10 beste webhotell Australia (2020), hastighetstestresultater

beste australske webhotellfirmaer


Leter du etter de beste australske webhotellene? Når du bygger et nettsted, er det viktig å velge den beste webhotelletjenesten for å få den hastigheten, ytelsen, sikkerheten og støtten du trenger. Å velge feil webhotell kan gjøre nettstedet ditt upålitelig, noe som kan påvirke nettstedstrafikken, SEO og til og med konverteringer negativt..

I denne artikkelen vil vi dele med deg valgene våre for de 10 beste australske webhotell-tjenestene. Ikke alle webhotellleverandørene på denne listen er basert i Australia, men alle kan levere kvalitetstjenesten du leter etter.

La oss komme i gang.

Web Hosting Australia gjennomgang: prosessen vår

Før vi går inn på de 10 beste plukkene for det beste webhotellet i Australia, ønsker vi å dele vår IsItWP webhotell-evalueringsprosess.

Vi har testet mange av webvertene på denne listen selv, slik at vi kan gi deg en detaljert gjennomgang. Vi håper at dette vil gjøre prosessen med å velge den beste australske webhotelletjenesten enklere for deg. Det er ingen grunn til å kaste bort tiden din med å prøve ut en rekke forskjellige australske webhoteller siden vi har gjort det for deg.

Vi testet disse webvertene ved å utføre følgende trinn:

 1. Registrert deg med de beste australske webhotellene.
 2. Bygget en test WordPress-webside.
 3. Lagt til et WordPress-tema, bilder og dummyinnhold for å speile et levende nettstedsmiljø.
 4. Utførte hastighetstester for å se hvordan nettstedet ville fungere og registrerte testdataene.

Som du ser, setter vi disse webvertene på prøve, og det er grunnen til at vi er sikre på denne listen over de beste australske webhotell-tjenestene.

La oss komme i gang!

1. SiteGround

Siteground-australia

 • Lastetid: 649 ms
 • oppetid: 99,98%
 • Brukerstøtte: 10/10
 • nettsted: SiteGround.com

Kom i gang med SiteGround »

SiteGround er en av de beste australske webhotell-tjenestene, og de er den pålitelige verten med over 2 millioner domener.

Det er enkelt å bygge nettstedet ditt med SiteGround. Du kan velge mellom gratis WordPress-installasjon (det mest populære innholdsstyringssystemet i verden) eller Weebly nettstedsbygger. Begge alternativene lar deg lage et nettsted på kort tid.

SiteGround tilbyr kundesupport som er tilgjengelig hele døgnet via telefon, live chat og billetter. Uansett hvilket problem du har, kan du stole på rask, pålitelig henting og løsning.

I tillegg tilbyr SiteGround noen av de raskeste webhotellene på markedet. De har et datasenter i Singapore, som fungerer best for Australia, New Zealand, Asia og Sør-Stillehavet, og det overgår mange lokale australske verter.

Servere i / nærmere Australia: Singapore.

Priser: Vanlige priser starter på AU $ 14,95 / måned.

Spesialtilbud: Våre brukere får et spesialtilbud på $ 4,95 per måned.

Les vår SiteGround-anmeldelse »

wpengine anmeldelse2. WP-motor

 • Lastetid: 582 ms
 • oppetid: 99,99%
 • Brukerstøtte: 9/10
 • nettsted: WPEngine.com

Kom i gang med WP Engine »

WP Engine er den mest populære administrerte WordPress-hosting i Australia. Administrert WordPress-hosting betyr at WP Engine vil håndtere alt vedlikeholdet på nettstedet ditt; alt du trenger å gjøre er å konfigurere nettstedet ditt, og de vil gjøre resten.

Hvilken hver WP Engine-plan du får globalt CDN (content Delivery Network) som vil gjøre nettstedet ditt lynraskt.

De gir også 36 premium-temaer som inkluderer innebygd SEO og sikkerhet, slik at du kan lage et profesjonelt nettsted på få minutter. WP Engine tilbyr også 24/7 live chat support.

Servere i / nærmere Australia: Sydney, Australia.

Priser: Vanlige priser starter på $ 35 / month (USD).

Spesialtilbud: Våre brukere betaler $ 28 / måned (USD).

Kom i gang med WP Engine i dag »

3. A2 Hosting

a2-hosting-australia

 • Lastetid: 1,28 s
 • oppetid: 99,90%
 • Brukerstøtte: 9/10
 • nettsted: A2hosting.com

Kom i gang med A2 Hosting »

A2 Hosting er en av de raskeste leverandørene av webhotell for australske nettsteder, og tilbyr datasentre lokalisert i Singapore og turboservere som er opptil 20 ganger raskere.

A2 Hosting er enkel å bruke, optimalisert for WordPress, Drupal og Joomla, gir gratis og enkel migrering av nettsteder samt kundesupport døgnet rundt via telefon, chat og supportbilletter.

Det som gjør at A2 Hosting skiller seg ut fra andre webhoteller er deres “når som helst” pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten deres innen 30 dager, får du full refusjon. I tillegg vil du etter de første 30 dagene være kvalifisert for en forholdsmessig refusjon for ubrukte tjenester.

Servere i / nærmere Australia: Singapore.

Priser: Vanlige priser starter på $ 7,99 / måned (USD).

Spesialtilbud: Priser for spesialtilbud starter på kun $ 2,96 / måned (USD).

Les A2 Hosting-anmeldelsen vår »

4. Bluehost

Bluehost-australia

 • Lastetid: 689 ms
 • oppetid: 99,99%
 • Brukerstøtte: 9/10
 • nettsted: Bluehost.com

Kom i gang med Bluehost »

Bluehost er en av de mest populære WordPress-hosting-tjenestene på markedet, og driver over 2 millioner nettsteder over hele verden.

Bluehost er en av de beste webvertene for nybegynnere som oppretter et Aussie-nettsted. Med hver plan får du et gratis domenenavn, SSL-sertifikat, 1-klikk WordPress-installasjon og 24/7 support. Så du kan få nettstedet ditt i gang raskt og enkelt med Bluehost.

Du får også ubegrenset båndbredde, selv med den billigste hostingplanen, og en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Servere i / nærmere Australia: Utah, USA.

Priser: Vanlige priser starter på AU $ 11,41 / måned.

Spesialtilbud: IsItWP-brukere betaler bare AU $ 3,93 / måned.

Les vår Bluehost-anmeldelse »

5. HostGator

hostgator-australia

 • Lastetid: 691 ms
 • oppetid: 99,96%
 • Brukerstøtte: 10/10
 • nettsted: HostGator.com

Kom i gang med HostGator »

HostGator er en annen fantastisk webhotellleverandør for nybegynnere. De tilbyr en gratis dra og slipp nettstedsbygger og 4500 nettstedsmaler, gratis handlekurvprogramvare for å opprette en nettbutikk, 24/7/365 teknisk support og mer.

Med hver plan får du også ubegrenset diskplass og båndbredde, ubegrenset e-postadresser, et brukervennlig kontrollpanel og en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Enten du ønsker å bygge en personlig blogg eller et lite forretningsnettsted, gjør HostGator det enkelt for de som nettopp begynner.

Servere i / nærmere Australia: Houston og Utah, USA.

Priser: Vanlig pris starter på $ 6,95 / måned.

Spesialtilbud: Våre brukere betaler bare $ 2,78 / måned (USD).

Les HostGator-anmeldelsen vår »

6. GreenGeeks

green-geeks-australia

 • Lastetid: 697 ms
 • oppetid: 99,92%
 • Brukerstøtte: 9/10
 • nettsted: GreenGeeks.com

Kom i gang med GreenGeeks »

GreekGeeks er en annen webhotellleverandør som er et flott alternativ for nettsteder i Australia. Selv om de ikke har datasentre i Australia, tilbyr de lynraskt SSD-basert delt hosting, forhandlervert, VPS og WordPress hosting.

Noen av funksjonene inkluderer gratis dra og slipp nettstedsbygger, ubegrenset webplass, gratis e-postkontoer, 24/7 support og mer.

I tillegg er GreenGeeks en miljøvennlig webhotell. De setter tilbake 3x strømmen de bruker i nettet i form av fornybar energi.

Servere i / nærmere Australia: Amsterdam, Nederland.

Priser: Vanlige priser starter på $ 9,95 / måned (USD).

Spesialtilbud: Våre brukere betaler bare $ 2.95 / måned (USD).

Les vår GreenGeeks-anmeldelse »

7. WP Hosting

wp-hosting-australia

WP Hosting er 100% australsk WordPress-hosting. De har vært i virksomhet siden 2008 og er klarert av store australske nettsteder som University of Melbourne, Melbourne Convention Exhibition Center, Mortgage Choice, Australian Unity og mer.

WP Hosting tilbyr daglige sikkerhetskopier, gratis migrering av nettsteder, “alltid på” DDoS-beskyttelse, ubegrenset dataoverføring og mer.

De tilbyr også et australsk-basert supportteam som er tilgjengelig døgnet rundt via e-post og billettsupport, og de tilbyr telefonsupport på kontortid.

Servere i / nærmere Australia: Sydney, Australia.

Priser: Vanlige priser starter på AU $ 19 / måned.

8. Kinsta

kinsta-australia-beste-web-hosting

Kinsta er en annen fullstendig administrert WordPress-hostingleverandør som håndterer alt nettstedvedlikeholdet for deg. Noen av de største kundene inkluderer TripAdvisor, Buffer, Ubisoft, Intuit og FreshBooks, bare for å nevne noen.

De inkluderer et gratis SSL-sertifikat og CDN med alle planer. Andre funksjoner inkluderer muligheten til å velge datasenter, daglige sikkerhetskopieringer og oppetidskontroller, lynraske hastigheter, iscenesettelsesområder for utvikling og mer.

De tilbyr også ekspertstøtte fra WordPress-utviklere og en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Servere i / nærmere Australia: Sydney, Australia.

Priser: Vanlige priser starter på $ 30 / month (USD).

9. Cloudways

cloudways-beste-australsk-web-hosting

Cloudways er en administrert skybasert webhotellplattform. Men de vert ikke nettstedet ditt på sine egne servere, i stedet får du velge en VPS-leverandør av skyen som Google Cloud, Linode eller Digital Ocean. Dette vil gi nettstedet ditt et løft i hastigheten, og siden du fremdeles kan kontrollere nettstedet ditt fra Cloudways-plattformen, er det enkelt å administrere og du får support 24/7.

Cloudways tilbyr også administrerte sikkerhetskopier og sikkerhet, CloudwaysBot (din helt egen smarte assistent), 1-klikks gratis SSL-installasjon og mer.

Servere i / nærmere Australia: Sydney, Australia.

Priser: Vanlige priser starter på $ 10 / month (USD).

Kom i gang med Cloudways i dag »

10. VentraIP

ventraIP-beste-australsk-web-hosting

VentraIP er 100% australske eide og opererte webhotell som er klarert av 150 000 kunder.

Deres webhotellplaner inkluderer gratis SSL-sertifikat, timebaserte Acronis-sikkerhetskopier, ubegrenset premium båndbredde, ubegrenset e-postkontoer, Samsung enterprise-grade SAS SSD-lagring for enestående ytelse og hastighet og mer.

De tilbyr også 24/7 kundestøtte fra et Melbourne-basert team som kan nås via telefon eller eTicket.

Servere i / nærmere Australia: Sydney og Melbourne, Australia.

Priser: Vanlige priser starter på AU $ 8,95 / måned.

Hva du skal se etter i den beste australske hosting

Når du velger den beste australske webhotellet, er det noen få ting du må vurdere for å få den beste ytelsen og hastigheten på nettstedet ditt. Disse faktorene inkluderer:

 1. Serverplassering
 2. Oppetidsgaranti
 3. Viktige funksjoner
 4. Teknisk støtte

1. Serverplassering
Hvis nettstedet eller brukerne dine er basert i Australia, bør du se etter en webhotell som har serverplasseringer i Australia eller i nærheten. Jo lenger bort webserveren er fra posisjonen din, desto mer sannsynlig vil det være at du må håndtere problemer som saktere belastningstider, etterslep, forsinkelser og så videre.

2. Oppetidsgaranti
Oppetid er hvor lang tid en server fungerer og er tilgjengelig. Du ønsker å velge en australsk webhotell som kan garantere en god oppetid slik at nettstedet ditt er tilgjengelig for brukere til enhver tid. For mye driftsstans kan føre til tap av trafikk, potensielle salg og til og med salg. Selv om ingen webhotell kan garantere 100% oppetid, er det best å velge en webhotell som kan garantere deg minst 99,9% oppetid.

3. Viktige funksjoner
En god leverandør av webhotell bør også gi deg alle funksjonene du trenger for å enkelt lage et nettsted som er perfekt for dine behov. Noen av de viktigste funksjonene du bør se etter inkluderer:

 • Domenenavn
 • SSL-sertifikat
 • Nettstedsbygger
 • E-postkontoer
 • Oppbevaringsplass
 • sikkerhetskopier
 • 1-klikk på WordPress-installasjon

Hvis du kan finne en webhotell som inneholder alle disse viktige funksjonene i en rimelig plan, vil du spare penger og du kan bygge et profesjonelt, sikkert nettsted på kort tid.

4. Teknisk support
Å bygge et nettsted kan noen ganger være vanskelig, spesielt for nybegynnere. Så velg en australsk webhotell som gir fremragende teknisk support. Døgnåpen ekspertstøtte lar deg få problemene dine løst raskt når du får et problem.

The Best Web Hosting Australia: Vår dom

Vår anbefaling om det beste australske webhotellet er SiteGround. SiteGround er en av de ledende webhotellene på markedet, og med deres servere i nærheten i Singapore, vil de kunne levere rask og pålitelig service til nettsteder i Australia.

Plus, SiteGround er et flott alternativ for nybegynnere. Du kan begynne å bygge et nettsted med 1-klikks WordPress-installasjon, de gir utmerket kundestøtte, og det er et rimelig alternativ, koster bare 4,95 dollar / måned.

Australian Web HostingCostMoney BackLoad TimeUptimeSupportAustralian Server
SitegroundAU $ 4.95 / måned30 dager649 ms99,98%10/10Nei
$ 28 / måned60 dagerN / AN / A9/10Ja
A2 Hosting$ 2.96 / måned30 dager1280 ms99.90%9/10Nei
BluehostAU $ 3.93 / måned30 dager689 ms99,99%10/10Nei
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map