig av hvor mange e-postabonnenter du har, samt hvilke funksjoner du vil ha tilgang til. Disse planene varierer fra $ 20 / måned til $ 335 / måned, og du kan komme i gang med en gratis prøveperiode.

Konstant kontakt er en fantastisk ressurs for bedriftseiere. Men det har sine egne begrensninger også. For eksempel, hvis du trenger avansert automatisering, er dette kanskje ikke det beste valget ditt. Det lar deg ikke identifisere dupliserte personer, så du må se dem manuelt hvis du vil rense dem. I tillegg til at hvis du vil legge inn videoer i e-postene dine, kan det bare være en YouTube-kobling. Den støtter ikke andre videolinker.

Kom i gang med konstant kontakt i dag »

3. PipeDrive – Rimelig salg CRM

pipedrive-beste-crm-programvare

 • Priser: $ 12,50 per bruker per måned
 • Enheter som støttes: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Best for: Små til mellomstore bedrifter
 • nettsted: Pipedrive.com

PipeDrive er en CRM-programvare som er designet med enkelhet i tankene. De ønsker å forenkle salgsledningsprosessen slik at du kan nullstille og doble ned på handlinger som vil gi deg mer salg. Denne CRM-programvaren er enkel å bruke – bare logg inn, fyll på rørledningen og begynn å selge.

PipeDrive inkluderer funksjoner som ledningsledelse med et klart, visuelt grensesnitt, e-postintegrasjon, aktiviteter og mål, salgsrapportering og salgsprognoser. De tilbyr også mobilapper slik at du kan få tilgang til CRM hvor som helst.

pipedrive-crm-dashbord

Sammenlignet med den andre CRM-programvaren på denne listen, er PipeDrive ikke så funksjonsrik. For eksempel tilbyr det ingen skille mellom lister over nye potensielle kunder og kontakter. Men det er enkelhet som gjør det enkelt å identifisere lovende kundeemner og opprettholde forhold.

PipeDrive tilbyr 3 forskjellige prisplaner: Sølv, gull og platina. Silver-planen er den rimeligste planen til 12,50 dollar per bruker per måned, og faktureres årlig. Denne planen inneholder grunnleggende funksjoner som dra og slipp kalendervisning, mål, smart e-post-BBC, tilpassbart dashbord og support for chat og e-post. Hvis du vil ha mer avanserte funksjoner som arbeidsflytautomatisering, smarte kontaktdata og planlegger, må du oppgradere til Gullplanen for $ 24,20 / måned. Til slutt vil Platinum-planen, som inkluderer flere oversikter, team og inntektsrapporter, koste deg $ 49,17 per måned.

Imidlertid tilbyr PipeDrive en gratis prøveperiode, slik at du kan teste ut CRM før du kjøper den. Totalt sett er det et godt alternativ. Men listen over omfattende funksjoner kan være litt overveldende for deg hvis du er nybegynner. Det kan også hende at du har problemer hvis du prøver å integrere det med Outlook. Men det er bare en og annen ting, så du kan ta en sjanse.

Kom i gang med PipeDrive i dag »

4. GreenRope – Alt-i-ett CRM

greenrope-crm

 • Priser: 149 dollar / måned
 • Enheter som støttes: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Best for: Små til store bedrifter
 • nettsted: Greenrope.com

GreenRope er en komplett CRM-programvare som inkluderer markedsføringsautomasjon, salgsledninger og kundeservice. Denne CRM-programvaren lar deg administrere e-postmarkedsføring, sosiale medier, salg, arrangementer og prosjektstyring rett fra dette skybasert CRM plattform. GreenRope inkluderer også automatisering av markedsføring som hjelper deg med å få 6-10 ganger mer engasjement. Dette lar deg til og med opprette salgsoppfølging for å sikre en jevn flyt av engasjementer.

GreenRope er delt inn i tre hoveddeler: salg, markedsføring og drift. Salgsfunksjoner inkluderer et komplett CRM, arbeidsflytbehandling, bestilling av kalendersystem, lead score-verktøy, prediktiv analyse og mye mer.

greenrope-crm-dashbord

Med deres markedsføringssuite får du tilgang til funksjoner som e-postmarkedsføringsprogramvare, kartlegging av kundereiser, destinasjonssiden byggherre, e-post tracker og mer. Endelig har driftspakken funksjoner som prosjekt, arrangement og kontaktadministrasjon, billettsystem, live chat og mer.

Siden GreenRope er fullpakket med så mange funksjoner og muligheter, er det en liten læringskurve involvert. Når du først har funnet veien, kan denne CRM-programvaren håndtere alle forretningsbehovene dine.

GreenRope har 7 prisplaner tilgjengelig som spenner fra $ 149 / måned til $ 699 / måned. Prisplanen du velger, avhenger av hvor mange kontakter du har. For eksempel er den billigste planen for bare 1000 kontakter og den dyreste planen er for 50 000 kontakter. Så når bedriften vokser, må du oppgradere planen din. Dette er den mest kostbare CRM-programvaren på listen, men du betaler for alt-i-ett-løsningen, ikke bare en CRM.

Men før du kjøper GreenRope, bør du vite at det innebærer en læringskurve. Programvaren er ikke veldig brukervennlig når det gjelder å håndtere den. Det tilbyr også mye mer enn bare de grunnleggende funksjonene. Så noen ganger vil du ikke en gang vite at det finnes en funksjon.

Kom i gang med GreenRope i dag »

5. Zoho CRM – Beste CRM-programvare for SMB og foretak

Zoho-crm-fri

 • Priser: $ 20 per bruker per måned
 • Enheter som støttes: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Best for: Små bedrifter og foretak
 • nettsted: Zoho.com

Zoho CRM-plattform er blant de mye brukte systemene i hele bransjen. Denne nettbaserte programvaren for kundeforhold er ideell for både små og bedriftsnivåer. Zoho CRM tilbyr leadscoring, lead segmentering, salgsvarsel i sanntid, sosial CRM, salgsrapporter og mye mer.

Med Zoho Social CRM kan du overvåke tilbakemeldinger fra kunder på sosiale medier, følge med på kundens interaksjoner på sosiale medier og mer. Et sosialt CRM-verktøy hjelper deg med å bringe innsiktsfulle data om publikum. Zoho integrerer enkelt med G-Suite, Slack, MailChimp, Facebook, GetResponse og mer.

Zoho-CRM-system-dashbord

Zoho tilbyr forskjellige prisalternativer som imøtekommer behovene til bedrifter i alle størrelser. Du kan velge mellom de fire prisplanene deres: Starter, Standard, Professional og Enterprise. Startplanen som starter på $ 8 / bruker / måned, inkluderer grunnleggende og noen få avanserte funksjoner som Social CRM, Slack integration, 10.000 poster, tilpassede felt og mer. Med standardplanen som starter på $ 12 / bruker / måned, får du tilgang til startfunksjoner sammen med 100 000 poster, tilpassede rapporter og dashboards, konvertering av arbeidsflyt og mer.

Den profesjonelle planen kommer på $ 20 / bruker / måned og inkluderer alt fra de to foregående planene sammen med automatiske feltoppdateringer, Google-annonser-integrasjon, 2500 000 poster, makroer, sanntids salgsvarsler, lagerstyring og mye mer. Den kraftigste planen, Enterprise plan starter på $ 35 / bruker / måned og er lastet med 5.000.000 poster, mobil SDK og appdistribusjon, e-post for selgere og mye mer.

Zoho CRM tilbyr til og med funksjoner gratis for opptil 3 brukere, men det kommer ikke i nærheten av noen av de beste gratis CRM-programvarene som er tilgjengelige på markedet.

Kom i gang med Zoho CRM i dag »

6. Freshsales – CRM for små bedrifter

freshsales-crm-programvare

 • Priser: $ 12 per bruker per måned
 • Enheter som støttes: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Best for: Små til store bedrifter
 • nettsted: Freshworks.com

Freshsales av Freshworks er en brukervennlig CRM-programvare som hovedsakelig er bygget for små bedrifter. Denne CRM-løsningen lar deg automatisk fange besøkende på nettstedet som salgsledere og gruppere dem basert på deres engasjement med nettstedet ditt. I tillegg gir deres 360-graders kundevisning deg tilgang til kundenes sosiale profiler, identifiser kundens berøringspunkter og mer fra en enkelt skjerm.

freshsales-crm-dashbord

Noen av de andre fremtredende funksjonene inkluderer leadscoring, autoprofilberikelse, automatisk lead-tildeling, timebestilling, smarte skjemaer og mer. Freshsales tilbyr også en rekke hendelsessporingsfunksjoner, innebygde online telefontjenestefunksjoner, e-postfunksjoner, etc., slik at du kan administrere og bli kjent med kundene dine på en rekke måter.

De tilbyr 4 forskjellige prisplaner: Blomst, hage, eiendom og skog. Disse planene varierer i pris fra $ 12 / måned til $ 79 / måned, per bruker og faktureres årlig. I tillegg tilbyr de også en gratis evig plan kalt Sprout. Med gratis Sprout-planen får du potensielle kunder, kontakter, tilbud, e-post, innebygd telefon, kontoer, integrasjoner, mobilapper og mer. I tillegg er det alt for ubegrensede brukere, kontakter og support. Hvis du vil ha tilgang til de mer avanserte funksjonene, må du velge en av de betalte planene deres.

Men hvis databasen er tungt lastet, kan det ta litt tid å laste inn programvaren. Den savner også noen viktige funksjoner som å stille inn automatiske alarmer. Og på grunn av det avanserte grensesnittet, kan det hende du må bruke litt tid på å lære å bruke det.

Kom i gang med fersk sal i dag »

7. Drip – Beste eCommerce CRM

drypp-crm-populær-crm-programvare

 • Priser: $ 49 / måned
 • Enheter som støttes: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Best for: Bedrifter som selger nettkurs & info produkter
 • nettsted: Drip.com

Drip er et annet selskap kjent for sin e-postmarkedsføringstjeneste, men Drip er også et kraftig CRM-verktøy du kan bruke til å administrere kontaktene dine og lære mer om kundene dine. Drip CRM er bygget med e-handelsnettsteder i tankene, men mange typer virksomheter med et nettsted kan dra nytte av disse verktøyene.

Denne CRM-programvaren tilbyr automatiseringsarbeidsflyter, e-postbyggere, e-postkampanjer, segmentering, innholdstilpassing, tilpasset konverteringssporing, markedsføring av kjøpsintensiver og mye mer. I tillegg kan du lære mer om kundens personlige historier med tagger, tilpassede felt og hendelser. Du kan bruke egendefinerte koder på kunder for å holde rede på alle aktivitetene deres, slik at du kan handle på dem så raskt som mulig.

drypp-CRM-tags

Drip tilbyr 3 forskjellige prisplaner: basic, pro og enterprise. Den grunnleggende planen er $ 49 / måned for opptil 2500 kontakter og ubegrenset e-post sender. Proplanen koster $ 122 per måned for opptil 5000 kontakter, og hvis du har over 5000 kontakter, trenger du en forretningsplan som varierer i pris. Du kan prøve ut Drip gratis i 14 dager.

Men bare for å gi deg beskjed om at e-postmalene til Drip er noe grunnleggende. Så hvis du vil bruke noen avanserte maler, kan du bli skuffet. Du kan ta med dine egne HTML-responsive e-postmaler. Men med Drip er det litt vanskelig å jobbe med dine egne HTML-koder hvis du ikke er programmeringsekspert.

Kom i gang med drypp i dag »

8. SalesForce – Beste salg CRM

Salesforce

 • Priser: 25 dollar per bruker per måned
 • Enheter som støttes: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Best for: Midtstore bedrifter til store bedrifter
 • nettsted: Saleforce.com

SalesForce er en veldig populær CRM-programvare på markedet, faktisk er den # 1 CRM-plattformen over hele verden. Siden denne CRM-programvaren har eksistert i så lang tid, inneholder den massevis av avanserte funksjoner og tilbyr løsninger for å administrere alt fra salg, kundeservice, markedsføring, handel, produktivitet, engasjement og så videre.

Fokuser spesielt på Sales Cloud, og tilbyr funksjoner som konto- og kontaktadministrasjon, mulighetsadministrasjon, lead management, salgsdata, mobil og mer. Disse funksjonene vil hjelpe deg med å vokse kontoer raskere, finne nye kunder raskere og avslutte tilbud raskere.

SalesForce tilbyr 4 forskjellige prisplaner som varierer i pris fra $ 25 / måned til $ 300 / måned, per bruker, faktureres årlig. Planen til den laveste prisen er svært begrenset med tanke på funksjoner. Så hvis du vil ha tilgang til avanserte funksjoner som Einstein kunstig intelligens, må du oppgradere til en mye dyrere plan. SalesForce tilbyr en gratis 30-dagers prøveperiode, slik at du kan teste den ut før du gjør forpliktelsen.

Den eneste ulempen med denne programvaren er at hvis du virkelig ønsker å få mest mulig ut av den, må du kjøpe tilleggene. På den måten blir det litt for dyrt. Konfigurasjonen og oppsettet er også litt komplisert og tidkrevende. Det er sannsynligvis på grunn av det uoversiktlige grensesnittet som kompliserer ting unødvendig. Kundesupporten har ikke et veldig godt rykte, så hvis du sitter et sted, kan det være et problem.

Kom i gang med SalesForce i dag »

9. Streak – Gratis CRM i innboksen

stripe crm

 • Priser: Gratis til $ 49 / måned
 • Enheter som støttes: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Best for: Små bedrifter
 • nettsted: Saleforce.com

Streak er en CRM-programvare som er innebygd rett i Gmail, noe som gjør den enkel å bruke for selv komplette nybegynnere. Dette verktøyet lar deg automatisk fange data fra kontaktene og e-postene dine, motta varsler når ting går gjennom rørledningen og angi oppfølgingsoppgaver og påminnelser. Du kan også dele e-postmeldinger, notater og mer automatisk med teamet ditt, slik at alle er på samme side.

strek-crm-dashbord

Streak kommer med funksjoner for å administrere arbeidsflyter som salg, forretningsutvikling, ansettelser, support, prosjektstyring og mer – eller du kan tilpasse dine nøyaktige behov. De tilbyr også funksjoner for å lade innboksen din inkludert visning av sporing, fletting av e-post, sending senere, utdrag og mer.

Med denne CRM-programvaren kan du velge mellom tre prisplaner: personlig, profesjonelt og foretak. Den personlige planen er gratis og kommer med grunnleggende CRM-funksjoner, ubegrensede personlige rørledninger og e-postverktøy. Med den profesjonelle planen, som koster $ 49 / måned, får du tilgang til ubegrensede delte rørledninger, avanserte rapporter, integrasjoner, tilpassede visninger og mer. Enterprise-planen kommer på $ 129 per måned med avanserte funksjoner som tilpassede tillatelser, obligatoriske felt, samt en dedikert suksessleder og premium telefonsupport.

Streak generelt har ikke noe særlig på den negative siden. Men det eneste vi ikke liker med det, er at du ikke kan ha e-postene dine i flere bokser. Du har heller ikke noe alternativ å slå sammen boksene. Hvis du vil at alle postene dine skal være et sted, må du slette de foregående postene og deretter lage dem på nytt.

Kom i gang med streik i dag »

10. Agile CRM – Nok en salgs CRM

smidig crm

 • Priser: $ 14.99 / måned
 • Enheter som støttes: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Best for: Små bedrifter
 • nettsted: Agilecrm.com

Agile CRM er en annen alt-i-ett CRM-programvare som er enkel å sette opp og bruke for å automatisere salget, markedsføringen og tjenesten din.

De tilbyr enkeltsidig kontaktadministrasjon, sporing av avtaler, 1-klikks anrop, automatisering av telefonsvarer, timeplanlegging, prosjektstyring og mye mer – og det er bare for salg. De tilbyr også markedsføringsfunksjoner som en landingssidebygger, e-postsporing og sosial suite. Tjenestefunksjonene inkluderer helpdesk, billettering og mer.

kvikk-crm-dashbord

Agile CRM er gratis for opptil 10 brukere, dette inkluderer salgsfunksjoner som leadscoring, timeplanlegging, sporing av e-post osv. For å få tilgang til markedsføringsfunksjonene deres, trenger du deres prisplan for start som kommer inn til en rimelig $ 14.99 / måned . Den vanlige planen deres, som koster 49,99 dollar / måned, er det som vil gi deg servicefunksjoner, og Enterprise-planen til $ 79,99 / måned gir deg avanserte funksjoner som plugins og integrasjoner, e-post og telefonstøtte, samt grunnleggende og e-postrapporter.

Det eneste vi ikke liker med Agile CRM er kundesupporten. Hvis de prøver å forbedre dette området, vil det ikke være mye som du kan klage på Agile CRM.

Kom i gang med Agile CRM i dag »

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å oppdage den beste CRM-programvaren for bedriften din. Nå kan du begynne å administrere potensielle kunder, potensielle kunder og kunder, samt bli bedre kjent med dem for å øke konverteringene dine. Hvis du likte denne artikkelen, kan du sjekke det andre innlegget vårt om Best Business Phone Services.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map