10 beste WordPress-bøker du vil lese i 2020

Beste WordPress-bøker å lese i år


Leter du etter de beste WordPress-bøkene du kan lese i år?

Bøker er alltid nyttige for selvfylt læring og raskt tilegner seg verdifull kunnskap fra eksperter. Når det gjelder WordPress, er det hundrevis, til og med tusenvis av bøker på markedet. Med så mye potensielt lesestoff å velge mellom, kan det være vanskelig å vite hvor man skal begynne.

Det er grunnen til at vi slo stablene, gjorde lesningen og innsnevret valget ditt til de 10 absolutt beste WordPress-bøkene for 2020.

I denne artikkelen vil vi dele WordPress-bøkene som vi føler bringer mest til bordet. Disse bøkene vil garantert øke ferdighetsnivået ditt. Du vil lese disse; stol på oss.

1. WordPress Alt-i-ett for dummies

WordPress Alt-i-ett-for dummies

WordPress All-in-One For Dummies er en veldig populær WordPress-bok i år, og med god grunn. Den inneholder en pakke med 8 minibøker som tilbyr lettfattelig informasjon om grunnleggende WordPress-emner. Denne boken tar for seg flere emner, inkludert SEO, sosiale medier, WordPress-pluginutvikling og flersidede nettverk.

Det gir en enkel oversikt over WordPress og er flott for nybegynnere som ønsker en virkelig ‘alt-i-en’ ressurs til fingerspissene. Det er også en god lese for middels til avanserte brukere som trenger å pusse opp ferdighetene sine på noen få viktige områder.

‘Dummies’ -franchisen er kjent for å takle en rekke pedagogiske emner på en lettmodig måte. En og annen sprinkling av humor gjennom hele boka holder selv de mest tekniske aspektene fra å virke for tette eller vanskelige. Du lærer nyttige tips, teknikker og råd for hvordan du bruker WordPress på riktig måte på et språk du kan forstå.

Forfattere: Opprinnelig skrevet av Lisa Sabin Wilson med bidrag av Michael Torbert, Andrea Rennick, Cory Miller og Kevin Palmer.

2. Profesjonell WordPress: Design og utvikling

Profesjonell WordPress Design og utvikling

Hvis du leter etter en bok om læringsutviklingsprosesser, kan du sjekke Professional WordPress. Denne boken dekker de fleste av de nyeste utviklings- og kodeteknikkene, og de har inkludert oppdaterte skjermbilder (frem til WordPress 4.1-versjonen). Den snakker om viktige konsepter og bruker ekte nettstedereksempler som bruker WordPress aktivt.

Den snakker også om migrering av nettstedet ditt til WordPress. Boken diskuterer de nyeste verktøyene og teknikkene du kan bruke for å lage et nettsted med WordPress.

Forfattere: Brad Williams, Hal Stern og David Damstra

3. WordPress To Go

WordPress å gå

Som navnet antyder, er WordPress To Go en bok om å bygge din webside eller blogg med WordPress mens du er på farten. Det dekker de grunnleggende trinnene: fra å kjøpe et domenenavn, til å få en WordPress-hostingkonto, til å installere WordPress. Den deler også hvordan du oppretter en e-handelsbutikk.

Videre vil det guide deg hvordan du kan legge til innhold på nettstedet ditt og bruke bilder på en profesjonell måte. Denne boken deler også forfatterens must-have WordPress-plugins, temaer og andre nyttige verktøy.

Forfatter: Sarah McHarry

4. WordPress: Manglende manual

WordPress de manglende manualene

WordPress: The Missing Manual er en utmerket bok med instruksjoner for å opprette alle typer nettsteder, blogger og e-handel butikker. Den diskuterer bruken av riktige widgeter for hver type nettsted, legger til nødvendige funksjoner og utformer nettstedet ditt for å se profesjonelt ut.

Denne boken deler nyttige tips om SEO-optimalisering og hvordan du kan gjøre nettstedet ditt responsivt. Du kan også lære om å lage bildegallerier, lysbildefremvisning, videoklipp og mer.

Forfatter: Matthew MacDonald

5. WordPress i enkle trinn

WordPress i enkle trinn

WordPress i enkle trinn er en komplett bok om å sette opp ditt WordPress-nettsted. Det dekker viktige startereemner, inkludert administrasjon av WordPress-dashbordet ditt, legge til nytt innhold, endre utseendet på nettstedet ditt, plugins, kommentarer og mer. Denne boken diskuterer også bruk av innstillinger og verktøy i WordPress.

Det er skrevet for bloggere, utviklere eller alle som bruker WordPress. Boken deler triks og tips for å forbedre ytelsen til nettstedet ditt. Det er en god lese for dette året, spesielt hvis du nettopp er i gang.

Forfatter: Darryl Bartlett

6. WordPress for nybegynnere: En visuell guide til å bygge et WordPress-nettsted

WordPress for nybegynnere

WordPress for nybegynnere er den siste boken om å lage profesjonelle og responsive WordPress-nettsteder. Det tar en visuell tilnærming for å forklare trinnene som er involvert i utvikling av nettsteder med WordPress. De viktige temaene som er diskutert i denne boken inkluderer hvordan du oppretter et gratis nettsted, hvordan du registrerer et domenenavn, hvordan du får webhotell og hvordan du installerer WordPress.

Bortsett fra det, deler den flere nyttige verktøy for å oppdage ressursene som brukes på andre WordPress-nettsteder. Denne boken snakker også om hvordan du oppretter en sikkerhetskopi og gjenoppretter nettstedet ditt i WordPress.

Forfatter: Nathan George

7. Bygge webapper med WordPress

Bygge webapper med WordPress

Å bygge webapper med WordPress tar en ny tilnærming ved å sammenligne WordPress-kjernen med populære rammer for apputvikling. Det er en avansert WordPress-bok som deler kunnskap om bruk av temaer for utseende og plugins for backend-funksjonaliteten til appene dine.

Det forklarer, på enkle vilkår, hvordan du lager kraftige og skalerbare webapper, mobilapplikasjoner, webtjenester og WordPress flersidede nettverk. Boken ble skrevet for avanserte brukere og utviklere.

Forfattere: Brian Messenlehner og Jason Coleman

8. WordPress: Pushing the Limits

WordPress Pushing the Limits

Denne boken diskuterer unike tilnærminger til å lage et WordPress-nettsted som er profesjonelt og vakkert. WordPress: Pushing the Limits dekker temaer som temautvikling, webhotell og beredskapsplanlegging.

Denne boka deler innsikt i programmeringsspråk som HTML, PHP, JavaScript, etc. Den er full av erfaringer fra veteran WordPress-utviklere, og forklarer hvordan du kan lykkes med prosjektene dine.

Forfatter: Rachel McCollin

9. Head First WordPress

Leder først WordPress

Head First WordPress er en enestående bok som fokuserer på å tilpasse nettstedet eller bloggen din. Den deler tips og teknikker for å designe bloggen din for brukermedvirkning og oppmerksomhet. Det foreslår fremtredende WordPress-temaer for raskt å velge malen til nettstedet ditt.

De bemerkelsesverdige emnene som dekkes i boken er hvordan du konverterer et tilpasset HTML / CSS-design til et profesjonelt WordPress-tema, hvordan utvide funksjonaliteten til en plugin og hvordan konfigurere databaser. Boken snakker også om grunnleggende emner som forskjellen mellom tagger og kategorier.

Forfatter: Jeff Siarto

10. WordPress nettsteder for virksomhet

WordPress nettsteder for virksomheten

WordPress Websites for Business er en ressurssterk bok som tilbyr sjekklister for å bygge et nettsted. Boken inneholder tips og triks om enkle WordPress-innstillinger som kan utgjøre en stor forskjell i nettstedets ytelse. Det guider deg om hvordan du velger de perfekte WordPress-temaene og pluginsene for dine behov.

Du vil også oppdage mange hacks for innholdsoppretting i denne boken. Det forklarer den beste fremgangsmåten for å lage barnets temaer i WordPress. Boken er for alle typer WordPress-brukere, fra nybegynnere til avanserte utviklere. Det er også en god lese for bedrifter eller merkevarer som bruker WordPress.

Forfatter: Michael Cordova

Det er alt.

Vi håper denne artikkelen har hjulpet deg med å finne de beste WordPress-bøkene du kan lese i år. Det kan også være lurt å sjekke ekspertvalgene til de beste telefontjenestene og -systemene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map