11 beste QuickBooks-alternativer for små bedrifter (2020)

beste alternativer til hurtigbøker sammenlignet


Leter du etter de beste QuickBooks-alternativene?

Selv om QuickBooks er den smarteste leverandøren av forretningsverktøy for inntekts- og fakturastyring, kan det mangle noen få funksjoner som kan hjelpe deg med å organisere kontoene dine nøyaktig.

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste QuickBooks-alternativene du kan bruke til å administrere bøkene og kontoene dine.

1. FreshBooks

Freshbooks

FreshBooks er en av de mest populære faktura- og faktureringsprogramvarene. Det hjelper deg å lage profesjonelle og tilpassede fakturaer med din logo, bakgrunn osv. Den lar deg godta betaling med kredittkort på fakturaene dine og støtte flere betalingsintegrasjoner.

Den kommer med mange andre tjenester som tidssporing, kostnadssporing, prosjektstyring og estimater / forslag. Du kan generere kraftig innsikt og rapporter om resultatene til bedriften din.

Andre fremtredende funksjoner inkluderer automatisk avgiftsberegning, fakturadatoer, betalingsvarsler og mer. Du kan velge din foretrukne valuta og gi rabatter til brukerne dine. FreshBooks er et perfekt alternativ til QuickBooks.

Pris: Startplanen koster $ 15 / måned. Denne planen er perfekt for 5 fakturerbare kunder. Hvis du vil prøve tjenesten deres før du kjøper, kan du også registrere deg for den gratis prøveperioden.

2. Zoho Books

Zoho Books

Zoho Books er en enkel og sikker online regnskapsløsning for din virksomhet. Den kobles til bankkontoen din for å administrere strømmen av betalingene dine, spore betalingene og kategorisere transaksjonene smart. De gir deg en portal for å godta bulkbetalinger, dele nylig salg, samle tilbakemeldinger fra kunder og mer.

Den administrerer og sporer beholdningen din og kan integreres med flere tjenester for betalinger, analyse, rapportering og kundeforhold.

Pris: Det koster $ 9 / måned per organisasjon. Du kan registrere deg på deres 14-dagers gratis prøveperiode for å sjekke tjenesten før du kjøper den.

3. Xero

Xero

Xero er et utmerket forretnings- og regnskapsprogramvare for små bedrifter. Det gir et sanntidsbilde av kontantstrømmen din på alle enheter. Den har en mobilapp som kommer godt med å sende fakturaer, lage utgiftskrav og mer.

Den kategoriserer transaksjonene dine og genererer uttalelser raskt. Xero støtter flere valutaer, integreres med over 700 apper og oppretter innkjøpsordrer mens du er på farten.

Pris: Det tilbyr en 30-dagers gratis prøveperiode for å prøve tjenesten deres uten risiko. Startpakken koster $ 20 per måned for opptil 5 fakturaer og pristilbud.

4. Sage 50Cloud

Sage 50Cloud

Sage 50Cloud er et annet alternativ til QuickBooks. Du kan koble Sage 50Cloud til bankkontoen din for å administrere transaksjoner, registrere salg og generere kvitteringer i sanntid. Dette kundeforholdshåndteringsverktøyet har et tilpasset panel for å opprette, redigere og sende fakturaer til kundene dine direkte fra programvaren. Du kan også sende tilbud til kundene dine i en profesjonell stil.

Denne programvaren hjelper deg med å administrere dine lager og lagerbeholdning. Den tar vare på avgiftsberegning og arkiverer automatisk retur online med HMRC-tjenesten. Sage 50Cloud har mange automatiseringsprosesser for regnskap som gjør det robust og unikt.

Pris: Det koster £ 20 per måned. Hvis du vil teste tjenesten, kan du registrere deg for deres 30-dagers gratis prøveperiode.

5. ZipBooks

ZipBooks

ZipBooks er en gratis programvare for regnskap og fakturering. Som andre populære løsninger, lar den deg sende profesjonelle fakturaer til klienter og få betalt umiddelbart. Den godtar alle kredittkort, PayPal og andre betalingsmetoder. Du kan også planlegge betalinger og automatisere faktureringsprosessen.

Den kategoriserer automatisk betalingene med fargekoding for å gjøre det enklere og mer tilgjengelig. Med smart innsikt og rapporter kan du beholde høye betalende kunder og øke inntektene.

Pris: Den har en gratis versjon med alle funksjonene du trenger for å konkurrere med QuickBooks. ZipBooks tilbyr også førsteklasses løsninger fra $ 15 per måned.

6. FreeAgent

Freeagent

FreeAgent er en brukervennlig regnskapsprogramvare for små bedrifter og et av de beste QuickBooks-alternativene. Det er bygget for frilansere, individuelle nettstedseiere og små byråer. Den har imponerende funksjoner som tilbakevendende fakturaer, automatiske betalingspåminnelser, varsler og mer.

Den leveres med en funksjon for å knipse kvitteringene og lagre dem i telefonen. FreeAgent kobler seg til banken din for å spore transaksjonene og gir deg et sanntidsbilde av kontantstrømmen din.

Pris: Det starter på $ 10 per måned i 6 måneder. Senere koster det $ 20 per måned. Du kan registrere deg på deres 30-dagers gratis prøveperiode for å sjekke alle funksjonene før du kjøper denne løsningen.

7. Våg

Bølge

Wave er en gratis økonomisk programvare for små bedriftsnettsteder. Det hjelper deg med å administrere kontoer, fakturering og online fakturaer. Med Wave kan du opprette vakre fakturaer og sende dem til klienter med en betalingslenke for raske betalinger.

Den har en mobilapp for å administrere alle transaksjoner, lagre snaps av kvitteringer osv. Den kommer med en robust kunnskapsbase som hjelper deg å guide deg gjennom å sette opp regnskapsprogramvaren.

Pris: Det er helt gratis. Du kan registrere deg på deres hjemmeside for å komme i gang.

8. Benk

Benk

Bench er en utmerket bokføringstjeneste for nettsteder for små bedrifter. Det integreres med populære apper som Shopify, WordPress, BigCommerce, Stripe, etc. Det gir deg full kontroll over inntektene dine med månedlige kontoer, oversikt over utgifter og innsikt i transaksjonene dine.

Den tilbyr en årlig økonomisk pakke og gjør det enkelt for deg å registrere skatt manuelt. Benken er et av de beste alternativene til QuickBooks.

Pris: Startprisen er $ 119 per måned når den betales årlig. Du kan registrere deg for gratis prøveversjon for testing av tjenesten.

9. Pandle

Pandle

Pandle er en annen gratis regnskapsprogramvare for små bedrifter. Den presenterer inntekten og kontantstrømmen din i grafisk format. I likhet med all premium regnskapsprogramvare lar Pandle deg legge til betalingslenken på fakturaen og få betalt raskt. Det styrer økonomien din smart ved å kategorisere transaksjonene.

Med mobilappen deres kan du sende tilbud, fakturaer og mer. Pandle-app forbedrer bokføringsopplevelsen og hjelper deg med å vokse virksomheten din.

Pris: Den har en gratis plan med fantastiske funksjoner. For flere alternativer, kan du kjøpe premiumversjonen til $ 7 per måned.

10. Kashoo

Kashoo

Kashoo er enkel regnskapsprogramvare for eiere av små bedrifter. Det har et brukervennlig dashbord for å vise transaksjonene dine i sanntid. Det avstemmer dataene fra over 5000 bankstrømmer, noe som gjør det lettere for deg å administrere kontantstrømmen.

Det er enkelt å sette opp og bruke. Kashoo lar deg sende profesjonelle fakturaer til klienter og er kompatibel med flere betalingsportaler, inkludert kredittkort, PayPal osv.

Pris: Det koster $ 19,95 per måned hvis det faktureres årlig. Kashoo har en 14-dagers gratis prøveperiode for å teste tjenesten.

11. Gusto

Gusto

Gusto er en online lønnstjeneste for å administrere dine ansattes kontoer profesjonelt. Det er muligens ikke en direkte konkurrent til QuickBooks, men du kan bruke den til å drive virksomheten din jevnt og avvikle betalinger mens du er på farten.

Det hjelper deg å samarbeide med selskaper som tilbyr fordeler for ansatte. Du kan bruke denne tjenesten til å automatisere interne transaksjoner enkelt.

Pris: Det koster $ 12 / måned per person. Gusto har en 30-dagers gratis prøveperiode.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne ut de beste QuickBooks-alternativene for å administrere kontoene dine. Det kan også være lurt å sjekke ut vår guide for hvordan du oppretter e-postkontoer for virksomhetsnavnet ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map