22 beste WordPress eiendomsmessige temaer for 2020 (sammenlignet)

beste wordpress eiendommer


Leter du etter de beste WordPress eiendommer?

Eiendomsvirksomheten er svært konkurransedyktig, og noen ganger er alt det som trengs for å komme foran spillet, et flott nettsted! Selv om det høres enkelt ut, kan det imidlertid i teorien ta uker å se gjennom de tusenvis av temaer som er tilgjengelige for å finne din perfekte match.

I denne artikkelen har vi valgt ut de beste eiendomsmeglingene for WordPress bare for deg. Nå kan du slutte å bekymre deg for å velge et tema og komme tilbake til det du gjør best!

Velge det beste WordPress Real Estate Theme

Et eiendomstema er ikke annerledes enn de vanlige WordPress-temaene. Imidlertid, hvis du kombinerer de relative funksjonene som kreves for å lage et kraftig eiendomsnettsted, kan du toppe konkurransen i din bransje.

Her er noen av funksjonene du bør se etter i et WordPress eiendomstema:

 • IDX-oppføring: De fleste eiendomstemaer tilbyr denne funksjonen som en fordel for eiendomsmeglere å liste opp alle eiendommene i byen. Du bør velge et tema med IDX-oppføringsalternativet, eller temaet skal støtte en plugin for å legge til denne funksjonen på nettstedet ditt.
 • Medlemskap: Å få folk til å registrere seg på nettstedet ditt kan gi deg mye ekte informasjon som er nødvendig i eiendomsbransjen. Du kan velge et tema som følger med støtteprogrammer for WordPress-medlemskap.
 • Community Forum: Et tema som lar deg sette opp dynamiske fora på nettstedet ditt er en bonus. Forumene vil hjelpe deg å forstå publikum på en bedre måte, og du kan målrette potensielle kjøpere / selgere effektivt.
 • Responsiv utforming: Du bør velge et tema som er fullt responsivt på mobilen. På denne måten kan brukerne dine oppleve det perfekte utseendet til nettstedet ditt på alle skjermstørrelser eller enheter.

1. AgentPress

agentpress-pro

AgentPress Pro ble brakt til deg av StudioPress, og kjører på det berømte Genesis Framework. Det er nøyaktig hva du leter etter hvis “kunnskapsrike” er ordet du bruker for å beskrive virksomheten din.

AgentPress Pro leveres med en egen programtillegg for administrasjonsadministrasjon, slik at du kan opprette tilpassede widgeter, taksonomier og innleggstyper. Du kan også tilpasse overskriften slik at nettstedet ditt passer perfekt til merkevaren din.

Når vi snakker om tilpasning, kan du også endre temaets innstillinger og fargevalg. I tillegg har det seks startsiden widget-områder!

Dette temaet er enkelt å sette opp og begynne å bruke, og inkluderer til og med et live forhåndsvisningsalternativ for å se endringene dine i sanntid.

GRATIS TILGANG: AgentPress Pro + 35 Andre StudioPress-temaer!

Vil du prøve alle de premium StudioPress-temaene, inkludert AgentPress Pro, GRATIS?

Når du registrerer deg for WP Engine, den best administrerte WordPress-hosting-tjenesten, mottar du Genesis-rammeverket og ALLE StudioPress-temaene gratis (det er over $ 2.000 i verdi!)

Få alle 35+ temaer GRATIS med WP-motor »

Kom i gang med AgentPress i dag!

2. Divi

Divi Eiendom

Divi er det populære WordPress-temaet du kan bruke til å bygge et eiendomsnettsted. Det leveres med flere ferdige oppsett for eiendomsmeglere, eiendomsmeglere og IDX-oppføringssider.

Divi kommer i to smaker: Divi Theme og Divi Builder (plugin).

De Divi Theme er best for brukere som ønsker å tilpasse seg ved å bruke en av de 100 + fullstendige sidepakkene som følger med temaet.

De Divi Builder-plugin fungerer med alle temaer, er best for brukere som vil bruke det sammen med andre temaer.

Temaet tilbyr mange tilpassede alternativer, visuell design, tekstredigering og globale elementer for tilpasning. Det er enkelt å sette opp og krever ingen kjennskap til kode.

Kom i gang med Divi i dag!

3. MustSee

må se

MustSee er et klassisk nettstedtema med en moderne vri med sin parallax-rullefotobakgrunn.

Du kan velge mellom 4 fargevalg for å tilpasse MustSee til din personlige stil. I tillegg ble det bygget på Equity Framework, laget spesielt for meglere, for ekstra oomph.

Kom i gang med MustSee i dag!

4. EstateEngine

EstateEngine

Dette temaet har alt du kan forvente deg fra et eiendomsnettsted og deretter noen! Den har mange avanserte funksjoner som alle er ganske enkle å bruke, både for deg og dine potensielle kunder.

Søkefunksjonen er helt topp, og EstateEngine gjør det enkelt å laste opp egenskaper og få klienter til å sende inn egenskaper. Det er også utrolig enkelt å tjene penger takket være betalingsplaner og annonserom.

Vi elsker at EstateEngine kommer med sin egen dra og slipp-byggherre, noe som gjør det enkelt å tilpasse.

Kom i gang med Estate Engine i dag!

5. Bolig

bolig

Elegant og sølv gir Residence en luksusluft. Hvis du leter etter avanserte kunder, er dette temaet en fin måte å vise frem de mest verdifulle egenskapene dine.

Residence kommer med dsIDXPress-plugin-integrasjon, slik at potensielle kunder kan søke gjennom MLS med letthet. Vi satte også pris på at det kommer forhåndsinnlastet med nesten alle valutasymboler du noen gang kunne trenge, noe som gjør det enkelt å prissette listene dine uansett hvor du er i verden.

Dette temaet fungerer også like bra hvis du har flere agenter på laget ditt. Residence gir hver agent sitt eget administrasjonspanel.

Kom i gang med bolig i dag!

6. Oikia

Oikia

Søkemotor optimalisert og lastet med sin egen dra-og-slipp-byggherre, Oikia er utrolig enkel å tilpasse. Det er widgets tilgjengelig for nesten alt, inkludert koblinger til sosiale medier, innholdsblokker, kart og mer!

En av de beste funksjonene som følger med Oikia, er muligheten til å velge et annet fargeskjema for hver av sidene dine.

Kom i gang med Oikia i dag!

7. Elviria

Elviria

Velg 1 av 2 ferdigbygde hjemmesider, legg til ditt eget innhold og gjør deg klar til å selge! Elviria gjør det enkelt å få nettstedet ditt kjørt på et blunk.

I stedet for de vanlige sidefelt- og bunntekst widget-områdene, har Elviria alternativer for å legge til widget-klare områder til flere deler av nettstedet ditt. Dette, sammen med sine ubegrensede fargevalgalternativer, gjør det svært tilpassbar.

Alternativene i karusell- og bildegalleriets oppføringer gir deg også ekstra appell til nettstedet ditt, og lokker potensielle kunder med iøynefallende grafiske effekter.

Kom i gang med Elviria i dag!

8. Bahia

bahia

Tilpasning er nøkkelen til Bahia-temaet. Du kommer til å elske hvor enkelt det er å matche temaet ditt til merkevaren din når du kommer i gang med dette.

Med ubegrensede fargealternativer og et tilpasset headerområde, kan Bahia tilpasses med bare noen få museklikk.

I tillegg, som søstertemaet, Elviria, inkluderer Bahia også en oversikt over alternativer for karusell og bildegalleri.

Kom i gang med Bahia i dag!

9. London

london

Fleksible widget-områder, ubegrensede fargealternativer og et meget tilpassbart overskriftsområde er alle del av det som gjør London til et av de beste eiendomstemaene for WordPress.

London leveres med massevis av egendefinerte moduler, inkludert glidebrytere, inneholdsbokser, abonnementsoptinser for nyhetsbrev og oppfordring til handling-knapper.

Basert på Bootstrap-rammeverket med noen imponerende jQuery-skript, har London mye å tilby.

Kom i gang med London Today!

10. HomeQuest

homequest

Hvis du kjører en portal for eiendomsannonser, er HomeQuest det temaet du ønsker. Kundene dine vil elske det søkbare kartet og andre avanserte søkefunksjoner.

HomeQuest ble spesielt designet for å tjene mer penger. Med mange forskjellige innsendingspakker, et alternativ til å kreve egenskaper og flere annonseplassområder; du skurrer i deigen på kort tid!

Kom i gang med HomeQuest i dag!

11. Oslo

oslo

Ved å bruke Bootstrap, pakker Oslo ganske mye trøkk. Den har til og med flere jQuery-skript for å gjøre det enda kraftigere.

Du kan bruke den forhåndsbygde hjemmesiden til å komme i gang umiddelbart eller tilpasse Oslo til ditt hjerteinnhold med ubegrensede fargealternativer, headerinnstillinger og widgetområder..

Kom i gang med Oslo i dag!

12. Mainstreet

hovedgate

Dette temaet kan kalles Mainstreet, men du tror du nettopp lastet ned Easy Street takket være det utrolig enkle oppsettet. Dra og slipp-byggherren gjør det mulig å starte eiendomsnettstedet ditt, slik at du kan tjene penger på kort tid.

Besøkende kan søke på MLS takket være dsIDXPress-plugin. I tillegg kan du vise oppføringene dine i hvilken som helst valuta.

Dette temaet fungerer perfekt for flere agenter også. Hver agent får sitt eget dashbord.

Kom i gang med Mainstreet i dag!

13. Eiendom Lite

real-estate-lite

Dette gratis temaet er et av de essensielle WordPress-eiendomsmeglingene fordi det er en komplett løsning for dine behov.

Dette temaet er oversettelsesklart og kan tilpasses. Du kan tilpasse bakgrunn, farger, logoområde, menyer og topptekstområde. Den har også flere widget-klare områder, i tillegg til alternativer for 1, 2 eller 3 kolonneoppsett.

Kom i gang med eiendomsmegling Lite i dag!

14. Eiendom akkurat nå

real-estate-høyre nå

Real Estate Right Now er perfekt hvis du selger eiendommer i forskjellige valutaer eller språk. I tillegg kan du endre ditt fargeskjema for temaet fra mørkt til lys med et enkelt museklikk.

Du kan velge mellom en hel eller bokset layout, og du får 3 bunntekst-widgeter. For et gratis tema er det et flott alternativ!

Kom i gang med eiendom akkurat nå i dag!

15. Ny eiendom

ny-eiendom

New Estate kan lastes ned gratis for et komplett sett med grunnleggende funksjoner, eller du kan oppgradere til premiumversjonen for enda flere alternativer.

Gratisversjonen har alt du trenger for å drive et nettsted med flere agenter. Du kan til og med la klienter laste opp sine egne egenskaper.

Premium-versjonen kommer med en vakker bildesklie, kart og dedikert støtte.

Kom i gang med New Estate i dag!

16. Di Business

di virksomhet

Di Business er WooCommerce klar og inneholder flere maler, inkludert et 1-klikks installasjonsprogram for demo. Du kan være opp-og-løpe på kort tid!

Dette temaet er rent, moderne og kan tilpasses. Vi elsket at det er kompatibelt med alle de mest populære pluginsene for sidebygger. Du kan finjustere nettstedet ditt til perfeksjon uten kodingsferdigheter som trengs.

Kom i gang med Di Business i dag!

17. Eiendom 7

real-estate-7

Enten du selger eiendommer for å kjøpe eller leie, har Real Estate 7 deg dekket!

Dette temaet inneholder mange plugins og til og med et 1-klikks demo-installasjonsprogram for å gjøre nettstedet ditt raskt klart. Temaet garanterer til og med topp støtte og gratis oppdateringer.

Kom i gang med eiendom 7 i dag!

18. MyHome

Mitt hjem

Hvis du ønsker å prøve et førsteklasses tema, men føler deg usikker, vil du sette pris på MyHome 14-dagers gratis prøveversjon.

MyHome inkluderer 6 1-klikks nettsteddemoer og 14 hjemmesidemaler. De kan skryte av at den medfølgende dra- og slipp-sidebyggeren har enda flere moduler enn WPBakery! Dette temaet kan også tilpasses for hvilken som helst valuta eller språk.

De avanserte søkefunksjonene inkluderer nøkkelord autofullføring, kartsøk og klassiske søk. Klienter kan også lagre søkene sine om ønskelig.

Dette temaet inneholder også mange alternativer for bilder og videoer, inkludert en funksjon som lar deg gjøre turer i virtuell eiendom.

Inntektsgenerering er også en lek takket være WooCommerce integrasjon og betalingsportaler for PayPal, Stripe og direkte bankoverføringer.

Kom i gang med MyHome i dag!

19. Houzez

houzez

Houzez er GDPR-kompatibel rett utenfor flaggermusen, og fungerer godt med WPBakery, det mest populære dra-og-slipp-plugin-programmet, for å gjøre det å bygge nettstedet ditt enkelt som kake.

Dette temaet er også fullstendig oversatt til 20 forskjellige språk, og kan oversettes til mer via plugins.

Kom i gang med Houzez i dag!

20. WP Residence

WP Residence

Dette temaet lar deg gi kundene dine muligheten til å laste opp sine egne egenskaper. Du kan la brukere laste opp eiendommene sine gratis, eller sette opp et gebyr for innsendinger.

Med over 400 temalternativer er WP Residence svært tilpasselig, slik at du kan gjøre nettstedet ditt perfekt til ditt merke. Eller hvis du har det travelt, kan du bruke 1 av de 12 forhåndsbygde demosidene og ganske enkelt legge til ditt eget innhold.

WP Residence er også oversatt til 32 forskjellige språk.

Kom i gang med WP Residence i dag!

21. Ekte hjem

Ekte hjem

Real Homes har en avansert, tilpassbar, søkefunksjon for egenskaper som du og dine kunder begge vil sette pris på. Den har også en kartsøkfunksjon som fungerer med Google Maps API. Vi likte spesielt sammenligningsverktøyet som tillot potensielle kunder å se på eiendommer side om side.

Dette temaet har muligheten til å bruke rutenett eller listeoppsett for å vise frem eiendomsoppføringer. I tillegg er det mange bildegalleriemaler!

Real Homes inkluderer et eget barnetema for enkel tilpasning med utdrag, i tillegg til noen få premium plugins som Slider Revolution og WPBakery.

Kom i gang med ekte hjem i dag!

22. Eiendomsmegler

Eiendomsmegler

Enten du er på egenhånd eller en del av et byrå, er Realtor definitivt et av de beste WordPress eiendomsmeglingstemaene. Det er rent, moderne og ultra-stilig.

Du kommer til å elske de avanserte eiendomsfiltrene og søkefunksjonene dine, og det vil kundene dine også gjøre. Den integreres til og med Google Maps API for å lage sitt eget eiendomskart.

Det er superenkelt å liste og selge eiendommer med Realtor. Bildeopplastningsfunksjonen er smøraktig glatt, og vi elsket at du kunne tilpasse stilen til hver enkelt eiendomsside.

Kom i gang med Realtor Today!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å oppdage de beste WordPress eiendommer!

Hvis du likte dette innlegget, vil du kanskje også like vår sammenligning av de beste pluginene for WordPress-hendelser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map