23 beste WordPress-restauranttemaer sammenlignet (2020)

Beste WordPress-restauranttemaer


Leter du etter de beste WordPress-temaene for restaurantnettstedet ditt?

En restaurantnettsted inneholder vanligvis en meny, bilder og andre viktige funksjoner for å lokke sultne kunder. Å lage et profesjonelt nettsted for din restaurant starter imidlertid med å velge et attraktivt, funksjonelt tema.

I denne artikkelen vil vi dele vår håndplukkede liste over de beste WordPress-restauranttemaene for tiden.

1. Foodica

Foodica

Foodica er et WordPress-tema for restauranter, nettsteder for oppskrifter, matbloggere og magasiner. Den har flere fargeskjemaer, en oppskriftsindeks for å legge ut fristende oppskrifter og annonseplass for å tjene penger på nettstedet ditt. Foodica støtter WooCommerce, og den har en glidebryter for bildevisning av matfotografering.

2. Tro

Belise

Belise er et mangfoldig WordPress-restauranttema. Den leveres med et 1-klikks demo-installasjonsprogram for å starte restaurantnettstedet ditt. Belise er optimalisert for SEO og hastighet. Den kommer med tilpassede bakgrunner, mega-menyer og en kraftig live tilpasning. Den har WooCommerce-integrasjon for å selge mat på nettet. Temaet er oversettelsesklart, slik at du kan lage et flerspråklig nettsted.

3. Divi-tema

Divi

Divi gir smakfullt tema for å starte en restaurantnettsted. Divi kommer med en Divi Restaurant Layout Pack for restaurant, oppskriftsnettsteder og matbloggere.

Divi kommer i to smaker: Divi Theme og Divi Builder (plugin).

Divi Theme er best for brukere som ønsker å tilpasse seg ved å bruke en av de 100 + fullstendige sidepakkene som følger med temaet.

Divi Builder-plugin fungerer med alle temaer, og er best for brukere som vil bruke det sammen med andre temaer. Med Divi kan du opprette et vakkert, restaurert nettsted med bare noen få klikk ved å bruke Divi-byggherren for WordPress.

4. Hestia kaffe

Hestia kaffe

Hestia Coffee er en mal som brukes av Hestia Pro-temaet for WordPress. Det er et perfekt tema for restaurantnettstedet ditt. Med alle funksjonene i Hestia Pro kan du enkelt opprette en flerbruksside eller kaffeblogg. Den har parallaksrulling, elegante hjemmesideseksjoner, e-handelsstøtte og mer.

5. Cafe Pro

Cafe Pro

Cafe Pro er et WordPress Genesis-tema. Den kan brukes til å lage en vakker og moderne kafénettsted. Temaet er perfekt for en fullverdig restaurant eller matblogg. Den har en parallaksdesign, hjemmesiden-widgeter, menysystem, online reservasjon, stedsstøtte og mer. Cafe Pro kommer med tilpassede sidemaler og temalternativer for å designe landingssidene.

GRATIS tilgang: Cafe Pro + 35 andre StudioPress-temaer!

Vil du prøve alle de premium StudioPress-temaene, inkludert Cafe Pro, GRATIS?

Når du registrerer deg for WP Engine, den best administrerte WordPress-hosting-tjenesten, mottar du Genesis-rammeverket og ALLE StudioPress-temaene gratis (det er over $ 2.000 i verdi!)

Få alle 35+ temaer GRATIS med WP-motor »

6. Sentrum

Sentrum

Downtown er et WordPress-restauranttema bygget spesielt for å lage vakre restaurantnettsteder, matblogger og oppskriftsmagasiner på nettet. Det er et smart valg for kokker å dele oppskriftene deres i en profesjonell, moderne stil. Den har en tilpasset logo, sosiale delingsikoner, widgets og Google Maps for å vise posisjonen din. Downtown har en fantastisk glider for hjemmesiden for å vise matfotoene dine.

7. Restaurant og kafé

Restaurant og kafé

Hvis du starter restaurantvirksomheten din og leter etter et rimelig WordPress-tema, kan du gå til Restaurant og kafé. Det er et gratis WordPress-restauranttema med grunnleggende funksjoner for å lage et vakkert nettsted for mat eller bakerier. Den kommer med en restaurantmenyseksjon, attesteringsseksjon, et online reservasjonssystem og en glidebryter for bilder. Du kan bruke dette temaet til å opprette en online matbutikk.

8. Ambiance Pro

Ambiance Pro

Ambiance Pro er et moderne WordPress-tema for restaurantnettsteder. Det er bygget på Genesis-temarammen som gjør det til et kraftig tema. Det lar deg vise bilder og funksjoner på hjemmesiden. Ambiance Pro har en tilpassbar topptekst, widgets, temalternativer og sidemaler.

9. Delicio

Delicious

Delicio er et stilig WordPress-tema for å lage en restaurant, en kaffebar eller et bakeri-nettsted. Den har en trekke- og slipp-sidebygger, skyve sidefelt, velkomstmeldingsområde, matmeny, Google Maps-støtte og et responsivt design. Delicio har WooCommerce-støtte for å selge på nettet. Den har et team-avsnitt for å vise bilder av restaurantens ansatte og kokker.

10. Karbon

Carbone

Carbone er en elegant WordPress-restaurant og kafétema. Den har et menystyringssystem, online reservasjonsskjema, support for sidebyggere og en tilpasningstype for live tema. Carbone er fullt optimalisert for SEO og hastighetsytelse. Den er oversettelsesklar og kan brukes til å opprette en flerspråklig restaurantblogg eller -nettsted.

11. Restaurante

Restaurante

Restaurante er et gratis WordPress-tema for din restaurant, grillmat, grillhus, gatekjøkken, pizzeriaer eller et annet matrelatert nettsted. Den har en tilpassbar bakgrunn, topptekst og meny. Restaurante støtter åpne graf- og Twitter-kort for å få popularitet på sosiale mediekanaler. Den har både flersøyle og full bredde maler.

12. Igloo

Igloo

Igloo er et unikt og kraftig WordPress-restauranttema. Det lar deg legge ut matfotoene dine profesjonelt via et innebygd bildegalleri. Den har et fantastisk menystyringssystem for å vise forretter, hovedretter og desserter med sine priser. Igloo har flere fargevalg og 4 innholdstyper. Den har tilpassede widgeter og er optimalisert for hastighet.

13. Laurent

laurent

Laurent er et elegant restauranttema av Qode Interactive. Temaet er estetisk så tiltalende at det vil hjelpe deg å konvertere vindushoppere til kjøpere. Det er et luksuriøst tema med moderne oppsett, skyvekontroller og gallerier som hjelper deg å skille seg ut fra mengden. Det er ideelt designet for barer, fine restauranter, matbloggere og noen få andre.

14. Årstider

Seasons

Seasons er en profesjonell restaurant WordPress-tema. Det inkluderer flere oppsett for en kafé, bar, restaurant eller andre matbaserte nettsteder. Som alle restauranttemaer har det et matmenysystem og tillater online reservasjoner. Den kommer med et unikt lysbildefremvisning som kan brukes til å vise hendelser, matfoto, menyer og mer. Seasons støtter en bloggmal for matbloggere.

15. Listee

Listee

Listee er en bedriftskatalog og oppføringstema for WordPress. Hvis du vil lage en liste over lokale restauranter, er Listee et perfekt valg. Den har et responsivt oppsett, fleksibelt søkesystem, innsendinger fra frontlistene og en tilpasning av live-tema. Den leveres med en dra og slipp sidebygger for å lage destinasjonssider og forretningskataloger.

16. Petit

Petit

Petit er et matoppskrifttema for WordPress nettsteder. På hjemmesiden er det et omtalt område og karusellskyver for å legge ut oppskriftene dine. Den har et rangeringssystem som lar brukerne dine rangere oppskriftene og be om flere retter. Petit har egendefinerte widgeter, oppskriftskortkoder, et panel for temaalternativer og en Instagram-widget. Med egendefinerte innlegg-funksjonen kan du enkelt skille et oppskriftsinnlegg og vise det på hjemmesiden.

17. Mise En Place

Mise En Place

Mise En Place er et WordPress-tema for kokker og restauranter. Den støtter tilpassede logoer, Google-skrifter, ubegrensede farger og en live tilpasning for å style nettstedet ditt. Den har en sidebygger for å dra og slippe funksjoner og innhold. Menyen kan legges til med miniatyrbilder, og du kan vise den i sidefeltet ved hjelp av en widget. Mise En Place har WooCommerce-integrasjon.

18. Lzrestaurant

Lzrestaurant

Lzrestaurant er et annet gratis WordPress-restauranttema. Den er laget for at matkritikere og bloggere kan skrive om kafeer, restauranter, barer og matbedrifter. Det kan også brukes til å selge matanmeldelser. Testimonials-delen lar deg samle tilbakemeldinger fra brukere på kritikerne. Lzrestaurant har integrering av sosiale medier, SEO-vennlig design og en lett layout.

19. Quna

Quna

Quna er et minimalt WordPress-tema for restaurant- og kafénettsteder. Den har en postarkivside for å lagre matblogger og oppskrifter for brukere. Det kommer med sosiale medier støtte, og du kan vise matbilder fra Instagram-feeden din. Det lar deg importere demodata og endre innholdet. Med Quna-temaet kan du starte restaurantnettstedet ditt og tjene penger raskt.

20. Umami

Umami

Umami er et moderne restauranttema for WordPress. Den har WooCommerce-støtte for å opprette en nettbutikk og selge matvarene dine. Det kommer med en lysbildefremvisning på fullskjerm for å vise matfoto. Navigasjonsmenyen er i sidefeltet med restaurantens driftstimer, adresse og sosiale ikoner. Umami har et kraftig system for å vise restaurantens meny i sider, widget-områder og innlegg.

21. Moonrise

Moonrise

Moonrise er et WordPress-tema for restauranter, kafeer, barer, arrangementer og konferanser og tavernaer. Den har flere maler, inkludert en 1-siders mal, bloggmal, indre sidemaler og mer. Moonrise har en lang hjemmeside med opptil 7 seksjoner for å vise matmenyen, tjenestene, lysbildefremvisningen, kontaktinformasjonen, widgetene og innholdet. Det tilbyr enkel tilpasning for å legge til logoen din, endre skrifter, lage bildegallerier og administrere temafarger.

22. Salt og pepper

Salt og pepper

Salt og pepper er et WordPress-oppskrifttema som brukes til å dele fristende oppskrifter og koketips med brukerne dine. Den har alle vanlige nettsider, inkludert om, kontakt, blogg og mer. Temaet kommer med en dra og slipp-layout for å legge til funksjoner og innhold på nettstedet ditt enkelt. Den har WPML-støtte for å lage et oversettelsesklart nettsted eller en blogg.

23. Rosa 2

Rosa

Rosa 2 er et vakkert WordPress-restauranttema. Det leveres med flere Hero Blocks og parallax-rulling. Temaet tilbyr innebygde animasjonseffekter ved sideinnlasting. Det gir deg full kontroll over farger og skrifter. Med tilpassede blokker er det lettere å lage matmenyen, legge til engasjerende innhold og mer. Rosa 2 er enkel å sette opp og lar deg lage en fantastisk restaurantnettsted.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-restauranttemaene. Det kan også være lurt å sjekke ut listene våre over de beste WordPress eiendommer og billige premium WordPress temaer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map