19 beste og billige premium WordPress-temaer (2020)

Billige Premium WordPress-temaer


Leter du etter de beste billige premium WordPress-temaene? Vi forstår det. Når du nettopp kommer i gang, har du sannsynligvis ikke et enormt budsjett for bygging av nettsteder. Imidlertid bør du aldri gå på akkord med kvaliteten når det gjelder nettstedets tema.

Heldigvis har vi møtt denne saken gang på gang med brukerne våre, så vi har lagt inn forskningen for å identifisere de absolutt beste temaene for nettstedseiere på et stramt budsjett. Disse premium-temaene slipper ikke på kvaliteten, og de vil ikke banke bankkontoen din. De er virkelig de beste fra begge verdener.

I denne artikkelen vil vi dele de 17 beste billige premium WordPress-temaene du kan bruke til å bygge ditt drømmeområde på et budsjett.

Vi har også laget en liste over de beste WordPress-temaene du kan bruke. Sjekk dem ut.

1. Divi

Divi

Divi er sannsynligvis det mest populære WordPress-temaet som eksisterer. Divi er tilgjengelig i to smaker: Divi Theme og Divi Builder. Mens Divi Theme er rettet mot brukere som trenger en temabasert løsning for å bygge et fantastisk nettsted, er Divi Builder for deg som vil bruke byggherren med et annet WordPress-tema.

For å laste ned Divi, må du bli medlem av Elegant Themes Club, som koster $ 89 årlig. Med medlemskapet får du hundrevis av nettpakker, noe som betyr at du betaler mindre enn en dollar for et tema. Det beste er at du kan bruke alle disse produktene på ubegrensede nettsteder uten begrensninger.

Her er alle produktene du vil motta ved å bli medlem av klubben.

 • Divi med 100+ nettpakker
 • Det ekstra temaet (et magasinetema)
 • Bloom (beste WordPress popup-plugin) og Monarch (for sosial deling) plugins

2. Beaver Builder

Beaver Builder

Beaver Builder er en populær dra- og slipp-sidebygger med dusinvis av WordPress-maler. Sidebyggeren lar deg plassere teksten og bildene slik du vil ha dem på nettstedet ditt. Den har førsteklasses moduler og maler som fungerer utmerket med kolonnebaserte oppsett.

Beaver Builder har også en gratis versjon som kommer med grunnleggende funksjoner.

Selv om det er en plugin, kommer den med 30 fantastiske maler akkurat som et tema, slik at du kan bygge hvilken som helst type nettsted uten å måtte bygge designet fra bunnen av. Det er enkelt å konfigurere og tilpasses helt.

Du bør lese denne komplette Beaver Builder-anmeldelsen for mer informasjon.

3. OceanWP

OceanWP

OceanWP er et klassisk WordPress-flerbruks-tema. Det tilbyr gratis og premium kreative demoer for å lage et nettsted for forretningsnisje på kortere tid. Den har en rask sideinnlastingstid, en responsiv layout og er optimalisert for SEO. OceanWP fungerer utmerket med alle toppsidebyggerne for å lage sider ved hjelp av en enkel dra og slipp-funksjon.

Den støtter WooCommerce fullt ut, og er oversettelsesklar slik at du kan opprette et nettsted på ditt foretrukne språk. Det inkluderer også premium-utvidelser for hvit merking, integrering av Instagram-feeden din, lagt til en GDPR-informasjonskapsel om informasjonskapsler og mer. Disse utvidelsene hjelper deg med å legge til flere funksjoner på nettstedet ditt umiddelbart.

4. Astra

Astra

Astra er et stilig og rimelig premium WordPress-tema. Den er svært tilpassbar og tilbyr mange alternativer i WordPress-tilpasningsenheten for å gjøre endringer i nettstedets topptekst, layout og bunntekst. Dette temaet integreres med alle de mest populære sidebyggerne for raskt å sette opp nettstedet ditt og lage iøynefallende sider. Det er et lett tema og er fullt optimalisert for hastighet og ytelse.

Det kommer med vakre alternativer for farge og typografi. Hvis du er forfatter, har Astra en egen bloggside og en arkivside for å tilføre verdi til det skrevne innholdet ditt.

5. Fet

Modig

Fet er et enkelt, ryddig og rimelig premium WordPress-tema designet spesielt for blogger, porteføljer, fotograferingsnettsteder og andre kreativitetsfokuserte nettsteder. Den støtter flere typer medier, inkludert bilder, videoer, fotogallerier, animerte skyvekontroller og kart. Dette temaet har en design i full bredde med perfekt justering for media og innhold.

Det lar deg legge til et tilpasset bakgrunnsbilde eller velge en farge på nettstedets bakgrunn. Fet har både liste- og rutenettvisninger for porteføljen din, gallerier, blogg osv. Du kan ønske brukere velkommen med en personlig melding ved siden av menyen eller hjemmesiden glidebryteren. Det er enkelt å sette opp og trenger ingen kodingskunnskap.

6. Ultra

Ultra

Ultra er et svært fleksibelt billig premium WordPress-tema for crossfit treningsstudio og treningsrelaterte nettsteder. Det kommer med 60+ forhåndsbygde layouter for alle typer virksomheter og flere designskinn for å forbedre utseendet på nettstedet ditt. Disse demonstrasjonene er ferdige og reduserer tiden du bruker på å lage nettstedet ditt. Du kan også importere demoinnhold med ett museklikk og erstatte det med ditt eget.

I tillegg inkluderer dette temaet egendefinerte widgeter, navigasjonsmenyer og byggertillegg som en fremdriftslinje, WooCommerce, prissettingstabeller, tidslinjer, en nedtellingstimer, osv..

7. Kystlinje

Coastline

Coastline er et WordPress-porteføljetema med en unik layout for å vise arbeidet ditt. Det er et billig premiumtema med en 2-spalters layout; slik at du kan ha din logo og navigasjonsmeny på venstre side mens porteføljebildene vises på høyre side. Du kan administrere porteføljen din ved hjelp av innleggstypen og vise den ved hjelp av en glidebryter, bildearray, kolonneliste eller uendelig rulling på hjemmesiden.

Dette temaet har en tilpasset widget for sosiale nettverk, slik at du kan vise frem Twitter-feeden din, Instagram-bilder og mer. Du kan integrere den med populære dra- og slipp-sidebyggere for raskt å sette opp nettstedets sider.

8. Dekoratør

Decorist

Dekoratør er et minimalt billig premium WordPress-tema. Den var spesielt designet for å vise frem dine dekorasjonsprodukter, hjemmebaserte produkter, moteprodukter eller lage en nettbutikk av noe slag. Det fungerer bra med Elementor-byggherren og støtter også de tilpassede Elementor-modulene for å gjøre nettstedutviklingsprosjektet enkelt. Decorist har full WooCommerce-integrasjon for å gjøre nettstedet ditt til en eCommerce-butikk.

I tillegg kommer det med fleksible layoutalternativer, en tilpasset butikkfront og mange andre tilpasningsalternativer. Du kan bruke 1-klikks demoimportfunksjon for å starte en nettbutikk som ligner på demoen og erstatte dummyproduktene med din egen.

9. Beauté

Beaute

Som navnet antyder er Beauté et salong- og spa-tema for WordPress. Den har en fullskjermoppsett med 4 innholdstyper, inkludert en fullskjermbildeskli, serviceseksjon, personalavdeling og bildegallerier. Du kan legge til et bestillings- / reservasjonsskjema for dine kunder for å reservere et spor i timeplanen din. Den har flere vakre fargevalg og lar deg velge en annen farge for hver side.

Den leveres med tilpassede innholdsmoduler, sosiale ikoner og mer. Beauté er oversettelsesklar og kan brukes til å lage et flerspråklig nettsted.

10. Enkelt

Enkel

Simple er et elegant billig premium WordPress-tema spekket med fantastiske funksjoner og fleksibilitet. Den har en 1-siders layout med flere designalternativer å velge mellom. Det leveres med parallaks bakgrunnseffekter, jevn rulling, enkle navigasjonsmenyer, en lysbildefremvisning og mer.

Den støtter WooCommerce, tilpassede layout-widgeter, vakre fargevalg, Google-skrifter og sidefeltoppsett. Simple har hjemmesideseksjoner for attester, tjenester, nylige innlegg og omtalt innhold.

11. Lokaliteter

steder

Locales er et billig premium WordPress-tema designet spesielt for å lage online kataloger. Den har attraktivt oppføringene dine, og lar brukerne også sende inn sine egne oppføringer. Det hjelper med innholdsoppretting og gir stor fleksibilitet, slik at du kan sette opp en lokal katalog for restauranter, barer, kafeer, butikker eller andre virksomheter i ditt område.

Den har et lokasjonskart med filtre, separate sider for forskjellige oppføringer, skarpe farger og mer. Lokaliteter kan være et nyttig tema for å lage en byguide for turister. Den integreres med Visual Composer for å dra og slippe innholdsmoduler på nettstedet ditt.

12. Flat

Flat

Flat er et moderne og dristig WordPress-billig premium-tema. Den leveres med Themify-byggherre for å lage grensesnittet du ønsker umiddelbart. Dra-og-slipp-byggherren hjelper deg med å legge til moduler som tekst, bilde-skyvekontroller, videoer, gallerier, navigasjonsmenyer, etc. Den har en høydepunkt-animasjonsfunksjon for å engasjere brukere med funksjonene du har. Andre seksjoner inkluderer en portefølje, fremdriftslinje, animert tidslinje og en glideblad for attester.

Den lar deg presentere teammedlemmene dine profesjonelt. Flat er satt sammen med snarveier og tilpassede innleggstyper for rask oppsetting av nettsted / blogg.

13. Hjørne

Hjørne

Corner er et portefølje WordPress-tema for kreative fagpersoner, fotografer og artister. Som andre billige premium-temaer som er oppført her, har den en enkel, vakker layout som ikke er oppblåst med funksjoner. Den minimale utformingen hjelper brukerne å fokusere på innholdet og porteføljen din. Den har ubegrensede fargevariasjoner for å tilpasse nettstedet ditt. Corner tilbyr en velkomstmelding og kjente arbeidsavsnitt på hjemmesiden.

Dette temaet har full Jetpack-støtte og WooCommerce-integrasjon. Med tilpassede widgeter kan du vise sosiale feeds for Twitter, Flickr osv. I sidefeltet og andre widget-klare områder. Den er optimalisert for SEO og rask ytelse.

14. Innleid

innleid

Innleid er et perfekt eksempel på et flott billig premium WordPress-tema. Den ble bygget for å vise CV-er og kontaktinformasjon på en profesjonell måte. Den kommer med flere forhåndsbygde maler for å lage et nettsted eller starte en blogg. Innleid er enkel å bruke og tilbyr prøve- / demoinnhold for å komme raskt i gang.

Den har ubegrensede fargealternativer, Google Font-velger, et responsivt rammeverk og SEO-optimalisering for å øke trafikken på nettstedet ditt.

15. Igloo

Igloo

Igloo er et kjølig vakkert WordPress-restauranttema. Den kan brukes til å lage et nettsted for mat / oppskrifter, matblogg eller et annet matrelatert forretningsnettsted. Den har en unik layout som promoterer restaurantvirksomheten din til neste nivå. Igloo tilbyr et menystyringssystem for din restaurantvirksomhet for å vise frem priser på en engasjerende måte.

Den har 4 innholdstyper, slik at du kan legge til en glidebryter, galleri, meny og attester på hjemmesiden din. Dette temaet har tilpassede widgeter, flere fargeskjemaer og støtte for Divi Builder for å dra og slippe innholdet.

16. SimpleShift

Enkel skift

SimpleShift er et billig premium WordPress-tema bygget for nettsteder for små bedrifter. Den har en fullbreddesign med flere nyttige seksjoner på hjemmesiden. Dette temaet har moderne parallakseffekter for å tiltrekke deg målgruppen. SimpleShift lar deg legge til en tilpasset logo, navigasjonsmeny og sosiale ikoner i overskriften.

Den har WooCommerce-støtte for å sette opp detaljhandelen. Du kan bruke ubegrensede farger, tilpassede widgeter og fantastiske layoutdesign for å endre nettstedet ditt.

17. Bedrift

Konsern

Bedrift er et mangfoldig billig premium WordPress-tema for forretnings- og porteføljens nettsteder. Det kan også brukes til å markedsføre dine fotograferingstjenester. Med Themify Builder-støtte kan du bruke ubegrensede layoutdesign som følger med moduler for bilder, videoer, innhold, annonser, navigasjonsmeny, etc. Corporate gir deg full kontroll over tilpasningen til nettstedet ditt..

Den har en bakgrunnsfunksjon på video som gjør temaet unikt på mange måter. Du kan legge til en tilpasset fullskjerms bakgrunnsvideo med lyd for å engasjere brukerne dine. Hvis du ikke vil legge til en video, kan du legge til animerte bakgrunnsfarger. Dette temaet har flere animasjonseffekter for ikoner, fremdriftslinjer, moduler og mer.

18. Venture

Venture

Venture er et 1-siders billig premium-tema for kreative byråer, små bedrifter, frilansere, startups og andre WordPress-nettsteder. Den har et responsivt design med en intuitiv navigasjonsmeny, sosiale ikoner, tilpasset logo, tagline og glidebryteren i full bredde. Du kan bruke kortkodene deres for Font Awesome-ikoner, knapper, kolonner osv. For å forskjønne nettstedet ditt.

Det leveres med allsidige fargevalg som passer til ditt forretningsmerke. Venture har høy synlighet for bilder, videoer, skyvekontroller, kjente innlegg og mer. Med støtte for Google Fonts kan du legge til fantastisk typografi på hele nettstedet.

19. Hotelia

Hotelia

Hvis du leter etter et billig WordPress-tema med premium hotell, er Hotelia det beste valget. Dette temaet ble designet for hotell, reisende, bookingsider, reisebloggere og annen hotellrelatert virksomhet. Den har flere premium-ressurser gratis, for eksempel en glidebryter og siden Composer-siden. Hotelia har en videobakgrunn, klebrig navigasjonsmeny, parallakseffekter og et reservasjonssystem.

Den har fleksible tilpasningsalternativer, skriftikoner, egendefinerte widgeter, innleggstyper og nydelige fargeskjemaer. Den er WooCommerce klar og kan brukes til å selge reiseprodukter på nettet.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste billige premium WordPress-temaene. Det kan også være lurt å sjekke ut ekspertvalgene våre for de beste enkle WordPress-temaene for å starte et nettsted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map