17 beste Genesis-barnetemaer for WordPress (2020)

Beste Genesis-temaer


Leter du etter de beste temaene for barn fra Genesis?

Genesis-temaer er bygget på toppen av Genesis framework av StudioPress, det mest populære temarammet i verden. Genesis fungerer helt greit på egen hånd, men hvis du vil gjøre underverker med Genesis, måtte du bruke det med et barnetema på nettstedet ditt.

I denne artikkelen viser vi deg ekspertene våre til å velge de beste Genesis-temaene og hvordan du får alle Genesis-temaer GRATIS.

Å velge det beste Genesis-temaet

Som sagt er Genesis en av de beste WordPress-temarammene.

I tilfelle du ikke er sikker på hva et WordPress-temarammeverk er, la oss forklare litt om det.

Et WordPress-temarammeverk er et sentralisert sted der alle de primære temafunksjonene er vert. På toppen av rammeverket må du installere et barnetema for å legge til tilpasset styling på nettstedet ditt, mens all kjernefunksjonaliteten til rammene dine forblir uberørt.

Mens et rammeverk fungerer helt fint på egenhånd, fungerer det best når det brukes sammen med et barnetema.

For mer informasjon, sjekk ut vår komplette Genesis Theme Framework Review (Fordeler og ulemper).

Her er noen få ting du trenger å se etter i et Genesis-barnetema for WordPress:

 • Gutenberg-støtte: Velg et Genesis-barnetema som leveres med komplett Gutenberg-blokkereditorstøtte. Klassisk redaktør trekker seg sakte, så selvfølgelig er Gutenberg fremtiden.
 • Støtte widgetiserte innholdsområde: Et av de viktigste aspektene ved Genesis er at den følger WordPress-standarder for brukergrensesnitt. Innholdet på hjemmesiden må legges til via widgets i stedet for å bruke en tredjeparts plugin, så barnet temaet bør også ha widgetiserte innholdsområder
 • e-handelsintegrasjon: Dette kommer godt med hvis du vil selge et produkt på nettstedet ditt eller trenger å integrere en betalingsport.

Vil du prøve alle 35+ premium StudioPress Genesis-temaer GRATIS?

Når du registrerer deg for WP Engine, den best administrerte WordPress-hosting-tjenesten, mottar du Genesis-rammeverket og ALLE StudioPress-temaene gratis (det er over $ 2.000 i verdi!)

Få alle 35+ Genesis-temaer GRATIS »

For mer informasjon, bør du også sjekke artikkelen vår om å få premium StudioPress-temaer gratis.

1. Academy Pro

Academy Pro

Academy Pro er et WordPress Genesis-tema bygget spesielt for online kursskapere, utdanningsnettsteder, profesjonelle høyskoler, universiteter og akademiske institusjoner. Det leveres med kraftige innebygde funksjoner, for eksempel e-postoptinser, videohode, funksjoner og mer.

Temaet tilbyr 6 widgetområder for å vise innholdet ditt på hjemmesiden og destinasjonssidene. Den er oversettelsesklar og lar deg lage et flerspråklig nettsted.

2. Magazine Pro

Magazine Pro

Magazine Pro er et utmerket Genesis WordPress-tema designet for online utgivere, magasiner og aviser. Den er bygget for å vise visuelt tiltalende innhold, som bilder og videoer på en fremtredende måte på nettstedet ditt.

Temaet har doble navigasjonsmenyer, annonseplasseringer, abonnementskjemaer for nyhetsbrev, integrasjon av sosiale medier og mer. Den lar deg organisere innholdet ditt i riktige kategorier og koder.

3. Cafe Pro

Cafe Pro

Cafe Pro er et populært Genesis-tema for WordPress. Det kommer med 2 Genesis-barnetemaer og tilbyr en perfekt layout for restaurantene dine, kaféen, bakeriet, kokken og kulinariske forretningsnettstedene..

Med ferdige widgeter kan du vise nyttig informasjon som kontaktinformasjon, åpningstider og mer. Temaet er enkelt å tilpasse med WordPress live customizer og Gutenberg block editor.

4. Lifestyle Pro

Lifestyle Pro

Lifestyle Pro er et WordPress-tema i magasin-stil bygget på toppen av Genesis Framework. Det er et flerbruks-tema som er svært fleksibelt og robust.

Temaet har flere designalternativer, en historiefortelling og en hvit bakgrunn. Det integreres sømløst med WooCommerce, slik at du kan sette opp en nettbutikk.

5. Nyheter Pro

Nyheter Pro

News Pro er et WordPress-publiseringstema for aviser, magasiner, bloggere og innholdsrike nettsteder. Det er bygget på toppen av Genesis temaramme, som gjør det kraftig og uknuselig.

Temaet har to navigasjonsmenyer, en 3-kolonne-oppsett, glidebryter og startsiden-widgeter. Det inkluderer også tilpasset bakgrunn, fargevalg og flere layoutalternativer.

6. Gjennombrudd Pro

Gjennombrudd Pro

Breakthrough Pro er et moderne WordPress-tema som passer for markedsføringsbyråer, PR-selskaper, digitale studioer og annonsører. Den har en hvit bakgrunn som gjør innholdet ditt lesbart og attraktivt.

Temaet støtter Gutenberg ut av boksen. Den har 9 widget-områder, tilpassede sidemaler, porteføljesider og mer.

7. Digital Pro

Digital Pro

Digital Pro er et elegant WordPress Genesis-tema bygget for markedsførere, byråer og digitale selgere. Temaet tilbyr en perfekt layout for å selge dine digitale varer på nettet.

Det er fleksibelt for e-handelsbedrifter, noe som betyr at du får full støtte for å starte nettbutikken din. Andre bemerkelsesverdige alternativer inkluderer oppfordringsknapper, tilpassede fargevalg og ferdige kontaktskjemaer.

8. Velvære Pro

Velvære Pro

Wellness Pro er et perfekt WordPress-tema for helserelaterte virksomheter, yogainstruktører, treningsguider og treningssentre. Det er bygget oppå WordPress Genesis Framework.

Temaet har 12 ferdige widget-områder som du kan bruke til å tilpasse flere deler av nettstedet ditt. Den har en fullstendig tilpassbar overskrift for å legge til en navigasjonsmeny, logo og et tilpasset bilde i full bredde.

9. Daily Dish Pro

The Daily Dish Pro

Daily Dish Pro er et WordPress Genesis-tema for restauranter, matbloggere, foodies og matfotografer. Den har en vakker historiefortelling for å lage nettstedet ditt for mat og oppskrifter med bilder.

Hjemmesiden har widgetiserte områder for å legge til innholdet ditt, kjente oppskrifter, om seksjonen og restaurantmenyen.

10. Vakker Pro

Vakker Pro

Beautiful Pro er et WordPress flerfunksjons Genesis-tema.

Temafunksjonene inkluderer tilpassede sidemaler, 10 widgetområder, velkomstnotat, bakgrunnsbilder, ubegrensede fargevalg og mer. Det er også ideelt for bloggere å starte en WordPress-blogg.

11. Forfatter Pro

Forfatter Pro

Author Pro er et enkelt WordPress Genesis-tema for forfattere, forleggere og bokhandlere online. Den støtter WooCommerce utenfor boksen, slik at du kan sette opp et nettbibliotek og selge bøker.

Den lar deg vise den kjennetegnede boken din over folden. Du kan også vise frem andre viktige bøker på hjemmesiden og organisere dem basert på kategorier og lesernes interesser.

12. Byrå Pro

Agency Pro

Agency Pro er et fantastisk WordPress Genesis-tema for nettbyråer, markedsførere, forretningsfolk og tjenesteleverandører. Det kommer med et tilpasset bakgrunnsbilde på fullskjerm som griper brukernes oppmerksomhet raskt.

Temaet har tilpassede sidemaler for blogger, arkiver og mer.

13. Oppsøkende Pro

Oppsøkende Pro

Outreach Pro er et WordPress kirketema bygget på toppen av Genesis Framework av StudioPress. Den har en imponerende layout for å vise meldingen høyt og tydelig.

Temaet hjelper deg med å samle inn donasjoner på nettet, vise frem ditt filantropiske arbeid, vise kommende arrangementer og mer. Den har 12 widget-områder, 6 layoutalternativer og et enkelt temalternativpanel som lar deg sette opp kirkestedet ditt.

14. Modern Studio Pro

Modern Studio Pro

Modern Studio Pro er et klassisk WordPress Genesis-tema for designere, fotografer, artister og bloggere. Det gir en vakker leseopplevelse til brukerne dine med skarp typografi og parallakseffekter.

Med en widgetert hjemmeside er det enkelt å legge til det viste arbeidet og engasjere brukerne dine. Den lar deg tilpasse farger, bakgrunn og skrift hvor som helst på nettstedet ditt.

15. Executive Pro

Executive Pro

Executive Pro er et WordPress-forretningstema bygget oppå Genesis Framework. Den lar deg vise ditt funksjoner i en profesjonell stil på hjemmesiden til nettstedet ditt.

Den har en glidebryter for innhold, banneroppfordring, vakre farger, en enkel navigasjonsmeny og en tilpasset bakgrunn. Den tilbyr også bunntekst-widgeter og destinasjonssider.

16. Utdanning Pro

Utdanning Pro

Education Pro er et flott WordPress Genesis-tema for universiteter, høyskoler, skoler og utdanningsinstitusjoner. Den har vakre og attraktive farger som du kan legge til på hjemmesiden for å imponere brukerne dine.

Temaet har en glidebrytende innhold, et velkomstmeldingsområde, ferdiglagde sidemaler og doble navigasjonsmenyer. Du kan bruke WordPress-tilpasning for å gjøre endringer på nettstedet ditt med umiddelbar forhåndsvisning.

17. Metro Pro

Metro Pro

Metro Pro er et fantastisk WordPress Genesis-tema for innholdsspreke nettsteder som nettmagasiner, aviser, blogger osv. Det har en svart og hvit layout som gjør innholdet ditt lesbart og attraktivt..

Du kan vise den kjente historien på toppen av hjemmesiden og vise frem andre kjente historier nedenfor.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste Genesis-temaene. Det kan også være lurt å sjekke artikkelen vår om å få premium StudioPress-temaer gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map