10 beste telefoni-tjenester for små bedrifter (2020)

beste forretningstelefontjenester


Vil du ha den beste telefontjenesten for ditt WordPress-nettsted? Mange små bedrifter integrerer et elektronisk telefonsystem i sine nettsteder for å øyeblikkelig få kontakt med brukerne. Det er en tilleggstjeneste for live chat, e-poststøtte og andre løsninger på markedet. Med en telefontjeneste for små bedrifter, kan du engasjere brukerne dine på kort tid. Denne guiden dekker noen av de beste telefonlinjene som begynner gratis til $ 30 per måned.

Liste over de beste telefontjenestene for små bedrifter

Business Phone ServiceCostKjent for
1. Nextiva$ 19,95 / mo.Enkleste telefontjeneste
2. RingCentral$ 19.99 / mo.Beste alt-i-ett-leverandør av telefontelefoner
3. Phone.com $ 9,99 / mo.Billigste VoIP-telefontjeneste
4. Gresshoppe$ 29.99 / mo.Beste virtuelle telefontjeneste
5. 8 × 8$ 24.99 / mo.Best vert for telefontjeneste
6. Vonage $ 19.99 / mo.Beste avanserte telefontjeneste
7. Skype 8,25 dollar / mo.Mest populære online telefontjeneste
8. GoogleVoice GratisGratis forretningstelefontjeneste
9. Stemmeskudd $ 12 / mo.Beste telefonsystem for automatisk ledsager
10. RingHippo $ 8 / mo.Beste freemium virtuelle telefontjeneste

Hvordan velge de beste telefontjenestene – Vanlige spørsmål

Før vi dykker inn og begynner å sammenligne forskjellige bedrifttelefonleverandører, er det verdt å ta et øyeblikk å undersøke om det å ha en forretningstelefontjeneste er det beste alternativet for dine behov.

Etter å ha hjulpet hundrevis av brukere med å sette opp en telefontjeneste for bedrifter, vet vi hva det vil si å ha et telefonsystem for små bedrifter. Så la oss begynne med 5 spørsmål som vi pleide å bli spurt fra brukerne våre.

Hvis du heller vil kutte rett mot jakten og hoppe over til sammenligningen, sjekk det ut her.

#1. Hva er en VoIP-telefontjeneste??

VoIP står for Voice over Internet Protocol (VoIP), også kjent som internettelefoni. VoIP lar brukere ringe over internett.

I motsetning til tradisjonelle telefontjenester, har VoIP-telefontjeneste et bredt spekter av ekstrafunksjoner som du ikke trenger å betale ekstra for, som viderekobling av samtale, samtale på vent, telefonsvarer, samtale-ID og mer. I tillegg kan du sende dokumenter mens du er i en samtale med brukerne dine.

# 2. Trenger du en VoIP / Business Phone Service??

En VoIP / telefontjeneste er helt annerledes enn et tradisjonelt telefonsystem.

Hvis du er en liten bedrift, kan det være lurt å vurdere å kjøpe en forretningstelefontjeneste av følgende grunner:

 • Du kan dele ett nummer mellom flere brukere samtidig.
 • Du kan bruke en bordtelefon, mobil eller datamaskin til å motta og ringe.
 • For forbedret produktivitet kan du spore samtalevarighet, holdetider, ventetider og generell bruk.
 • I motsetning til det tradisjonelle telefonsystemet, er innledende og løpende kostnader relativt lave.

# 3. Hvor mye koster en fasttelefon månedlig?

AT&En telefonplan som har et komplett funksjonssett som innringer-ID, samtale på vent eller telefonsvarer, så koster planen rundt $ 35. På den annen side er en VoIP-telefontjeneste ikke bare billigere (starter på $ 19.99 / måned), men kommer også med altfor mange funksjoner.

# 4. Hvor mye koster en telefontjeneste for en bedrift?

Det kommer an på. Vanligvis kan en forretningstelefontjeneste koste alt fra $ 20 per måned til $ 30. Det er noen få faktorer som du må se på for å se hvor mye en telefontjeneste for virksomheten vil koste.

 • Antall brukere: Avhenger av hvor mange brukere du vil gi tilgang til telefonsystemet.
 • Telefonfunksjoner: Konferanse, mobilitet, integrasjon med dusinvis av CRM-verktøy osv.
 • Type telefonsystem: VoIP, fasttelefon, virtuelt telefonsystem

# 5. Pros & Ulemper – Business VoIP-telefontjeneste kontra fasttelefon

Lurer du på hvilken som er det beste valget for forretningsbehovene dine – en fasttelefon eller en forretningstelefontjeneste? La oss se på de viktigste forskjellene mellom dem.

 • gunstig: Som nevnt over, avhengig av forretningsfunksjonene, ser det ut til at en forretningstelefontjeneste er billigere enn fasttelefonforbindelse.
 • Funksjonssett: For ikke å nevne, en forretningstelefontjeneste gir for mange funksjoner utenfor boksen som er veldig nyttige for små bedrifter.
 • Enkel tilgang: Med en forretningstelefontjeneste kan du motta samtalen hvor som helst når som helst med enheten du ønsker, mens du må være på kontoret for å få tilgang til fasttelefonen eller leie en resepsjonist i resepsjonen for å delta på den
 • En pålitelig internettforbindelse: En forretningstelefontjeneste krever pålitelig internettforbindelse, mens en fasttelefon ikke gjør det. Under internettbrudd går telefonsamtalene dine direkte til telefonsvarer.

10 VoIP-telefonleverandører (sammenlignet & Anmeldt)

 1. Nextiva – Beste / enkleste telefontjeneste for forretninger
 2. Ringcentral – Beste alt-i-ett-leverandør av forretningstelefoner
 3. Phone.com – Billigste VoIP-telefontjeneste
 4. Gresshoppe – Beste virtuelle telefontjeneste
 5. 8 x 8 – Beste hostede telefontjeneste
 6. Vonage – Beste avanserte telefontjeneste
 7. Skype – Mest populære online telefontjeneste
 8. #Google stemme – Gratis forretningstelefontjeneste
 9. Voiceshot – Beste telefonsystem for automatisk ledsager
 10. CallHippo – Beste virtuelle freemium-telefontjeneste

1. Nextiva: Beste / enkleste telefontjeneste for forretninger

Nextiva

Nextiva er en av de mest populære forretningstelefon- og viderekoblingstjenester for små bedrifter. Den er enkel å bruke og tilbyr fantastiske funksjoner. Nextiva er en rimelig tjeneste, som betyr at nettsteder for små bedrifter lett kan dra nytte av den. Det har et nettbasert panel for å administrere samtaler, telefonsvarer og faks.

Nextiva har en VOIP-tjeneste som gjør at du kan ringe gratis innenlands, ringe samtale, overføre telefonsvarer til e-post og mer. VOIP-tjenesten deres er avansert, men nybegynnervennlig og enkel å bruke. Annet enn det er den viktigste fordelen med å bruke Nextiva at den vil gi deg et registrert avgiftsfritt nummer, noe som betyr at brukerne dine kan få kontakt med deg gratis. Det tilbyr også andre tjenester som live chat, samtaleanalyse, CRM osv.

Pris: Fra $ 19,95 / måned uten installasjonsavgift. Se vår Nextiva-kupong for å få den beste prisen!

2. RingCentral: Beste alt-i-ett-leverandør av telefontjenester

Ringcentral

RingCentral er en problemfri telefontjeneste som enkelt kan brukes av små og store bedrifter. Som alle andre topp telefontjenester, har RingCentral et alternativ for å vente på samtale, overføring av samtaler, et flerlinjetelefonsystem, viderekobling, konferansesamtaler, videokonferanser og mer.

Det lar deg dele skjermer, ringe gratis med det gratis valget, og fungerer utmerket med tredjeparts tjenester som Microsoft, Gusto, Dropbox, etc. RingCentral har en enkel portal for å starte forretningstelefontjenester og administrere samtaler fra brukere.

Pris: Fra $ 19.99 / måned. RingCentral tilbyr også andre tilpassede planer for å oppfylle dine behov. Se vår RingCentral-kuponside for de nyeste tilbudene og rabattene.

3. Phone.com: Billigste VoIP-telefontjeneste

Phone.com

Phone.com er den beste telefontjenesten for små bedrifter. Den leveres med en rutetjeneste for samtale, videresending av anrop, faks, innringer-ID, flerlinjesamtale (konferanse) og mer. Phone.com har både app-baserte og nettbaserte paneler for å administrere samtaler online.

De har en billig telefonlinje for mange europeiske land og Canada som lar brukerne utvide virksomheten til disse landene. Phone.com tilbyr integrasjon med mange CRM-programmer på markedet, inkludert Zoho og Salesforce.

Pris: Det kommer med betal-per-minutt og ubegrensede prisplaner. Fra $ 9.99 / måned hvis betalt årlig.

4. GrassHopper: Beste virtuelle telefontjeneste

Gresshoppe

GrassHopper er det beste virtuelle telefonsystemet for eiere av små bedrifter. Den leveres med alle standardfunksjonene for VOIP-tjenester som viderekobling, telefonsvarer, innringer-ID, etc. Den lar deg ringe ved hjelp av et vanlig telefonnummer. Utvidelsene deres kan brukes til å ringe konferansesamtaler, noe som er flott for inngående teammøter.

Den nett- og appbaserte portalen er enkel å bruke. Den kommer med avgiftsfrie tall for USA, Storbritannia og Canada. GrassHopper har flere utvidelser for telefonnumre, avgiftsfrie nummer og forfengselsnumre for å ringe online.

Pris: Fra $ 29.99 / måned (1 nummer og opptil 3 utvidelser)

5. 8 × 8: Beste vertsbaserte telefontjeneste

8 × 8 er en populær telefontjeneste på markedet. Det passer perfekt for nybegynnere som begynner å legge til et internettbasert telefonsystem på sine nettsteder. 8 × 8 har færre funksjoner enn en gjennomsnittlig online telefonløsning, men den er nyttig for eiere av små bedrifter.

Tjenestene deres inkluderer talemelding, automatisk svar på samtale, tekst, deling av numre og mer. De tilbyr flere planer for sine brukere å gi letthet og pålitelighet.

Pris: Fra $ 24.99 per måned for hver bruker (også 250 utgående minutter til USA og Canada)

6. Vonage: Beste avanserte telefontjeneste

Vonage

Vonage er en annen telefontjeneste for små bedrifter som kan brukes til online samtaler. Den leveres med alle standard VOIP-tjenester, pluss Amazon Chime, videosamtaler og mer. Premium-tjenestene deres har flere funksjoner og ekstra avansert teknologi for brukerne.

Deres nettbaserte administrasjonspanel hjelper deg med å regulere samtaler, opprette brukere og administrere online kommunikasjon på en smart måte.

Pris: Starter fra $ 19.99 / måned.

7. Skype: Mest populære online telefontjeneste

Skype

Skype er det mest populære telefonsystemet som ringer samtale og gjennomfører videokonferanser i verden. Det tilbyr ubegrensede gratis samtaler til andre Skype-brukere via en internettforbindelse. Når du ønsker å ringe til internasjonale eller lokale numre, trenger du imidlertid premiekredittene.

Den drives av Microsoft, noe som betyr at tjenesten har et solid fundament. Du kan også få et lokalt nummer som brukere kan ringe for å få kontakt med deg på Skype.

Pris: Grunnversjonen er gratis å laste ned. Foretaksplan fra og med 8,25 dollar / måned.

8. Google Voice: Gratis forretningstelefontjeneste

Google stemme

Google Voice er en fleksibel telefontjeneste. Imidlertid har den færre alternativer sammenlignet med et fullt virtuelt telefonsystem. Det er nyttig for smarte telefonen brukere og bedriftseiere som bruker enheter som støtter Google-produkter.

Den har et gratis amerikansk-basert nummer, telefonsvarer, samtaleopptak og mer. Google Voice er med på å skape bedre kommunikasjon mellom bedriftseiere og forbrukere.

Pris: Et gratis nummer for å ringe, tekster og talemeldinger.

9. Voicehot: Det beste telefonsystemet for bilmedarbeider

Voiceshot

Voiceshot er en utmerket telefontjeneste for små nettsteder. Det leveres med et autosvarsystem for å svare på anrop når som helst, noe som betyr at du er aktiv også etter åpningstider. Voicehot lar deg sende utgående meldinger til brukerne dine. Du kan også lage tilpassede, interaktive utgående tekster.

Det hjelper med samtaleplanlegging og sender varsler / påminnelser til deg og brukerne dine om samtalen. Andre funksjoner inkluderer alarmanrop, integrasjoner og mer.

Pris: Starter fra $ 12 / måned.

10. CallHippo: Beste virtuelle telefontjeneste på Freemium

CallHippo

CallHippo er et av de mest populære virtuelle telefonsystemene i verden. Den har standard VOIP-funksjoner som et telefonnummer, ringer-ID, viderekobling av samtaler, etc. Du trenger ikke en skrivebordstelefon for å ringe ved hjelp av CallHippo, fordi alt administreres fra deres nettportal.

Den har en enkel nettbasert portal for å opprette brukere, administrere samtaler og mer. Du kan også opprette avdelinger og overføre samtaler til spesifikke eksperter. Det er blant noen av de billige telefonlinjetjenestene for små bedrifter.

Pris: Grunnleggende konfigurering er gratis for opptil 2 brukere. Premium planer startskjema $ 8 / måned.

Hva er den beste VoIP-tjenesten for små bedrifter?

Her er en rask oversikt over de beste leverandørene av telefontjenester for små bedrifter.

Business Phone ServiceKosteKjent for
1. Nextiva$ 19,95 / mo.Enkleste telefontjeneste
2. RingCentral$ 19.99 / mo.Beste alt-i-ett-telefonnummer leverandør
3. Phone.com $ 9,99 / mo.Billigste VoIP-telefontjeneste
4. Gresshoppe$ 29.99 / mo.Beste virtuelle telefontjeneste
5. 8 × 8$ 24.99 / mo.Best vert for telefontjeneste
6. Vonage $ 19.99 / mo.Beste avanserte telefontjeneste
7. Skype 8,25 dollar / mo.Mest populære online telefontjeneste
8. GoogleVoice GratisGratis forretningstelefontjeneste
9. Stemmeskudd $ 12 / mo.Beste telefonsystem for automatisk ledsager
10. RingHippo $ 8 / mo.Beste freemium virtuelle telefontjeneste

Selv om det er mange alternativer, tror vi Nextiva skiller seg ut fra resten på grunn av de rimelige planene og ut-av-boksen-funksjonene.

RingCentral er et godt alternativ til Nextiva. Hvis du er ute etter en billigere løsning, kan Phone.com være det beste valget.

Vi håper denne guiden hjalp deg med å oppdage de beste telefontjenestene. Hvis du likte denne artikkelen, bør du også sjekke guiden vår om de 9 beste WordPress helpdesk plugins for kundesupport.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me