23 beste WordPress-temaer for bryllup og engasjement (2020)

Beste WordPress-temaer for bryllup og forlovelse


Leter du etter de beste WordPress-temaene for bryllup og forlovelse?

Så ikke lenger. Her er listen over noen av de mest stilige, fancy og bedårende WordPress-temaene for bryllup og forlovelse. Du kan bare dykke inn og begynne å velge ditt bryllupstema som samsvarer med dine krav, og deretter legge til noen plugins for å forbedre funksjonene.

Velge et WordPress-tema for bryllups- og forlovelsesnettsted

Det er tusenvis av gratis og premium WordPress-temaer på markedet som lar deg lage et nettsted for bryllup eller forlovelser. Et godt WordPress-tema for bryllup og forlovelsesnettsteder må ha noen funksjoner som:

 • Foto- og videogallerier med lightbox-popup
 • Støtte for lokasjonskart
 • Kompatibilitet med programtillegg
 • Sosiale delingsikoner

La oss se på noen av de beste WordPress-temaene for bryllup og forlovelse.

1. Divi

Divi Theme

Divi er et kraftig WordPress-tema og sidebygger av Elegant Themes. Divi er perfekt for å lage alle typer nettsteder, inkludert bryllup, engasjement, planlegging av arrangementer, etc. Dette temaet har innebygde oppsett, tilpassede innleggstyper og widgetiserte hjemmesider..

Den tilbyr flere fargevalg, sidefelt, bakgrunn og støtte for WooCommerce. Divi er kompatibel med WPML, slik at du enkelt kan lage et flerspråklig nettsted.

2. Ultra

Ultra

Ultra er et flerbruks WordPress-tema for å bygge alle slags nettsteder. Ultra kommer med flere designskinn og ferdiglagde demosider. Det er også levert med en layout for bryllups- og forlovelsesnettsteder. Med fullskjermsbakgrunn kan du ha bryllupsdatoer, bilder, videoer og RSVP-knapp.

Ultra-temaet kan tilpasses veldig godt og leveres sammen med Themify-byggherren for å hjelpe deg med å designe layout raskt og enkelt. Den er kompatibel med WooCommerce.

3. Astra

Astra

Astra er et moderne WordPress-tema designet for å bygge lynraske nettsteder. Den kommer med mange demonstrasjonssider, inkludert en til bryllup og forlovelse. Du kan også finne flere innebygde topptekstoppsett for å tilpasse overskriften slik du ønsker. Dette temaet kommer også med en navigasjonsmeny, tilpasset logo og et fullskjerms bakgrunnsbilde.

Astra er kompatibel med populære drag and drop-sidebyggere. Det er et lett tema, og det trenger bare mindre enn 50 kB ressurser.

4. Essence Pro

Essence Pro

Essence Pro er et vakkert WordPress-tema bygget oppå Genesis Framework. Det er svært tilpasselig og støtter sidebygger for å gjøre endringer på nettstedet ditt. Dette temaet er perfekt for nettsteder for bryllup, forlovelse og bryllup.

Den har et bakgrunnsbilde på fullskjerm, navigasjonsmeny, søkefelt, abonnementsboks for nyhetsbrev og mer. Du kan også bruke WordPress-tilpasningen med live forhåndsvisning for å redigere temainnstillinger.

5. OceanWP

OceanWP

OceanWP er et populært WordPress-tema for bryllup, engasjement, begivenhetsplanleggere og mer. Det har vakker skarp typografi, bildeskli, navigasjonsmeny og vakre hjemmesideseksjoner for å vise bildene dine.

Det beste er at kjernetemaet er helt gratis. Du kan kjøpe utvidelsesbunten hvis du vil at det forbedrer nettstedet ditt enkelt. Det inkluderer fargevalg, egendefinerte widgeter, bakgrunner og mer. OceanWP er ikke bare kompatibel med WooCommerce, men det gir deg også fantastiske innebygde funksjoner for WooCommerce, for eksempel innfødt vogn-popup, flytende legg til handlekurv og mer …

6. Inspiro

inspiro

Inspiro er et utmerket WordPress bryllups- og forlovelsestema. Den er fullpakket med videobakgrunn og popup-video i lysboksen. Du kan også vise YouTube- og Vimeo-videoer i lysbildeseriebakgrunnen. Temaet er interaktivt og engasjerende for brukere.

Den har vakre seksjoner for å vise frem bildene og videoene dine på hjemmesiden. Med det enkle temalternativpanelet kan du tilpasse temaet enkelt.

7. Nayma

Nayma

Nayma er et stilig WordPress-tema bygget for å lage alle typer nettsteder. Den har en modulær funksjonalitet som hjelper deg med å sette opp nettstedet ditt raskt. Det fungerer også bra med alle tredjeparts WordPress-plugins for å maksimere funksjonene og alternativene.

Det leveres med flere ferdige nettsteder, så du trenger ikke alltid å starte fra bunnen av. Dette temaet integreres også sømløst med WooCommerce for å starte en nettbutikk.

8. Gallery Pro

Gallery Pro

Gallery Pro er et minimalistisk WordPress-tema for bryllup og forlovelse. Du kan bruke dette temaet til å vise frem bryllupsbildene dine i vakre bildegallerier. Det inkluderer mange layoutalternativer og sidetilpasningsalternativer.

Den har en widgetisert layout, som betyr at du kan bruke tilpassede widgeter til å sette opp nettstedet ditt umiddelbart. Topptekst- og bunntekstdelene kan også tilpasses fullt ut.

9. Bryllupsdag

Bryllupsdag

Som navnet antyder, er Bryllupsdag et WordPress-tema designet spesielt for bryllup og forlovelse. Den lar deg vise frem bryllupsbildene dine vakkert. Temaet har et responsivt design i full bredde, jevne overgangseffekter, glidebrytere og fotoalbum.

Det leveres med Tesla Framework som du kan bruke til å tilpasse alle elementer på nettstedet ditt. Den integreres med sosiale medienettverk for å dele bilder med venner og familie.

10. Bryllup

Bryllup

Wedding er et WordPress-tema på én side for bryllupsplanleggere, arrangører og ledere. Den har funksjoner for å utvide bryllupsplanleggingsvirksomheten og øke kundekretsen. Den leveres med en tilpasset planlegger for å vise frem kommende hendelser.

Den har også et RSVP-skjema for deltakere, en seksjon for brudepiker og groomsmen og en glidebryter for å vise kjente hendelser. Bryllupstemaet er enkelt å sette opp selv for nybegynnere.

11. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro er et moderne materialtema for bryllups- og forlovelsesnettsteder. Det er kompatibelt med dra- og slipp-sidebyggere for å lage tilpassede oppsett. For å spare tid kan du bruke de ferdige startstedene deres og komme i gang med en gang.

Det kan også redigeres ved hjelp av WordPress-tilpasning med live forhåndsvisning. Hestia Pro er fullt optimalisert for SEO, ytelse og hastighet.

12. Orfeo

Orfeo

Orfeo er et en-siders og flerbruks WordPress-tema for alle typer nettsteder, inkludert bryllup og forlovelse. Den har en tilpasset bakgrunn, slik at du kan endre den for å gi et unikt utseende på nettstedet ditt. Den har en brukervennlig mega-meny for å lage enkel navigasjon på nettstedet.

Dette temaet har fargevalg, layoutalternativer, egendefinerte widgeter og mer. Orfeo er oversettelsesklar og er et av de perfekte valgene hvis du vil lage RTL bryllupsnettsteder.

13. Bryllupsband

Bryllupsband

Wedding Band er et gratis WordPress-tema for bryllupsnettsteder, bryllupsplanleggere og arrangører av arrangementer. Det har et toppbilde i full bredde med en tilpasset logo, navigasjonsmeny og hendelsesdetaljer. Det inkluderer også en Om oss-seksjon for å dele informasjonen din.

Det er et nybegynnervennlig tema med enkle alternativer og funksjoner. Du kan bruke WordPress-tematilpasseren med live forhåndsvisning for å raskt gjøre endringer på nettstedet ditt uten å måtte bytte frem og tilbake mellom forhåndsvisningssiden og redigereren..

14. Zelle

Zelle

Zelle er et elegant WordPress-tema bygget for alle slags nettsteder. Med Zella kan du opprette en webside for bryllups- og engasjementsplanleggingsvirksomheten. Det leveres med parallaksrulling, interaktive hjemmesideelementer og en-siders layout.

Den har ubegrensede fargevalg, tilpassede bakgrunner og flere layoutvalg. Temaet støtter alle populære trekke- og slipp-sidebyggere, WooCommerce og WPML.

15. Truelove

Ekte kjærlighet

Truelove er et annet gratis WordPress-tema for bryllups- og forlovelsesnettsteder. Den lar deg vise frem bryllupsbilder og videoer vakkert. Det integreres med kontaktskjema 7 for å opprette et RSVP-skjema og et kontaktskjema for deltakerne.

Dette temaet har flere fargeskjemaer, bakgrunnsbilde av topptekst og hendelseskalender. Det er enkelt å tilpasse med live WordPress-tilpasning.

16. Neve

Neve

Neve er et raskt og lett WordPress-tema designet med et formål – å opprette enhver webside slik du vil. Den har en elegant design og er enkel å sette opp. Dette temaet er fullt kompatibelt med sidebyggere, slik at du enkelt kan bygge et nettsted akkurat slik du hadde forestilt deg.

Du kan bruke WordPress-tematilpasseren til å kontrollere og justere layoutalternativene.

17. Elegance Pro

Elegance Pro

Elegance Pro er et enkelt WordPress-tema for nettsteder for bryllup og forlovelser. Den har en elegant svart og hvit layout med sentrert justering. Temaet har et alternativ for å legge til et stort bilde i overskriftsdelen. Du kan også legge til navigasjonsmeny, sosiale ikoner og tilpasset logo i overskriften.

Den har tilpassede sidemaler, forhåndsbygde layouter og flere widgetområder. Temaet er mobil responsivt og ser bra ut på alle skjermstørrelser.

18. Moduler

moduler

Modules er et fancy WordPress-tema bygget for å lage et hvilket som helst nettsted raskt og enkelt, inkludert et nettsted for bryllupet, forlovelsen, bursdagen din eller andre arrangementer. Den har en widgetert hjemmeside, slik at du kan fylle innholdet ved å konfigurere WordPress-widgetene.

Den leveres med flere ferdige oppsett for å komme i gang umiddelbart. Moduler-tema fungerer utmerket med alle populære WordPress-plugins.

19. WedSnap

Bryllup Snap

Hvis du er en bryllupsfotograf og leter etter det perfekte temaet, er WedSnap det du trenger for nettstedet ditt. Dette temaet tilbyr imponerende funksjoner, inkludert bakgrunnsbilde på full skjerm, navigasjonsmeny på sidefeltet, hjemmesideseksjoner og mer.

Med WedSnap kan du sette opp en egen bloggside for å legge ut artikler og dele dine fotografiprosjekter. WedSnap har fargeskinn, sosiale ikoner, egendefinerte widgeter og en innebygd kontaktformmal for siden din.

20. Vignett

Vignette

Vignette er et WordPress-fotograferingstema for bryllup, engasjement og begivenhetsfotografer. Den har en fleksibel hjemmesideoppsett for å vise frem bildene dine i en profesjonell stil. Det kommer også med flere layoutalternativer for hvert av bildegalleriene dine.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer tilpassede widgeter, et panel for temalternativer, integrasjon av sosiale medier og kompatibilitet med Jetpack.

21. Selfie

selfie

Selfie er et annet WordPress-bryllupsfotograferingstema. Det er laget vakkert med blokker for å legge til bildegallerier, bilder og innhold på hjemmesiden. Dette temaet kan også brukes til å vise fotografiporteføljesiden.

Den har innebygd lat funksjon for lasting av bilder for å øke hastigheten på nettstedet ditt. Selfie-tema støtter Google-skrifter, tilpassede farger og bakgrunn.

22. Parallax Pro

Parallax Pro

Parallax Pro er et visuelt attraktivt svart-hvitt WordPress-tema for alle slags nettsteder. Med Parallax Pro kan du lage et nettsted for bryllups- og forlovelsesplanleggere. Dette temaet er bygget på toppen av Genesis Framework, noe som gjør det robust og pålitelig.

Den har widgetområder for hjemmesiden for å tilpasse nettstedet raskt. Parallax Pro støtter e-handel for å starte en nettbutikk, som også lar deg selge bryllupsaksebilder.

23. Bryllupsplanlegger

Bryllupsplanlegger

Wedding Planner er et fantastisk WordPress-tema for arrangører av bryllup, engasjement og arrangementer. Det hjelper deg å markedsføre bryllupsplanleggingsvirksomheten med verktøy og funksjoner for innholdsmarkedsføring. Den kan integrere Instagram-profilen din for å dele bilder direkte fra Instagram.

Dette temaet leveres med flere bloggseksjoner, vakkert galleri design, kontaktform mal og moderne forhåndsbygde layouter. Wedding Planner-temaet er svært optimalisert for SEO og ytelse.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-temaene for bryllup og forlovelse. Det kan også være lurt å sjekke ut vår guide for beste fotograferingstemaer for WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map