24 beste utdanningstemaer for WordPress (sammenlignet) – 2020

beste wordpress utdanningstemaer


Leter du etter de beste utdanningstemaene for WordPress? Enten du har ansvaret for en skolens hjemmeside eller selger dine egne kurs hjemmefra, trenger du det perfekte temaet for å fengsle elevene dine. Det rette temaet kan hjelpe deg med å konvertere besøkende til studenter, vise frem kursene dine, forbedre din profesjonelle troverdighet og skyrocket din suksess på nettet.

I denne artikkelen vil vi dele de 24 beste WordPress-utdanningstemaene på markedet. De er alle lydhøre, så ethvert tema du velger fra denne listen vil se fantastisk ut på alle enheter.

Vi har også laget en liste over de beste WordPress-temaene du kan bruke. Sjekk dem ut.

1. Motiv

Motiv

Pakket med brukervennlige kortkoder, er motivet tema iøynefallende og moderne. Ved å bruke rutenett, mur eller mosaikkoppsett kan du vise frem utdanningsporteføljen din uten problemer.

Drevet av det stadig populære Tesla-rammeverket, har Motive parallaksebakgrunner, tilpassede innleggstyper, kjente bilder, kjente videoer, egendefinerte widgeter, sin egen formbygger og mer.

Det er veldig tilpassbar, og du kan finjustere det uendelig til du får det til å se nøyaktig ut hvordan du vil ha det. Eller hvis du har det travelt, kan du importere et av deres forhåndsbygde demosider og ganske enkelt endre innholdet til ditt eget.

Kom i gang med motiv i dag!

2. Academia Pro 3.0

akademia pro

Fleksibilitet er navnet på spillet med Academia Pro 3.0. Du kan bruke en 3-kolonneoppsett eller en 2-kolonneoppsett. Og du kan sette sidefeltet på venstre eller høyre side. I tillegg kan du endre layout for hver side individuelt; som betyr at du kan ha en 3-kolonneoppsett på en side og en 2-kolonneoppsett på en annen!

Overskriften leveres med 3 menyalternativer. Du kan bruke alle eller ingen av dem. Personlig liker vi menyalternativet som kommer med en iøynefallende oppfordringsknapp!

Du kan også bruke din egen, tilpassede logo for overskriftsbildet. Academia Pro 3.0 er perfekt for skoler eller hjemmepedagoger som har utviklet sitt eget merke.

Kom i gang med Academia Pro 3.0 i dag!

3. Svart / hvitt

monokrom

Enkle, men allikevel betydelige, monokrom ble designet av de fine menneskene på StudioPress og bruker deres berømte Genesis-rammeverk.

GRATIS TILGANG: Svart / hvitt + 35 Andre StudioPress-temaer!

Vil du prøve alle de premium StudioPress-temaene, inkludert monokrom, GRATIS?

Når du registrerer deg for WP Engine, den best administrerte WordPress-hosting-tjenesten, mottar du Genesis-rammeverket og ALLE StudioPress-temaene gratis (det er over $ 2000 i verdi!)

Få alle 35+ temaer GRATIS med WP-motor »

Monokrom, som utnytter hvitt rom, er en mestre av minimalt. Det pedagogiske nettstedet ditt vil se utpreget, selvsikkert og helt profesjonelt.

Kom i gang med svart / hvitt i dag!

4. Elms

alm

Elms er et av de beste WordPress-utdanningstemaene fordi det inkluderer sitt eget unike Learning Management System (LMS). Du kan lage gratis og betalte kurs, lage spørrekonkurranser og enkelt administrere lærerne og studentene dine.

Grunnelementene i temaet inkluderer 30 headerdesign, 8 layoutdesign, ubegrensede tilpassbare farger, Google-skrifter og uendelige widgets.

Elms kommer med sin egen dra og slipp-byggherre, slik at du kan lage dine egne oppsett uten å måtte berøre noen kode. Velg mellom et utvalg av kolonner, rader og effekter når du redigerer sidene på nettstedet.

Kom i gang med elms i dag!

5. Divi

divi-elementær-skole-tema-for-utdanning-nettsted

Divi er et solid tema for utdanningsnettsteder. Den har profesjonelle oppsett for Språkskole, coaching-pakker for grunnskoler, layoutpakke for e-kurs, University and College og noen få andre.

Divi kommer i to smaker: Divi Theme og Divi Builder (plugin).

Divi Theme er best for brukere som ønsker å tilpasse seg ved å bruke en av de 100 + fullstendige sidepakkene som følger med temaet.

Divi Builder-plugin fungerer med alle temaer, og er best for brukere som vil bruke det sammen med andre temaer. Ved å bruke Divi på utdanningsnettstedet ditt kan du lage gode sider for å tiltrekke nye studenter.

Kom i gang med Divi i dag!

6. Utdanne

utdanne

Educate leveres gratis med WPBakery (tidligere Visual Composer), slik at du kan bruke den kraftige dra & slipp-byggherren.

Det inkluderer et avansert administrasjonspanel for lærere. Den kan også tilpasses, med over 500 forskjellige overskriftsstiler, flere layoutalternativer, AJAX-søkefunksjoner, tilpassede widgeter og ubegrensede font- og ikonalternativer.

Educate leveres også gratis med Revolution Slider, som gir deg kraften til å lage spennende bilder lysbildeserier på hjemmesiden din for å tiltrekke nye studenter..

Kom i gang med Utdanne i dag!

7. Edukado

edukado

Educado er en perfekt tema for utdanningsinstitusjoner som ønsker å få nettstedet sitt raskt på nettet, og har en egen utføringssidebygger.

Educado er kompatibel med WooCommerce og de fleste LMS-plugins, slik at du kan tjene penger på online kurs og pedagogiske produkter.

Med over et dusin forhåndsbygde oppsett designet spesielt for utdanningsbaserte nettsteder, vil Educado komme deg i gang på kort tid.

Kom i gang med Educado!

8. Nayma

nayma

Takket være et 1-klikks demo-installasjonsprogram og 8 ferdige nettsteder, lar Nayma deg bygge nettstedet ditt i løpet av få minutter. Det inkluderer også sin egen brukervennlige dra-og-slipp-byggherre hvis du foretrekker å bygge nettstedet ditt fra bunnen av..

Den har moduler for bildeskytere, prissettingstabeller, attester og mer. Det er også WooCommerce klar.

Kom i gang med Nayma i dag!

9. Paperback

paperback

Hvis du leter etter et magasin-tema som lar deg vise frem bildegallerier, videoer og lydklipp, er Paperback det perfekte valget.

Paperback lar deg velge mellom flere innebygde fargeskjemaer som du kan tilpasse etter ditt merke.

Du kan velge 1, 2 eller 3 kolonneoppsett. Uendelig rulle er også tilgjengelig. Og innholdet ditt vil alltid bli funnet når det er behov takket være AJAX-søkefunksjonaliteten.

Kom i gang med Paperback i dag!

10. WP-utdanning

WP-utdanning

Drevet av LearnPress er WP Education ikke bare et tema: det er et kraftig Learning Management System. Du kan lage og selge kurs, designe spørrekonkurranser og administrere studentene dine enkelt.

WP Education kommer med støtte for The Events Calendar for bestillingsformål; og WooCommerce, for å gjøre nettstedet ditt til en fullverdig inntektsgenererende maskin.

Kom i gang med WP-utdanning i dag!

11. EduMag

Edumag

EduMag er enkelt å tilpasse og har et live forhåndsvisningsalternativ, og er et tema i magasin-stil laget spesielt for lærere.

Den legger ut en praktisk widget for sosiale medier, er WooCommerce-kompatibel og er oversettelsesklar.

Kom i gang med EduMag i dag!

12. Barnehageutdanning

barnehageutdanning

Vår liste over de beste utdanningstemaene for WordPress ville ikke være fullstendig uten Barnehageutdanning. Mens de fleste temaene omtalt her fokuserer på voksnes læring, ble barnehageopplæringen laget spesielt med et yngre publikum i tankene. Lag et minimalt, men morsomt nettsted rettet mot yngre elever.

Selve temaet er SEO-vennlig, oversettelsesklart, og kan skryte av et attraktivt banner med en stor oppfordringsknapp for å lokke klikk og konverteringer.

Barnehageutdanning kjører etter Bootstrap-rammen, og er svært optimalisert for hastighet. Du kan også selge produkter takket være WooCommerce-integrasjonen.

Kom i gang med barnehageopplæringen i dag!

13. Edu Care

edu omsorg

Edu Care er attraktiv, moderne og brukervennlig, perfekt for universiteter, høyskoler og alle andre skolers nettsteder.

Edu Care er oversettelsesklar, noe som gjør det til et perfekt valg for utdanningsinstitusjoner som ønsker å tiltrekke seg studenter med mangfoldig språkbakgrunn.

Kom i gang med Edu Care i dag!

14. Utdanningskonsultr

Utdanning Consultr

Education Consultr, et barnetema for den populære Business Consultr, er et elegant, blåfarget tema designet spesielt for lærere.

Du kan tilpasse temaets overskrift, logoområde og menyer. Den har en profesjonell utseende med to kolonner, flere innleggsformater, kjente bilder og er oversettelsesklar.

Kom i gang med utdanningskonsulent i dag!

15. Opplys

opplyse

Enlighten, som er tilgjengelig helt gratis, er et av de beste temaene for WordPress-utdanning for høyskoler, universiteter og andre som fremmer høyere læring..

Tilpasses via en direkte forhåndsvisning, Enlighten er ekstremt fleksibel. Den har glidebryter for hjemmesider, flere utdanningsspesifikke sideseksjoner, en bildekarusell og flere widgetområder.

Kom i gang med Enlighten i dag!

16. Ultra

Ultra

Ultra er et av våre favoritt WordPress-temaer gjennom tidene, så det er ikke overraskende at det har laget vår liste over de beste utdanningstemaene for WordPress.

Ultra er opprettet av Themify, og har over 60 forhåndsdesignede oppsett; hvorav mange fungerer bra for lærere og skoler. Den har også en intuitiv dra og slipp-byggherre inkludert, slik at du enkelt kan tilpasse nettstedet ditt.

Vil du ha mer informasjon? Les hele anmeldelsen vår av Ultra-temaet.

Kom i gang med Ultra i dag!

17. Nærvær

tilstedeværelse

Tilstedeværelsen er fleksibel og perfekt for pedagogiske nettsteder med en blogg eller en nettbutikk.

Importer hvilken som helst av de dusinvis av forhåndsbygde layouter, eller bruk den intuitive dra og slipp-byggherren, og få nettstedet ditt i gang umiddelbart.

Kom i gang med tilstedeværelsen i dag!

18. Lenscap

Linsedeksel

Med en sofistikert layout og vakker typografi er Lenscap fantastisk for lærere som ønsker å vise frem sine tjenester via bilder og videoer. Vi er forelsket i den tilpassede innholdskarusellen!

Det inkluderer også flere fargevalg, noe som gjør det enkelt å matche nettstedet ditt med merkevaren din.

Kom i gang med Lenscap i dag!

19. Edu Pro

edupro

Velkomstbildet, med en iøynefallende oppfordringsknapp, er kronjuvelen til dette temaet. Edu Pro ble designet for å øke konverteringene og hjelpe deg med å generere trafikk til de mest verdsatte destinasjonssidene.

Vis frem enkelt seminarer, kurs, treningsvideoer og tjenester med sine forhåndsbygde oppsett. Du kan også få besøkende til å registrere seg på e-postnyhetsbrevet takket være integrasjonen med mange av de mest populære e-postmarkedsføringstjenestene.

Kom i gang med Edu Pro i dag!

20. Neuton

Neuton

Neuton er et magasin-oppsett som skiller seg ut fra mengden med trending-temafunksjonene. Perfekt hvis du leter etter noe virkelig unikt.

Neuton er veldig tilpassbar, og har en rekke tilpassede widgeter og flere fargeskjemaer. Du kan til og med tilordne et annet fargeskjema for hver side du oppretter!

Vil du ikke tilpasse nettstedet ditt fra bunnen av? Ikke noe problem. Neuton inkluderer et 1-klikks demo-installasjonsprogram slik at du kan komme i gang umiddelbart.

Kom i gang med Neuton i dag!

21. Utdanning Pro

utdanning pro

Education Pro er for institusjoner som har mye innhold å dele. Dette temaet er perfekt for å vise frem tekst-, video- og lydinnlegg.

Kom i gang med Education Pro i dag!

22. Utdanning WP

utdanning wp

Utdanning WP er komplett med sin egen LMS, og er raskt å sette opp takket være over 14 ferdigbygde demosider du kan installere. Eller, hvis du har lyst til å bygge nettstedet ditt fra bunnen av, kan du bruke WPBakery eller SiteOrigin’s dra & slipp-utbyggere.

Dette temaet er designet for å være et flerspråklig nettsted, og er WooCommerce klar og ytelsesoptimalisert.

Kom i gang med WP i dag!

23. Eikra Education

Eikra Education

Dette moderne temaet er flott for en rekke utdanningssentre. Den kommer med LearnPress LMS-plugin, så du har alle funksjonene du trenger for å lage kraftige online-kurs.

Du kan komme raskt i gang med Eikra Education takket være demoimporten med 1 klikk. Eller du kan bygge nettstedet ditt fra bunnen av ved å bruke WPBakery, den medfølgende dra- og slipp-byggherren.

Kom i gang med Eikra Education i dag!

24. Edugate Education

edugate

Edugate Education anbefaler å bruke sitt tema for skoler, biblioteker, arrangementer og konferanser og treningssentre. Det er også perfekt for hjemmepedagoger og private veiledere.

Det er et moderne tema med en kreativ stil, perfekt for å lokke nye studenter.

Kom i gang med Edugate Education Today!

25. Utdanningspakke

utdanningspakke

Som du kanskje forventer av navnet, kommer Education Pack med en “pakke” med utdanningsnettdemoer som du enkelt kan installere for å få nettstedet ditt i gang. Disse demonstrasjonene inkluderer nettsteder for kjøreskoler, danseakademier, designskoler og mer!

Kom i gang med utdanningspakke i dag!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å oppdage de beste WordPress Education-temaene.

Hvis du synes dette innlegget var nyttig, kan du også glede oss over artiklene våre om de beste programtilleggene for Learning Management System og billige premium WordPress-temaer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map