19 beste WordPress-biltemaer for bilhandlere og garasjer

beste wordpress biltemaer sammenlignet


Leter du etter de beste WordPress-biltemaene?

Uten tvil blomstrer bilvirksomheten. En av de beste måtene å ligge foran kurven i bransjen din er å bygge et nettsted drevet av et bilindustrielt WordPress-tema.

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste WordPress-temaene for bilhandlere og garasjer for å øke bilindustrien.

Velge de beste WordPress-biltemaene for bilhandlere

For å lage et nettsted for auto trading og garasje, trenger du et WordPress-tema som tilbyr de riktige funksjonene som samsvarer med dine behov. Du vet kanskje at det er tusenvis av WordPress-temaer på markedet, noe som gjør det utfordrende å velge det beste temaet for nettstedet ditt.

Her er noen av nøkkelfunksjonene du ofte finner på et bilindustrielt nettsted.

 • Fet og lys layout
 • Landingssider for kjøretøy
 • e-handelsstøtte
 • Alternativer for bilfinansiering
 • Inventar system
 • Bestillingsskjema for avtale

La oss se på noen av de beste WordPress-temaene for bilhandlere og garasjer.

1. Astra Car Repair

Astra Bilreparasjoner

Astra Car Repair er et ferdig demo-nettsted av WordPress Astra Theme. Denne demoen er designet spesielt for bilhandlere, garasje, bilreparasjoner og bilvask. Du kan også bruke deres 1-klikks demoinnholdsimportør til å raskt starte en bilnettsted med dette temaet.

Det fungerer bra med alle de populære dra- og slipp-sidebyggerne. Det betyr at når du er koblet med en sidebygger, kan du tilpasse nettstedet slik du vil uten å måtte bekymre deg for kompatibilitetsproblemet. Temaet er oversettelsesklart og støtter WooCommerce ut av boksen.

2. Divi

Divi

Divi er et utmerket WordPress-tema med tusenvis av layoutpakker for alle forretningsnisjer du kan tenke på. Den leveres med flere demomaler, inkludert en for bilens nisje som hjelper deg med å lage et perfekt nettsted for bilhandlere, bilreparasjoner, bilvask og bilbloggere. Du kan importere ethvert layoutdesign for å starte nettstedet med en gang.

WordPress Divi-byggherren lar deg raskt legge til tekst, bilder og globale elementer til nettstedet ditt. Dette temaet kan også tilpasses ved hjelp av WordPress live tilpasning.

3. Ultra

Ultra

Ultra er et populært WordPress-flerbruks-tema for å bygge et hvilket som helst nettsted. Den har flere innebygde demomaler for forskjellige forretningsnisjer, inkludert bilreparasjon, bilutstillingslokale, garasje og bilhandlere. Den har også en hel-side glidebryter for å gi nettstedet ditt et tydelig utseende.

Den har egendefinerte widgeter, fargevalg, skarp typografi og sosiale medieikoner. Temaet er sterkt optimalisert for ytelse og hastighet.

4. Automotive

Automotive

Automotive er et dristig og lyst WordPress-tema for bilforhandlere, garasje, showrooms og bilreparasjoner. Den er fullpakket med fantastiske funksjoner som en økonomikalkulator for å hjelpe brukere med bilfinansiering. Det gjør det mulig for bilforhandlerne å legge til VIN-dekoder på nettstedet, slik at du kan vise all kjøretøyinformasjon med 1-klikk.

Den har ubegrensede fargestiler, vakker typografi og enkle tilpasningsalternativer. Du kan justere dem alle med WordPress-tilpasning slik at du ikke trenger å veksle mellom forhåndsvisning og editor.

5. Monokrom Pro

Monokrom Pro

Monochrome Pro er et kraftig WordPress-tema for å lage ethvert nettsted, inkludert bilreparasjoner, bilhandlere og garasje. Dette minimalistiske temaet passer best for deg hvis du vil ha en visuell sterk online tilstedeværelse. Den kommer med tilpassede widgetområder på hjemmesiden der du kan legge til tekst, bilder og widgets.

Du kan bruke tematilpasseren til å tilpasse hva som helst på nettstedet. Det fungerer sømløst også med sidebyggere, slik at du kan bygge et meget tilpasset bilnettsted og etablere en sterk digital tilstedeværelse.

6. Arbeider

Arbeider

Worker er et profesjonelt WordPress-tema for alle småbedrifter. Du kan bruke dette temaet til å opprette nettstedet ditt for automatisk handel og garasjer. Det kommer med et innebygd reservasjonssystem og kalender for avtaler som du kan legge inn hvor som helst ved hjelp av kortkode eller widget.

Den er kompatibel med Google Kalender og lar kundene dine administrere avtaler online. Arbeidertema kan oversettes til alle språk.

7. Technico

Technico

Technico er et moderne WordPress-tema bygget spesielt for enhver profesjonell forretningsnettsted som garasje, bilreparasjon og mekanikk. Hjemmesiden drives av forhåndsbygde innholdsmoduler, som gjør det lettere for deg å fylle den med visuelt tiltalende innhold.

Den kommer med tilpassede widgets, uendelige fargeskjemaer og flere innholdstyper. Du kan bruke sidebyggerne og WordPress live tilpasning for tilpasning i sanntid.

8. AutoMax

Automax

AutoMax er et perfekt WordPress-tema for din bilforhandler og garasjevirksomhet. Det leveres med funksjoner som valutavekslinger, finansberegere, online bilhandel og landingssider.

Andre funksjoner inkluderer fargestiler, tilpasset logo, automatisk import av lagerbeholdning og mer. Den lar deg vise frem bildene dine i vakre bildegallerier og album.

9. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro er et vakkert WordPress-tema med flere ferdige bilindustriens nettsteder. Det inkluderer en-siders og flersidesmaler som du kan importere med 1-klikk.

Dette temaet kommer med et bilde- og videoklipp på overskriftsdelen. Hjemmesiden er fullt tilpassbar med WordPress live tilpasning.

10. Moduler

moduler

Modules er et stilig WordPress-tema basert på den modulære utformingen som gjør det lettere for deg å legge til funksjoner og innhold på nettstedet ditt. Dette temaet er perfekt for å lage et nettsted for bilforhandler, garasje, bilutleie og enhver bilvirksomhet.

Det lar deg lage en egen bloggside eller starte en nettbutikk for salg av biler. Moduler-tema har flere annonsesporingsområder, noe som kommer godt med hvis du vil tjene penger på bilbloggen din med annonsering.

11. Bilforhandler Deluxe

Bilforhandler Deluxe

Som navnet antyder er Car Dealer Deluxe et WordPress-tema designet spesielt for bilforhandlere som lar deg kjøpe og selge biler på nettet. Den har en kraftig innebygd søkemotor som hjelper brukere å finne biler basert på varenummer og funksjoner.

Dette er et perfekt tema hvis du vil tjene penger på bilbloggen din med annonser. Den støtter WooCommerce og WPML, som lar deg lage et flerspråklig nettsted for bilvirksomheten.

12. Advance Automobile

Advance Automobile

Hvis du leter etter gratis WordPress-tema for bil- og forhandlervirksomheten, kan du gjøre det Advance Automobile kan være det beste valget. Det er best egnet for å lage et nettsted for mekanikk, leiebiler, garasje, motorsykkel-showroom og hyttetjenester.

Hjemmesiden inneholder en glidebryter for bilder og en oppfordring til handling-knapp.

13. Zelle

Zelle

Zelle er et elegant WordPress-biltema som tilbyr en-siders layout for alle nettsteder, inkludert bilhandler, bilutleie, garasje og forhandlere. Den har parallaksrulling, interaktive hjemmesideelementer, vakre farger og sidebygger-vennlig mal.

Det inkluderer også tilpassede bakgrunner for å legge til et bilde eller en video uten å bruke en plugin. Zelle-temaet er SEO-vennlig og optimalisert for hastighet.

14. Auto Trader

Auto Trader

Auto Trader er et fantastisk WordPress-biltema for å bygge en bilmarked, bilblogg eller magasin. Den har flere glidebrytere og animasjoner på hjemmesiden. Temaet inkluderer også en mega-meny, tilpassede bakgrunner og innebygde sideoppsett.

Det leveres med et admingrensesnitt, tilpassede innleggstyper, attester, tjenesteseksjon, vanlige spørsmål og et kontaktskjema. Du kan plassere annonser på nettstedet for å tjene mer penger på nettet.

15. Bilen

Bilen

Bilen er et gratis WordPress-biltema for bilforhandler- og bilbedriftens nettsted. Den har en stilfull overskriftsdel med tilpasset logo, navigasjonsmeny, adresse, kontaktnummer, søkefelt og sosiale nettverksikoner. Den leveres med en vakker glidebryter med tekst og en oppfordringsknapp.

Temaet tilbyr en historiefortelling for å lage din bilblogg. Den støtter WooCommerce fullt ut for å selge biler på nettet.

16. Orfeo

Orfeo

Orfeo er et WordPress-flerbruks-tema for å opprette en hvilken som helst webside inkludert bilhandler, leiebiler og garasje. Den har bakgrunnsbilde i full bredde med en tilpasset logo, navigasjonsmeny, bloggside og oppfordringsknapper.

Temaet har en tilpasset bunntekstlayout der du kan legge til widgeter og nyttige lenker.

17. AutoMall

Automall

AutoMall er et avansert WordPress-biltema bygget spesielt for bilforhandlere, mekanikere, garasjer og enhver bilindustri. Den har en mørk layout med fantastiske søkefiltre som hjelper brukere å finne de perfekte bilene de alltid ønsket å kjøpe. Temaet lar deg vise biltilbud og kjøretøy i overskriften.

Temaet er proppfullt med profesjonelle tillegg for å utvide funksjonene og funksjonaliteten til din bilnettsted. Det integreres med populære betalingssystemer for smidige online transaksjoner.

18. Neve

Neve

Neve er et lett WordPress-biltema med en attraktiv design som du kan bruke til å opprette nettstedet ditt for bilhandel, garasje og forhandlervirksomhet. Temaet er svært tilpasselig med sidebyggere som Beaver Builder og Elementor. Du kan også tilpasse temaalternativene ved hjelp av WordPress live tilpasning.

Den tilbyr flere ferdige sidemaler med 1-klikks demoinnholdsimportør. Neve-temaet har tilpassede overskrift og bunntekstoppsett.

19. AutoDeals

AutoDeals

AutoDeals er et e-handel WordPress-tema som lar deg starte en nettbutikk for kjøp og salg av biler. Det lar deg også lage en webside som omhandler lagersalg og kjøp. Du kan vise de aktuelle listene og tilbudene på den øverste delen av nettstedet ditt.

Den har fantastiske funksjoner som en økonomikalkulator, online betalinger, avansert bilsøk med filtre, valutaveksling og mer. AutoDeals-temaet er oversettelsesklart og støtter RTL-språk.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-temaene for bilhandlere og garasje. Det kan også være lurt å sjekke ut våre beste og billige premium WordPress-temaer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map