24 Beste WordPress CV-temaer for å skape beste inntrykk

best-wordpress-CV-temaer


Vil du lage en online CV og forbedre din online tilstedeværelse?

Med et personlig CV-nettsted kan du bygge merkevaren din, finne jobber, få nye kontakter og markedsføre deg selv profesjonelt. Brukt av mer enn 35% av alle nettsteder på nettet, er WordPress en ideell plattform for å lage et helt eget CV-nettsted.

I denne artikkelen vil vi dele vår håndplukkede liste over de beste WordPress-CV-temaene som du enkelt kan opprette en online CV. Gjør deg klar til å åpne døren, fordi muligheten er i ferd med å slå!

Velge det beste WordPress CV-temaet

Et CV-tema bør være presentabelt og vise all informasjon for rekrutterere for å tilby deg en jobb. Siden det er 1000-tall med WordPress-temaer, er det forvirrende å finne det perfekte temaet for ditt CV-nettsted.

Her er noen av de vanlige funksjonene du bør se etter i et WordPress CV-tema:

 • Mobil responsiv: Et mobilt responsivt tema er ideelt for din CV eller porteføljeside. Det ser bra ut på alle skjermstørrelser og enheter.
 • Sidebygger vennlig: Forsikre deg om at du velger et tema som støtter dra og slipp sidebyggere. På denne måten kan du sette opp nettstedet ditt uten å skrive noen kode.
 • Profesjonell layout: Det er viktig å velge et profesjonelt tema for å presentere arbeidsopplevelsen din. Et tema med lyse farger, minimale funksjoner og vakker design kan være det riktige valget for ditt CV-nettsted.
 • Ferdige CV-maler: Et hvilket som helst flerfunksjonsstema med nødvendige funksjoner kan fungere for et CV-nettsted. Imidlertid kan et tema som tilbyr ferdige CV og gjenopprette maler være et plusspunkt for å legge din CV til nettstedet.

Nå som du vet hvordan du velger et CV-tema, la oss se på vår håndplukkede liste over de beste WordPress-CV-temaene.

1. Ambiance Pro

Stemningen-wordpress-tema

Ambiance Pro er et kraftig WordPress-tema for profesjonelle som kan presentere porteføljen sin på en imponerende måte. Det kommer med kraften i det populære Genesis-temaet som gir SEO-optimalisert kode, fullt responsiv design og ubegrensede tilpasningsalternativer for ditt tema..

Med Ambiance Pro-temaet kan du velge tilpassede sidemaler som standard, arkiver, blogg og landingsside. Den kraftige tematilpasseren lar deg finjustere temaets innstillinger og innhold enkelt og med live-forhåndsvisninger.

I tillegg kan du tilpasse overskriften til nettstedet ditt ved å laste opp en tilpasset logo eller tekstbasert logo. Det finnes også et widget-startside-område som lar deg tilpasse nettstedet slik at det passer til merkevaren din.

GRATIS TILGANG: Ambiance Pro + 35 andre StudioPress-temaer!

Vil du prøve alle de premium StudioPress-temaene, inkludert Ambiance Pro, GRATIS?

Når du registrerer deg for WP Engine, den best administrerte WordPress-hosting-tjenesten, mottar du Genesis-rammeverket og ALLE StudioPress-temaene gratis (det er over $ 2.000 i verdi!)

Få alle 35+ temaer GRATIS med WP-motor »

Kom i gang med Ambiance Pro i dag!

2. Divi

Divi CV

Divi er et profesjonelt WordPress-flerbruks-tema. Det kommer med riktig valg av funksjoner og fleksibilitet som du trenger for å sette opp et CV-nettsted og få oppmerksomhet fra rekrutterere.

Divi kommer i to smaker: Divi Theme og Divi Builder (plugin).

De Divi Theme er best for brukere som ønsker å tilpasse seg ved å bruke en av de 100 + fullstendige sidepakkene som følger med temaet.

De Divi Builder-plugin fungerer med alle temaer, er best for brukere som vil bruke det sammen med andre temaer.

Det tilbyr flere ferdige oppsett som du kan bruke til å vise CV eller CV på nettstedet ditt. Divi-temaet har globale elementer og stiler for å tilpasse nettstedets sider enkelt.

Kom i gang med Divi i dag!

3. Personlighet

persons-wordpress-tema

Personage er et profesjonelt CV WordPress-tema for å bygge en online CV. Den har en sofistikert design på 1 side med rene elementer. For å komme i gang med din online CV raskt, kan du importere 1 av de 4 forhåndsdesignede demoene og ganske enkelt tilpasse innholdet.

Temaet lar deg presentere din biografi, erfaring, utdanning og arbeid på en polert måte. Du kan også legge til en Print-knapp for CV-delen, slik at folk kan skrive ut eller laste ned CVen din i PDF- eller Word-formater.

For å tillate folk å enkelt kontakte deg, har den muligheten til å legge til et kontaktskjema med et kart, samt sosiale ikoner. Temaet lar deg også legge til blogginnlegg i flere formater.

Kom i gang med Personage i dag!

4. OneEngine

oneengine-wordpress-tema

OneEngine er et fantastisk WordPress-tema på 1 side som passer for store online porteføljer og gjenoppta nettsteder. Den har en skyveknapp i full bredde med fet tekst og profesjonelt utformede seksjoner for ferdigheter, team, arbeid, blogg og kontakt på hjemmesiden..

OneEngine-temaet har en unik stil for om delen som hjelper deg å vise bedriftens fremgang via en tidslinje. Porteføljeseksjonen er flott takket være flere filteralternativer. I tillegg har den en prissettingstabelldel.

Det er et brukervennlig tema som alle kan bruke. Prøv det, spill med alternativene, og bygg deg en fantastisk online portefølje eller CV.

Kom i gang med OneEngine i dag!

5. Yrke

profesjons WordPress-tema

Profesjon er et fantastisk WordPress-tema som på en elegant måte kan presentere yrket ditt for et større publikum. Den har fantastiske bildeskyttere, seksjoner for ferdigheter og prestasjoner, en omtalt seksjon for arbeidsopplevelsen din og et kontaktalternativ på hjemmesiden. Det er i utgangspunktet et 1-siders tema; den har imidlertid en vakker bloggside for å presentere de siste artiklene dine.

Profesjonstemaet er stilig ettersom det har horisontalt rulledesign så vel som vertikal design. Dessuten har den også muligheter for å legge til en bakgrunn i fullskjerm eller en enkel bakgrunn. Hvis du vil ha et RTL-nettsted, har den full RTL-støtte og en forhåndslagd RTL-demo.

En interessant egenskap ved temaet er dets meny, som lar deg vise navn / nettstedstittel og nettstedmeny alternativt.

Kom i gang med Profession i dag!

6. Nico

nico-wordpress-tema

Nico er et enkelt, men likevel elegant WordPress-tema som er egnet for å bygge en online portefølje, gjenoppta eller fotografiside. Det kommer med et virkelig unikt designoppsett som hjelper deg å vise arbeidet ditt vakkert og promotere det til neste nivå.

Temaet har en filtrerbar portefølje med kule animasjoner som hjelper deg å vise arbeidet ditt via kategorier. Den har fleksible layoutalternativer og avanserte tilpasningsalternativer. Det er flere fargevalg, egendefinerte widgeter osv.

Den har kraften til mest populære sidebygger-plugins: Elementor, Divi og Brizy. Av disse tre programtilleggene kan du velge 1 for å tilpasse nettstedet ditt.

Kom i gang med Nico i dag!

7. Fortsett, CV, vCard & Portfolio

CV-cv-vcard & portefølje-wp-tema

Fortsett, CV, vCard & Portfolio er temaet du leter etter hvis du vil lage en CV, CV, vCard eller Portfolio. Temaets navn taler for seg selv. Den har en distinkt og vakker layout for å bygge et fullverdig CV-nettsted.

Temaet kommer med 2 bakgrunnsversjoner: mørkt og lyst. Du kan importere en demo med ett klikk, tilpasse den øyeblikkelig og gjøre nettstedet ditt klart på kort tid.

Det er ubegrensede fargealternativer for å designe forskjellige deler av nettstedet. For å la deg tilpasse ditt online CV med letthet, har det en dra og slipp sidebygger. Du kan bruke 800+ Google-skrifter, 1000+ ikoner, flere kart, fantastiske sideovergangseffekter osv.

Kom i gang med Resume, CV, vCard & Portefølje i dag!

8. Designer

designer-wordpress-CV-tema

Designer er et fantastisk WordPress-tema for designere og kunstnere av noe slag, for eksempel fotografer, musikere og videografer. Den lar deg lage nydelige bilde- og videogallerier for å vise frem det siste arbeidet ditt på en imponerende måte.

Temaet har flere porteføljestiler, inkludert flislagt, liggende, portrett og firkant for å vise arbeidet ditt. Du kan enkelt konfigurere innstillingene og tilpasse temaet med nullkode som kreves.

Den har et minimalt og responsivt design som er profesjonelt og estetisk tiltalende.

Kom i gang med Designer i dag!

9. Fortsett, CV & vCard-tema

CV-cv-og-vcard-tema-wordpress

Fortsett, CV & vCard er et tema for fagfolk å lage en flott online portefølje. Det er egnet for oppstartsentreprenører, leger, sangere, studenter, skuespillere og alle andre som ønsker å skape en imponerende online tilstedeværelse.

Den har vakkert designet seksjoner for utdanning, arbeidserfaring, ferdigheter, statistikk, portefølje, tjenester, klienters karuseller, tilgjengelighetskalender, kontakter, Twitter- og Instagram-seksjoner, og stort sett alt annet du kan tenke på det du måtte trenge på din online porteføljeside.

Med dette temaet kan du velge hvilken som helst farge du vil, bruke 800+ nettfonter, ikonskrifter, sosiale ikoner og tilpassede snarveier.

Kom i gang med CV, CV & vCard Theme i dag!

10. Nord

nord-wordpress-tema

Hvis du vil fremheve det nyeste kreative arbeidet ditt med eleganse, er North det perfekte WordPress-temaet for deg. Den har et rent, elegant design for en online portefølje. Den støtter bildegallerier, lyd og video medieformater for å vise frem innholdet ditt.

Nord-temaet har en Live Customizer som lar deg tilpasse alt og hva som helst på nettstedet ditt med en live-forhåndsvisning. Du kan endre nettstedets tittel, koblingsfarge, toppfarge, aksentfarge, laste opp en logo og mer med bare noen få klikk.

North har en SEO-optimalisert kode som hjelper nettstedet ditt til å få bedre rangering i søkeresultatene. Det er fullt responsivt og passer bra på alle skjermer.

Kom i gang med Nord i dag!

11. ShiftCV

shiftcv-Wordpres-tema

ShiftCV er et moderne WordPress-tema for å vise frem din profil, ferdigheter, jobbopplevelse og attester på en iøynefallende måte. Det lar deg også gi utskrifts- og nedlastnings CV-alternativer på nettstedet ditt.

Den har en kompakt og ren design med sorterbare seksjoner i en 1-siders profil. Du kan imidlertid også legge til en personlig bloggside for å presentere innholdet i flere formater som en bloggartikkel, lyd, video eller lysbildefremvisning.

Temaet lar deg presentere CVen din i to fargevalg: mørk eller lys. Det er fullt responsivt, noe som betyr at nettstedet ditt vil se bra ut på alle enheter.

Kom i gang med ShiftCV i dag!

12. Innleid

innleid-wordpress-tema

Hired er et WordPress-CV-tema for unik stil for fagpersoner som ønsker å bli ansatt for de beste jobbene rundt. Du kan presentere din korte biografi, gjenoppta, kontaktinformasjon og sosiale mediekontoer vakkert på nettet ved hjelp av dette temaet.

Den har forskjellige maler for standardside, bloggside, enkeltinnlegg og hjemmeside. Hjemmesidedesignet er unikt med en 2-kolonneoppsett, integrasjon med sosiale mediekontoer, en velkomstmeldingsdel og et fullskjerm-overskriftsbilde.

Temaet lar deg bruke ubegrensede farger, Google-skrifter og hvilket som helst lokalt språk du ønsker. Den er SEO optimalisert og responsiv på alle skjermer.

Kom i gang med Innleid i dag!

13. Argent

argent-wordpress-tema

Argent er et gratis WordPress-tema som er egnet for å lage en moderne portefølje eller et CV-nettsted. Den har en hjemmeside som inneholder porteføljeprosjekter, så det er et flott tema for kreative fagpersoner som ønsker å vise arbeidet sitt fantastisk på nettet.

Dessuten har temaet en ren bloggsideoppsett for å presentere artiklene dine. For å gjøre nettstedet ditt skiller seg ut, lar det deg tilpasse toppteksten med alternativer for opplasting av logo og bunntekst med forskjellige widgeter.

Temaet har et fullt responsivt oppsett som gir en sømløs brukeropplevelse og sikrer et fantastisk utseende på alle enheter og skjermer.

Kom i gang med Argent i dag!

14. Meteor

meteor-wordpress-tema

Meteor er en fantastisk portefølje og gjenoppta mal for WordPress. Det er flott for fotografer, designere, bedrifter og studenter.

Temaet har 4 forskjellige porteføljesidemaler: rutenett, mur, karusell og blokker. Den har også tre forskjellige innleggsoppsett (dvs. karusellinnleggstil, mosaikkinnleggsstil og sentrert innleggstil) for å hjelpe deg med å tilpasse oppsettet til hvert av prosjektene dine.

Meteor har muligheter for å legge til tjenester, blogg, kontakt, abonnementsskjema osv. For å gjøre nettstedet ditt komplett.

Kom i gang med Meteor i dag!

15. iThemer

ithemer-wordpress-tema

iThemer er et gratis premium WordPress-tema for CV og portefølje. Den leveres med en valgt topptekst med en velkomstmelding og to knapper for ansettelse og ditt arbeid. Videre har den en enkel listeblogglayout, animert banner, om oss, tjenester, arbeid og portefølje med fancybox, counter up, opplevelse tidslinje, klient og bunntekst widgets.

Med iThemer kan du bruke Google-skrifter, Font Awesome-ikoner, sosiale koblinger osv. Og vise frem kreativiteten din.

Temaet lar deg importere demoinnholdet med 1 klikk og komme i gang med ditt CV-nettsted umiddelbart. For å tilpasse temaalternativer og design, kan du bruke Live Customizer som lar deg tilpasse nettstedet ditt med live forhåndsvisninger i sanntid.

Kom i gang med iThemer i dag!

16. Atomisk

atom-wordpress-tema

Atomic er et mangfoldig WordPress-tema som er egnet for å lage en portefølje så vel som en bedriftsnettsted. Den kommer med vakre maler for team, tjenester, attester, portefølje, blogginnlegg og mer.

Temaet har stilig typografi og intuitiv organisering for sine forskjellige sideelementer. Det tillater full tilpasning av nettstedets topptekst ved å endre et topptekstbilde, bakgrunnsfarge, image-opacitet, tekst osv.

Det viktigste er at for å vise deg frem de nyeste prosjektene dine, har den muligheter til å legge til bildegallerier, videoer osv. I forskjellige stiler.

Kom i gang med Atomic i dag!

17. Utmerket

utmerket-wordpress-tema

Utmerket er et freemium responsivt tema for å lage profesjonelle nettsteder for virksomhet, blogg, CV og portefølje. Det kommer med et komplett sett med utmerkede funksjoner som lar deg bygge et flott CV-område på kort tid.

Temaet inneholder kule maler for portefølje, galleri, blogg, attester, kontakt oss osv. Du kan også finne tilpassede widgeter, flere navigerings- og sosiale menyer og uendelige fargealternativer for å gjøre nettstedets design unikt.

Den har en praktisk demo for en standard CV som har et profilbilde og profildetaljer i to kolonner på hjemmesiden. Under det er det en vakker porteføljeseksjon som viser frem det siste arbeidet ditt.

Kom i gang med Utmerket i dag!

18. Formørkelse

eclipse-wordpress-tema

Hvis du er en fotograf og leter etter et tema for å vise frem de fantastiske bildene dine, er Eclipse det perfekte temaet for deg. Temaet har vakre skyvealternativer i overskriften, bildegallerier, porteføljeposter og søte bloggmaler.

Temaet gir alternativer for å legge til widgeter på hjemmesiden der du kan legge til en hvilken som helst widget du liker, inkludert din om-side, Instagram-widget, kjøpsalternativ for fotoutskrifter osv. Temaet er WooCommerce-klart, slik at du kan lage en butikkside og selge dine fotografier.

Eclipse har innebygd Live Customizer som lar deg endre designen på nettstedet ditt med umiddelbar live forhåndsvisning. Derfor er det enkelt og raskt å tilpasse temaet.

Kom i gang med Eclipse i dag!

19. Libretto

libretto-wordpress-tema

Libretto er et gratis responsivt 1-spalters tema for WordPress. Den har en klassisk stil og nøye typografidetaljer slik at innholdet på nettstedet ditt ser stilig ut. Det er ideelt for å vise frem artikler med store bilder eller for fotohistorier med inspirerende sitater. Så hvis du er en inspirasjonsfotograf, er det et perfekt tema å starte CV-nettstedet ditt.

Libretto tilbyr flotte maler for blogg, om og kontaktside. Temaet er så enkelt og enkelt å bruke at selv en person uten absolutt ingen kodingsevner kan bygge et komplett nettsted ved hjelp av dette temaet.

Kom i gang med Libretto i dag!

20. Gjenoppta

resumee-wordpress-tema

Resumee er enkelt WordPress-CV-tema for profesjonelle. Den har et rent design med en helt hvit bakgrunn. Du kan legge til et profilbilde, sosiale koblinger, kontaktinformasjon og en kort oversikt øverst på hjemmesiden din.

Det er i utgangspunktet et 1-siders tema med forskjellige seksjoner for arbeidserfaring, utdanning og ferdigheter rett på hjemmesiden. Det er et direkte og distraksjonsfritt minimalistisk CV-tema.

Kom i gang med Fortsett i dag!

21. Idyllisk

idylliske-wordpress-tema

Idyllisk er et vakkert flerbruks-tema for WordPress som du kan bruke til å lage en rekke nettsteder. Med sine utvidede funksjoner og alternativer, kan du bruke det til forretnings-, porteføljes-, blogg- eller online CV-nettsted.

Temaet kommer med flere seksjoner i tillegg til widgeter på forsiden. Det er flere navigerings- og sosiale menyer, opplasting av logo og fargevalg. For å vise frem valgte verk og siste prosjekter, har det flere fantastiske porteføljelayouter.

Kom i gang med Idyllic i dag!

22. Orfeo

Orfeo-wordpress-tema

Orfeo er et responsivt 1-siders WordPress-tema designet for flerbrukssider. Du kan bygge bedriftsnettsteder, så vel som en blogg, portefølje eller gjenoppta nettsted på nettet ved å bruke dette temaet. Den har vakkert designet seksjoner for funksjoner, team, attester, produkter, priser, blogg, kontakt osv.

Hvis du er en gründer, blogger eller student, gir dette temaet deg mange funksjoner for å lage din imponerende online portefølje. Du kan bruke tilpassede bakgrunner, mega-menyer, etc. og tilpasse alternativene for hele temaet fra Live Customizer.

Det er et SEO-optimalisert og raskt lastetema som lar deg lage et virkelig kraftig nettsted.

Kom i gang med Orfeo i dag!

23. McLuhan

McLuhan-wordpress-tema

McLuhan er et gratis WordPress-tema med en enkel og ren design. Den har en forside med et komplett postarkiv arrangert etter år for å gi brukerne dine et raskt glimt av arbeidet ditt via den tilpassede tidslinjen.

Med McLuhan kan du få 2 forhåndsdefinerte sidemaler: en CV-mal og en fullbreddemal. Ved å bruke CV-malen kan du enkelt opprette din online CV.

Temaet lar deg tilpasse bakgrunnsfarger for sidefeltet og innholdet, samt legge til sosiale koblinger og ikoner. Den har et AJAX-drevet mobilsøk med umiddelbare resultater.

Kom i gang med McLuhan i dag!

24. Fortsett

CV-Tesla-temaer-mal

Resume er et stilig WordPress-tema for å presentere CVen din på en kreativ måte. Den har en vakker CV-mal med fet typografi, livlige farger, jevne overganger og effekter. Du kan vise dine arbeidsevner, erfaringer, priser, portefølje, etc. på en estetisk måte ved å bruke dette temaet.

Den har en 1-siders design med forskjellige dristige seksjoner som portefølje, blogg og kontakt. Kontaktseksjonen har alternativer for å vise et kontaktskjema, telefonnummer, adresse og viktige attester.

Temaet er optimalisert for å laste raskere og reagerer fullt ut, slik at det kan tilpasses alle enheter.

Kom i gang med Fortsett i dag!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-CV-temaene for å lage en online CV, CV og portefølje. Det kan også være lurt å se guidene våre om de beste billige premium WordPress-temaene, og hvordan du kan tjene penger på online blogging.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map