21 beste Beaver Builder-temaer for WordPress (sammenlignet)

beste bever builder temaer


Leter du etter de beste Beaver Builder-temaene for WordPress-nettstedet ditt? Beaver Builder er en populær sidebygger som hjelper deg å lage sider ved hjelp av et enkelt dra og slipp-grensesnitt. Ikke alle WordPress-temaer støtter Beaver Builder. Hvis du har tenkt å bruke denne fantastiske sidebyggeren, må du først finne ut hvilke temaer som er kompatible med den.

I denne artikkelen vil vi dele de beste Beaver Builder-temaene for WordPress som du kan bruke til å enkelt lage nettstedet til drømmene dine.

1. Potenza

Potenza

Potenza er et populært WordPress-tema på en side. Den støtter sidebyggere, inkludert Beaver Builder. Den lar deg dra og slippe innholdet, widgetene og andre elementer på hjemmesiden. Med Beaver Builder kan du også redigere andre destinasjonssider på et øyeblikk. Potenza har en fleksibel layout med flere kolonner og designfunksjoner.

Den kommer med tilpassede widgeter, parallaksebakgrunner, bilder, animasjoner og mer. Du kan bruke WordPress-tilpasningen til å kontrollere fargebalansering og se direkte forhåndsvisning av endringene.

2. Hestia Pro

Hestia

Hestia er et flerbruks Beaver Builder-tema. Den integreres med sidebyggeren slik at du kan designe nettstedet ditt mens du er på farten. Den har 1 minutters konfigurasjons- og demoinnhold, slik at du enkelt kan duplisere demosiden. Du kan enkelt erstatte innholdet og bildene med dine egne data.

Den er fullstendig optimalisert for hastighet og kompatibel med de beste cache-pluginene. Hestia støtter mega-menyer, tilpasset bakgrunn og RTL (høyre til venstre) språk. Den er oversettelsesklar og kan brukes til å lage et flerspråklig nettsted.

3. Sydney Pro

Sydney

Sydney er et kraftig forretningstema som støtter Beaver Builder. Det er svært fleksibelt og inneholder innholdsblokker for å sette opp hjemmesiden din raskt. Den leveres med glidebryteren på fullskjerm, overskriftsbilde, klebrig navigasjonsmeny og tilpasset logo. Sydney har en dra og slipp-byggmester for å enkelt lage landingssider og andre websider.

Den støtter Google-skrifter, full fargekontroll for oppsett, tilpassede oppsett, logoer og oversettelser. I motsetning til andre temaer har Sydney et sett med sosiale ikoner som du kan legge til på nettstedet ditt for å samarbeide med de besøkende.

4. OceanWP

OceanWP

OceanWP er et gratis WordPress-tema kompatibelt med Beaver Builder sidebygger. Den har en utrolig rask sidebelastningstid som du kan sjekke med hvilket som helst hastighetstestverktøy for WordPress-nettsteder. OceanWP har innebygde funksjoner for å opprette en eCommerce-butikk med WooCommerce. Du kan opprette en nettbutikk med dette temaet.

Temaet har egne utvidelser for rulling på fullskjerm, innloggings popup, Instagram feed, hvit merking og mer. Den har sterk dokumentasjon som kan hjelpe med det første oppsettet.

5. Astra

Astra

Astra er et stilig WordPress-tema laget for Beaver Builder og andre toppsidebyggere. Det tilbyr forhåndsbygde nettsteder for å redusere tiden og kreftene du legger ned på nettstedet. Du kan ganske enkelt starte demosidene deres og erstatte innholdet med dine egne. Alle deres demonstrasjonsnettdesign er laget for å tilpasse seg alle slags nettsteder du ønsker.

Live WordPress-tematilpasseren har alle alternativene for å redigere nettstedet ditt. Du kan se en forhåndsvisning av endringene dine med en gang. Astra har betalt tillegg for å utvide funksjonalitet for overskrifter og oppsett.

6. Benson

Benson

Benson er et WordPress-fotograferingstema. Det kan integrere Beaver Builder for å dra og slippe innhold og bilder på nettstedet ditt. Det gir en historibasert layout til fotografer. Benson er brukervennlig og kan tilpasses, slik at du kan opprette den nøyaktige nettsiden du ønsker.

Det fungerer bra med WordPress ‘livetilpasning for å gjøre endringer på nettstedet ditt og se dem i forhåndsvisningen. Du kan bruke videoopplæringen deres til å lære hvordan du administrerer nettstedet ditt uten å slite med prøve- og feiltaktikker.

7. Linse

Lense

Lense er et WordPress-tema designet spesielt for fotografer og kameraselgende butikker. Det tilbyr flere gallerioppsett, fullskjermbildevisning, fargekontroll og mer. Lense er et responsivt tema og ser bra ut på alle skjermstørrelser.

Den har en innebygd galleriopplaster, innstillinger for utseendeskontroll, moderne oppsett og WPML-støtte. Lense kan integreres med Beaver Builder for å dra og slippe innholdet ditt for sider.

8. GeneratePress

GeneratePress

GeneratePress er et enkelt WordPress-tema med Beaver Builder-kompatibilitet. Det er et lett tema og veldig stabilt med topp kodingsstandarder. Den har førsteklasses moduler og tilgang til nettstedets bibliotek.

Hvis du vil snakke om tilpasning, vil du gjerne høre at GeneratePress kommer med typografi, farger, oppsett og kompatibilitet med WordPress-plugins. Det er også optimalisert for søkemotorer for å få mer trafikk på nettstedet ditt.

9. TrueNorth

Sann nord

TrueNorth er et WordPress-porteføljetema. Den har en unik layout takket være velkomstmeldingen og porteføljens innholdsblokker. Du kan vise forskjellige typer porteføljer i lysbildefremvisningen, bilder, kolonner og mer. TrueNorth er kompatibel med Beaver Builder for å lage sider.

Temaet har egendefinerte widgeter, farger, alternativspanel og en 1-klikks demoinnhold for å gjøre nettstedet ditt klart. Det er enkelt å sette opp og er et virkelig brukervennlig WordPress-tema.

10. Ava

Ava

Ava er et eCommerce WordPress-tema med WooCommerce-integrasjon. Den kommer med 50+ gratis utvidelser og er kompatibel med alle andre WooCommerce premium-utvidelser. Det fungerer bra med Beaver Builder å dra og slippe produktene dine og tilpasse sidene dine. Ava er det perfekte valget for å selge på nettet.

Den har tilpassede oppsett, farger, skrifter, sosiale ikoner og flere redigeringsalternativer. Ava inkluderer 6 maler, lightbox-gallerier, gallerioppsett og design i full bredde.

11. Milos

Milos

Milos er et WordPress-tema for hotell, herberger, leiligheter og overnattingsbedrifter. Den har eksterne bestillingssystemer, menyhåndtering av restauranter og andre alternativer for hotellets nettsted. Milos er enkelt å installere og bruke sammen med Beaver Builder-redigereren.

Sjekk ut de beste WordPress-temaene for hotell og feriesteder.

Siden det er oversettelsesklart, kan du opprette hotellnettstedet på ditt lokale språk og også legge til andre internasjonale språk. Temaet er optimalisert for hastighet og SEO.

12. Tilpass

Customify

Som navnet antyder er Customify et svært tilpassbart WordPress-tema. Den er laget for sidebyggere og støtter Beaver Builder fullt ut. Med sanntidsredaktøren kan du opprette sider, topptekster, bunntekst og sidefelt og se på designene dine umiddelbart. De hevder at hvert enkelt element i Tilpass tema kan tilpasses.

Customify har mange ferdige nettsteder som du kan bruke til å raskt starte nettstedet ditt. Bare endre innholdet og bildene for å gjøre det til ditt eget. Temaet er lett og optimalisert for ytelse.

13. Neve

Neve

Neve er et Word Builder-vennlig WordPress-tema og fungerer utmerket med Beaver Builder. Den er bygget med moderne standarder og tilpassede oppsett. Neve er fullt responsiv, oversettelsesklar, og tilbyr en 1-minutters oppsett med en inkludert demoimport. Den har vakre navigasjonsmenyer, typografi, farger og tilpassede bakgrunner.

Den er kompatibel med alle tredjeparts WordPress-plugins. Ved hjelp av WordPress-tilpasningen kan du redigere hvilken som helst side på nettstedet ditt og se en direkte forhåndsvisning av endringene.

14. Flevr

Flevr

Flevr er et WordPress-forretningstema for e-handelsnettsteder. Den støtter WooCommerce for å opprette en nettbutikk og selge produktene dine. Den har en widget-basert hjemmeside for å legge til funksjoner, innhold og egendefinerte widgeter. Flevr inkluderer 7 innholdstyper for hjemmesider, inkludert porteføljer, glidebrytere, tjenester, team, samarbeidspartnere, attester og produkter.

Med fleksible layoutalternativer kan du sette opp kolonner, lister, filtre og sidefelt på nettstedet ditt. Dette temaet er kompatibelt med sidebyggere som Beaver Builder for å designe sidene dine via dra og slipp-funksjonaliteter.

15. Igloo

Igloo

Igloo er et Beaver Builder WordPress-tema for restauranter og barer. Det tilbyr en unik layout for din matvirksomhet for å markedsføre restauranten din på nettet. Som andre slike temaer har den et menystyringssystem for å vise retter og priser vakkert.

Den leveres med fire innholdstyper for hjemmesiden, inkludert glidebrytere og bildegallerier for å vise frem matfotoene dine. Igloo har flere fargeskjemaer, tilpassede widgeter, farger og typografi for oppsett.

16. Rocked Pro

Rocked Pro

Rocked Pro er et førsteklasses forretningstema for WordPress-nettsteder. Den har en crelly glidebryter, sidemaler, tilleggsmoduler og mer. Temaet er kompatibelt med Beaver Builder og andre sidebyggere, noe som gjør tilpasningen superenkelig. Du kan dra og slippe innholdet og widgetene dine for å konfigurere nettstedet ditt.

Den har støtte for WooCommerce for å lage en eCommerce-butikk. Temaet er oversettelsesklart og fungerer utmerket for RTL-språk. De har sterk dokumentasjon og guider for å fullstendig forklare funksjonene som følger med temaet.

17. Struktur

struct

Struct er et enkelt Beaver Builder WordPress-tema for mobile apper og programvare, programvarerelaterte nettsteder og SaaS (service as a service) prosjekter. Hjemmesiden er basert på widgets som du kan dra og slippe for å legge til innhold og bilder. Beaver Builder hjelper deg også med å sette opp hjemmesiden din med innholds-widgeter, bildeseksjoner og mer.

Den leveres med 13 egendefinerte moduler som sosiale ikoner, kontaktkart, oppgaveskjemaer osv. Struktur deler innholdet ditt i 5 typer inkludert portefølje, team, tjenester, vanlige spørsmål og guider. Du kan tilpasse temaet med ubegrensede fargeskjemaer, skrifter og bakgrunnsstiler.

18. Ryan

Ryan

Ryan er et gratis, mangfoldig WordPress-tema med Beaver Builder-støtte du kan bruke til å raskt lage nettstedet ditt. Panelet med temalternativer har mange tilpassede innstillinger for å endre design og utseende på nettstedet ditt. Den har en glidebryter i full bredde på hjemmesiden.

Den lar deg legge til en tilpasset logo, dra og slippe innholdsmoduler, og legge til et bakgrunnsbilde. Ryan er fullt responsiv og optimalisert for SEO.

19. Radcliffe

Radcliffe

Radcliffe er et annet gratis WordPress-tema. Den har en fullbreddemal for hjemmesiden. Dette temaet er kompatibelt med Beaver Builder som gjør det enkelt for deg å legge til innhold, bilder, skjemaer og mer på hjemmesiden din. Beaver Builder-sidebyggeren hjelper deg også med å lage destinasjonssidene raskt.

I tillegg har den vakre maler, topptekstbilder, typografi, en tilpasset logo, tilpassede farger og widgetområder. Radcliffe er et oversettelsesklart tema, slik at du kan bruke det til å lage et nettsted på alle språk.

20. GBeaver

GBeaver

GBeaver er et Beaver Builder-kompatibelt tema for WordPress-nettsteder. Det er et Genesis-barnetema som gir det et solid grunnlag. Den har flere oppsett og innebygde nettsteder for å sette opp nettstedet ditt raskt. Den støtter også WooCommerce for å opprette eCommerce-butikker.

Det leveres med innebygde widgeter, moduler, tilpassede logoer, klebrig menyer, ikke-lerret-menyer, fleksible bunntekstsøyler med widgetområder og temalternativer for å designe nettstedet ditt. Det er en komplett pakke for å lage et nettsted med Beaver Builder.

21. Side Builder Framework

Side Builder Framework

Som navnet, Page Builder Framework er et perfekt WordPress-tema som støtter alle sidebyggere, inkludert Beaver Builder. Det er et superlett tema med fleksible alternativer for å designe og tilpasse nettstedet ditt. Page Builder Framework leveres med betalte tillegg for klebrig navigasjon, Typekit-integrasjon og gjennomsiktige overskrifter.

Dette temaet er fullt responsivt og optimalisert for søkemotorer. Den er bygget med den nyeste teknologien for å holde den trygg og sikker mot sårbarheter.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste Beaver Builder-temaene for WordPress. Det kan også være lurt å sjekke ut ekspertvalgene våre for de beste WordPress-temaene for medlemsnettsteder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map