10 beste domenenavnsmeglere 2020 (sammenlignet)


Lurer på hvordan du kjøper og selger domenenavn til en rimelig pris?

Det er to populære måter å kjøpe eller selge domenenavnene på.

 1. Auksjonssteder: En auksjonsside er et flott sted å finne domenenavn som er oppført av eiere for salg. Kjøpere kan legge inn et bud på domenene de liker og vente på at budgivningen skal avsluttes. Som alle auksjonssider går salget til høystbydende. Du kan bruke denne plattformen til å enten kjøpe et domene eller for å liste opp domenet ditt for salg.
 2. Ekte meglerfirma: Domenenavnsmeglere er agenter som når ut til selgeren av et domenenavn og forhandler om en rimelig pris på dine vegne. Hvis og når de lykkes med en avtale, får meglerne en provisjon fra salget.

Begge alternativene er like gode når det gjelder å håndtere salg og kjøp av domenenavn. Hvis du er en erfaren forhandler, kan auksjonssider være det beste alternativet for deg.

Imidlertid, hvis du er ny på å kjøpe og selge domenenavn, vil du kanskje foretrekke meglerfirmaer av noen få grunner. Men mer om det om noen få øyeblikk.

I dette innlegget skal vi fortelle deg om noen av de mest populære auksjonssidene på markedet og hvordan ekte meglerfirmaer kan hjelpe deg med å få det domenet du ønsker for selskapet ditt.

La oss imidlertid først snakke om hvorfor meglerfirmaer kan være det beste alternativet hvis du bare begynner.

Velge et domenenavnsmeglerfirma

Å bruke en megler for å kjøpe eller selge domenenavn kan ha mange fordeler. Enten du er kjøper eller selger, det er en vinn-vinn situasjon for alle. Her er noen av fordelene ved å bruke megler.

 • Du trenger aldri å bekymre deg for forhandlinger. De vil ta seg av alt med sine dyktige forhandlingsevner.
 • Hvis du er en selger, er det mer sannsynlig at meglere kjenner potensielle kjøpere og har en klar forståelse av hva du kan forvente.
 • De fleste anerkjente domenemeglere vil ha gode forhold til flere domeneeiere av høy kvalitet. Så som kjøper kan du ha øyeblikkelig tilgang til en robust adresseliste uten kald anrop.
 • De kan hjelpe deg med å beskytte din anonymitet som klient.
 • De vil ta seg av domeneoverføringer og papirarbeid for deg.

Og dette er bare noen få av fordelene. Hovedpoenget er at de vil gjøre alt det tunge løftet for deg, slik at du kan fokusere på kjerneaspektene i virksomheten din.

La oss se på noen av auksjonssidene og meglerfirmaene for domenenavn som du kan velge mellom.

Meglerettsteder for domenenavn

1. Domain.com

Domain.com

Domain.com er en flott plattform for alle som har å gjøre med domenenavn. Her kan du enkelt søke etter domenene dine, finne nye domeneforlengelser, beskytte domenet ditt og mer.

Det tilbyr også gratis La oss kryptere SSL, som beskytter domenet ditt ved å låse det fra uautoriserte overføringer. Det vil til og med automatisk videresende e-postadresser under domenet ditt til eventuell annen gyldig e-postadresse om nødvendig.

2. GoDaddy Meglerage

Godaddy Megler

GoDaddy Brokerage er et flott alternativ for å få favorittdomenet ditt hvis det allerede er oppført under andres navn.

Domenemeglertjenesten hos GoDaddy vil gjøre alt for å kontakte den aktuelle domenenavnsregistranten og prøve å forhandle om kjøpet. Agentene får maksimalt 30 dager på seg til å fullføre avtalen for deg.

3. Uniregistry Market

Uniregistry, domenemeglere

Uniregistry Market er en detaljregistreringsdomeneregistrator og tjenesteleverandør for profesjonelle der du kan kjøpe, selge og parkere domenenavnene dine. Det koster ingen ekstra kostnader å delta i programmet. Du kan ganske enkelt registrere deg og begynne å selge umiddelbart.

Den støtter også forskjellige betalingsalternativer som PayPal, Wire og andre. Det er helt enkelt å kjøpe et domenenavn med Uniregistry. Du kan til og med forhandle frem en avtale med den nåværende eieren av hvilket som helst domene du ønsker. Når du er enig om prisen, kan du gå videre med det sikre salget, etterfulgt av overføringen av det nye domenet ditt.

4. Namecheap

NameCheap, domenemeglere

Namecheap er en annen kvalitet domene navn megler som lar deg selge og kjøpe domener for bedriften din. Namecheap tilbyr også en rimelig pris for domeneregistrering og fornyelser.

Det lar også kunder som har kjøpt et domenenavn, liste ut domenene som er til salgs til en fast pris. For dette belastes ingen merkostnad. Hvis det oppførte domenet ditt blir solgt, må du betale 10% av prisen til Namecheap som provisjon. Dette er lavt sammenlignet med hva mange andre domenenavnsmeglere krever fra brukerne.

5. Sedo

Sedo,

Sedo er en annen populær domenenavnsmegler som lar deg kjøpe, selge eller parkere domenenavnene dine med mange tilleggstjenester som gratis overføring, gratis parkering og så videre. Du kan føre navnene dine for salg uten registreringsavgift.

Men som alle andre domenemeglere, vil også de belaste deg for en provisjon for hvert salg du gjør. I Sedo vil avgiften du betaler avhenge av type oppføring og TLD du tjener. Ideelt sett kan dette variere mellom 10% og 20%.

6. DomainAgents

DomainAgents

Akkurat som navnet antyder Domene agenter spesialiserer seg på kjøp og salg av domenenavn. Det tilbyr en pålitelig plattform for selgere og kjøpere å selge eller kjøpe domenenavn på en måte som er rettferdig for begge parter.

Med Doman Agents kan du kjøpe et domene på to forskjellige måter: enten ved å gi et tilbud eller direkte kjøpe et Kjøp det nå navn fra markedsplassen. Når en potensiell kjøper er interessert i å kjøpe, kan de kjøpe Domain Agents-kreditt og identifisere domenenavnet de er interessert i å anskaffe. De vil deretter kontakte eieren av domenet for å gi et tilbud på vegne av kjøperen. Eieren vil bli varslet om tilbudet, og forhandlinger kan starte.

7. Domeneadeler

Domeneadeler gjør det enkelt for deg å kjøpe, selge og evaluere domenenavn. Hvis du er interessert i å kjøpe et domenenavn, kan du ansette en bransjeekspert for å finne et for deg.

På den annen side, hvis du vil selge et domene, kan du komme i kontakt med Domain Holdings ved å fylle ut kontaktskjemaet deres. Den viser også en liste over det høyeste domenesalget gjennom tidene. Du kan sjekke dem ut for inspirasjon.

Auksjon av domenenavn

1. GoDaddy-auksjon

Domeneauksjon, domenemeglere

GoDaddy Auction er et populært valg når det gjelder kjøp og salg av domenenavn for bedriften din. Du kan delta i denne markedsplassen ved å betale et lite registreringsgebyr på $ 4,99 per år. Når du er medlem, kan du by på og kjøpe et domenenavn eller liste opp domenenavnene dine for salg uten ekstra kostnader.

Når du viser ditt domene for salg kan du:

 • Sett en Buy It Now-pris
 • Hold en auksjon og offentliggjør den i 1 uke
 • Godta eller avvis tilbud fra kjøpere eller gi et mottilbud

Hvis domenet ditt selger til en pris under $ 5000, vil GoDaddy belaste en provisjon på 15% til 20%. Men hvis du kan selge den til en høyere pris på $ 5001 – $ 25000, vil provisjonen være $ 1000 pluss 15% på beløpet over $ 5000.

Den gode nyheten er at hvis du kjøper et domene fra dem, trenger du ikke å bekymre deg for noen av disse provisjonsgebyrene.

Lær mer om GoDaddy her.

2. Flippa

flippa, domenemeglere
Flippa er et av de ledende markedene for kjøp og salg av ulike nettegenskaper som domenenavn, nettsteder og apper for små og store bedrifter.

Hvis du kjøper et domenenavn, kan du filtrere søket basert på pris, alder og utvidelse av domenet for å oppnå best mulig resultat. Domenenavnene er oppført under et bredt utvalg av priser. Disse navnene er tilgjengelige på auksjon eller for direkte salg.

Noen av dem kan koste deg så lavt som $ 1.

Du kan se domener du er interessert i, følge auksjoner eller delta i en auksjon ved å by på domenenavn. Hvis budet ditt blir akseptert, kan du følge Flippas betalingsretningslinjer for å gjøre kjøpet.

Det er enkelt å føre domenenavnene dine til salgs på Flippa. Du kan begynne å selge domenet ditt rett etter at du har opprettet en konto hos Flippa.

3. eBay

eBay-domener, domenemeglere

EBay er et av de mest berømte auksjonssidene på planeten. Det bør ikke være noen overraskelse at eBay har en spesifikk seksjon for domenenavnelister hvor du kan kjøpe eller selge domenene dine. For å kjøpe et domenenavn, må du først registrere deg for en gratis konto. Du trenger ikke å betale noen tilleggspriser for å kjøpe et domene.

Hvis du er en selger, kan du ha opptil 50 oppføringer uten kostnad med din gratis konto. Men hvis du vil selge mer enn 50 domener, må du oppgradere til en eBay-butikkplan. De vil belaste deg $ 27,95 per måned for grunnleggende plan, som trenger en årlig fornyelse. Enten du har et eBay-butikkabonnement eller ikke, for hvert domene du selger via eBay, må du betale en provisjon på 10%.

Dette er noen av domenenavnemeglerne og auksjonssidene som du kan sjekke ut om du er interessert i å kjøpe eller selge domenenavn. I mellomtiden kan det være lurt å vite hvordan du registrerer et domenenavn gratis.

Og hvis du kjøper et domene, vil sannsynligvis neste trinn bygge det nye nettstedet. For det, sjekk ut denne nyttige ressursen som vil lære deg hvordan du lager et nettsted.

Vi håper du fant denne artikkelen nyttig, og i så fall kan du gjerne dele den med en venn.

Har du noen nyttige tips for kjøp eller salg av domenenavn som vi ikke dekket i denne artikkelen? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor. Vi vil gjerne høre tankene dine!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map