11 beste Wix-alternativer for enkelt å bygge et nettsted (sammenlignet)

beste wix-alternativer


Leter du etter populære alternativer til Wix? Som en av de mest populære nettstedbyggere for nybegynnere og startups, er Wix kjent for sin brukervennlige dra-og-slipp-plattform. Ved hjelp av Wix kan du opprette et grunnleggende nettsted på få minutter. Hvis du ønsker å utvide nettstedet ditt, må du kjøpe de dyre premiumutvidelsene deres. Ettersom Wix blir for kostbart, kan det hende du må se etter andre nettstedbyggere på markedet.

I denne artikkelen vil vi dele de 11 mest populære Wix-alternativene og konkurrentene du kan bruke.

1. WordPress

WordPress

WordPress er et gratis innholdsstyringssystem (CMS) og nettstedbygger. Det brukes av over 32% av nettsteder over hele verden, noe som gjør det til den mest brukte plattformen i verden. Mange toppmerker bruker WordPress aktivt på sine nettsteder.

Med WordPress, mener vi det selvbaserte WordPress.org og ikke WordPress.com, en hostet løsning. For å unngå forvirring, anbefaler vi at du sjekker ut vår dyptgående artikkel på WordPress.com vs WordPress.org for en full liste over forskjellene deres.

WordPress er et perfekt alternativ til Wix. Les gjerne guiden vår om Wix vs WordPress for en komplett sammenligning side om side. WordPress tilbyr fleksibilitet og tilpasning som mangler i noen annen nettstedsbygger. Temaene og pluginene i WordPress-repository hjelper deg med å designe nettstedet du trenger uavhengig av ferdighetsnivå. I tillegg kan du finne flere gratis og premium ressurser på internett.

Å bruke WordPress vil også gi deg et innlegg på konkurransen hvis du trenger å bygge e-handelssteder. WooCommerce-pluginen for WordPress er gratis å bruke, og den lar deg enkelt lage en nettbutikk. Med WooCommerce kan du bruke alle andre WordPress-plugins for å utvide funksjonaliteten til din online virksomhet.

WordPress-samfunnet er over hele verden. Hvis du har problemer med nettstedet ditt, kan du spørre om problemet ditt på forumene og sosiale kanaler. Vi vedder på at du får løsningen på kort tid. Du bør også sjekke IsItWPs avsnittutdrag for flere tilpasningsalternativer.

Sjekk ut denne komplette WordPress-gjennomgangen.

Du kan alltid bytte til WordPress fra andre plattformer enkelt. Lær for eksempel hvordan du migrerer fra Medium til WordPress (uten driftsstans).

2. Konstant kontaktbygger

konstant-kontakt-vs-Wix

Selv om Constant Contact er bedre kjent for sin overlegne e-postmarkedsføringstjeneste; Constant Contact gir også en av de beste nettstedopplevelsesopplevelsene drevet av AI. Dette lar deg lage et nettsted på et øyeblikk ved ganske enkelt å svare på noen få spørsmål, og resten håndteres med kunstig intelligens.

Constant Contact har integrert med Unsplash, som lar deg lage visuelt tiltalende sider på nettstedet ditt. De hevder å gi den raskeste lasteopplevelsen, som er en drøm som går i oppfyllelse for enhver webansvarlig.

Constant Contact kommer også med en robust e-handelsløsning som lar nedlastinger av digitale produkter, avgiftsstyring, produktfiltrering, butikkanalyse, online betalinger, mobiloptimalisering og alt gratis. Ja, du har lest den riktig, denne plattformen tilbyr en sjenerøs gratis plan uten forpliktelser fra din slutt.

Ved å bruke Constant Contact som et alternativ til Wix, får du også gratis SSL og en 24/7 e-poststøtte for å fikse problemene dine mens du er på farten.

3. Gator nettstedbygger

Gator-vs-wix

Gator Website Builder er et funksjonsrikt alternativ til Wix som kommer med alle viktige funksjoner for å starte et nettsted. Det lanseres av HostGator, et av de ledende webhotellfirmaene i verden. Med dra og slipp-funksjonen kan du enkelt bygge et nettsted slik du ønsker.

Det kommer også med fulltilpassbare nettstedmaler for blogger, e-handel, portefølje og små bedriftsnettsteder. Alt du trenger å gjøre er å velge en mal og jobbe med den i stedet for å starte en webside fra grunnen av, slik at du kan spare tid.

HostGator er kjent for sin fantastiske kundesupport i bransjen. Og den samme kvaliteten på supporten er også tilgjengelig med Gator Website Builder.

Med e-handelsplanen gir de til og med lagerstyring og avgiftsberegning.

Du kan sjekke ut vår komplette Gator Builder-gjennomgang for mer informasjon.

4. Weebly

Weebly

Weebly er en populær nettstedbygger. Den har mange design for å lage et nettsted umiddelbart. Det er en komplett løsning som betyr at du kan komme i gang med å bruke nettstedet deres med en gang. Weebly har en dra og slipp-byggherre for å legge til tekst, bilder og annet innhold på nettstedet ditt.

Det lar deg også starte en nettbutikk og selge produktene dine. I likhet med nettstedet ditt, trenger du ikke ekstern webhotell eller båndbredde for e-handelsvirksomheten. Alt er tilgjengelig på Weeblys nettsted, og du kan starte bare ved å legge inn detaljer om butikken din. De tilbyr mange betalte utvidelser for å legge til flere funksjoner på nettstedet eller nettbutikken din.

Weebly har et sterkt supportteam som hjelper deg med å løse problemene dine. Du kan også bruke fellesskapsseksjonen deres for å finne en løsning på noen av problemene dine relatert til å lage nettsteder. Sjekk ut vår komplette Weebly-anmeldelse for mer informasjon.

5. Firkant

Square

Squarespace er en selvhostet nettsted og byggherre av e-handel. Den har flere nettmaler for fotografer, online porteføljesider, restauranter, musikere og mer. Disse malene er svært profesjonelle og krever lite til ingen endringer før du starter nettstedet ditt.

Den kommer også med en kraftig e-handelsløsning. Du kan opprette en fullt funksjonell nettbutikk med Squarespace med bare noen få museklikk. Produktsidene deres kan tilpasses for å legge til bilder, beskrivelser og annen informasjon. Du kan bruke premium-betalingsløsningene deres for sikre transaksjoner.

Squarespace e-postkampanjer bidrar til å øke trafikken på nettstedet ditt. Du kan bruke de kraftige verktøyene deres for å utvide rekkevidden og få flere besøkende online. Ta også en titt på Squarespace-alternativene og lær hvordan du bytter fra Squarespace til WordPress.

6. BigCommerce

BigCommerce

BigCommerce er en e-handelsplattform som brukes til å opprette online forretningsbutikker. Det lar deg liste produktene dine på Facebook, Amazon og andre topp sosiale / forretningsnettverk for å få mer virksomhet. Det er en førsteklasses løsning, men du kan starte med en gratis prøveversjon for å teste programvaren deres.

Den kan lett konkurrere med Wixs e-handelsbygger. BigCommerce har løsninger for små bedrifter, B2B, bedrifter og store nettbutikker. Det tilbyr førsteklasses verktøy for å skape en kraftig butikk. Appenes integrasjon legger til flere funksjoner på nettstedet ditt, og du kan også godta online betalinger uten å betale noe gebyr.

7. Shopify

Shopify

Shopify er den mest populære e-handelsplattformen på markedet. Den har en 14-dagers gratis prøveperiode for å bli kjent med programvaren og teste alt før du setter opp nettbutikken din. Du kan bruke Shopify til å selge online, på sosiale medier, på Amazon eller et hvilket som helst annet nettverk. Det er en nybegynnervennlig løsning uten kodingsferdigheter som kreves.

Hvis du planlegger å opprette en e-handelsbutikk med Wix, bør du også vurdere Shopify. Med Shopify kan du administrere ubegrensede produkter og varelager. Det lar deg også spore ordrene og veksttrendene dine, slik at du vet hvor du står mot konkurrentene.

Når det gjelder design av nettsteder, kan Shopify tilpasses fullt ut for å endre farger, skrifter, bakgrunner og produktsidemaler. Du kan akseptere betaling med kredittkort, og det integreres også med andre online betalingsløsninger.

Det kan også være lurt å sjekke ut listen vår over Shopify-alternativer og konkurrenter.

Les vår komplette Shopify-anmeldelse.

8. Nettnode

Webnode

Webnode er en utmerket nettstedbygger og et alternativ til Wix. Det kommer med gratis og premium planer om å opprette et nettsted. Gratisplanen har grunnleggende funksjoner og lar deg sette opp et nettsted på domenenavnet Webnode. For å registrere et tilpasset domenenavn og få andre nyttige funksjoner, trenger du den betalte versjonen.

Den har 50 nettmaler for å designe nettstedet ditt. Disse malene er gratis å bruke på Webnode. Du kan komme gratis i gang og oppgradere til deres premiumplan når det er nødvendig. Premiumversjonen har mer å tilby som en skjemabygger, Google Analytics, e-postkontoer osv.

Webnode har sin egen webhotell som er inkludert i en premieplan. Du kan oppgradere planen din for mer vertsplass. Gratisversjonen har mindre plass, men det er nok for et lite nettsted.

9. WebStarts

WebStarts

WebStarts er en freemium nettsted byggherre. Den har både gratis og premium planer. Du kan komme i gang med gratisversjonen og skalere dem til en premiumplan senere hvis du trenger mer avanserte funksjoner. WebStarts kommer med en dra og slipp sidebygger for å umiddelbart starte nettstedet ditt. Det er en billig løsning som er perfekt for oppstart.

Det er en vertskapsplattform og trenger ingen eksterne ressurser for å bygge et nettsted. De fremhevede funksjonene inkluderer tilleggsmedlemmer, SEO-verktøy, kontaktskjemaer og mer. Du kan snakke med deres live supportteam for å få svar på spørsmål angående WebStarts nettsted.

WebStarts kan også brukes til å opprette en blogg eller en nettbutikk. Med alle dens funksjoner kan du bruke denne plattformen for å få en online tilstedeværelse. Det er et alternativ til Wix og andre beste nettstedbyggere med mer appintegrasjoner.

10. Mozello

Mozello

Mozello er en utmerket løsning for nettstedsbygging. Det lar deg registrere et gratis domenenavn. Du kan opprette en webside, blogg eller en nettbutikk med Mozello. Premieplanene deres har mange fantastiske verktøy for markedsføring og SEO. I tillegg inkluderer de flerspråklige støtte slik at du kan opprette et nettsted på morsmålet ditt.

Som andre nettstedbyggere i denne artikkelen, kommer Mozello med en enkel dra-og-slipp-modul for raskt å legge til elementer og funksjoner på nettstedet ditt. Den har vakre, profesjonelle design for å tilpasse nettstedet ditt slik du måtte ønske.

11. Jimdo

Jimdo

Jimdo er en annen nettstedsbygger med kraftige funksjoner for å lage et nettsted. Det er basert på kunstig intelligens og forstår brukernes krav på en smart måte. Jimdo tilbyr et gratis domenenavn med premiumplanene. Deres utmerkede supportteam vil hjelpe deg med alle nettstedrelaterte spørsmål.

Denne plattformen kan også brukes til å opprette en nettbutikk. Det er ingen grenser for å legge til produkter og ingen transaksjonsgebyr. Du kan få full fortjeneste av salget når du bruker Jimdo. Det fungerer utmerket med populære betalingsløsninger som PayPal og kredittkort. Du kan også integrere SEPA Direct Card for online betalinger.

Bonus: Ta en titt på den beste plugin-modulen WordPress som gir vellykkede gaver.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å oppdage de mest populære Wix-alternativene og konkurrentene. Det kan også være lurt å sjekke guiden vår om de mest populære WordPress-alternativene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map