10 beste kanadiske webhotelltjenester – sammenlignet (2020)

beste kanadiske webhotellfirmaer


Lurer du på hva den beste kanadiske webhotellet er? Hvis du vil opprette et nettsted i Canada, er det viktig at du velger en webhotell som vil gi nettstedet ditt den hastigheten, ytelsen og sikkerheten den trenger, men uten å bryte banken. Det er imidlertid massevis av webhoteltjenester på markedet, så det kan være vanskelig å finne ut hvilken som er det beste valget for deg.

I denne artikkelen vil vi dele med deg våre beste valg for de beste kanadiske webhotell-tjenestene. Vi går over amerikanske baserte webhotelltjenester som passer bra for kanadiske nettsteder så vel som kanadiske baserte webhotellleverandører.

La oss begynne.

Kanadisk webhotellanmeldelse: prosessen vår

Før vi deler med valgene våre for den beste kanadiske webhotellet, la oss gå gjennom evalueringsprosessen for IsitWP webhotell.

Siden vi ønsker å gi deg en mest mulig nøyaktig gjennomgang, har vi testet ut mange av disse webhotellleverandørene selv. Vi gjorde dette ikke bare for å gi en mer detaljert gjennomgang, men også for å hjelpe deg med å velge den beste kanadiske hosting enklere. Det er ikke praktisk for deg å registrere deg på flere titalls webhotell-tjenester og prøve dem, så vi gjorde følgende trinn for deg:

 1. Registrert deg med de beste kanadiske webhotellleverandørene på markedet.
 2. Opprettet en test WordPress-webside med et WordPress-tema, dummyinnhold og bilder for å speile et levende nettstedsmiljø.
 3. Gjennomført noen forskjellige hastighetstester for å se hvordan nettstedet ville prestere.
 4. Registrerte testdataene for å dele med deg.

Nå som du vet hvordan vi har fått noen av disse statistikkene og dataene for webhotellene, la oss hoppe inn i vårt nummer 1 for det beste kanadiske vertskapet.

1. Bluehost

Bluehost-canada-web-hosting

 • Lastetid: 689 ms
 • oppetid: 99,99%
 • Brukerstøtte: 9/10
 • nettsted: Bluehost.com

Kom i gang med Bluehost »

Bluehost er offisielt anbefalt av WordPress.org, og det er den mest populære webhotellleverandøren på markedet, og driver over 2 millioner nettsteder over hele verden.

Hvis du er ny på å starte en blogg eller et nettsted, er Bluehost det beste valget for deg på grunn av deres overkommelighet, skalerbarhet og deres nyttige ombordopplevelse.

Bluehost-planene leveres med et gratis domenenavn for første år, gratis SSL-sertifikat, 1-klikk WordPress-installasjon, uovervåket båndbredde og 24 / 7support. Du kan også prøve Bluehost ut risikofritt med deres 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Servere i Canada: Nei, Utah, USA.

Priser: Vanlige priser starter på $ 10,46 / måned.

Spesialtilbud: IsItWP-brukere betaler bare $ 3,60 per måned (Over 60% avslag + gratis domenenavn, SSL).

Les vår Bluehost-anmeldelse »

2. SiteGround

Siteground-canada-web-hosting

 • Lastetid: 649 ms
 • oppetid: 99,98%
 • Brukerstøtte: 10/10
 • nettsted: SiteGround.com

Kom i gang med SiteGround »

SiteGround er en av de beste kanadiske webhotellleverandørene, som for øyeblikket er vert for rundt 2 millioner domener. Det er også en av de offisielt anbefalte hostingleverandørene av WordPress.org.

Med SiteGround kan du enkelt bygge et nettsted, selv uten tidligere erfaring. De gir deg til og med ditt valg av nettstedbyggere, enten WordPress eller Weebly.

Disse webhotell-tjenestene kan skryte av ultra-raske nettsteder, førsteklasses sikkerhet, enkel nettstedadministrasjon, pålitelig kundesupport og mer.

Servere i Canada: Nei, Chicago og Iowa, USA.

Priser: Vanlige priser starter på $ 11,95 per måned.

Spesialtilbud: Våre brukere får et spesialtilbud på $ 3,95 per måned.

Les hele SiteGround-vurderingen vår »

3. HostGator

best canadian-hosting-hostgator

 • Lastetid: 691 ms
 • oppetid: 99,96%
 • Brukerstøtte: 10/10
 • nettsted: HostGator.com

Kom i gang med HostGator »

HostGator er en brukervennlig og rimelig webhotellleverandør for kanadiske nettsteder. Du kan raskt bygge et nettsted med dra og slipp nettstedbyggeren som også kommer med en rekke temaer og forhåndsbygde seksjoner.

Alle planene deres leveres med 1-klikks installasjoner for apper som WordPress, uavhengig båndbredde, et gratis SSL-sertifikat og mer.

De tilbyr en 45-dagers pengene-tilbake-garanti, så vel som alltid tilgjengelig teknisk support via telefon, e-post og live chat.

Servere i Canada: Nei, Houston og Utah, USA.

Priser: Vanlig pris starter på $ 6,95 / måned.

Spesialtilbud: Våre brukere betaler bare $ 2,78 per måned.

Les HostGator-anmeldelsen vår >>

4. WP-motor

wpengine-hosting-tjenester-canada

WP Engine er en administrert leverandør av WordPress-hosting og er plattformen du velger for over 2 millioner brukere, inkludert store navn som Yelp, National Geographic, Asana og mer..

Når du registrerer deg med WP Engine, gir de deg tilgang til 36 premium-temaer som inkluderer innebygd SEO og sikkerhet. I tillegg gir de god kundestøtte 24/7/365 for å hjelpe deg med alt du trenger.

Selv om du blir advart, er WP Engine den dyreste og den ledende webhotellleverandøren på denne listen.

Servere i Canada: Ja, Montreal, Canada.

Priser: Vanlige priser starter på $ 35 / måned.

Spesialtilbud: Våre brukere betaler $ 28 / måned.

Kom i gang med WP Engine i dag >>

5. GreenGeeks

best canadian-web-hosting-greengeeks

 • Lastetid: 697 ms
 • oppetid: 99,92%
 • Brukerstøtte: 9/10
 • nettsted: GreenGeeks.com

Kom i gang med GreenGeeks »

GreenGeeks er en av de mest kjente miljøvennlige webhotellleverandørene. Så hvis miljøvennlig webhotell er viktig for deg, så vet at GreenGeeks setter tilbake 3 ganger strømmen de bruker til nettet i form av grønn energi.

De gir noe av den raskeste, sikrere og skalerbare hastigheten med datasentre som ligger i Toronto, Montreal, Chicago, Phoenix og Amsterdam. Du kan også stole på at de vil levere fantastisk 24/7/365 kundesupport.

Hostingplaner med GreenGeeks tilbyr ubegrenset webplass, ubegrenset dataoverføring, gratis domene for første året, 1-klikk WordPress installasjoner og mye mer.

Servere i Canada: Ja, Montreal, Canada.

Priser: Vanlige priser starter på $ 9,95 / måned.

Spesialtilbud: Våre brukere betaler bare $ 2,95 per måned.

Les GreenGeeks-anmeldelsen vår >>

6. iPage

IPage-web-hosting-canada

 • Lastetid: 2,60 s
 • oppetid: 99,98%
 • Brukerstøtte: 8/10
 • nettsted: iPage.com

Kom i gang med iPage »

iPage er en annen miljøvennlig leverandør av webhotell, og de er også en av de rimeligste. iPage-hosting gir deg gratis domeneregistrering, en dra og slipp nettstedbygger, 1000-talls gratis maler, et gratis SSL-sertifikat, gratis e-postadresse og mer.

Alle planene deres inkluderer også ekstrautstyr som gratis sikkerhetsverktøy og gratis kredittverdier på $ 100 for både Google Adwords og Bing-annonser.

iPage gir også 24/7 kundestøtte og en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Servere i Canada: Nei, USA.

Priser: Vanlige priser starter på $ 10,95 per måned.

Spesialtilbud: Våre brukere betaler bare $ 2,50 per måned.

Les iPage-gjennomgangen vår >>

7. A2 Hosting

a2-hosting-canada

 • Lastetid: 1,28 s
 • oppetid: 99,90%
 • Brukerstøtte: 9/10
 • nettsted: A2hosting.com

Kom i gang med A2 Hosting »

A2 Hosting er bygget for hastighet, og tilbyr opptil 20 ganger raskere webhotell. Webhotellplanene deres har ubegrenset plass og båndbredde, gratis SSL-sertifikat, hastighetsoptimalisert WordPress, 24/7 kundestøtte og mer.

A2 Hosting er et utviklingsvennlig alternativ som lar deg installere nettstedsskripter med 1 klikk, dette inkluderer WordPress, Joomla, Drupal, Magento og mer.

A2 Hosting tilbyr også en pengene tilbake-garanti når som helst. Dette betyr at hvis du ikke er fornøyd med tjenesten deres innen 30 dager, får du full refusjon. Etter de første 30 dagene vil du være berettiget til en forhåndsbetalt tilbakebetaling for ubrukte tjenester.

Servere i Canada: Nei, Michigan og Arizona, USA.

Priser: Vanlige priser starter på $ 10,43 / måned.

Spesialtilbud: Priser for spesialtilbud starter på bare USD 3,68 per måned.

Les vår A2 Hosting-anmeldelse >>

8. HostPapa

Hostpapa-beste-kanadisk-hosting

HostPapa er Canadas # 1 webhotell med over 500 000 nettsteder som er vertskap. Webhotellet deres gir deg et gratis domenenavn, pålitelig lagring, uavhengig båndbredde, over 400 apper inkludert WordPress med 1-klikks installasjon, og mer.

HostPapa tilbyr også sin egen nettstedbygger med et dra og slipp-grensesnitt, hundrevis av profesjonelle maler, og du kan til og med opprette en nettbutikk med deres Enterprise plan.

De tilbyr også prisbelønt 24/7 e-poststøtte støttet av HostPapas interne eksperter, samt telefon- og live chat support på flere språk. Du kan prøve HostPapa uten risiko med 30-dagers pengene-tilbake-garanti for delte webhotell-tjenester og forhandlere-webhotell-tjenester.

Servere i Canada: Ja, Toronto, Canada.

Priser: Vanlige priser starter på $ 8.99 per måned.

Spesialtilbud: Når du skriver denne artikkelen, kan du komme i gang for bare $ 3,95 per måned.

Kom i gang med HostPapa i dag >>

9. HostUpon.ca

hostupon-beste-kanadisk-web-hosting

HostUpon er et annet godt kanadisk webhotellfirma. HostUpon er også et “grønt” webhotellfirma, hele infrastrukturen deres ble bygget med miljøvennlig maskinvare og de gjør sitt for å hjelpe miljøet på en rekke andre måter.

Med mange av deres webhotellplaner får du ubegrenset diskplass og båndbredde, gratis nettstedsbygger med maler, 1-klikks installasjoner av WordPress og Joomla, ubegrenset e-postadresser og mye mer.

De tilbyr også døgnåpen kanadisk kundesupport; de legger ikke ut noen av støttemulighetene sine. Så du kan kontakte et medlem av deres direkte team for å få ekspertstøtte når som helst du trenger det. Du kan også prøve dem risikofri med 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Servere i Canada: Ja, Toronto, Canada.

Priser: Vanlige priser starter på $ 7,95 per måned.

Spesialtilbud: Når du skriver denne artikkelen, kan du komme i gang så lite som $ 3,95 per måned.

10. Webhotell Canada

web-hosting-canada

Web Hosting Canada er basert i Montreal, Quebec, og er klarert av over 30 000 små bedrifter. Denne kanadiske webhotellleverandøren er en av få som tilbyr servere på både øst- og vestkysten. Uansett hvor i Canada brukerne dine befinner seg, kan du stole på at de skal levere raske hastigheter.

Bortsett fra webhotell-tjenester, tilbyr Web Hosting Canada også domenenavn, en Weebly-nettstedbygger, e-post- og online markedsføringstjenester, sikkerhet og SSL-sertifikater og mer.

De tilbyr også 24/7 tospråklig, ekspertsupport via telefon, chat og e-post.

Servere i Canada: Ja, Toronto og Vancouver, Canada.

Priser: Vanlige priser starter på USD 5,99 per måned.

Spesialtilbud: Du kan komme i gang for bare USD 3,89 per måned.

Hvordan velge den beste kanadiske hosting

Det er en rekke faktorer du bør tenke på når du velger kanadisk hosting, inkludert:

 1. Serverplassering
 2. oppetid
 3. Funksjoner
 4. Kundeservice

La oss se nærmere på hver av disse faktorene, slik at du enkelt kan velge den beste kanadiske vertskapet for dine behov.

1. Serverplassering
Hastigheten på nettstedet ditt er viktig. Sakte lastetid for nettsider kan ha en negativ innvirkning på SEO, brukeropplevelsen og til og med konverteringer. Så hvis du vil tilby et raskt nettsted til brukere, må du se på serverens plassering. Det er grunnen til at vi har inkludert serverplasseringer for hver webhotellleverandør i denne artikkelen.
Plasseringen av en server påvirker faktisk lastetiden på nettstedet ditt. Jo nærmere et nettsted eller en bruker er et datasenter, jo raskere vil de kunne få tilgang til nettstedet ditt.

Hvis du lager et kanadisk nettsted og forventer at de fleste av brukerne dine skal være lokalisert i Canada, kan det være lurt å velge en webhotellleverandør som har servere i Canada. Men så lenge serveren er i nærheten (for eksempel i USA) og det er en anstendig server, bør du fremdeles kunne få lynrask hastighet.

2. Oppetid
Det er viktig at nettstedet ditt er tilgjengelig for brukere til enhver tid. Hvis nettstedet ditt ofte er nede, kan du tape på mye trafikk, kundeemner og salg. Så det er viktig å se etter kanadisk webhotell som tilbyr en god oppetidsgaranti.

Oppetid er ganske enkelt mål på tiden som en server fungerer og er tilgjengelig. Det er ganske umulig å garantere 100% oppetid, men alt under 99,9% er ganske upålitelig.

3. Funksjoner
Det bør ikke være vanskelig å opprette et nettsted. Spesielt som nybegynner, vil du velge en webhotell som tilbyr alt du trenger for å komme i gang.

Funksjoner å se etter inkluderer:

 • Domenenavn
 • SSL-sertifikat
 • 1-klikk på WordPress-installasjon
 • Nettstedsbygger
 • E-postkontoer
 • Oppbevaringsplass
 • sikkerhetskopier

4. Kundesupport
Hvis noe går galt med nettstedet ditt, er det viktig å vite at du kan få vennlig, kunnskapsrik og rask støtte. Se etter den beste blogghosting / webhotell som tilbyr 24/7 support slik at du ikke trenger å vente timer eller dager på svar.

Vår dom: Hva er den beste kanadiske webhotellet?

Vi anbefaler Bluehost som vårt nummer 1 for det beste kanadiske vertskapet. Selv om de ikke har noen serverplasseringer i Canada, kan du stole på at dette mest populære webhotellfirmaet gir deg rask og pålitelig service.

Bluehost gir deg alt du trenger for å få nettstedet ditt i gang på kort tid, inkludert et gratis domenenavn, SSL-sertifikat, 1-klikk WordPress-installasjon, og alle de andre funksjonene du noen gang kan be om. I tillegg er de rimelige, slik at du kan sette i gang nettstedet ditt uten å brenne et hull i lommen.

Kanadisk webhotellKostnaderMoney BackLoad TimeUptimeSupportCanadian Server
BluehostCA $ 3.60 / måned30 dager689 ms99,99%10/10Nei
Siteground$ 3.95 / måned30 dager649 ms99,98%10/10Nei
HostGator$ 2.78 / måned45 dager691 ms99,96%10/10Nei
WP-motor$ 28 / måned60 dagerN / AN / A9/10Ja
GreenGeeks$ 2.95 / måned30 dager697 ms99,92%9/10Ja
iPageCA $ 2.50 / måned30 dager2600 ms99,98%8/10Nei
A2 HostingCA $ 3.68 / måned30 dager1280 ms99.90%9/10Nei
HostPapaCA $ 3.95 / måned30 dagerN / AN / A10/10Ja
HostUponCA $ 3.95 / måned30 dagerN / AN / A10/10Ja
Webhotell CanadaCA $ 3.89 / månedN / AN / AN / A9/10Ja

Vi håper du likte denne artikkelen om den beste kanadiske hosting. Hvis du likte denne artikkelen, kan du sjekke det andre innlegget vårt om Hva er webhotell? (Delt vs. VPS vs. dedikert).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me