10 beste SSL-vertsleverandører for gebyr 2020 (sammenlignet)


Ser du etter en gratis leverandør av SSL-hosting for nettstedet ditt?

Et SSL-sertifikat holder all sensitiv informasjon kryptert på ditt nettstedstype. Den viser også en sikkerhetshengelås ved siden av adressefeltet til brukernes nettleser når de besøker nettstedet ditt.

Vi anbefaler på det sterkeste at du velger en webhotellleverandør som tilbyr gratis SSL-sertifikat til nettstedet ditt.

Hva er SSL og hvordan det fungerer

SSL er et industristandard sikkerhetstiltak som oppretter en kryptert kobling mellom hver besøkende nettleser og nettstedet ditt.

Hvis du selger produkter, må du ha et SSL-sertifikat for å sikre at informasjonen du samler inn fra kundene dine er beskyttet. Siden det viser et hengelåseikon ved siden av adresselinjen, hjelper det å ha et SSl-sertifikat å øke tilliten blant publikum.

På den annen side er et nettsted uten SSL merket som utrygt ved siden av adresselinjen. For ikke å nevne, det er viktig å ha et SSL-sertifikat for nettstedet ditt.

La oss se på noen få gratis SSL-vertsfirmaer.

Lær mer om hvordan du legger SSL til nettstedet ditt her.

1. Bluehost

Bluehost

Bluehost er en av de mest populære webhotell-tjenestene som tilbyr gode SSL-hosting-tjenester til sine brukere. Du kan ha et gratis domenenavn for første år og et gratis SSL-sertifikat for nettstedet ditt.

De tilbyr også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan få full refusjon når du sier opp abonnementet på webhotellet.

2. SiteGround

SiteGround Web Hosting, gratis ssl

SiteGround er en annen fantastisk SSL-hosting-tjenesteleverandør som også tilbyr gratis SSL med alle sine hostingplaner. Hvis nettstedet ditt er vert hos et annet vertsfirma, kan du migrere nettstedet ditt til SiteGround GRATIS.

Det tilbyr også sikker sikkerhet, topp teknisk support og fullt administrerte hostingtjenester etter dine behov. Du kan også ha gratis daglige sikkerhetskopier, ubegrensede e-postkontoer og mye mer.

3. InMotion Hosting

InMotion Hosting, gratis SSL

InMotion hosting er en populær leverandør av SSL-hostingtjenester som lar deg beskytte nettstedet ditt med en gratis SSL. Bortsett fra det tilbyr den gode funksjoner som hjelper deg med å utvide virksomheten din. Med en InMotion Hosting-plan får du et gratis domenenavn, ubegrenset båndbredde, SSD-lagring og mye mer.

I motsetning til andre SSL-hosting som er oppført her, tilbyr InMotion automatisk sikkerhetskopi, slik at du raskt kan få nettstedet ditt sikkerhetskopi når som helst. Deres vennlige supportteam er tilgjengelig døgnet rundt.

Les hele anmeldelsen vår om InMontion hosting her.

4. Hostinger

Hostinger, gratis ssl

Hostinger er enda en fantastisk SSL-hosting-tjenesteleverandør som tilbyr gratis SSL med sine vertsplaner. Hvis du velger en høyere plan, tilbyr den deg også et gratis domenenavn for virksomheten din.

Hostinger tilbyr ubegrensede webhotellfunksjoner for å utvide virksomheten din. Du kan også ha en gratis nettstedbygger, delt hosting av høy kvalitet, WordPress-optimalisert hosting og mer med dem. Deres 24/7 support er et av de beste supportalternativene i webhotellbransjen.

5. GreenGeeks

GreenGeeks, gratis ssl

GreenGeeks er en annen fantastisk SSL-leverandør som du kan prøve ut. De tilbyr rask, sikker og miljøvennlig WordPress-hosting-tjeneste med et gratis SSL-sertifikat for å sikre nettstedet ditt.

De tilbyr også gratis migrasjonstjeneste, så hvis du er vert et annet sted, kan du migrere nettstedet ditt til GreenGeeks gratis. De er også en utviklervennlig leverandør av SSL-hosting og hevder å være den største leverandøren av den grønne hosting.

6. iPage

iPage Web Hosting, gratis SSL

iPage er det neste alternativet som fortjener din oppmerksomhet. Med iPage kan du ha en gratis SSL, gratis dra og slipp nettstedsbygger, e-postadresser, domeneoverføring og mye mer.

Når oppsettet er gjort, kan du få hundrevis av maler for nettstedbyggeren. Du vil også få gratis annonsekreditter til en verdi av $ 200.

7. HostGator

HostGator hosting, gratis ssl

HostGator er et annet fantastisk alternativ for å få gratis SSL for nettstedet ditt. Avhengig av hostingplanen din, kan du ha opptil ubegrensede domenenavn for nettstedet ditt. Dette inkluderer også et gratis domene, uovervåket båndbredde og ett-klikk WordPress-installasjon også.

Med HostGator kan du ha robust sikkerhet for nettstedet ditt. Det betyr at du ikke trenger å gå på akkord med sikkerheten din lenger. Les anmeldelsen vår på HostGator for å vite mer.

8. WP-motor

WP-motor. gratis SSL

WP Engine tilbyr komplett administrert WordPress-hosting som er raskt, sikkert og pålitelig. Hosting tilbyr premium temaer og genesis rammer uten ekstra kostnader. Avhengig av planen du velger, kan du ha ubegrenset besøkende, opptil 1 TB lokal lagring og 400 GB + båndbredde blant andre funksjoner.

Du får også gratis SSL, 35+ StudioPress-temaer, 24 * 7-støtte og mer. Med WPEngine kan du få nettstedet ditt i gang med total sikkerhet på kort tid.

Lær mer om WPEngine her.

9. DreamHost

DreamHost, gratis ssl

DreamHost tilbyr den mest pålitelige SSL-hosting-tjenesten for din online virksomhet. Med DreamHost får du en gratis SSL, rask SSD-lagring, WordPress forhåndsinstallert og mye mer. For å gi deg et dobbelt lag med sikkerhet, sikkerhetskopierer det nettstedet ditt automatisk hver dag. Du kan også enkelt kontakte supportteamet for teknisk hjelp.

Hvis du vil vite mer om DreamHost, kan du lese vår komplette gjennomgang av hosting-tjenestene deres.

10. HostPapa

HostPapa Hosting Review, gratis ssl, ssl

HostPapa er et annet strålende alternativ for å få gratis SSL for nettstedet ditt. HostPapa tilbyr alt du trenger for virksomheten din på nettet.

I motsetning til andre hostingplattformer lar HostPapa deg være vert for 2 domenenavn med sin startplan. Det tilbyr også en nettstedsbygger og lar deg også sette opp en nettbutikk.

Det er det! Vi håper du finner denne artikkelen nyttig.

Hvis du vil legge til et dobbelt beskyttelseslag på nettstedet ditt, kan du legge til en sikkerhetsplugin. Her er en liste over noen av de beste sikkerhetspluginene du kan installere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map