11 beste plugins og temaer for WordPress Job Board Board (sammenlignet)

beste wordpress jobboards temaer og plugins


Vil du ha de beste pluginene og temaene for WordPress jobbkort? Jobbrett WordPress-plugins og temaer kan brukes til å lage en jobbportal eller søkemotor for stillingsoppføringer. Det hjelper deg med å legge ut nye stillinger og du kan også la andre arbeidsgivere legge til jobber på bloggen din.

I denne artikkelen vil vi dele de beste pluginene og temaene for WordPress jobbbrett, slik at du kan bruke mindre tid på å søke etter de riktige verktøyene og mer tid på å sette dem i verk.

Opprette et jobbtavle ved hjelp av WordPress

WordPress er den beste nettstedbyggeren i verden. Mange av de største merkene bruker WordPress på sine nettsteder. Det er superfleksibelt og tilbyr alle de fantastiske funksjonene du trenger for å lage ditt eget jobbtavle.

Du finner to typer WordPress-nettsteder: WordPress.com, som er en hostet plattform; og WordPress.org, som er en løsning som er hostet selv. Du kan se vår sammenligning på WordPress.com kontra WordPress.org for flere detaljer.

Vi anbefaler at du bruker WordPress.org. Det er en komplett løsning med tilgang til alle de mest utrolige funksjonene du trenger for å lykkes.

Men først trenger du et domenenavn og webhotell.

Bluehost er vår anbefalte hostingløsning. Det er et av de beste webhotellfirmaene, og også WordPress kjernens offisielle vertspartner.

For våre brukere tilbyr de et gratis domenenavn, gratis SSL-sertifikat og en enorm rabatt på webhotell.

opprette en blogg på bluehost

Klikk her for å gjøre krav på dette eksklusive tilbudet fra Bluehost »

Når du kjøper webhotell, bør du følge vår guide for hvordan du lager et nettsted med WordPress.

La oss ta en titt på noen av de beste pluginene og temaene for WordPress jobbbrett som du kan installere på nettstedet ditt.

1. WP Job Hunter

WP Job Hunter

WP Job Hunter er et WordPress-jobbbrett-plugin som er egnet til å vise jobber på nettstedet eller bloggen din. Du kan også tjene penger på nettet ved å tillate betalte stillingsoppføringer. Den kommer med en arbeidsportalwidget som du kan dra og slippe i et av de widget-klare områdene på nettstedet ditt for enkelt å vise jobber hvor du måtte ønske.

Det inkluderer mange tilpassede og automatiserte integrasjoner som vil gjøre installasjonsprosessen enkel for deg. Den støtter de mest populære sosiale medieplattformene, inkludert Facebook, for å legge til like og dele funksjoner. WP Job Hunter integreres også med Google Maps for å vise plasseringene av jobbene til brukerne dine.

2. Divi-tema

divi-tema-for-jobb-styrene

Divi er et av de beste flerbruks-temaene som lar deg lage et nettsted for jobbtavler med letthet. Divi kommer med hundrevis av fullstendige pakker, inkludert Jobb-rekrutteringsoppsett, som inneholder oppsett for kandidater, arbeidsgivere-side, oppføringsside og noen få andre.

Divi kommer i to smaker: Divi Theme og Divi Builder (plugin).

Divi Theme er best for brukere som ønsker å tilpasse seg ved å bruke en av de 100 + fullstendige sidepakkene som følger med temaet.

Divi Builder-plugin fungerer med alle temaer, og er best for brukere som vil bruke det sammen med andre temaer.

Den er også fullpakket med funksjoner som Inline Text Editing, Global Elements & Stiler, responsiv redigering og mye mer. Divi tilbyr 800+ ferdige design, så du vil aldri gå tom for alternativer.

For å få jobbportalen til å se funksjonsrik ved å bruke Divi, kan du legge til stillingsannonser med kartplassering og beskrivelser.

3. Jobbsøk

Jobb søk

JobSearch er et førsteklasses WordPress-jobbbrett-plugin. Den har jobbvarsler, sporing av applikasjoner, en gjenoppbygningsbygger, sosiale app-pålogginger og mer. Den kommer med et effektivt søkeverktøy som gjør jobbsøkingen uanstrengt for brukerne dine.

Det gir arbeidsgivere muligheten til å legge ut komplette detaljer for hver jobb, og kandidater kan kortliste jobbene de velger. Brukerne dine kan søke på jobber ved å bruke sosiale medier-plattformer som Facebook og LinkedIn. Det er en oversettelsesklar plugin og støtter WooCommerce fullt ut.

4. Executive Pro av StudioPress

utøvende-pro-jobb-styrene

StuioPress-temaer drives av Genesis Framework som er svært optimalisert for hastighet og SEO. Executive Pro er designet med forståelse for å betjene flerbruksnettsteder. Det drives av Genesis Framework som er svært optimalisert for hastighet og SEO.

Executive Pro kommer med støtte for funksjoner som tilpassede menyer, tilpassede topptekster, bunntekst-widgeter, flere layoutalternativer og mye mer.

GRATIS tilgang: Executive Pro + 35 andre StudioPress-temaer!

Vil du prøve alle de premium StudioPress-temaene, inkludert Executive Pro, GRATIS?

Når du registrerer deg for WP Engine, den best administrerte WordPress-hosting-tjenesten, mottar du Genesis-rammeverket og ALLE StudioPress-temaene gratis (det er over $ 2000 i verdi!)

Få alle 35+ temaer GRATIS med WP-motor »

5. JobEngine

JobEngine

JobEngine er et enkelt WordPress-jobbrett-tema. Den har alle funksjonene du trenger for å lage en jobbportal. Den er svært tilpassbar og fleksibel, slik at du enkelt kan legge til nye stillingsoppføringer. Du kan også la arbeidsgivere legge til jobbene sine på nettstedet ditt. For dette kan du opprette flere pakker og lade dem for hver oppføring.

Den støtter kjente listemaler, betalingsportaler, flere fargeskjemaer, tilpassede temalternativer, sidefelt, innebygde destinasjonssider og mer. Det lar deg enkelt opprette et flerspråklig nettsted.

6. JobRoller

JobRoller

JobRoller er et utmerket jobbrett-tema for WordPress-nettsteder. Den leveres med flere seksjoner for kjente stillingsoppføringer, alternativ for inntektsgenerering, destinasjonssider og et Ajax-basert søkefilter.

Videre er det enkelt å sette opp og inkluderer tilpassede temalternativer. JobRoller lar deg og brukerne dine opprette en konto, laste opp stillingsannonser, administrere en CV-bank og mer. Det er et kraftig WordPress-tema for jobbportalene med enkel, ryddig layout.

7. WP Job Manager

WP Job Manager

WP Job Manager er en fleksibel plugin-plugin for WordPress med fantastiske funksjoner. Det lar deg enkelt lage et jobbtavle med nødvendige sider, brukerregistreringsskjema og stillingsoppføringer. Det tilbyr et tilpasset dashbord for brukerne dine å laste opp nye jobber, administrere oppføringer og mer.

Den kommer med flere tillegg. Det integrerer jobbrettet ditt med Facebook, WooCommerce, faktisk, og andre nyttige apper.

8. Jobbstyresjef

Jobbstyresjef

Job Board Manager er en gratis plugin-plugin for WordPress som kan brukes til å starte din jobbportal raskt. Den har firmaprofiler, Geo-lokasjoner, tilpassede widgeter og premium tillegg. Den lar deg legge til stillingsannonsene på flere sider og innlegg ved å bruke kortkoder.

Dessuten kan du legge til nye stillingsannonser, lage betalte oppføringsseksjoner, administrere stillingsvarsler og mer. Den støtter Schema.org-rik utdrag, et dashbord for jobbsøknader, WooCommerce-butikker og brødsmuler.

9. Søk på nettet

Søk på nettet

Som navnet antyder er Apply Online en WordPress-jobbtavlapp-plugin som lar brukere søke på jobber på nettet. Det er egnet for administrering av rubrikkannonser, godtar jobbsøknader, lar brukere søke på jobber online og sende e-postvarsler.

Det kommer med søkefiltre, stillingsannonsekategorier, online jobbsøknadsskjemaer og tilpassede stillingsannonser. Det er ingen mulighet for å legge til betalte oppføringer, så du trenger å bruke en ledsageplugin som tilbyr betalte abonnement. Du kan også opprette et kontaktskjema for å motta søknader fra arbeidsgivere om tilpassede oppføringer.

10. Enkelt jobbstyre

Enkelt jobbstyre

Hvis du leter etter en enkel, enkel løsning for å legge til en jobbportal på WordPress-siden din, kan du prøve Simple Job Board-plugin. Det gir deg full kontroll over stillingsannonsene dine. Plugin-en er ikke oppsvulmet av funksjoner. Du må opprette stillingsannonser manuelt, legge til kategorier og mer. Det tillater ikke brukerne dine å opprette en konto eller legge til betalte oppføringer, så du må opprette et skjema på nettstedet ditt for å godta tilbud fra arbeidsgivere.

Med alle begrensningene kommer fleksibilitet ettersom det gir deg tilgang til å legge til komplette detaljer for stillingsannonser, vise tilpassede søknadsskjemaer til kandidater og mer.

11. WPJobBoard

WP Jobbstyre

WPJobBoard er en kraftig WordPress-plugin for å lage et jobbtavle på bloggen din. Den har en tilpasset portal for arbeidsgivere å se på de nye applikasjonene og velge de beste kandidatene. Det har et frontpanel som lar brukere laste opp filer som CV-er, legge til nye stillingsoppføringer og mer.

Det er satt sammen med et gratis jobbrett-tema som enkelt kan brukes til å opprette en jobbportalnettsted. Det er også fullt fleksibelt med de beste WordPress-temaene. Den støtter betalingsportaler, medlemskap, rabatter, kuponger og avtaler.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste pluginene og temaene for WordPress-jobbrett. Det kan også være lurt å se vårt ekspertvalg av de beste VPN-tjenestene for WordPress-brukere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map