12 beste GoDaddy-alternativer for domener og webhotell (2020)

beste godaddy hosting alternativer


Leter du etter det beste GoDaddy-alternativet for domeneregistrering og webhotell?

Uten tvil er Godaddy et av de mest populære navnene når det gjelder å registrere domenenavn og være vert for virksomheten din på nettet. I løpet av de siste 22 årene har GoDaddy klart å etablere en høyborg i markedet.

I denne artikkelen viser vi deg åtte beste GoDaddy-alternativer som tilbyr gode domeneregistrerings- og webhotelltjenester.

De beste GoDaddy-alternativene for nettstedseiere

Denne artikkelen er delt inn i to seksjoner-

 1. Beste GoDaddy-alternativer for domenenavn
 2. De beste GoDaddy-alternativene for webhotell

Så la oss begynne.

Beste GoDaddy-alternativer for domenenavn

Et domenenavn er adressen til nettstedet ditt på internett, for eksempel Google.com eller IsItWP.com. For å registrere et domenenavn, må du gå til en domenenavnsregistrator, generere et tilgjengelig domenenavn og deretter registrere det.

Her er de fire beste domeneregistreringsplattformene som kan være et flott GoDaddy-alternativ for deg.

1. Bluehost

Bluehost-nettsted

Bluehost er en one-stop-løsning som lar deg velge et domenenavn og være vert for ditt eget nettsted.

Det beste er at Bluehost lar deg velge et domenenavn gratis når du velger en webhotellplan. Du får også 63% avslag på webhotell.

Klikk her for å gjøre krav på dette eksklusive Bluehost-tilbudet »

Alle domenene kjøpt fra Bluehost kommer med automatisk fornyelse og domenelås.

2. Domain.com

Domain.com er en annen populær domenenavnsregistrator som lar deg enkelt registrere et domenenavn. Med domain.com kan du registrere et helt nytt domenenavn eller overføre det eksisterende.

Den har også muligheten til å la deg kjøpe et premiumdomener for virksomheten din. Premium domenenavn er domener av høy kvalitet som tidligere er registrert, men som er tilgjengelige for salg til dagens markedsverdi.

Prisene for domenenavnet starter på $ 9,99 per måned.

3. Namecheap

namecheap-blog-name-generator

Namecheap er et av de beste GoDaddy-alternativene som lar deg velge et perfekt domenenavn for virksomheten din. Hvis du ikke selv kan finne en god, kan du også bla gjennom markedet for å kjøpe et navn du vil. Hvis du vil selge et domene som du har parkert for lenge siden, er det også mulig.

Det beste er at fornyelseskostnadene for domenenavn er billigere enn for GoDaddy.

For å holde deg oppdatert om hva som er nytt i markedet, lar det deg også sjekke de nye og toppnivå-domeneutgivelsene. Og hvis du liker en fra disse, kan du hente den rett fra Namecheap-kontoen din. Dessuten kommer det med mer enn 50 forskjellige domeneutvidelser på toppnivå.

4. Dreamhost

dreamhost anmeldelse

DreamHost tilbyr mer enn 400 TLD (toppdomener) som du kan velge mellom. Med DreamHost kan du enkelt velge et domene som gjenspeiler forretningsidéene dine og er lett å huske. Du kan også overføre domenene dine uten problemer.

Akkurat som Bluehost lar DreamHost deg også registrere et domenenavn gratis når du kjøper webhotell. Du får også 47% avslag når du abonnerer på en hostingplan.

Sammen med hoveddomenet, lar det deg velge et ubegrenset antall underdomener også. Du kan også administrere domenenavnene dine, redigere DNS-postene, sette opp domenevideresending med mer. Hvis du blir sittende fast, kan du enkelt kontakte supportteamet deres som er tilgjengelig 24/7 for deg.

La oss nå se på noen av de beste GoDaddy-alternativene for webhotelltjenester.

De beste GoDaddy-alternativene for webhotell

GoDaddy-hosting
Hvis du har sett på GoDaddy som en webvert for nettstedet ditt, og du ikke er sikker på om de er det riktige valget for deg, la oss raskt gå over noen av fordeler og ulemper.

Fordeler med GoDaddy Hosting

 • rimelig – GoDaddy hosting har planer som starter på $ 4.99 per måned.
 • WordPress Hosting – Bygg raskt et WordPress-nettsted med GoDadddys WordPress-hosting med automatisk installasjon.
 • Nettstedsbygger – Forbygde nettsteder og dra & drop page editor for nybegynnere.
 • Domene – Gratis domenenavn med årsplan.
 • 99,9% oppetid – 99,9% oppetidsgaranti.

Ulemper ved GoDaddy Hosting

 • Pris – Det er de beste billige hostingalternativene på markedet for nybegynnere. I tillegg til å få noen av rabattene som tilbys, må du registrere deg i 3 år.
 • Brukerstøtte – GoDaddy tilbyr anstendig støtte, men begrenset live chat support, ikke 24/7 support som andre webhoteller.
 • begrensninger – GoDaddy begrenser diskområdet og databasene dine.
 • Ingen eksportfunksjon – Hvis du bygger et nettsted på GoDaddy nettstedsbygger og vil migrere til WordPress for eksempel, kan prosessen være vanskelig.
 • Mangel på e-handelsstøtte – GoDaddy tilbyr ikke noen e-handelsstøtte i motsetning til mange andre webverter.

Funksjoner å se etter i GoDaddy Hosting Alternativer

Etter at du har bestemt deg for hvilken type nettsted du skal bygge og hvilke funksjoner som kreves for det, er det andre faktorer du bør se etter i en god webhotell, inkludert:

 • Koste
 • Pengene tilbake-garanti
 • Brukerstøtte
 • Lastetid
 • oppetid
 • Brukervennlighet

Å velge en webvert skal ikke være en rask avgjørelse. Se nøye på disse faktorene for å finne ut hvilket alternativ som er best for deg.

bluehost anmeldelse1. Bluehost

 • Lastetid: 689 ms
 • oppetid: 99,99%
 • Brukerstøtte: 9/10
 • nettsted: Bluehost.com

Kom i gang med Bluehost »

Bluehost er en av de offisielt anbefalte webhotellleverandørene av WordPress.org. Det tilbyr delte, WordPress og dedikerte hosting-tjenester for sine kunder. Og tjenestene som tilbys av Bluehost er mye bedre enn GoDaddy. Ved å være vert for nettstedet ditt hos Bluehost, får du også bruke et gratis domenenavn, gratis SSL og 1-klikk WordPress installasjon.

Hvem er det til?: Bluehost er et fantastisk alternativ for alle nye bloggere og eiere av nettsteder. På grunn av den fantastiske støtten som Bluehost tilbyr, er det enkelt å komme i kontakt hvis du noen gang blir fast.

Priser: Prisplanene til Bluehost er veldig budsjettvennlige selv for nybegynnere. Avhengig av planen din, kan den være mellom $ 2,95 per måned – $ 79,99 per måned.

Les vår detaljerte anmeldelse av Bluehost her.

hostgator anmeldelse2. HostGator

 • Lastetid: 691 ms
 • oppetid: 99,96%
 • Brukerstøtte: 10/10
 • nettsted: HostGator.com

Kom i gang med HostGator »

HostGator er et annet GoDaddy-alternativ som du trenger å sjekke ut. Det tilbyr en rekke vertsplaner, og hvis du allerede har vært vertskap for nettstedet ditt med et annet webhotellfirma, lar det deg overføre nettstedet ditt uten å betale noen ekstra kostnader.

Du kan også benytte de tilpassede brannmurer for å beskytte nettstedet ditt mot DDoS-angrep. Ikke bare det, det tilbyr også ubegrenset diskplass og båndbredde.

Hvem er det til?: HostGator kan være den beste hostingtjenesten hvis du vil ha en nybegynnervennlig hostingtjeneste som kommer med alle viktige funksjoner, for eksempel 1-klikk WordPress-installasjon, nettstedbygger osv..

Priser: Prisingen av HostGator starter på $ 2,64 / måned.

Les vår komplette HostGator-anmeldelse for mer informasjon.

siteground gjennomgang3. SiteGround

 • Lastetid: 649 ms
 • oppetid: 99,98%
 • Brukerstøtte: 10/10
 • nettsted: SiteGround.com

Kom i gang med SiteGround »

Det neste alternativet vi vil foreslå er SiteGround. SiteGround er et av de beste GoDaddy-alternativene som gir deg alle viktige hostingfunksjoner. Med SiteGround har du muligheten til å få en rask og sikker hosting.

Hvis du vil legge til en nettbutikk og begynne å selge produktene og tjenestene dine på nettet, lar SiteGround deg gjøre det med sin optimaliserte WooCommerce-hosting.

Hvem er det til?: SiteGround er et perfekt alternativ for nybegynnere som ikke er veldig dyktige med det tekniske arbeidet knyttet til administrasjon av nettsteder.

Priser: SiteGround har holdt prisene svært rimelige. Du har forskjellige alternativer som spenner fra $ 3,95 / måned til $ 11,95 / måned.

dreamhost anmeldelse4. Dreamhost

 • Lastetid: 445 ms
 • oppetid: 99,90%
 • Brukerstøtte: 7/10
 • nettsted: Dreamhost.com

Kom i gang med DreamHost »

DreamHost er et annet fantastisk GoDaddy-vertsalternativ. Det gir deg gode vertsplaner du kan velge mellom, men hvis du er ny på dette og ikke er sikker på hvilken du kan velge, kan du kontakte dem for å få hjelp. Alle planene kommer med gratis SSL, uavhengig båndbredde og et gratis domenenavn.

For å gjøre installasjonen og installasjonen enkel, har den tilbudt et ett-klikk installasjonsalternativ også. Det brukervennlige, tilpassede kontrollpanelet gir deg tilgang til alle DreamHost-produktene der du kan finpusse innstillingene.

Hvem er det til?: DreamHost med sin gode støtte, og fantastiske service er et perfekt alternativ for både nybegynnere og avanserte brukere.

Priser: DreamHosts delte hostingplaner varierer fra $ 2,59 per måned til $ 13,75 per måned.

5. iPage

IPage-GoDaddy-hosting-alternativer
iPage er en av de mest rimelige webhotellene på markedet, men det er fremdeles et veldig pålitelig alternativ. iPage tilbyr en enkelt type vertsplan, mens GoDaddy tilbyr flere forskjellige alternativer.

Men med iPages hostingplan får du gratis domeneregistrering, gratis dra og slipp nettstedbygger med over 1000 gratis maler, gratis SSL-sertifikat, en gratis e-post og 24/7 support.

I tillegg kommer planen deres med over 500 dollar gratis ekstra inkludert Google Adwords-kreditter, gratis sikkerhetsverktøy fra SiteLock, Bing Ad-kreditter og gratis WordPress-bygningsverktøy.

Hvis du er bekymret for å redusere karbonavtrykket ditt, er iPage en EPA-partner for grønn kraft; deres datasentre og webservere drives av vindenergi. Og de er også blant de beste kanadiske webhotell-tjenestene.

Priser: Starter på $ 1,99 per måned.

Les vår fulle iPage-anmeldelse »

Kom i gang med iPage i dag »

6. A2 Hosting

a2-hosting-hosting-alternativer
A2 Hosting er en web-vert for en utvikler-venn som lar deg velge mellom to operativsystemalternativer, Windows og Linux. De tilbyr også vertsalternativer som delt, WordPress, VPS, forhandler og dedikert.

A2 Hosting er kjent for sin ultra-raske og pålitelige hosting, og de tilbyr også gratis og enkel nettstedoverføring, ubegrenset plass og båndbredde, 24/7 support og mer.

Som en enorm bonus tilbyr A2 Hosting en fantastisk pengene-tilbake-garanti når som helst, noe som betyr at du kan gi hosting-tjenesten deres en prøve helt risikofri.

Priser: Begynner med $ 3,92 per måned.

Les vår komplette A2 Hosting-anmeldelse »

Kom i gang med A2 Hosting i dag »

7. GreenGeeks

greengeeks-web-hosting
GreenGeeks er en annen ekstremt populær miljøvennlig hostingleverandør. Denne bransjelederen setter tilbake tre ganger strømmen de bruker i nettet i form av fornybar energi. De tilbyr webhotell, WordPress-hosting og best forhandlervert.

Med GreenGeeks er det ingen skjulte avgifter. Du trenger ikke å bekymre deg for at de prøver å selge deg flere webhotelltillegg. I tillegg gir de også en gratis dra n ‘drop-byggherre, gratis nettstedoverføring, gratis e-postkontoer, 24/7 teknisk support og mer. De er også blant de fem britiske webhotellene.

Priser: Starter på $ 2,95 per måned.

Les vår komplette GreenGeeks-anmeldelse »

Kom i gang med GreenGeeks i dag »

8. InMotion Hosting

inMotion-web-hosting
InMotion Hosting er en annen pålitelig webhotell som tilbyr en rekke alternativer for webhotell inkludert WordPress hosting, VPS, dedikerte servere, forretningshotell og mer.

Med InMotion Hosting får du gratis migrering av nettsteder, 1-klikk appinstallasjonsprogram og deres gratis dra og slipp nettstedsbygger for å hjelpe deg med å få nettstedet ditt raskt online. De tilbyr også den nyeste teknologifunksjonene for å gjøre nettstedet ditt smidig og raskt, for eksempel SSD-lagring, PHP 7 og tilpasset serverbufring.

I tillegg kan du prøve ut InMotion Hosting risikofri med deres 90-dagers pengene-tilbake-garanti.

Priser: Begynner $ 4,99 per måned for våre lesere.

Les vår komplette anmeldelse av InMotion Hosting »

Kom i gang med InMotion Hosting i dag »

Oppsummering: Topp 8 GoDaddy hosting-alternativer

VertsalternativerCostMoney BackLoad Time UptimeSupport
1. Bluehost$ 2.75 / mo.30 dager689 ms99,99%10/10
3. HostGator$ 2.78 / mo.45 dager691 ms99,96%10/10
2. SiteGround$ 3.95 / mo. 30 dager649 ms99,98%10/10
5. DreamHost$ 2.59 / mo.97 dager445 ms99.90%7/10
4. iPage$ 1.99 / mo.30 dager2600 ms99,98%8/10
6. A2 Hosting$ 3.92 / mo.30 dager1280 ms99.90%9/10
7. GreenGeeks$ 3.49 / mo.30 dager697 ms99,92%9/10
8. InMotion Hosting$ 3.49 / mo.90 dager982 ms99,91%9/10

Dette er noen GoDaddy-alternativer for domeneregistreringer og webhotelltjenester for bedriften din. Hver av disse tilbyr god støtte, så det er ingenting å bekymre seg for.

Når du er ferdig med å velge domenet og hosting, vil du definitivt sette opp nettstedet ditt. Her er en guide som hjelper deg hvordan du oppretter nettstedet ditt på en trinnvis måte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map