10 beste konferansesamtaler sammenlignet (2020)

hvordan du ringer konferansesamtaler på nettet


Leter du etter den beste programvaren for konferansesamtaler?

Med den eksterne arbeidstrenden på vei opp, har etterspørselen etter online konferansesamtale programvare hatt en oppadgående kurve.

For ikke å nevne, i disse enestående dager er kommunikasjon og samarbeid viktigere enn noen gang.

I denne artikkelen viser vi deg noe av den beste konferansesamtaleprogramvaren som hjelper deg å holde kontakten med teamet ditt.

1. Nextiva

Nextiva, ring konferanse

Nextiva er en av de ledende og mest pålitelige forretningstelefontjenestene som lar deg ringe med et team. Med Nextivas møte-meg-konferansefunksjon, kan du koble flere innringere forskjellige steder til samme live samtale for et alternativ til ansikt-til-ansikt-møter.

Nextiva tilbyr utmerket lydkvalitet og fungerer på alle mobile enheter også. Den støtter også CRM, LiveChat og flere andre funksjoner som hjelper deg å administrere virksomheten din selv uten å være fysisk til stede på kontoret.

2. RingCentral

RingCentral, online konferansesamtaler

RingCentral er en annen fantastisk VoIP-leverandør som tilbyr en rekke tjenester som konferansesamtaler, alt-i-ett-skytelefon, videokonferanser, teammeldinger, kontaktsenter og mer. Du kan bruke det til å legge til et alternativ for å vente på samtale, overføre samtaler, et telefonsystem med flere linjer og viderekobling av samtale.

Du kan også ringe gratis, skye telefonsamtaler, teammeldinger og til og med dele skjermbilder mens du foretar en videokonferansesamtale.

Ringcentral

3. Zoom

Zoom

Zoom er et utmerket alternativ hvis du leter etter verktøy for å gjennomføre nettmøter og videokonferanser. Det er enkelt å gjennomføre et møte med Zoom. Du kan også invitere kollegene eller klientene dine til å delta på møtet ved å dele en lenke. Imidlertid kan invitasjonen din bare godtas hvis brukeren laster ned Zoom-appen på enheten sin.

Du kan gjennomføre møtene dine opptil 40 minutter med den gratis planen for Zoom. Men hvis du vil holde møtet lenger enn det, må du oppgradere planen.

4. BlueJeans

BlueJeans konferansesamtaler

Blå jeans er en av de beste programvarene som tilbyr sikre videokonferanser til sine brukere. Dette er en fantastisk ressurs for alle som jobber eksternt og trenger å ha raske videokonferanser med sine klienter.

Med BlueJeans er det enkelt å konvertere ethvert rom til et møterom. Du kan også arrangere webinarer, live stream interaktive arrangementer, rådhus og mer med noen få museklikk. For å forbedre produktiviteten tilbyr den funksjoner som direktemøtekontroller, analyser, automatiserte varsler og tilgang til møter med ett trykk.

Brukere kan også ha direktevalgtilgang til møter uavhengig av enheten de bruker. For å beskytte organisasjonen din mot ondsinnede angrep og beskytte personvernets sluttbrukere, tilbyr den også sikkerhet i bedriftsnivå.

5. Webex

Cisco Webex

WebEx er et annet fantastisk produkt som tilbyr enkle måter å gjennomføre online konferanser for å kommunisere og samarbeide med klienter over hele verden.

Du kan bruke det til å holde et selskap overalt, holde et live webinar for dine følgere, tilby online opplæring eller klasser og gjøre mye mer. Når du gjør det, kan du bruke flere andre funksjoner som skjermdeling, tilpasse møtene osv.

6. Livstørrelse

Lifesize

Med Lifesize, Det kan være raskt og enkelt å arrangere konferansesamtaler. Du kan gjøre det hvor som helst du vil rett fra mobilen eller skrivebordet.

Du kan også integrere Lifesize med Microsoft Teams, Skype for Business, Outlook, Slack, Cisco, Polycom, etc for bedre produktivitet. Du kan også ha konferanseromskontakten gratis. Ved å bruke denne programvaren kan du ringe gratis i 60 forskjellige land.

7. Livestorm

Livestorm

Livestorm er enda en løsning for konferansesamtaler som er kompatibel med alle nettlesere og som også støtter mobilsamtaler. Du kan bruke denne programvaren til å gjennomføre webinarer, videopodcaster og intervjuer, online-kurs og mye mer.

Det lar deg også planlegge møter med din klient eller ansatt. Du kan prøve ut programvaren gratis. Hvis du liker det, kan du oppgradere det når du vil.

8. Zoho-møter

Zoho møter

Zoho-møter kan være din perfekte løsning hvis du vil gjennomføre konferanser på nettet eller arrangere et live webinar. Det har gode alternativer for å la deg spille inn økter, levere presentasjoner og til og med laste ned fulle poster.

Plattformen er supersikker slik at du ikke trenger å bekymre deg for brudd på dine private data. Det lar deg legge til folk i møtet ditt, og du kan moderere publikum også.

9. UberConference

UberConference

Med UberConference, Din kollega eller klient kan delta i møtet med et enkelt klikk på nettadressen du deler med dem. De trenger ikke engang å laste ned noen app.

Programvaren er kompatibel med din bærbare datamaskin, nettbrett og til og med din mobiltelefon. Med sin stemmeintelligens kan du også ha en fullstendig søkbar transkripsjon av møtene dine.

10. Bli med.me

Bli med meg

Bli med meg er en annen plattform som lar deg gjennomføre eller delta i en samtale gratis. Det tilbyr deg en gratis prøveperiode på 14 dager. Under prøveperioden kan du prøve ut lyd- og videosamtalealternativet som kan integreres i kalenderen din.

Hvis du bruker den til en videokonferanse, kan du også tilpasse bakgrunnen din. I tillegg får du kraftige funksjoner som lydopptak, planlegging og mer.

Dette er noen av de beste programvarene for konferansesamtaler som du kan bruke. Vi håper du likte denne artikkelen. Du kan også sjekke artikkelen vår om hvordan du legger til en anropsknapp til ditt WordPress-nettsted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map