10 beste logoprodusenter og logo-generatorer sammenlignet

Beste logoprodusenter


Leter du etter den beste logoprodusenten for din firmalogo?

Hvis du er en websideeier, oppstart eller en liten bedrift med et begrenset budsjett, vil du kanskje ikke bruke en stor sum penger på logoen din.

Heldigvis er det flere online logoprodusenter som lar deg lage en profesjonell logo for bedriften din.

I denne artikkelen vil vi dele vår håndplukkede liste over de beste logoprodusentene som enkelt lar deg designe profesjonelle firmalogoer.

Hvordan velge den beste Logo Maker-appen

Når du har bestemt deg for at du lager logoen din på egen hånd, er neste trinn å velge den beste logoprodusenten som tilfredsstiller dine behov. Siden du kan finne flere titalls online logoprodusenter, kan det være skremmende å velge riktig.

Dette er hva du trenger å se etter i en logoprodusent-programvare.

 • Tekstlogo: Evne til å lage en unik tekstbasert logo. Logoprodusenten må gi deg et bredt utvalg av tekstdesign, stiler og skrift.
 • Innebygde maler: Med mindre du er en designer, vil du kanskje ikke begynne å bygge logoen din fra bunnen av. Forsikre deg om at din logo-designerapp kommer med flere innebygde maler.
 • Høyoppløselig nedlasting: Logotypeprogramvaren skal la deg laste ned en høyoppløselig logo i hvilket som helst format (jpg, png, etc.) Dette kommer godt med når du bruker logoen i markedsføringsmaterialet..

La oss se på de beste logoprodusentene du kan bruke.

1. Konstant kontakt LogoMaker: Gratis Logo Maker-app

Konstant kontakt LogoMaker

Constant Contact LogoMaker er en gratis programvare for opprettelse av logoer som følger med A.I. drevet nettsted byggherre.

Den lar deg tilpasse alle aspekter av en logo som inkluderer farge, skrift, størrelse og ikon. LogoMaker er en fleksibel tjeneste og fungerer som en sjarm for nybegynnere som ikke ønsker å investere i å ansette en profesjonell logo-designer.

Selv om LogoMaker-tjenesten tilbys som en del av nettstedets byggherre, lar de deg laste ned logoen i høy oppløsning for å bruke hvor som helst, for eksempel nettstedet ditt, markedsføringsmateriell, T-skjorter, utskriftsmateriell, etc. Constant Contact LogoMaker støtter flere filer typer, noe som betyr at du får ønsket bildeformat for logoen.

2. Lykkelig

Hatchful

Hatchful er enda en gratis logoprodusent bygget av Shopify. Det lar deg lage profesjonelle og fantastiske forretningslogoer uten tidligere erfaring med grafikkdesign.

Det kommer også med 100-tallet med innebygde logomaler som du kan tilpasse for tekst, font, ikon, farger og størrelse ved å bruke designstudioet deres. Hatchful lar deg også laste ned logoen i forskjellige størrelser for sosiale medier, visittkort, varer.

3. Canvas Pro Logo Maker: Beste online logo maker

Canva Logo Maker

Canvas Pro Logo Maker er en førsteklasses programvare for opprettelse av logoer for forretnings- og e-handelsområder. Den kommer med 1000-tallet profesjonelle logomaler, ubegrensede ikoner, illustrasjoner og mer.

Med Canvas Logo Maker kan du generere stilige tilpassede logoer som du kan redigere og laste ned i høy oppløsning. Canva lar deg også dele logoen med teamet ditt for å se og redigere hvor som helst i verden.

4. Skreddersømmerker: Best Logo Maker for Small Business

Tailor Brands Logo Maker

Tailor Brands er en profesjonell logo som lager tjenester for merkevarer og bedrifter. Den lar deg lage en tilpasset og høyoppløselig logo for nettstedet ditt eller sosiale medier.

I tillegg tilbyr de også annonsedesigntjenester som lar deg lage overbevisende annonser for å markedsføre arbeidet ditt.

5. Looka Logo Design

Looka Logo Design

Looka er en annen A.I. drevet programvare for logo-design for å bygge merkevaren din. Den kommer med en frontend-logo-redigerer der du kan velge en logo-mal, og endre farger, skrifter og tekst.

Den lar deg laste ned det komplette settet med logoer for sosiale medier, visittkort osv. Looka tilbyr også forskjellige tillegg for å forbedre merkeopplevelsen din.

6. Designhill: Pålitelig Logo Maker Service

Designhill

Designhill er en populær logoprodusent-tjeneste for å designe din tilpassede logo med noen få klikk. Den er klarert av 1M + -klienter og har 98,78% kundetilfredshet, noe som gjør dem til et pålitelig alternativ å designe en logo.

Du kan starte med å oppgi firmanavnet og velge logo-stiler, farger og ikoner. Deretter lar den bla gjennom hundrevis av maler å velge mellom, gjøre endringer og forhåndsvise den endelige logoen.

7. Ucraft Logo Maker: Logo Design App med gratis royaltyikoner

Ucraft

Ucraft er en kraftig online-logoskapere som designer din firmalogo. Det er gratis å bruke og kommer med 2M + royaltyfrie ikoner for å lage en unik logo med noen få klikk.

Den er svært fleksibel og lar deg tilpasse former, tekst, ikoner og farger enkelt. Du kan laste ned logoen av høy kvalitet i SVG- og PNG-formater.

8. LogotypeMaker

LogoTypeMaker

Logotypemaker er en online logo produsent og logo generator for små bedriftseiere og gründere. Med Logotypemaker trenger du ikke å ansette en profesjonell designer og lar deg lage din unike logo med en gang.

Den kommer med en rekke logomaler og en A.I. basert logo redaktør. Med Logotypemaker kan du tilpasse skyggeeffekter, skrifter, utklipp og også laste opp dine tilpassede bilder.

9. Logogenie: Programvare for logo-design med best kundebehandling

Logogenie

Logogenie er en premium logo-programvare som kommer med flere logo-designverktøy og 1000+ profesjonelle logo-maler. Det gir øyeblikkelig kundesupport med live chat og e-post.

Den lar deg lage en helt unik logo i tre enkle trinn. Skriv inn merkenavnet ditt, velg ikonet og tilpass logoen din for farger og stylingeffekter.

10. GraphicSprings Logo Creator: Premium Logo Creator

GraphicSprings Logo Creator

GraphicSprings er en annen premium logo-skaper for små bedrifter, startups og nettbutikker. Den lar deg designe en profesjonell logo selv for nybegynnere som ikke har erfaring med grafikkdesign.

Du kan generere logoen gratis, men du må betale $ 19.99 for å laste ned en høyoppløselig. Den betalte logoen er perfekt for visittkort, sosiale nettverk og nettsted.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste logoprodusentene som hjelper deg å designe din firmalogo. Det kan også være lurt å sjekke ut vår guide for beste webdesignprogramvare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map