11 beste intercomalternativer for bedre kommunikasjon

Beste intercom-alternativer


Leter du etter de beste intercom-alternativene og konkurrentene? Intercom er en live chat-programvare for salg og kommunikasjon. Det kan brukes til øyeblikkelig chatting med besøkende på nettstedet ditt for å konvertere dem til kunder. Intercom kan også brukes som et markedsføringsverktøy. Det mangler imidlertid flere avanserte funksjoner, så det kan hende du må sjekke ut andre alternativer som har færre begrensninger.

I denne artikkelen vil vi dele de beste intercomalternativene du kan bruke til å kommunisere med kundene dine.

1. LiveChat

Live chat

LiveChat, Inc. er en av de mest populære live chat og helpdesk plugins for kundesupport. Det er den eldste live chat-programvaren og fungerer bra på alle operativsystemer. Du kan integrere LiveChat med WordPress og andre store nettstedbyggere for å forbedre kommunikasjonsprosessen med kundene dine.

Den er tilgjengelig på over 40 språk, noe som gjør det til en virkelig global programvare. Oppsettet er enkelt, og du kan betjene chatten fra alle enheter som din bærbare datamaskin, telefon, nettbrett, etc. Den har et rent grensesnitt som kan vises på nettstedet ditt, og det fungerer som en reell konkurranse til Intercom.

Pris: Det koster $ 16 per måned hvis det faktureres årlig. Du kan også registrere deg for en 30-dagers gratis prøveperiode.

2. Olark

Olark

Olark er en live chat-programvare for salgs- og kundestøtteteam. Det kan brukes til å koble til besøkende, gi støtte og konvertere dem til klienter. Den integreres med CRM-programvare, e-handelsløsninger og andre verktøy for å overføre dataene fra live chat-programvaren til nettstedet ditt.

Det kommer med tilpasningsalternativer for å designe live chat-boksen slik at den passer til temaet på nettstedet ditt. Du kan legge til vakre farger og endre formen på live chat-boksen. Når det gjelder funksjoner, lar Olark deg følge med på chatvolumet, prioritering og smart skifting av personalet til de viktigste chats. Du kan også få chatrapportene i innboksen.

Pris: Det koster $ 15 / måned hvis det faktureres årlig. Du kan også registrere deg for en 2 ukers gratis prøveperiode for å teste programvaren.

3. Slakk

Slack

Slack er en nett- og appbasert teamsamarbeidsprogramvare. Den kan brukes til intern og ekstern kommunikasjon. Du kan bruke Slack til å bygge kanaler og sende meldinger til en større brukergruppe. Det lar deg også kommunisere privat med teammedlemmer og kunder. Det er en annen type programvare sammenlignet med live chat-programvare som Olark eller LiveChat, Inc.

Med Slack kan du legge til flere teammedlemmer på en chat for å svare på en kunde. Det kan integreres med mange apper, verktøy og tjenester for enkelt å dele innhold under chatten.

Pris: Den har en gratis plan med grunnleggende funksjoner. Premiumversjonen starter fra $ 6.67 per måned hvis den faktureres årlig.

4. Zendesk Chat

Zendesk

Zendesk er en annen populær live chat-programvare som brukes til å kommunisere med kundene dine fra web, app eller messengers. Det har et målrettet og atferdsbasert chat-alternativ for å få kontakt med de besøkende på destinasjonssidene dine. Du kan øyeblikkelig hjelpe disse brukerne med å registrere seg for tjenesten din eller fullføre et kjøp.

Det kommer med chatvurderinger, filsending, chatbots, online skjemaer og mer. Zendesk Chat har et sanntids dashbord for å vise aktive chats, innkommende chats, chats i en kø, ventetid, responstid og andre aktiviteter fra programvaren.

Pris: Kostnaden starter fra $ 14 per agent / måned. Du kan prøve deres Enterprise-tjeneste under den gratis prøveversjonen eller registrere deg for den gratis Lite-versjonen (svært begrensede funksjoner).

5. SnapEngage

SnapEngage

SnapEngage er en bedriftspratprogramvare for salg og support. Den kommer med en målstyrt chatplattform for nettsteder. SnapEngage integreres med Facebook Messenger, SMS-til-chat, Tweet-til-chat, WeChat og annen populær programvare for å kommunisere med brukerne dine på hvilken som helst plattform.

Som annen live chat-programvare, kontrollerer den flyten av chats med bots og tilpassede meldinger. Du kan tilpasse design for chatbox. Den inneholder analyser, sikkerhet og sikkerhet for brukerinformasjon, og er HIPPA-kompatibel for helsevesenets virksomheter. Du kan trygt bruke SnapEngage som et alternativ til intercom.

Pris: Startplanen koster $ 16 per bruker / måned hvis den faktureres årlig. Alle planer har en gratis prøveperiode for å teste tjenesten.

6. FreshChat

FreshChat

FreshChat er en messenger-app og live chat-tjeneste. Det lar deg koble til besøkende på nettstedet ditt ved å bruke bots og kampanjer for å konvertere dem til kunder. Du kan vise en popup-melding til brukerne dine når de begynner å forlate nettstedet ditt. FreshChat lar deg sende atferdsbaserte meldinger til brukerne dine, avhengig av hvilken destinasjonsside de besøker.

Sjekk ut de beste WordPress-popup-programtilleggene.

Det kommer med smarte plugger, hermetiske svar, private notater, skrivebordsvarsler, chatbots og mer. FreshChat kan integreres med Slack, Facebook Messenger, Shopify, WordPress og andre online applikasjoner.

Pris: Den har en gratis versjon med begrensede månedlige unike besøkende. De betalte planene starter fra $ 15 per måned hvis de faktureres årlig.

7. Chaport

Chaport

Chaport er en smart live chat-plugin for WordPress nettsteder. Det inkluderer registrerte operatører, ubegrenset chatkapasitet, rapportering, analyse, chatlogg og e-postvarsler. Gratisversjonen av Chaport lar deg sette 5 teammedlemmer online om gangen. Du kan oppgradere til premiumplanene for flere funksjoner.

I tillegg tilbyr Chaport flerspråklige chat-moduler, Zapier-integrasjon, og støtter apper for å bruke live chat fra alle enhetene dine. Den leveres med besøkende notater, autoinvitasjoner, skriving av innsikt og mer.

Pris: Det koster $ 9,80 / måned hvis det betales årlig. Grunnplanen er gratis for opptil 5 operatører.

8. Comm100 Live Chat

Comm100 Live Chat

Comm100 Live Chat er en perfekt meldings- og chat-tjeneste for nettstedene, appene dine og sosiale medieegenskaper. Det fungerer fullstendig på brukeratferd og sender personlige meldinger til brukerne dine ved å analysere handlingene deres på nettstedet ditt.

Det kommer med pre-chat-undersøkelser, e-handel og CRM-integrasjoner, intelligent sporing, tilpassede meldinger og mer. Comm100 Live Chat er en fleksibel plattform for å samarbeide med dine kunder og besøkende på nettstedet. Det tilbyr forhåndsprogrammerte meldinger for å hilse på brukere og få dem til å føle seg verdsatt.

Pris: Det koster $ 29 per agent / måned.

9. Driv

Drift

Drift er en utmerket live chat-programvare og markedsføringsplattform for små bedrifter. Det hjelper deg å koble salgsteamet ditt med potensielle kunder. Den har en Drift Bot som gir øyeblikkelig svar til de besøkende om å engasjere dem i samtaler. Med Drift kan du jobbe med de mest populære e-postmarkedsføringstjenestene og andre nyttige apper.

Du får viktige funksjoner som en møteplanlegger, besøkende intelligens, kontobasert markedsføring, automatisert brukerstøtte og mer. Drift er enkelt å sette opp på nettstedet ditt og kan betjenes fra mobile enheter.

Pris: Det koster $ 50 / måned hvis det faktureres årlig. Drift tilbyr også en gratis versjon med grunnleggende, veldig begrensede funksjoner.

10. Ren chat

Ren chat

Pure Chat er en gratis live chat-tjeneste for nettsteder med høy trafikk. Hvis du vil ha en dedikert operatør av live chat, er Pure Chat det beste valget. Den kan koble seg til nettstedet ditt og viser en chat-widget som brukere kan koble seg til deg.

Den gratis planen har ubegrensede chats, engasjementsnav, chattutskrifter, tilpassede widgeter, støtter opptil 3 operatører, apper for mobile enheter og mer. Det viser et forhånds chat-skjema til brukere, slik at de kan fylle ut sin personlige informasjon, og du kan koble til dem når du er online. Pure Chat kan være et smart alternativ til Intercom.

Pris: Det koster $ 39 / måned hvis det faktureres årlig for premiumversjonen med flest alternativer.

11. Smartsupp

Smartsupp

Smartsupps er en rimelig live chat-tjeneste som kan integreres med nettstedet ditt og apper som WordPress, WooCommerce, Magento, etc. Den integreres med Google Analytics for å dele rapporter fra chatsene dine, og du kan også lage tilpassede rapporter for live chat-øktene.

Med Smartsupps kan du glede deg over den gratis live chat-tjenesten. Skjønt, det lagrer bare chathistorikken i 14 dager. Gratisplanen har grunnleggende tilpasningsmuligheter for chatboksen.

Pris: Den kommer med en gratis plan. Premieplanen koster $ 8 per agent / per måned.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å oppdage de beste intercomalternativene. Det kan også være lurt å sjekke ut vår guide til populære MailChimp-alternativer og konkurrenter for å automatisere din e-postmarkedsføring.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map