15 beste verktøy for innholdsmarkedsføring og plugins for WordPress

beste verktøy for innholdsmarkedsføring og plugins


Leter du etter de beste verktøyene for innholdsmarkedsføring og plugins? Selvfølgelig er du det! Du ville ikke ha klikket på denne artikkelen hvis du ikke hadde gjort det.

Å ha det riktige settet med verktøy og plugins for WordPress-nettstedet ditt, kan ta strategiene for innholdsmarkedsføring til neste nivå og løfte deg til nye suksessnivåer.

I denne artikkelen vil vi dele de 15 beste verktøyene for markedsføring av innhold og plugins for tilgjengelige WordPress-nettsteder.

1. MonsterInsights

MonsterInsights

Sporing av brukerengasjement er en stor del av å lage en vellykket innholdsstrategi. Så er det å kjenne dine generelle trafikkmålinger. Gjett hva: MonsterInsights hjelper deg å gjøre begge deler!

Det gjør også for vår ekspert å velge de beste WordPress-plugins gjennom tidene.

Ved å raskt og enkelt koble WordPress-nettstedet ditt med Google Analytics-kontoen din, lar MonsterInsights deg se trafikk- og engasjementsrapporter direkte fra administrasjonspanelet..

Oppdag hvordan besøkende finner og bruker nettstedet ditt, og juster strategiene dine deretter.

Kom i gang med MonsterInsights i dag!

2. OptinMonster

optinmonster-wordpress-plugin

Har du en høy avvisningsfrekvens? Hvis besøkende lander på nettstedet ditt og forlater umiddelbart, er det en god sjanse for at de aldri kommer tilbake … Med mindre du bruker OptinMonster.

Med sin patenterte Exit-Intent®-teknologi fanger OptinMonster brukere rett før de klikker ut av nettstedet ditt og viser dem en melding for å konvertere dem til abonnenter, kunder eller følgere.

Som det beste blygenereringsverktøyet på markedet lar OptinMonster deg lage nydelige optinformer som du enkelt kan koble til med din e-postmarkedsføringstjeneste eller CRM-programvare. Bruk denne pluginen for å øke brukerengasjementet, senke avvisningsfrekvensen og skyte opp e-postabonnementene dine.

Kom i gang med OptinMonster i dag!

3. Grammatisk

grammatisk beste verktøy for innholdsmarkedsføring

Uten stort innhold ville det ikke vært noe innholdsmarkedsføring. Hvis innholdet ditt ikke er opp til å snu, og lar leserne stille spørsmål ved kompetansen din på grunn av grammatiske feil, er Grammarly verktøyet for deg.

Grammarly er det ledende verktøyet for grammatikkontroll på nettet, og kan brukes omtrent hvor som helst, inkludert WordPress-innleggsredigereren eller nettleseren din (de har tillegg for Google Chrome, Firefox og Microsoft Edge).

Hvis du eller teamet ditt om innholdsskrivelse er ESL, vil dette verktøyet hjelpe deg med å høres mer naturlig og profesjonelt ut for innfødte engelske lesere. Eller, hvis du er en engelsk som snakker engelsk, men å skrive bare ikke er din greie, kan Grammarly hjelpe deg med å finpusse ferdighetene dine.

Ikke gå glipp av denne artikkelen om Grammarly vs Hemingway vs Jetpack.

Når den er installert, vil Grammarly markere alle grammatikk-, stave- og kontekstuelle feil i innholdet ditt.

Kom i gang med grammatikk i dag!

4. Canva

Lerret

Skriving er hovedelementet i god innholdsmarkedsføring; profesjonelt visuelt kan imidlertid gjøre “bra” til “flott.” Med vakre bilder å sammenholde innholdet ditt øker sjansene dine for suksess eksponentielt.

Canva lar deg lage din egen grafikk, ikoner, infografikk og bannere uten å måtte bryte banken for kostbar redigeringsprogramvare.

Dette enkle, men likevel kraftige bilderedigeringsverktøyet kjører i nettleseren din, og kommer med et stort antall maler som kan hjelpe deg. Når du er ferdig med endringene dine, eksporterer du bildet du har opprettet og bruker det på WordPress-nettstedet ditt.

Kom i gang med Canva i dag!

5. reSmush.it

gjenoppta det beste verktøyet for markedsføring av innhold

Når du har opprettet, kjøpt eller funnet et bilde du vil bruke på nettstedet ditt, bruker du pluggen reSmush.it for å komprimere det.

Hvorfor? Fordi det tar lengre tid å laste store bilder og vil redusere nettstedets hastighet og ytelse, noe som påvirker brukernes opplevelse.

Sjekk også: Hvordan forbedre nettstedets hastighet og ytelse

reSmush.it krymper størrelsen på bildefilene uten å påvirke kvaliteten. Du kan også optimalisere bildefiler i bulk, og til og med optimalisere eldre bilder du allerede har brukt på nettstedet ditt.

Kom i gang med reSmush.it i dag!

6. Yoast SEO

Yoast SEO

Ingen vil se innholdet ditt hvis de ikke finner det. Det er derfor det er viktig å være oppmerksom på SEO (søkemotoroptimalisering) slik at du kan få en høyere søkerangering på Google.

Som verdens beste WordPress SEO-plugin, hjelper Yoast SEO deg med å utnytte hele kraften i søkemotoroptimalisering for å øke innholdet i rangeringen. Det er en fullverdig SEO-pakke, som går langt utover metabeskrivelser og koder. Du blir tvunget til å velge et fokusnøkkelord slik at hele innlegget ditt kan graderes og optimaliseres, ikke bare metadataene dine. Yoast er blant de mest brukte listen over SEO-verktøy.

Kom i gang med Yoast SEO i dag!

7. SEMRush

semrush

SEMRush er det favoritt SEO-verktøyet som er valgt av tusenvis av fagfolk. Hvis du vil ha en grundig titt på konkurrentenes beste organiske nøkkelord, annonseringsstrategier, backlink-teknikker og så mye mer, er SEMRush det verktøyet du trenger.

Med innsikt i konkurrentenes SEO-strategier, kan du lettere forbedre din egen innholdsmarkedsføring for å holde tempoet oppe. SEMRush deler også nøkkelord du enkelt kan rangere etter, holder oversikt over tilbakekoblinger og gir andre nyttige rapporter og data som hjelper deg å lykkes.

Kom i gang med SEMRush i dag!

8. Tittel og Nofollow for Links

Sett-tittel-og-nofollow-for-koblinger

Som standard kommer WordPress ikke med et alternativ for å legge til nofollow-koder. Dette er uheldig fordi de fleste SEO-eksperter anbefaler å bruke nofollow-koder for eksterne lenker.

Heldigvis eksisterer plugin-tittelen Title and Nofollow for Links for å løse dette problemet!

Med denne praktiske plugin-en kan du enkelt legge til tittel- og nofollow-alternativer via WordPress ‘innstikkslink-popup i innlegg og sidereditor.

Kom i gang med tittel og Nofollow for koblinger i dag!

9. Rediger flyt

rediger flyt-best innholdsmarkedsføring verktøy

Å ha en blogg som en del av strategien for innholdsmarkedsføring er ubrukelig hvis du ikke oppdaterer den konsekvent. Ved å bruke Edit Flow-plugin, kan du sette opp WordPress-bloggen din for å legge til tilpassede innleggstatus, se en redaksjonskalender og til og med legge igjen redaksjonell tilbakemelding til forfatterne dine.

Edit Flow er et must-have-plugin hvis du kjører en blogg med flere forfattere som en del av strategien for innholdsmarkedsføring.

Kom i gang med Edit Flow i dag!

10. Asana

verktøy for markedsføring av asana

Har du et helt team å styre? I så fall er Asana prosjektstyringsverktøyet du har ønsket deg.

I stedet for å kaste bort tid med flere e-poster, organiserer Asana oppgavene og samtalene dine på ett område. Øk effektiviteten din ved ikke å måtte bytte mellom uendelige e-postmeldinger og faktisk produktivitet!

Kom i gang med Asana i dag!

11. Ahrefs

Ahrefs

Ahrefs bruker kraftige gjennomsøkere for å overvåke nettet, og ved å bruke tjenesten deres kan du bruke disse crawlerne til å omfatte konkurransen. Oppdag raskt og enkelt hvorfor konkurrentene rangerer høyere enn du er, og hvordan du kan snu bordene på dem!

Spor backlinkene dine og konkurrentenes backlinks. Finn ut de best betalte annonsering søkeordene. Eller bruk innholdsforskningsverktøyene for å forbedre blogginnleggene dine.

Kom i gang med Ahrefs i dag!

12. IFTTT

IFTTT

Automatiser sosiale mediekontoer med IFTTT. Du kan enkelt koble til alle de populære nettsteder for sosiale nettverk, så vel som WordPress og andre tjenester.

Trigger gjenoppmøter, del bilder, del automatisk WordPress-blogginnleggene dine på sosiale medier, og så mye mer.

Kom i gang med IFTTT i dag!

13. Deltall

Delt teller

GDPR-kompatibel og brukervennlig, er Delt teller blant de aller beste sosiale medie-plugins for WordPress. Det lar deg legge til knapper for deling av sosiale medier til blogginnleggene dine enkelt.

Du kan også vise antall tellinger og det totale antallet aksjer for hver artikkel. Og i motsetning til andre plugins av denne art, vil ikke delte teller bremse nettstedet ditt!

Kom i gang med delte tellinger i dag!

14. BuzzSumo

buzzsumo

Skriv inn et nøkkelord og finn ut hvilken type innhold som fungerer best for det. Høres enkelt ut? Det er. Derfor elsker vi BuzzSumo.

Dette unike verktøyet lar deg også oppdage viktige påvirkere i din nisje, og hjelper deg å finne ut av den beste strategien for å sende dem e-post, sende en tonehøyde og få dem til å markedsføre innholdet ditt.

Trenger du hjelp med en iøynefallende overskrift overskrift? BuzzSumo vil analysere emnevalget ditt og rapportere tilbake med de mest populære overskriftene, organisert etter sosiale aksjerangeringer.

Du kan til og med angi varsler for favoritt nøkkelordene dine for å holde deg oppdatert på trender!

Kom i gang med BuzzSumo i dag!

15. Gjenopplev gamle innlegg

Gjenoppliv gamle innlegg

Hvis de eldre artiklene dine fremdeles er relevante, hvorfor ikke fortsette å dele dem? Med Revive Old Posts-pluginen kan du automatisk dele eldre blogginnlegg på sosiale mediekontoer. Bare sett det, glem det, og la det gjøre jobben for deg.

Ved å markedsføre gamle artikler opprettholder du en jevn online tilstedeværelse på sosiale medier; og nye følgere får tak i innlegg de kan ha gått glipp av tidligere.

Kom i gang med å gjenopplive gamle innlegg i dag!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste verktøyene for innholdsmarkedsføring og plugins for WordPress.

Hvis du likte denne listen, kan du også være glad i å lese listene våre over de 25 beste forretningstemaene for ditt WordPress-nettsted og 11 beste QuickBooks-alternativer for små bedrifter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map