22 beste WordPress-temaer for ideelle organisasjoner og veldedighetsnettsteder

wordpress temaer for ideelle organisasjoner


Leter du etter de beste WordPress-temaene for ideelle organisasjoner og veldedighetsorganisasjoner? Hvis du driver en ideell organisasjon, er det best å opprette veldedighetsnettstedet ditt i WordPress. Det er mange WordPress-temaer som er spesielt designet for å hjelpe deg med å samle inn flere donasjoner, vise frem veldedighetsarbeidene dine, legge til arrangementskalendere osv., Slik at du kan utvide hjelpende hender til flere mennesker i nød.

I denne artikkelen vil vi dele de beste WordPress-temaene for ideelle organisasjoner og veldedighetsnettsteder.

Velge et ideelt WordPress-tema

Det er spesielt viktig å velge riktig WordPress-tema for ideelle organisasjoner og veldedighetsnettsteder. Når du velger et WordPress-tema for en annen type virksomhet, vil du fokusere mye på hvordan det ser ut og hvordan det fungerer. Selv om disse faktorene fremdeles er viktige for non-profit- og veldedighetsnettsteder, vil du også legge sterk vekt på hvordan et WordPress-tema “føles”. Du vil sørge for å velge et WordPress-tema som passer følelsen av organisasjonen din.

Det er også viktig å velge et tema som vil ta liten innsats for å tilpasse etter dine behov. Tross alt skal du ikke velge et WordPress-tema som trenger en fullstendig gjennomgang av innstillingene og strukturen. Du skal kunne laste opp dine egne bilder og logo, legge til din egen tekst og umiddelbart ha et nettsted som føles som organisasjonen din. Heldigvis er det en rekke WordPress-temaer designet spesielt med ideelle organisasjoner og veldedighetsorganisasjoner i tankene.

Når du velger et WordPress-tema for veldedigheten din, bortsett fra å velge et som føles som organisasjonen din, er det en rekke andre faktorer du bør se på også, inkludert:

  • Innebygde widgeter: WordPress-temaet du velger for organisasjonen, skal ha innebygde widgeter for å hjelpe deg med å nå dine mål, for eksempel donasjonsknapper eller -bokser, nye seksjoner, kalendere for arrangementer og så videre.
  • Betalingsløsninger: WordPress-temaet ditt bør integreres med en rekke betalingsløsninger, slik at brukere enkelt kan donere til veldedighetsorganisasjonen din på nettet.
  • plugins: WordPress-temaet du velger for din organisasjon, bør støtte alle de populære WordPress-pluginsene du trenger for nettstedet ditt, for eksempel Yoast SEO, WooCommerce, WPForms, og mer.
  • Mobil-Friendly: Velg et WordPress-tema som ser bra ut på alle enheter, inkludert stasjonære datamaskiner, nettbrett og mobiltelefoner.
  • Brukerstøtte: Hvis du får problemer med WordPress-temaet ditt, skal hjelpen være tilgjengelig for deg. Med mange premium WordPress-temaer får du detaljert dokumentasjon og 1 års e-postbasert støtte.

La oss gå og sjekke ut de beste WordPress-temaene for ideelle organisasjoner og veldedighetsnettsteder.

1. Divi

Divi for ideelle organisasjoner

Divi er det mest populære WordPress-temaet for alle slags nettsteder. Det kommer med flere oppsett for nettstedet ditt for non-profit, veldedighet og innsamling.

Divi kommer i to smaker: Divi Theme og Divi Builder (plugin).

De Divi Theme er best for brukere som ønsker å tilpasse seg ved å bruke en av de 100 + fullstendige sidepakkene som følger med temaet.

De Divi Builder-plugin fungerer med alle temaer, er best for brukere som vil bruke det sammen med andre temaer.

Blant andre funksjoner får du 100-talls designalternativer, tilpassede kontroller, inline tekstredigering og mer. Det er et moderne tema med globale elementer og stiler som fungerer på nettstedet ditt.

Kom i gang med Divi i dag!

2. Zeko

Zeko-wordpress-veldedighet-tema

Zeko er et kraftig veldedighets-WordPress-tema for å bevisstgjøre og fremme din sak. Det leveres med viktige non-profit- og veldedighetsfunksjoner som donasjoner, e-handelsintegrasjon, nyhetsbrev og fellesskap. Den har full integrasjon med Give-plugin som lar deg akseptere gaver fra flere betalingsleverandører, sette donasjonsmål osv.

Zeko-temaet inneholder 6 forhåndsdesignede sidemaler som passer til formålene uten ideelle organisasjoner. Temaet er enkelt å tilpasse med live forhåndsvisninger ved hjelp av WordPress ‘Live Customizer. Hvis du liker demo-nettstedet, kan du øyeblikkelig installere det på nettstedet ditt med ett klikk, tilpasse det og gå live.

Den støtter også populære sidebygger-plugins som Beaver Builder, Elementor og SiteOrigin, slik at du kan glede deg over fleksibiliteten til å lage et design som du vil.

Kom i gang med Zeko i dag!

3. Oppsøkende Pro

Oppsøkende Pro

Outreach Pro er et vakkert WordPress-tema for ideelle organisasjoner, veldedighetsorganisasjoner og kirker. Det er et StudioPress-tema bygget på toppen av deres populære temaramme, Genesis. Genesis Framework er populært for sine smarte alternativer for å lage nettstedet ditt SEO-vennlig, enkel tilpasning, hastighet og responsiv design.

Temaet har fantastiske glidebrytere med alternativer for å legge til meldinger til brukerne på nettstedet ditt. Det er flere egendefinerte sidemaler, tilpasningsalternativer for header, tilpassede menyer, layoutalternativer og mer for å hjelpe deg med å bygge nettstedet ditt. I tillegg lar tematilpasseren deg se alle endringene du gjør i sanntid.

Outreach Pro er 100% responsivt, så innholdet på nettstedet ditt vil se bra ut på alle enheter inkludert mobiltelefoner, nettbrett og stasjonære maskiner.

Kom i gang med Outreach Pro i dag!

GRATIS TILGANG: Oppsøkende Pro + 35 andre StudioPress-temaer!

Vil du prøve alle de premium StudioPress-temaene, inkludert Outreach Pro, GRATIS?

Når du registrerer deg for WP Engine, den best administrerte WordPress-hosting-tjenesten, mottar du Genesis-rammeverket og ALLE StudioPress-temaene gratis (det er over $ 2.000 i verdi!)

Få alle 35+ temaer GRATIS med WP-motor »

4. Gressrot

grasrot-wordpress-tema

Grassroots er et fantastisk WordPress-tema designet for å hjelpe deg med å lage et fantastisk nettsted for organisasjonen din. Det lar deg legge til en helteseksjon med en fullskjerms video- eller bildebakgrunn med de viktigste meldingene dine øverst på sidene.

Den er opprettet med WooCommerce Campaign-utvidelsesplugin for å tillate deg å skaffe penger direkte på nettstedet ditt. Det er alternativer for å vise sponsorer, ansatte, kontaktinformasjon, din beliggenhet og kontortid med mer. Den har også dyp integrasjon med Arrangementskalenderen for å presentere dine kommende arrangementer.

Det er enkelt å tilpasse med alternativene for dra og slipp hjemmeside. Du kan endre nettstedets logo, farger, bakgrunnsfarger og bilder, skrifter osv. Enkelt og opprette nettstedet du alltid har drømt om.

Kom i gang med Grassroots i dag!

5. Fremover

fremtids WordPress-tema

Fremover er et elegant tema for ideelle organisasjoner og veldedighetsorganisasjoner. Den har full støtte for WooCommerce og plugin-en for kampanjeforlengelse slik at du kan skaffe penger og selge produkter direkte på nettstedet ditt. Du kan enkelt lage Donér nå seksjoner for å lokke flere til å gi til din gode sak.

Temaet har alternativer for å lage en vakker blogg for å vise frem de siste nyhetene og artiklene dine. På samme måte lar den deg legge til ansattesider og sponsorer for å vise hvem som jobber hardt for organisasjonen. Du kan også legge til en Facebook-widget, nyhetsbrev, Google maps, kontaktwidget osv. For å hjelpe folk med å finne arbeidet ditt.

Det er et mobilt responsivt tema som fungerer bra både på smarttelefoner og på stasjonære skjermer.

Kom i gang med Fremover i dag!

6. Maisha

Maisha-wp-tema-for-ikke-profitt

Maisha er et kraftig veldedighetstema for WordPress. Den kommer fullpakket med alle funksjonene som din non-profit veldedighetsnettsted noensinne vil trenge. Den har en vakker design med god plass til å kommunisere meldingene dine, kraftige donasjonsalternativer og et meget tilpassbart utseende.

Maisha-temaet inneholder fire utmerkede ideer på nettstedet for veldedighetsorganisasjoner. For det første har den kraftige donasjonsalternativer med Give-pluginen. For det andre har den full støtte fra WooCommerce, slik at du kan selge produkter for veldedighetsorganisasjonen din. For det tredje kan du enkelt opprette abonnementskjemaer for nyhetsbrev for å lage en e-postliste. Og til slutt integreres det med BuddyPress for å hjelpe deg med å skape et fellesskap.

Det er enkelt å tilpasse med Live Customizer. Du kan forhåndsvise alle endringene mens du redigerer.

Kom i gang med Maisha i dag!

7. Stiftelse

fundament-wordpress-veldedighet-tema

Foundation er et funksjonsrikt responsivt WordPress-tema designet for å gi deg muligheten til å lage et fantastisk nettsted for din veldedighetsstiftelse. Den har et meget tilpasselig design som du kan bruke til å enkelt endre din logo, bakgrunn, farger osv.

Stiftelsestemaet har et komplett sett med donasjonsverktøy som hjelper deg å legge til en donasjonslinje, handlingsfremmende knapper, donasjonswidgets på innsidens innlegg osv. Du kan godta donasjoner direkte ved hjelp av PayPal eller en tilpasset URL. Det lar deg også samle inn penger til et spesifikt prosjekt, sette deg et mål og vise fremgangen din mot målet på en imponerende måte.

Flere funksjoner inkluderer integrasjon av sosiale medier, alternativer for å legge til organisasjonens sponsorer, en MailChimp-widget for påmeldinger til nyhetsbrev, en widget-medfølgende side og mer.

Kom i gang med Foundation i dag!

8. Maranatha

Maranatha

Maranatha er et kreativt WordPress-kirketema som passer for religiøse og ideelle organisasjoner. Den har en lang rullehjemmeside for parallax med alternativer for å legge til bilder eller en video i bakgrunnen.

Temaet kommer med et kraftig prekenadministrasjonsverktøy som lar deg legge til lyd, video eller tekst som prekener. Du kan enkelt organisere og presentere prekenene dine etter emne, serie, bok, foredragsholder og måned. På samme måte har den et kraftig hendelseskalenderverktøy som lar deg legge til kommende hendelser og gjentakende hendelser på nettstedet ditt.

Andre funksjoner inkluderer en klebrig menylinje, tilpasset logo, tilpassede farger, tilpasset stylet kart, bunntekst-widgeter, nettstedssøk, blogg, etc. Det er et flott tema å starte det ideelle nettstedet ditt.

Kom i gang med Maranatha i dag!

9. Velvillig

velvillig-wordpress-tema

Velvillig er et gratis responsivt WordPress-tema for ideelle organisasjoner. Det er et svært tilpasselig og allsidig tema, slik at du kan oppleve varianter av nettsteddesignet ditt med det. Bygget med den nyeste WordPress Live Customizer, kan du enkelt tilpasse nettstedet ditt med live forhåndsvisninger i sanntid.

Den har fantastiske glidebrytere, en samfunnsseksjon, statistikkdisk, en klientseksjon, et banner med oppfordringsknapper, sosiale medier, etc. på hjemmesiden din. Den har 4 widget-områder i bunnteksten hvor du kan legge til nylige innlegg, populære innlegg, sosiale medieknapper og en omtalt innlegg-widget. Du kan også bruke disse widgetene i sidefeltet på nettstedet.

Det velvillige temaet er optimalisert for SEO og hastighet. Fremfor alt kan du oppleve jevn navigering på alle typer enheter ettersom den reagerer fullt ut.

Kom i gang med Benevolent i dag!

10. Ultra

ultra-wordpress-tema

Ultra er et svært fleksibelt flerbruks-tema for WordPress. Det er en flott kreasjon av Themify som leveres sammen med den populære sidebygger-pluginen Themify Builder. Med kraften fra Themify Builder kan du utforske ubegrensede designmuligheter med dette temaet.

Ultra-temaet kommer med 15 vakkert designede demonstrasjoner og 60+ ferdiglagde oppsett som du kan importere på nettstedet ditt med 1 klikk, erstatte dummyinnhold med innholdet ditt og gjøre nettstedet ditt klart på kort tid. Du kan lage nye eller redigere de importerte layoutene med dra- og slipp-sidebyggeren.

For å opprette et non-profit nettsted med Ultra, kan du bruke det forhåndsdesignede veldedighetsoppsettet eller lage din egen design med tilgjengelige widgeter og tillegg.

Kom i gang med Ultra i dag!

11. Utvandring

exodus-wordpress-tema

Exodus er et minimalistisk WordPress-tema perfekt for kirker og andre religiøse organisasjoner. Den har en enkel og ren layout som du garantert vil imponere. Den har alt du vil ha på en kirkeside, inkludert alternativer for å legge prekener i tekst-, lyd- eller videoformatet; vis organisasjonens hendelser; stabsprofiler; departementer; og lokasjoner.

Med Exodus kan du legge til et imponerende bilde- og videobrytere med en oppfordringsknapp på hjemmesiden. Dessuten kan du legge til og redigere rullegardinmenyer, blogger, bildegallerier, tilpassede farger, skrifter, overskrifter, sidefelt osv. Tilpassingsprosessen er veldig enkel med Live Customizer.

Det er et nybegynnervennlig tema, slik at du kan konfigurere hele temaets innstillinger og bygge et nettsted uten å skrive noen kode. Hvis du trenger støtte, kan du sjekke dokumentasjonsveiledningene og videoene på nettstedets tema.

Kom i gang med Exodus i dag!

12. Veldedighetsanmeldelse

veldedighet-review-tema

Hvis du vil starte veldedighetsnettstedet ditt med et minimalt budsjett, er Charity Review et godt valg for deg. Det er et gratis WordPress-tema designet for veldedige organisasjoner, frivillige organisasjoner og INGOer.

Charity Review-temaet har et svært tilpasselig design. Du kan enkelt legge til og tilpasse egendefinert meny, sosiale medier, oppfordring til handling-knapper, bannerskli, uttalelser, bloggoppsett, bunntekst-widgeter, farger osv. Ved hjelp av Live Customizer.

Den har full støtte for WooCommerce, Event Manager og andre viktige plugins. Med WooCommerce kan du opprette en nettbutikk, selge produktene dine og skaffe penger til veldedighetsorganisasjonen din.

Kom i gang med Charity Review i dag!

13. Idyllisk

idylliske-veldedighet-wp-tema

Idyllic er enda et vakkert gratis WordPress-tema som passer for små porteføljesider, blogger og veldedige nettsteder. Den har flere seksjoner på forsiden, inkludert vakre widgeter, flere navigasjoner og sosiale menyer og mer. Du kan enkelt tilpasse hver seksjon og lage et hvilket som helst design du ønsker.

Det idylliske temaet er et WooCommerce-klart tema, slik at du enkelt kan lage en butikkside for å selge produkter og skaffe penger til din sak. Det lar deg dele de siste nyhetene og oppdateringene dine på bloggseksjonen. For å hedre giverne dine og inspirere flere til å donere, har den en Awesome Donor-seksjon.

Hvis du vil ha flere funksjoner, kan du legge dem til ved å installere favoritt-programtilleggene. Den støtter alle de store WordPress-programtilleggene inkludert bbPress, Polylang, Jetpack osv.

Kom i gang med Idyllic i dag!

14. Charity WP

veldedighet-wp-tema

Charity WP er et av de mest populære veldedighetstemaene på ThemeForests markedsplass. Det er et kraftig WordPress-tema perfekt for veldedighetsorganisasjoner, frivillige organisasjoner eller frivillige organisasjoner (NGO) nettsteder som ønsker å samle inn gaver og hjelpe de trengende.

Charity WP-temaet inkluderer det kraftige plugin-donet for å gjøre donasjonsprosessen bedre og mer effektiv på nettstedet ditt. Tilsvarende har den en hendelse-plugin integrert for å lage attraktive hendelser med en nedtelling. Den har også WooCommerce-plugin som lar deg lage en butikkside og selge produkter for innsamling.

Hvis du vil lage nye oppsett eller tilpasse de eksisterende sidene dine, kan du bruke dra- og slipp-sidebyggeren. Du kan kombinere, blande og matche forskjellige typer innholdsblokker og bygge nettstedet du vil lage. Men hvis du liker tilgjengelige temademonstrasjoner, kan du importere 1 med et enkelt klikk og komme i gang.

Kom i gang med Charity WP i dag!

15. veldedighet hub

veldedighet-hub-wordpress-tema

Charity Hub er et strålende veldedighetstema som er gjennomtenkt designet for en veldedig organisasjon, donasjoner, kirker og innsamlingsnettsteder. Den kommer med en kreativ tilpasset innleggstype som heter årsaken å la deg presentere veldedighetsårene dine imponerende. Med denne tilpassede innleggstypen kan du enkelt legge til en don-oppfordring-til-handling-knapp, prosentstang for å vise donasjoner samlet inn mot et donasjonsmål, tabeller og tidslinjeelementer.

For å samle inn gaver har PayPal og Stripe integrert. Det innebygde donasjonssystemet sender automatisk en vellykket melding til giverne etter at den er behandlet. Det hjelper med å opprettholde tillit og åpenhet i organisasjonen din.

Andre funksjoner inkluderer en 1-klikks demoimportør, sidebyggerstøtte, parallaks eller videobakgrunn i de ønskede seksjonene, ubegrensede farger osv. Hvis du vil lage en butikkside, kan du gjøre det med WooCommerce.

Kom i gang med Charity Hub i dag!

16. Veldedighetsinnsamling

veldedighet-fundraiser-tema

Charity Fundraiser-temaet gjør akkurat som navnet sier. Det er for å hjelpe deg med å skaffe penger til din sak. Det er et vakkert WordPress-tema opprettet med veldedighetsorganisasjoner i tankene. Det gir et flott oppsett fylt med alternativer for å vise årsaker og samle inn donasjoner.

Hovedfunksjonene i temaet inkluderer enkle alternativer for tilpasning av temaer, opplasting av logo, koblinger til sosiale medier, glidebrytere, kontaktside, etc. Du kan også installere og bruke WooCommerce da den har full støtte for plugin.

Charity Fundraiser har et fullt responsivt design for å gi et flott utseende på alle enheter uavhengig av skjermstørrelse eller oppløsning.

Kom i gang med Charity Fundraiser i dag!

17. SKT veldedighet

Skt-veldedighet-wordpress-tema

SKT Charity er enda et enkelt og vakkert WordPress veldedighets- og ideelt tema. Den leveres med et knippe nyttige funksjoner og funksjoner som hjelper deg med å lage et enkelt veldedighetsnettsted.

Temaet lar deg legge til glidebrytere med en melding på hjemmesiden til nettstedet ditt. Deretter kan du legge til forskjellige seksjoner, inkludert en omtalt seksjonsdel, hendelser, toppgivere, frivillige og nyere nyheter. Det lar deg legge til koblinger på sosiale medier, et skjema for påmelding til nyhetsbrev og kontaktadressen din i nettstedets overskrift.

Tematilpasning er veldig enkelt, ettersom den er bygget med den kraftige Live Customizer. Det lar deg enkelt og raskt tilpasse alt på nettstedet ditt med direkte forhåndsvisninger.

Kom i gang med SKT Charity i dag!

18. DonerNow

donatenow-wordpress-tema-for-ikke-profitt

DonateNow er et fantastisk retina-klart WordPress veldedighets- og donasjonstema som passer for enhver organisasjon som ønsker å samle inn donasjoner. Den kommer med et kraftig donasjonsplugin som lar deg lage et komplett donasjonssystem i WordPress. Det er mange enkle snarveier, og alternativer for å legge til et donasjonsskjema, donasjonsliste, donasjonsmål, målprogresjonslinje, innsamlede midler og mer.

Temaet inkluderer en svært intuitiv dra- og slipp-fremsidebygger. Sidebyggergrensesnittet lar deg lage nye innholdsseksjoner og også tilpasse eksisterende innholdsseksjoner enkelt ved å dra, slippe og redigere elementer ved å bare klikke på dem.

Andre funksjoner inkluderer flere postformater, flere layoutstiler, skyveområder, porteføljealternativer og tilpasset bakgrunn. Temaet har muligheten til å aktivere eller deaktivere den responsive designen.

Kom i gang med DonateNow i dag!

19. Veldedighet

veldedighet-wordpress-tema

Veldedighet er nok et strålende WordPress-tema for veldedighetsorganisasjoner og ideelle organisasjoner. Det er et fullt responsivt tema bygget på Twitter Bootstrap-rammeverket som passer godt på enhver skjerm.

Charity-temaet har integrerte donasjonsfunksjoner for å legge til don-oppfordring-til-handling-knapper, innsamlet donasjonsbeløp, donasjonsmål med en fremdriftslinje, etc. Det inkluderer også nyttige kortkoder for fleksible kolonner, fargede knapper, veksler, faner, tilpassede høydepunkter og mer.

Med dette temaet, vil du også få en premium glidebrygg-plugin. Andre funksjoner inkluderer ubegrensede farger, Easy Digital Downloads-integrasjon, PayPal-støtte osv.

Kom i gang med veldedighet i dag!

20. Kunco

kunco-wordpress-temaer-for-ikke-profitt

Kunco er et strålende veldedighets-, publikumsfinansiering og innsamlingsstema for WordPress. Du kan opprette et fullverdig non-profit nettsted ved hjelp av dette temaet. Den har kraften fra populære plugins som WPBakery Page Builder, Slider Revolution, Give, WooCommerce og mer i det som tilbyr ubegrensede funksjoner og designmuligheter til din disposisjon.

Kunco-temaet kommer med 5 vakkert designede hjemmesidesdemoer som du kan importere med 1 klikk og bruke til nettstedet ditt med liten tilpasning. Du kan tilpasse hele nettstedsdesignet enkelt med panelets temaalternativer.

Andre funksjoner ved temaet er parallaks og videoseksjon for hvilken som helst side, støtte for temaer for barn, Google-skrifter, fargetilpasning og mye mer.

Kom i gang med Kunco i dag!

21. Goodwish

goodwish-wordpress-tema

Goodwish er et veldedighets-, non-profit og pengeinnsamlings-tema for WordPress. Som navnet sier, det er det perfekte temaet for organisasjoner og enkeltpersoner som ønsker godt for andre og jobber hardt for å hjelpe mennesker i nød. Fullstendig kompatibel med Gi-pluginen, kan du enkelt opprette et donasjonssystem på nettstedet ditt og begynne å samle inn donasjoner for din sak.

Goodwish-temaet er veldig kraftig ettersom det har integrerte premium plugins WPBakery Page Builder og Slider Revolution for utvidede designmuligheter. Den har også innebygde funksjoner som lar deg opprette arrangementer på nettstedet ditt.

Dessuten er det 8 importerbare hjemmesideutforminger utenfor boksen, alternativer for sosiale medier, fargealternativer, layout på indre sider og mer.

Kom i gang med Goodwish i dag!

22. Karitær

charitious-wordpress-tema

Charitious er et premium non-profit fundraising veldedighetsorganisasjon WordPress-tema. Bygget med den kraftige donasjonen og crowdfunding-plugin WP Fundraising, og har et komplett sett med funksjoner for å vise årsaker og samle inn penger.

Temaet inkluderer Elementor sidebygger-plugin slik at du kan tilpasse og designe vakre sider. Det er 4 nydelige hjemmesider utstyrt med temaet. Du kan importere demosidene med ett klikk for å bruke på nettstedet ditt med liten tilpasning.

Andre funksjoner inkluderer Google-skrifter, retina-klar design, fantastiske ikoner for font, jevn animasjon, parallakseksjoner, Google maps-integrasjon og mer. Det er et flott tema med fantastiske funksjoner.

Kom i gang med Charitious i dag!

23. Nayma

nayma-wordpress-tema

Nayma er et stilig flerbruks-tema for WordPress. Du kan bruke dette temaet for å lage et bredt spekter av nettsteder, inkludert et veldedig veldedighetsnettsted, blogg, fotografering, bryllup og engasjement, byråsportefølje eller arrangementer og konferanser. Det kommer med noen fint laget demosider som du kan installere i WordPress med et enkelt klikk og bruke med liten tilpasning.

Tilsvarende inneholder det 20 bruksklare moduler som blogg, handlingsfremmende uttrykk, portefølje, tjenester, slagord, attester osv. Alt du trenger å gjøre for å opprette en webside er å kombinere og tilpasse modulene. Det er ingenting du trenger å gjøre fra bunnen av.

Temaet støtter dine favoritt-plugins som WPForms, WooCommerce, WPML og mer, slik at du enkelt kan gjøre nettstedet ditt mer interaktivt. Det er et flott tema for å vise veldedighetsverkene dine og invitere flere til din sak.

Kom i gang med Nayma i dag!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-temaene for ideelle organisasjoner og veldedighetsnettsteder.

Det kan også være lurt å se vår håndplukkede liste over de beste WordPress-reisebloggetemaene og billige premium WordPress-temaene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me