11 beste Divi-oppsett og støttede temaer for Divi Builder

Beste Divi-oppsett


Leter du etter de beste Divi-layoutene og -temaene? Divi er en populær dra-og-slipp-byggherre for WordPress. Det er mange oppsett og temaer bygget spesielt for Divi Builder for å lage funksjonsrike nettsteder. Med det nybegynnervennlige oppsettet sparer det deg tid og krever mindre-til-ingen kunnskap om kode. Du kan bruke de ferdige Divi-malene og gjøre enkle endringer for å lage nettstedet ditt.

I denne artikkelen vil vi dele de beste Divi-layoutene og Divi-temaene du kan bruke.

Divi Layouts vs. Divi Child Theme

Før vi går inn i sammenligningen, er det viktig å forstå at det er to forskjellige smaker av Divi tilgjengelig på markedet: Divi Theme og Divi Builder (plugin).

Alle temaene utgitt av elegante temaer, inkludert Divi Theme, leveres med dra og slipp Divi Builder som lar deg enkelt bygge og tilpasse nettstedet ditt.

Hvis du vil ha et godt tilpassbart WordPress-tema, kan du bruke Divi Theme. Alternativt, hvis du vil bruke et annet tema, men trenger en dra og slipp-byggherre, kan du bruke Divi-byggherren.

Nå som du kjenner to forskjellige smaker av Divi på markedet, la oss se på forskjellene mellom Divi-oppsett og temaer for barn.

Divi-oppsett er enkle maler som du kan bruke med Divi Builder til å designe nettstedet ditt. Disse layoutene kan tilpasses ved hjelp av dra- og slipp-sidebyggeren.

Du kan også bruke Divi Builder til å lage dine egne Divi-oppsett. Det lar deg importere og eksportere temalayoutene mellom WordPress nettsteder.

På den annen side er et Divi-barn-tema et tema som arver alle funksjonalitetene og stylingen til Divi Theme. Det anbefales sterkt å bruke et Divi-barn-tema hvis du vil tilpasse funksjon, stiler og design til Divi-temaet.

Fordelen med å bruke et Divi-barn-tema på nettstedet ditt, er at alle tematilpasninger vil bli bevart, selv etter at du har oppdatert det viktigste Divi-temaet ditt.

1. Divi Builder

Divi

Divi Builder er utstyrt med 800 ferdiglagde nettstedoppsett for enkelt å tilpasse nettstedet ditt. Før du hopper inn i å velge Divi-oppsett fra nettet, er det verdt å ta et øyeblikk for å finne ut om byggherren har riktig oppsett for dine behov.

Bare velg favorittoppsettet ditt, så er du god til å gå. Den har redigering på nettet, flyttbare bredder, responsiv redigering og et element for hver funksjon du trenger. Med Divi Builder kan du klikke på skjermen og begynne å skrive. Du kan jobbe med rader og kolonner for å designe nettstedet ditt nøyaktig slik du forestilte deg det.

Divi Builder sanntids designfunksjoner lar deg gjøre live endringer på nettstedet ditt, og eliminerer behovet for å veksle mellom visninger. Du kan bruke frontend-editoren til å raskt sette opp hjemmesiden din og andre websider.

2. OceanWP

OceanWP

OceanWP er et kraftig flerbruks WordPress-tema som støtter Divi-byggherren. Den kan brukes til å opprette alle typer nettsteder. Den leveres med flere innebygde oppsett for å starte nettstedet ditt fra bunnen av. Dette temaet er superrask i ytelse og fullt responsivt for å vises vakkert på alle skjermstørrelser eller enheter.

Den støtter WooCommerce for å lage din egen butikk. OceanWP er oversettelsesklar og kan brukes til å lage RTL-nettsteder. Det er optimalisert for SEO for å øke trafikken på nettstedet ditt.

3. Astra

Astra

Astra er et lett, men likevel stilig WordPress-tema som kan fungere som et Divi-oppsett for Divi Builder. Det lar deg deaktivere sidetittel og sidefelt for å lage sider i full bredde med dra og slipp-byggherren. Det kommer med ferdige oppsett for å lette utviklingsprosessen for nettstedet.

Den har tilpassede layoutinnstillinger for topptekst, blogg, arkiver, enkeltsider, innlegg og mer. Dette temaet har vakre farger og alternativer for typografi.

4. Small Business

Lite firma

Som navnet antyder er Small Business en profesjonell Divi-layout for nettsteder med små bedrifter. Det har en enkel, minimal design, men har alle nødvendige funksjoner for å starte en blogg. Du kan bruke plugin-modulen deres til å importere et demoside som vil hjelpe deg med å gjøre hele nettstedet ditt klart, og du trenger ikke å gjøre så mye. Den bruker Divi Builder til å dra og slippe innhold på sidene dine.

Oppsettet dekker alle de mest nødvendige sidene som om, kontakt osv. Det har uklarheter på hjemmesiden for å vise tjenestene dine med et utdrag. Du kan også legge til et kontaktskjema i bunnteksten på nettstedet ditt.

5. Gården

Gården

The Farm er en 1-siders Divi-layout med jevne animasjonseffekter og en flat design. Den har tilpassede hjemmesideikoner for å vise tjenestene, produktene, destinasjonssidene og annet innhold. Du kan legge til et bildebanner i full bredde i overskriften, innhold med bilder og tekst med ikoner.

For å konfigurere oppsettet, må du kjøpe Divi Builder separat. Når du installerer byggherren, kan du bruke dette oppsettet til å dra og slippe innholdet ditt effektivt.

6. Lykkelig

Gjerne

Happily er en gratis Divi-layout for bryllupsplanleggere, brudepar og brudgom. Den har tilpassede bryllupsikoner, vakre farger og en historibasert layoutstil. Hjemmesiden har moduler og fancy seksjoner for å legge til funksjonene du trenger. Det kommer med et bildegalleri, egendefinerte ikoner og en kontaktskjema-widget.

Sjekk også: Hvordan legge til kontaktskjema i WordPress.

Denne oppsettingen har ikke Divi-overordnet tema som standard. Du må installere det på WordPress-nettstedet ditt for å bruke lykkelig bryllups- og engasjementstema.

7. Logistikk

logistikk

Logistic er en moderne Divi-layout for transport- og logistikknettsteder. Den kommer med alle moduler og elementer du trenger for å designe det logistiske nettstedet ditt raskt. Den flate designen gjør det lettere for deg å legge til funksjoner og innhold på hjemmesiden din. Logistic har et innebygd galleri for å legge til bilder, tilpassede design, handlingsfremmende bilder, uskarpe seksjoner, hjemmesideikoner, få et tilbudsskjema og en glidebryter i full bredde.

I tillegg tilbyr det en attesteringsdel, statistiske tellere med ikoner og flere funksjoner å legge til på hjemmesiden til nettstedet ditt. Du trenger Divi-overordnede temaet for å bruke logistikkoppsettet. Det inkluderer ikke Divi Builder, så du må kjøpe det separat.

8. Ashe

Ashe

Ashe er et gratis Divi-oppsett for nettsteder for yoga, fitness, helse, reise, bakeri, mat og matlaging. Den har flere navigasjonsmenyer, bakgrunnsbilde av overskriften, glidebrytseksjonen og mer. Temaet har en minimal design og elegant layout.

Den støtter et kontaktskjema og andre seksjoner på hjemmesiden. Oppsettet har flere fargeskjemaer, design i full bredde og mer fantastiske funksjoner.

9. Futurio

Futurio

Futurio er en gratis Divi-utforming bygget spesielt for fotograferingsbyråer, fotografer, personlige bloggere og forretningsnettsteder. Den har bakgrunnsbilde i full bredde for å vise et fet bilde, tekst og en CTA. Den har 3 suger for å vise tjenester med animasjonseffekter.

I tillegg til alle funksjonene støtter den WPML og WooCommerce. Dette temaet er optimalisert for SEO.

10. Eventyr

Eventyr

Adventure er et elegant Divi-tema for reisebloggere, eventyrere, reisebyråer og alle andre reisevirksomheter. Det kan også brukes til å lage personlige blogger eller nettsteder for fotografiportefølje. Den har et fullskjermsbildegalleri med ikoner. Du kan tilpasse galleriets kolonner og rader for å legge til bilder. Den har også en handlingsfremmende funksjon for galleribilder for å legge til beskrivelser.

Hvis du har et fotograferingsteam eller en gruppe reisende, kan du vise dem i teamet med tre kolonner. Du kan også legge ut reiseopplevelsene deres med et profilbilde eller annen informasjon i en forfatterdel under hvert innlegg. Det lar deg legge til flere bilder med tekstbokser på hjemmesiden. Som med andre Divi-oppsett, trenger du Divi-overordnede tema for å starte Adventure-temaet.

11. Tilpass

Customify

Customify er en gratis og fullt tilpassbar Divi-layout for alle typer nettsteder. Den har en vakker design og fargekombinasjoner for å tiltrekke besøkende. Temaet er kompatibelt med alle populære og må ha WordPress-plugins.

Det er enkelt å sette opp og støtter WooCommerce. Topptekst og bunntekst kan tilpasses med live WordPress-tilpassing.

11. Zelle

Zelle

Zelle er en gledelig Divi-layout som fungerer perfekt for nettbutikker, små bedrifter og alle andre med et tydelig oppdrag som vil presentere seg på en profesjonell og vennlig måte. Den har vakre farger, bevegelige seksjoner, parallakseffekter og tilpassede innholdsblokker. Det leveres med bakgrunnsbilde i full bredde.

Andre funksjoner inkluderer oppfordringsknapper, porteføljeseksjon, tilpassede ikoner, tekst med bilder og en iøynefallende uttalelsesdel. Få Divi Builder til å starte Zelle-oppsettet raskt.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste Divi-layoutene og Divi-temaene. Det kan også være lurt å sjekke ut listen vår over de beste nettstedbyggere for nybegynnere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map