19 beste WordPress-temaer for mobilapper og programvare (2020)

beste wordpress mobilapp-temaer


Leter du etter de beste WordPress-temaene for apper og programvare?

Hvis du er en mobilapp eller en programvareleverandør som ønsker å øke produktets rekkevidde, trenger du et WordPress-tema som er spesielt bygget for å markedsføre apper og programvare..

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste WordPress-temaene for apper og programvare.

Velge de beste WordPress-temaene for apper og programvare

Med riktig WordPress-tema, vil du få alle viktige temalternativer for å vise frem appene dine og alle funksjonene.

Nedenfor er noen funksjoner du trenger å se etter fra et WordPress-tema for å bygge et appnettsted.

 • Fremtredende oppfordring til handling: Et godt app-tema for WordPress lar deg plassere oppfordringsknapper på de fremtredende stedene på nettstedet ditt, for eksempel hjemmesiden din, header, osv..
 • Prisbord: Med en tilpassbar prissettingstabell kan du enkelt fremheve prissettingen for forskjellige applisenser på prissiden.
 • Tilpasset hjemmeside: Du trenger også en tilpasset hjemmeside for å markedsføre programvaren din og oppmuntre til nedlastinger.
 • Mottakelig: For ikke å nevne, WordPress-temaet ditt må være responsivt og mobilvennlig for å se bra ut på alle enheter

Vi har også laget en liste over de beste WordPress-temaene du kan bruke. Sjekk dem ut.

1. Divi

Divi

Divi er et av de mest populære WordPress-temaene som er tilgjengelige på markedet. Divi kommer med hundrevis av nettpakker, inkludert en for programvaremarkedsføring. Nettstedspakken for programvaremarkedsføring leveres med 9 forskjellige oppsett, og du kan importere pakken med ett klikk. Du kan bruke Divi til å bygge apper og programvare nettsted med full tilpasning.

De topp funksjoner i Divi-temaet inkluderer sanntidsdesign, responsiv redigering, tilpassede moduler, forhåndsbygde elementer og kraftige designverktøysett. Du kan lære mer om dette temaet i vår detaljerte Divi-tema gjennomgang.

2. Flat

Flat

Flat er et vakkert og minimalt WordPress-tema som kan brukes til å lage et nettsted for apper og programvare. Den har en flat layout med dristige og lyse farger. Hjemmesiden er delt inn i flere seksjoner for appportefølje, rangering og anmeldelser.

Du kan tilpasse temaet for farger, skrifter og bakgrunn. Den er optimalisert for SEO og støtter WooCommerce for å selge appene på nettet.

3. Landing

Landing

Landing er et moderne WordPress-tema med bakgrunnsbilde i full skjerm. Det er fullpakket med flere temademonstrasjoner, inkludert en layout for apper og mobilapper. Dette temaet har en ren og minimal design med attraktiv fontstyling. Landingstema kommer med en-side- og flersidesmal.

Temainnstillingene er enkle og enkle med alternativpanelet. Det kan også tilpasses ved hjelp av live WordPress-tilpasningsenheten.

4. Astra

Astra

Astra er et kraftig og lynrask raskt WordPress-tema for alle typer nettsteder. Den har flere startsider for å starte nettstedet ditt på noen få minutter. Et av startsidene har en layout for apper for å markedsføre og selge applikasjonene dine på nettet.

Det er et innholdsrikt og sidebyggervennlig tema. Astra fungerer utmerket med alle de populære WordPress-pluginsene for å legge til funksjoner og funksjonaliteter på nettstedet ditt.

5. Ultra

Ultra

Ultra er et avansert WordPress-tema for mobile apper og programvare. Det leveres med dusinvis av vakre nettstedoppsett for alle slags nettsteder, inkludert crossfit-treningsstudio, fitness, bryllupsplanlegging, etc. Du kan velge applayout for å bygge et applikasjonsnettsted.

Som ethvert populært tema kan skrifter, farger og bakgrunn tilpasses. Du kan bruke live WordPress-tilpasningen til å redigere hva som helst i temaet.

6. iTheme2

iTheme2

iTheme2 er målrettet designet for programvare, mobile apper, desktop-apper og andre app-baserte nettsteder. Det har en perfekt design og automatisk justerbar layout med mediealternativer. Dette temaet kommer med en egendefinert glidebryter, widget for sosiale medier, 4 bunntekst-widgeter, rullegardinmenyer på flere nivåer og mer.

Det er satt sammen med to temaskins, toppmeny, bunntekstmeny, gjengede kommentarer og støtte for e-handel.

7. advent

Advent

Advent er et stilig WordPress-tema for appene dine. Den har tilpassbar typografi som gjør innholdet mer lesbart. Den kommer med en klebrig navigasjonsmeny, støtte for Visual Composer-byggherre, sosial integrasjon og beste WordPress-skjema-plugin.

Dette temaet inkluderer en forstørrelsesglassfunksjon for å zoome bilder. Med 1-klikks demoimport kan du importere et demodesign, tilpasse det og starte nettstedet ditt.

8. Bramble

Bramble

Bramble er et mangfoldig WordPress-tema med et nettbasert oppsett. Den kan brukes til å lage et nettsted for applikasjonene og mobilappene dine. Den leveres med en innebygd sidebygger for å redigere og designe temaoppsett. Bramble leveres også med ferdige hjemmesideoppsett som hjelper deg med å komme i gang umiddelbart.

Andre viktige funksjoner inkluderer porteføljeseksjonen, videobakgrunn, parallakseffekter, tilpassede farger og en egen bloggsideslayout. Det er enkelt å konfigurere med live WordPress-tilpasningsenheten.

9. Flyt

Flyte

Float er et utmerket WordPress-tema for apper og mobilapper av Themify. Det kommer med parallakseffekter for jevn rulling. Akkurat som alle Themify-temaer, er det levert med Themify dra- og slipp-byggherre for redigering og administrasjon av oppsett.

Videre inkluderer det flere overskriftoppsett, menystiler, gjennomsiktige topptekstalternativer, bunntekst-widgeter og mer. Float er kompatibel med WooCommerce.

10. Stabel

Stable

Stack er et moderne WordPress-tema for applikasjonsnettsteder. Stack er inspirert av Windows 8 Metro-design og leveres med et tillegg til fliser, slik at du kan lage mursteinfliser som Windows 8. Temaet ser bra ut på alle enheter, inkludert stasjonær, nettbrett og mobil.

Den kommer med WordPress-innleggsformater for å lage små blogger som Tumblr. Du kan tilpasse fargene, koblingsfargene, skriftene og bakgrunnen til innleggene dine fullt ut.

11. Metro

Metro

Metro er et minimalt og fargerikt WordPress-tema bygget for mobile apper og programvare. Ved å bruke den egendefinerte innleggstypen kjent som Fliser, kan du legge til knapper, bildegallerier, kart, lysbilder osv. På hjemmesiden din. Den bruker 9 forskjellige farger for fliser og stolper.

Den inkluderer en uendelig rullefunksjon som hjelper deg med å forbedre nettstedets ytelse og hastighet. Dette temaet støtter kortkoder for å legge til innhold på en hvilken som helst side.

12. Listee

Listee

Listee er et WordPress-katalogtema som kan brukes til å lage en liste over favorittappene dine. Den kommer med en kraftig og filtrerbar søkefunksjon for å la brukerne dine se etter appene de trenger. Du kan bruke dra og slipp sidebygger for å lage destinasjonssider for apper.

Dette temaet lar brukerne dine sende inn sine personlige favorittapper som skal legges til katalogen din. Listee har fleksible tilpasningsmuligheter for å redigere farger og typografi på nettstedet ditt.

13. Fet

Modig

Fet er et WordPress-porteføljetema som kan brukes til å lage porteføljebaserte apper. Den har layout og rutenettvisning. Hjemmesiden er delt inn i seksjoner for en velkomstmelding, bildegallerier, innlegg og mer.

Den har tilpassede fargealternativer, bakgrunnsstiler, forhåndsinnstilte bilder, sosiale medieikoner, bunntekst, og Themify egendefinerte alternativpanelstøtte.

14. Postline

Postline

Postline er et enkelt WordPress-tema for å vise frem appene dine. Den har uendelig bla for brukere å utforske innlegg, bilder og videoer på hjemmesiden. Temaet er inspirert av Facebook-tidslinjen. Det leveres også med flersøyleoppsett som gjør det annerledes enn Facebook.

Andre viktige funksjoner inkluderer oppsett av liste og rutenett, bunntekstkolonner for bunntekst, temaskinn, animert knapp tilbake til toppen, popup-lightbox, topptekst- og bunntekstmeny og ikoner for sosiale medier.

15. Spesialitet

Spesialitet

Spesialitet er et WordPress-jobbrett-tema for et nettsted for programvarrekruttering. Den har fleksibel søkefunksjonalitet for å la brukere finne ut jobbene og arbeidsgiverne. Den drives av WP Job Manager-plugin for å administrere og kategorisere stillingsannonsene dine.

Temaet har sterk dokumentasjon og kompatibel med populære WordPress-plugins. Den er WPML klar og lar deg lage et flerspråklig nettsted.

16. Cousteau Pro

Cousteau

Cousteau Pro er et moderne WordPress-tema for reiserelaterte apper. Temaet har en søkemotor som lar brukere se etter sin favoritt-reise-app.

Den kan tilpasses for farger og bakgrunn. Cousteau Pro støtter Elementor Builder for å designe oppsett og landingssider.

17. Fullskjerm

Full skjerm

Fullskjerm er et WordPress-galleritema for mobilapper. Det har et enkelt panel for temalternativer for å gjøre endringer på nettstedet ditt. Du kan også bruke Themify dra- og slipp-sidebygger for å legge til innhold og apper i WordPress. Den har 2 gallerivisningsalternativer, liste og rutenettoppsett, tilpasset topptekstmeny og bunntekst-widgeter.

Temaet støtter hurtigtaster som piltaster, ESC og mer for å betjene galleriet. Det kan tilpasses med live WordPress-tilpasning.

18. Enkelt

Enkel

Simple er et gratis WordPress-tema for å tilby appene dine. Den er fullpakket med Shopify Buy Button-plugin slik at du enkelt kan integrere WordPress med Shopify. Dette temaet har en gjennomsiktig og klebrig navigasjonsmeny som hjelper brukerne dine med enkel navigering.

Det kommer med et bakgrunnsbilde for hver sidetittel som gjør temaet unikt fra andre. Det enkle temaet er enkelt å tilpasse med WordPress live tilpasning.

Sjekk ut denne trinnvise guiden for hvordan du konfigurerer Shopify med WordPress.

19. Pinboard

pinboard

Hvis du liker Pinterest, er Pinboard-temaet noe for deg. Den leveres med en automatisk stablingslayout med uendelig rulling. Dette temaet har flere rutenettoppsett i alle størrelser. Brukerne dine vil bli behandlet med en tilpasset velkomstmelding fra eieren av nettstedet. Du kan enkelt vise frem appene dine på hjemmesiden.

Temaet lar deg legge til alle typer medier, inkludert bilder, videoer, gallerier osv. Det har medieunderstøttende funksjoner som lightbox popup, video popup, image zoom og iframe vindu.

Vi håper denne artikkelen har hjulpet deg med å finne de beste WordPress-temaene for mobilapper og programvare. Det kan også være lurt å sjekke guiden vår om de beste e-handelsplattformene for multivendor-markedsplasser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map