11 Squarespace-alternativer for alle slags nettsteder

de mest populære alternativene i firkantet


Leter du etter de mest populære Squarespace-alternativene? Squarespace er en førsteklasses nettstedbygger med et brukervennlig grensesnitt. Det er et godt valg når du først starter; Når bedriften din vokser og du trenger å legge til flere funksjoner på nettstedet ditt, kan Squarespace imidlertid bli ganske kostbart.

Når du har vokst fra Squarespace, eller det begynner å koste mer enn det er verdt, er det på tide å søke et alternativ.

I denne artikkelen vil vi introdusere deg for noen av de populære alternativene til Squarespace du kan bruke til å opprette nettstedet du alltid har ønsket deg.

1. WordPress

WordPress

WordPress er den mest populære nettstedbyggeren i verden. Mange toppmerker bruker WordPress for sine nettsteder og blogger. Det er helt gratis å bruke. WordPress-repository har tusenvis av temaer og plugins tilgjengelig, noe som gjør det svært fleksibelt.

Foruten nettsteder og blogger, kan WordPress brukes til å opprette en nettbutikk ved hjelp av WooCommerce-plugin. Det tilbyr integrasjoner med nesten alle appene på markedet, inkludert betalingsapper, handlekurver osv. Mens Squarespace belaster deg en avgift på 3% per transaksjon på butikkområdet, tillater WooCommerce ubegrensede gratis transaksjoner, og det har mange andre nyttige funksjoner i tillegg.

Du bør sjekke ut denne side-ved-side-sammenligningen mellom Squarespace vs WordPress for å lære mer om de to plattformene. Hvis du bruker Squarespace og ønsker å utvide, sjekk ut vår trinn-for-trinn-guide for hvordan du kan bytte nettstedet ditt fra Squarespace til WordPress.

2. Wix

Wix

Wix er en utmerket nettstedbygger for å opprette en webside, blogg eller en nettbutikk. Det er enkelt å sette opp og leveres med en dra og slipp sidebygger. Det lar deg øyeblikkelig legge til bilder, innhold og funksjoner på nettstedet ditt.

Grunnversjonen av Wix er gratis, noe som er flott for lansering av et nytt nettsted. Det er en gratis vertsplattform, så du trenger ikke kjøpe webhotell. Hvis du ønsker avanserte funksjoner på nettstedet ditt eller ønsker å opprette en nettbutikk, må du imidlertid kjøpe en av de betalte planene deres. De betalte versjonene av Wix lar deg integrere flere betalingsalternativer som autorize.net, PayPal og mer.

Ikke gå glipp av denne artikkelen om Wix-alternativer og konkurrenter.

3. Weebly

Weebly

Weebly er en annen populær nettstedbygger på markedet. Den kan brukes til å opprette en webside og en nettbutikk på samme tid, noe som gjør Weebly til et perfekt alternativ til Squarespace. Den har funksjoner for å lage et attraktivt nettsted med parallaksebakgrunner, tilpassede skrifter og mye mer.

Du kan starte et Weebly-nettsted gratis, men etter hvert som nettstedet ditt vokser, må du oppgradere til premiumversjonen for å få flere funksjoner. For startsider er det en flott løsning og er veldig nybegynnervennlig.

4. BigCommerce

BigCommerce

BigCommerce er en kraftig e-handelsprogramvare. Det er en hostet løsning og lar deg liste produktene dine på bransjens toppsider for å få mer virksomhet fra dem.

Det er en perfekt nettstedbygger for alle størrelser på online forretningsmodell. Du kan opprette en tilpasset butikk med malene deres og administrere den deretter. Når det gjelder integrasjoner, fungerer det perfekt med tredjeparts betalingsløsninger for å godta online betalinger.

5. Shopify

Shopify er en populær e-handelsbygger. Den har en lett å administrere backend slik at du kan starte nettbutikken din med en gang. Det kommer med en dra og slipp-byggherre, apper, integrasjoner og mer. Mens Squarespace kan integrere en e-handelsbutikk, konkurrerer den med Shopify, som er en fullverdig nettbutikkprodusent.

I tillegg til de grunnleggende funksjonene, kan du kjøpe premium addons, utvidelser og betalingsløsninger for å gi din online virksomhet et løft. Når det gjelder design, kan Shopify tilpasses fullt ut med sine ferdige temaer.

Det kan også være lurt å sjekke ut vår komplette liste over Shopify-alternativer og konkurrenter.

Les vår komplette Shopify-anmeldelse.

6. Jimdo

Jimdo

Jimdo er en nettstedsbygger som er basert på kunstig intelligens. Du kan bruke den til å lage et nettsted med letthet. Det tilbyr et gratis domenenavn, hosting og grunnleggende SEO-funksjoner. Jimdo har et team av eksperter som er klare til å hjelpe deg med designanalyse, sikkerhet, SEO og oppsett.

De tilbyr premium planer for din e-handelsvirksomhet med ubegrenset produktkapasitet. Jimdo tar ikke betalt for transaksjoner og kan integreres med PayPal, SEPA direkte kreditt og kredittkort for sikrede online betalinger.

7. Duda

Duda

Duda er en profesjonell nettstedbygger for digitale byråer, utgivere og hosting selskaper. Den har premium planer for nettsteder til grunnleggende til avanserte nivåer. Den leveres med et premium e-handelsutvidelse for salg på nettet.

Du kan bruke malene deres til å lage en historibasert webside for byrået ditt. Duda tilbyr tilpassede logoer, teamledelse, live chat support og mer. Den har en 30-dagers gratis prøveperiode på mellomnivåplanen for å teste funksjonene før du kjøper den.

Ikke gå glipp av de beste intercom-alternativene med LiveChat, Olark, Slack, osv.

8. Nettnode

Webnode

Webnode er en vertsatt nettstedbygger med over 50 gratis nettmaler for å lage nettstedet du trenger. Den har en gratis plan som lar deg lage et grunnleggende nettsted på Webnodes domene. For å legge til ditt eget domenenavn, må du skaffe deg en av premiumplanene deres.

Imidlertid kommer premiumplanene med andre funksjoner, inkludert e-postkontoer, en skjemabygger, annonsefri design, Google Analytics-støtte, bakgrunnsvideo og mer. Webnode gir deg vertsplass på serverne deres basert på planen du velger.

9. Slående

Slående

Påfallende er en freemium nettsted byggherre. Den har gratis og premium planer om å lage nettstedet ditt. Deres live-editor er enkel og brukervennlig. Det lar deg raskt redigere nettstedet ditt og legge til innholdet. Du kan klikke på et hvilket som helst element for å redigere og publisere det.

Den leveres med en innebygd e-handelsbutikk. Slående integrering med PayPal og Stripe for betalinger. Som andre nettstedbyggere i denne artikkelen, er det et flott alternativ til Squarespace som du kan bruke til å opprette nettstedet ditt.

10. Mozello

Mozello

Mozello er en førsteklasses nettstedbygger. Det er en hostet løsning og lar deg registrere et gratis domenenavn. Det kommer med tilpassede design, markedsføringsfunksjoner, integrering av e-handel og mer. Mozello har en gratis plan for grunnleggende nettsteder (uten tilpasset domenenavn).

Det kan også brukes til å lage flerspråklige nettsteder. Dra- og slipp-byggherren deres hjelper deg med å starte nettstedet ditt umiddelbart uten å vite noe om kode. Med mobile responsive design og SEO-funksjoner kan du rangere nettstedet ditt bedre på søkemotorer.

11. WebStarts

WebStarts

WebStarts er en gratis nettstedbygger med premiumabonnement for avanserte funksjoner. Den har en dra og slipp-editor for å legge til bilder, tekst og andre elementer på nettstedet ditt. WebStarts ble bygget slik at studenter med mindre budsjetter kan få en online tilstedeværelse. Den integrerer formbyggere, plugins for medlemskap, musikkbutikker, SEO-tillegg, og mer.

Den er enkel å bruke og trenger null kodingskunnskap. Som en hostet plattform, frigjør det deg fra bekymringen for å finne webhotell for nettstedet ditt. Den har tilpassede maler som du kan legge til i live-forhåndsvisningen og publisere designen med en gang.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å oppdage de populære alternativene til Squarespace. Det kan også være lurt å sjekke ut listen vår over populære WordPress-konkurrenter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map