22 beste WordPress-porteføljetemaer for enhver nisje (2020)

Beste porteføljetemaer


Leter du etter de beste porteføljetemaene for WordPress?

Et WordPress-porteføljetema lar deg vise frem prosjektene dine, demonstrere ekspertisen din og på sin side hjelpe deg med å få forretningsmessige kundeemner.

I denne artikkelen viser vi deg noen av de beste porteføljetemaene for WordPress-nettsteder.

Velge det beste WordPress-porteføljetemaet

Å velge riktig WordPress-porteføljetema er viktig enten du er frilanser eller driver et byrå. Med riktig porteføljetema kan du gjøre det beste førsteinntrykket, demonstrere ekspertisen din og til slutt konvertere de besøkende til betalende kunder.

For de beste resultatene, her er hva du trenger å se etter i et WordPress-porteføljetema:

 • Utvalgt seksjon for å vise frem omtalt innhold på hjemmesiden til nettstedet ditt.
 • Glidebryteren for å vise bemerkelsesverdig innhold på alle sidemaler som hjemmeside, enkelt blogginnlegg, bloggside.
 • Sømløs integrasjon med dra og slipp sidebyggere.
 • Sømløs integrasjon av sosiale medier

Nå som du vet hvordan du velger det beste porteføljetemaet for ditt WordPress-nettsted, kan du sjekke ut vår håndplukkede liste over de beste WordPress-porteføljetemaene.

1. Divi

Divi

Divi kommer med flere porteføljelayouter som du kan bruke til å sette opp ditt WordPress porteføljeside. Disse oppsettene inneholder innholdsseksjoner, glidebrytere for bilder og mer.

Divi kommer i to smaker: Divi Theme og Divi Builder (plugin).

Divi Theme er best for brukere som ønsker å tilpasse seg ved å bruke en av de 100 + fullstendige sidepakkene som følger med temaet..

Divi Builder-plugin fungerer med alle temaer, så det er best for brukere som vil bruke det sammen med andre temaer.

Få Divi-tema i dag!

2. Essence Pro

Essence Pro

Essence Pro er et vakkert WordPress-porteføljetema bygget oppå Genesis Framework. Den støtter Gutenberg-blokkereditor slik at du enkelt kan tilpasse nettstedet ditt.

Temaet tilbyr flere layoutalternativer, inkludert 2-kolonne, 3-kolonne og hjemmesidedesign. Du kan dra nytte av den widgetiserte hjemmesiden ved å legge til funksjoner via WordPress-widgeter.

Få Essence Pro-temaet i dag!

GRATIS TILGANG: Essence Pro + 35 Andre StudioPress-temaer!

Vil du prøve alle de premium StudioPress-temaene, inkludert Essence Pro, GRATIS?

Når du registrerer deg for WP Engine, den best administrerte WordPress-hosting-tjenesten, mottar du Genesis-rammeverket og ALLE StudioPress-temaene GRATIS (det er over $ 2000 i verdi!)

Få alle 35+ temaer GRATIS med WP-motor »

3. OceanWP

OceanWP

OceanWP er et gratis WordPress-porteføljetema som kommer med dusinvis av ferdige layouter for forskjellige forretnings- og personlige nisjer.

Temaet inkluderer et porteføljestartertema og en 1-klikks demoinnholdsimportør for å komme raskt i gang. Det integreres med populære dra- og slipp-sidebyggere for tilpasning.

Få OceanWP-temaet i dag!

4. Astra

Astra

Astra er et av de beste porteføljetemaene for WordPress nettsteder. Det leveres med hundrevis av startsider, slik at du kan bygge et nettsted like et demonstrasjonsnettsted like enkelt som et klikk og deretter tilpasse det etter dine behov.

Med Astra får du en stilig porteføljelayout som er ideelt bygget for fotografer, kunstnere og grafiske designere. Dette temaet er godt optimalisert for søkemotorer.

Få Astra-temaet i dag!

5. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro er et klassisk WordPress 1-siders tema bygget for alle slags nettsteder. Temaet har noen få forhåndsbygde nettstedmaler som du enkelt kan tilpasse.

Den kommer med porteføljeseksjoner på hjemmesiden for å vise frem produktene dine og kjennetegnet arbeid. Den tilbyr også full WooCommerce-støtte, slik at du enkelt kan opprette en nettbutikk.

Få Hestia Pro-temaet i dag!

6. Hjørne

Hjørne

Corner er et profesjonelt WordPress-tema for kreative artister, bloggere, designere og fotografer. Den har en minimal layout og har mange funksjoner for innhold.

De mest kjente funksjonene i dette temaet inkluderer fargevariasjoner, egendefinerte widgeter og støtte for e-handel-plugins.

Få hjørnetemaet i dag!

7. Ultra

Ultra

Ultra er et kraftig WordPress-flerbruks-tema som tilbyr dusinvis av ferdiglagde nettsteder og over 60 temaoppsett som du kan bruke til å sette opp porteføljesiden din med en gang.

Den leveres med en 1-klikks demoinnholdsimportør, slik at du kan opprette et nettsted på bare noen få sekunder og enkelt erstatte innholdet med din originale tekst og bilder. Du kan velge mellom 17 toppstiler for å gi nettstedet ditt et unikt utseende.

Få Ultra-tema i dag!

8. Zelle

Zelle

Zelle er et stilig WordPress-porteføljetema som er levert med 1-siders og flersiders oppsett. Det kommer med interaktive hjemmesideelementer, kjennetegnet innholdsseksjoner, parallax-rulling og mer.

Temaet er kompatibelt med de fleste av sidebyggerne, slik at du kan bygge et nettsted fra bunnen av slik du vil. Den har ubegrensede fargevalg og tilpassede bakgrunner.

Få Zelle-temaet i dag!

9. Haug

Bunke

Pile er et utmerket WordPress-porteføljetema bygget spesielt for fotografer og kreative artister som lar deg vise frem arbeidet ditt profesjonelt. Den lar deg bruke interaktive farger på hjemmesiden for å få brukerne dine oppmerksomhet.

Den har skarp typografi, parallaksrulling, unike overganger og perfekt layoutdetaljer som hjelper deg med å sette opp et porteføljeside. Med støtte for egen sidebygger kan du enkelt tilpasse alle deler av nettstedet ditt.

Få Pæl-temaet i dag!

10. Agncy

Agncy

Agncy er et minimalistisk WordPress-tema med hvit bakgrunn som gjør innholdet ditt mer synlig for leserne. Den har en tilpasset topptekst med en enkel navigasjonsmeny, en sosial mediemeny og en velkomstmelding.

Temaet lar deg vise en glidebrytende for innhold som viser ditt viktigste innhold i den øverste delen av nettstedet. Det inkluderer også hjemmesideseksjoner for portefølje, nylige innlegg, kontaktinformasjon og mer.

Den kommer med en tilpasset bunntekst på fullskjerm, fargevalg, bloggoppsett, sidefeltoppsett og mer. Agncy er en oversettelse som er klar til å lage et flerspråklig nettsted enkelt.

Få Agncy-temaet i dag!

11. Fortsett

Gjenoppta

Resume er et knallfarget WordPress-porteføljetema som lar deg tiltrekke kunder og selskaper.

Den har separate seksjoner for portefølje, blogg, om og kontaktinformasjon. Temaet er optimalisert for hastighet og ytelse.

Få CV-temaet i dag!

12. Vinkel

Angle

Angle er et fantastisk WordPress-porteføljetema som lar deg presentere dine produkter og tjenester profesjonelt. Den har en minimal layoutstil med skarp typografi, tilpasset bakgrunn og flere overskrifter.

Temaet kommer med en dynamisk byggerside for hjemmesider, tilpassede widgeter og widgetområder for hjemmesiden. Den tilbyr også en perfekt porteføljemodul for å vise bilder eller annet arbeid.

Få Vinkeltemaet i dag!

13. Kystlinje

Coastline

Coastline er et interaktivt WordPress-porteføljetema som tilbyr porteføljeinnhold. Med dette temaet kan du vise de omtalte bildene dine for å få det beste førsteinntrykket.

Temaet tilbyr flere layoutalternativer, porteføljefremvisning, kolonneliste, uendelig rulling og mer. Det er svært fleksibelt og enkelt å sette opp selv for nybegynnere.

Få kystlinjetemaet i dag!

14. Online portefølje

Online portefølje

Online portefølje er et gratis WordPress-tema bygget spesielt for personlige nettsteder, blogger og biografier. Det kommer med innebygde widgeter som du kan bruke til å vise frem porteføljen din på nettstedets hjemmeside.

Temaet har en fullbreddesign, Gutenberg-redigeringsstøtte og oppfordring til handling-knapper. Den bruker den perfekte fargebalansen for å imponere brukerne dine raskt.

Få online porteføljetema i dag!

15. Parallax Pro

Parallax Pro

Parallax Pro er et moderne WordPress-porteføljetema bygget oppå Genesis-rammeverket. Den har en mørk fargeoppsett og vakker typografi som engasjerer brukere på nettstedet ditt.

Temaet ønsker besøkende velkommen med en melding og en oppfordring-til-handling-knapp på øverste brett. Den tilbyr fem startside-widget-områder for å legge til porteføljen, tjenester og produkter.

Få temaet Parallax Pro i dag!

16. Nico

Nico

Nico er et minimalt WordPress-porteføljetema designet spesielt for artister, markedsføringsbyråer og frilansere. Den har to oppsett, flere fargeskjemaer og flere tilpassede innstillinger for å sette opp et vakkert porteføljeside.

Hjemmesiden lar deg vise arbeidet ditt i kategorier og rutenettstil. Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer en filtrerbar portefølje, flerkolonneoppsett og navigasjonsmeny på sidefeltet.

Få Nico-temaet i dag!

17. Utkast til portefølje

Utkast til portefølje

Utkast til portefølje er et gratis WordPress-porteføljetema bygget spesielt for fotografer, designere, kreative byråer og personlige porteføljesider. Den lar deg vise de viste bildene dine på hjemmesiden i en rutenettstil.

Med sin minimalistiske tilnærming kan du sette fokus på ditt arbeid og tjenester på hjemmesiden og destinasjonssidene. Temaet er enkelt å tilpasse med WordPress live editor.

Få utkastet til porteføljetema i dag!

18. Shapely

velskapt

velskapt er et populært WordPress-tema. Den leveres med en fullstendig skjerm tilpasset topptekstbakgrunn, widgets hjemmesider og parallakseseksjoner.

Temaets hjemmeside er fullt tilpassbar, slik at du enkelt kan legge til portefølje, attester, produkter og tjenester. Den støtter tredjeparts WordPress-plugins for å legge til flere funksjoner på nettstedet ditt.

Få Shapely-temaet i dag!

19. Inspiro

inspiro

Inspiro er et fantastisk WordPress-porteføljetema. Det kommer med en tilpasset videobakgrunn som gir nettstedet ditt et tydelig utseende.

Det er 100% responsivt, så nettstedet ditt ser bra ut på alle skjermstørrelser og enheter. Videre inkluderer det integrering av sidebygger, gallerimodul og porteføljeseksjoner.

Få Inspiro-temaet i dag!

20. Vignett

Vignette

Vignette er et fullskjerms WordPress-porteføljetema som passer for fotografer, modeller, kunstnere og kreative byråer. Den har en tilpasset videobakgrunn for å engasjere brukere på nettstedet ditt.

Hjemmesidens layout er svært fleksibel, noe som betyr at du kan velge mellom et bilde eller en video som skal vises i bakgrunnen. Det kommer også med 4 layoutalternativer, 3 widgetområder, et kraftig panel for temalternativer og mer.

Få Vignette-temaet i dag!

21. Elegance Pro

Elegance Pro

Elegance Pro er et svart / hvitt WordPress-porteføljetema ideelt bygget for å vise frem porteføljen din i en presentabel stil. Den har vakker typografi, iøynefallende hjemmesidesign og elegante seksjoner.

Temafunksjonene består av tilpassede sidemaler, flere widgetområder, 6 layoutalternativer og en tilpasset topptekst. Det er bygget på toppen av Genesis-temarammen av StudioPress, som gir temaet en solid og kraftig backend.

Få Elegance Pro-temaet i dag!

22. Portefølje

Portfolio

Portfolio er et elegant WordPress-tema bygget for å designe vakre og profesjonelle porteføljesider. Den har et tilpasset widget-bibliotek for å enkelt sette opp hjemmesiden og destinasjonssidene.

Den bruker Ajax til å laste inn sider og porteføljer uten problemer. Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer porteføljefiltre, layouter med flere kolonner, bildestørrelser, Google Font-integrasjon og mer.

Få porteføljetemaet i dag!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste porteføljetemaene for WordPress-nettsteder. Det kan også være lurt å sjekke artikkelen vår om hvordan du lager en online portefølje på WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map