24 beste WordPress-temaer for CrossFit Gym (2020)

Beste WordPress-temaer for CrossFit og Gym


Leter du etter de beste WordPress-temaene for CrossFit gym?

Det er 5000 CrossFit-treningssentre i USA og rundt 10 000 treningssentre i hele verden. Den beste måten å skille seg ut fra mengden er å lage en CrossFit-webside med et av de beste CrossFit-gymtemaene.

I denne artikkelen viser vi deg 24 beste WordPress-temaer for CrossFit gym.

Å velge det beste WordPress-temaet for Crossfit Gym

Siden det er mange WordPress-temaer tilgjengelig på markedet, er det vanskelig å finne det perfekte CrossFit-temaet, som er best egnet for dine behov. Du trenger et tema med riktige funksjoner og et layoutdesign som støtter treningsprogrammet ditt.

De fleste av de populære WordPress-temaene har mange tilpasningsalternativer og leveres ofte med flere vakre sidemaler. I tillegg kan du bruke en dra-og-slipp-side-plugin-plugin for å tilpasse utseendet og følelsen på nettstedet ditt ytterligere.

Når du velger et CrossFit-gymtema, må du se etter et som kommer med riktig sidemaler og støtter også sidebygger-plugins.

Her er noen av de viktigste funksjonene som et WordPress-tema for CrossFit treningsstudio bør tilby:

 • Trening og eventstyring
 • Medlemsplaner og påmelding
 • Brukeromtale og vurderingssystem
 • Instruktørenes portefølje
 • Bildegalleri og glidebryter

La oss se på de beste WordPress-temaene for CrossFit og treningsstudio.

1. Astra

Astra Fitness

Astra er et kraftig WordPress-flerbruks-tema som kommer med mange startsider, inkludert CrossFit treningsstudio, fitness og helse. Du kan tilpasse Astra ved å dra og slippe sidebyggere og WordPress live tilpasning.

Du kan bruke det 1-klikk-demoinnholdsinstallasjonsprogrammet for å importere den ferdige CrossFit gymnettsted. Bytt deretter ut innholdet og bildene med dataene dine for å komme i gang med en gang.

2. Divi

Divi Fitness

Divi er et stilig tema for WordPress. Den leveres med vakre maler og oppsett for alle slags forretningsnisjeer, inkludert fitness, treningsstudio og CrossFit.

Divi kommer i to smaker: Divi Theme og Divi Builder (plugin).

De Divi Theme er best for brukere som ønsker å tilpasse seg ved å bruke en av de 100 + fullstendige sidepakkene som følger med temaet.

De Divi Builder-plugin fungerer med alle temaer, er best for brukere som vil bruke det sammen med andre temaer.

Det tilbyr enkle visuelle kontroller for å tilpasse nettsidene dine enkelt. Ved hjelp av peke- og klikkverktøyene kan du legge til tekst, bilder, videoer og andre elementer hvor som helst med en forhåndsvisning av sanntid.

3. OceanWP

OceanWP Gym

OceanWP er et populært WordPress-tema for å lage alle slags nettsteder. Du kan bruke den til å bygge ditt CrossFit- og treningsnettsted raskt. Temaet har et iøynefallende og dristig bakgrunnsbilde for å få brukernes oppmerksomhet.

Det lar deg lage tilpassede destinasjonssider med sidebyggere. OceanWP har oppfordringsknapper på hjemmesiden for å vise priser, planer og tidsplaner for treningsøktene dine.

4. Ultra

Ultra Fitness

Ultra er et moderne WordPress-tema designet med flotte funksjoner og alternativer som du trenger for å lage et profesjonelt nettsted. Det kommer med en videobakgrunn for å legge til en showreel av CrossFit-økten eller treningsstudioaktivitetene dine. Hjemmesiden inneholder flere seksjoner for medlemmer, treningsøkter osv.

Dette temaet har fargealternativer, tilpassede skrifter, bakgrunn og widget-områder. Den er svært optimalisert for ytelse og hastighet for å øke lastetiden for siden.

5. Velvære Pro

Velvære Pro

Hvis du er ute etter et enkelt og vakkert WordPress-tema for din CrossFit-, helse-, fitness- og livsstilsvirksomhet, kan du sjekke ut Wellness Pro. Det er bygget på toppen av Genesis temaramme, som gjør det solid og robust.

Wellness Pro har et sentrert oppsett med tilpasset logo, navigasjonsmeny, velkomstmelding og oppfordringsknapp. Det leveres med et temalternativspanel for enkel tilpasning av farger, bakgrunn og skrifter.

GRATIS tilgang: Wellness Pro + 35 andre StudioPress-temaer!

Vil du prøve alle de premium StudioPress-temaene, inkludert Wellness Pro, GRATIS?

Når du registrerer deg for WP Engine, den best administrerte WordPress-hosting-tjenesten, mottar du Genesis-rammeverket og ALLE StudioPress-temaene gratis (det er over $ 2.000 i verdi!)

Få alle 35+ temaer GRATIS med WP-motor »

6. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro er et vakkert WordPress-tema bygget for alle nettsteder. Du kan bruke dette temaet til å lage din CrossFit og treningssidens nettsted med flotte funksjoner. Temaet har bakgrunnsbilde i full bredde med en tilpasset logo, navigasjonsmeny og oppfordringsknapp.

Den har tilpassede sidemaler for medlemmer, trenere, kurs og påmeldinger. Hestia Pro støtter WPForms å opprette et kontaktskjema og få forbindelse med brukerne dine.

7. Energi

Energi

Energi er et utmerket WordPress-tema for trenere innen helse, helse, treningsstudio, CrossFit og yoga. Den leveres med en navigasjonsmeny og en glidebryter i området over folden. Du kan også velge mellom to headerdesign for å få det utseendet du ønsker.

Det er enkelt å tilpasse bruker WordPress tematilpasning med live forhåndsvisning. Energitema er svært optimalisert for SEO.

8. Sportify

Sportify

Sportify er et iøynefallende WordPress-tema designet spesielt for sport, yoga, fitness, helse og CrossFit. Den har en tilpassbar topptekst med logo, sosiale ikoner og annonseplass. Du kan også legge til navigeringsmeny med flere rullegardinmenyer som følger med søkefeltet.

Dette temaet kommer med fargevalg, egendefinerte widgeter, bakgrunner og skrifter. Det integreres med sidebyggere som Beaver Builder, for å designe tilpassede destinasjonssider raskt.

9. Ekstra

Ekstra trener

Extra er et populært WordPress-tema som støtter Divi-sidebygger for enkel tilpasning. Den leveres med hundrevis av gratis destinasjonssider for å lage et nettsted for CrossFit, treningsstudio, trenere og yoga.

Temaet kan tilpasses fullt og støtter WooCommerce, slik at du til og med kan starte en nettbutikk og selge treningsrelaterte produkter for å øke inntektene.

10. Inspiro

inspiro

Inspiro er et minimalistisk WordPress-flerbruks-tema som lar deg lage alle typer nettsteder. Den støtter en videobakgrunn med alternativt spill, som lar deg legge til en tilpasset video for å gi nettstedet ditt et tydelig utseende. Temaet lar deg vise frem bilde- og videogallerier på hjemmesiden med utvalgte bilder av CrossFit-treningsstudioet ditt.

Det har flere demoer og ett-klikk demoinnholdsinstallasjonsprogram for å hjelpe deg raskt i gang. Inspiro støtter WooCommerce utenfor boksen.

11. Rådgivning

rådgivning

rådgivning er et gratis WordPress-tema laget med intelligens for profesjonelle trenere, eksperter, konsulenter og instruktører. Det er et perfekt valg å bygge et nettsted for CrossFit treningssentre.

Den leveres med en glidebryter for bilder som lar deg vise tjenestene og treningene dine med stil. Du kan bruke WordPress live-tilpasningen til å justere farger, bakgrunn og skrifter uten å skrive noen kode.

12. Lokaliteter

steder

Locales er en profesjonell WordPress-virksomhetsoppføring og katalogtema. Det lar deg lage en liste over treningssentre, treningssentre og trenere i byen eller byen din. Du kan også la medlemmene sende inn lister for å utvide nettverket ditt.

Temaet har et 1-klikks demoinnholdsinstallasjonsprogram for en enkel start. Det er kompatibelt med Visual Composer for å tilpasse layout og innhold på nettstedet ditt.

13. Aspire Pro

Aspire Pro

Aspire Pro er et fet og knallfarget WordPress-tema med bakgrunnsbilde i full bredde for å vise CrossFit treningsfoto. Den har flere widgetområder på hjemmesiden for å legge til innhold, bilder, kontaktskjema osv. I overskriftsdelen kan du legge til en tilpasset logo og navigasjonsmeny.

Det er satt sammen med flere forhåndsbygde tilpassede sidemaler som hjelper deg med å lage unike nettsider for nettstedet ditt. Temaet er også kompatibelt med populære plugins for dra og slipp-siden, slik at du enkelt kan utvide funksjonalitet på nettstedet.

14. VW Fitness

VW Fitness

VW Fitness er et moderne WordPress-tema bygget for å markedsføre din yoga-, fitness- og CrossFit-treningsvirksomhet. Den har hjemmesideseksjoner for å vise vitnemål, bestillingsskjema for avtaler, treningsøkter, portefølje, bildegalleri og CTA-knapper.

Den støtter tilpassede snarveier for å legge til funksjoner på sidene dine. Det er et perfekt tema å vise topp prestere og utøvere i en profesjonell stil.

15. Spencer

Spencer

Spencer er et elegant WordPress-tema for fitness- og livsstilsbloggere. Det er et perfekt valg for å starte en blogg for ditt CrossFit-treningsstudio. Temaet lar deg også enkelt integrere et registreringsskjema for nyhetsbrev for å lage en e-postliste.

Temaet har en klebrig navigasjonsmeny, tilpassede fargealternativer, oppfordringsknapper og mer. Den støtter sidebygger for å lage din tilpassede blogglayout.

16. Pranayama Yoga

Pranayama Yoga

Pranayama Yoga er et gratis WordPress-tema designet spesielt for yoga, fitness, treningsstudio, CrossFit og velværeprogrammer. Den har en meget tilpassbar topptekst med god plass til å legge til forretningsadresse, telefonnummer, sosiale nettverk, tilpasset logo og navigasjonsmeny.

Hjemmesiden har flere innebygde seksjoner for kurs, trenere, banner, attester og oppfordringsknapper. Den er optimalisert for ytelse og har den raskeste lastetiden for siden.

17. Ekleksjon

Eclection

Eclection er et WordPress-porteføljetema bygget for treningssentre og CrossFit-treningssentre. Den lar deg vise frem funksjoner på hjemmesiden. Ved siden av kan du vise en fremtredende kontaktknapp.

Med Eclection kan du redigere farger, skrifter, bakgrunn og widgeter i WordPress live tilpasning. Eclection er kompatibel med WPML, et av de beste oversettelsespluginene på markedet.

18. Flevr

Flevr

Flevr er et WordPress eCommerce-tema som du lar deg selge utstyr til CrossFit treningssentre. Den støtter fullt ut dra og slipp sidebygger som Beaver Builder, Elementor osv. For å lage tilpassede sidelayouter.

Dette temaet lar deg inkludere flere innholdstyper på hjemmesiden for å legge til medlemmer, trenere, attester og treningsprodukter. Den leveres med tilpassede widgeter for å vise sosiale nettverk på riktig måte i sidefeltet eller bunntekstområdet.

19. Gjennombrudd Pro

Gjennombrudd Pro

Breakthrough Pro er et Genesis-drevet WordPress-tema med en enkel og elegant layout, som er perfekt egnet for å lage CrossFit treningssider. Dette temaet har en widgetert hjemmeside og kommer med mange tilpassede widgeter for å lage et fantastisk nettsted med letthet.

Den kommer også med en avansert tematilpasning som lar deg redigere farger, skrifter og bakgrunn på nettstedet ditt i sanntid.

20. Poseidon

Poseidon

Poseidon er et annet gratis WordPress-tema bygget spesielt for opplevelsessport, fitness, yoga, treningsstudio og CrossFit-programmer. Den har en lysbildefremvisning i full skjerm i overskriften for å fange brukernes oppmerksomhet.

Temaet har en hvit flerkolonneoppsett for å vise artiklene dine, sosiale medierikoner og bilder. Du kan bruke WordPress live tilpasning til å endre farger og skrifter enkelt.

21. Hjørne

Hjørne

Corner er et profesjonelt WordPress-tema med minimal layout. Det er et perfekt tema å starte nettstedet ditt for CrossFit treningssentre. Temaet har ubegrensede fargevariasjoner og sidebyggerstøtte for å tilpasse oppsettet.

Det er kompatibelt med populære WordPress-plugins for å utvide funksjonene og funksjonalitetene. Corner er kompatibelt med WPML, slik at du enkelt kan opprette et flerspråklig nettsted.

22. Wonderwall

Wonder

Wonderwall er et fleksibelt WordPress-tema designet vakkert for livsstils- og fitnessbloggere. Den har en magasinstillayout og flere ferdige hjemmesidemaler, noe som gir WordPress-bloggen din et unikt utseende.

Den har en tilpasset topptekst med din logo, bannerannonseplass, sosiale knapper, navigasjonsmeny og mer. Alt er tilgjengelig fra WordPress-tilpasning med forhåndsvisning i sanntid.

23. Indigo

indigo

Indigo er et premium WordPress-tema som tilbyr en modulbasert layout for å lage et hvilket som helst nettsted, inkludert CrossFit treningsstudio. Den kommer med en helsides videobakgrunn for å gi nettstedet ditt et tydelig utseende.

Det er nybegynnervennlig og enkelt å sette opp. Temaet inkluderer ubegrensede tilpassede sidefelt, Google-skrifter, innpakningsoppsett og kontaktskjemaer.

24. Fitness

Fitness

Som navnet antyder er Fitness et WordPress-tema bygget for personlige trenere, treningssentre, idrettsutøvere, yoga og CrossFit nettsteder. Det leveres med flere demosider og 1-klikks demoinnholdsimportør for å hjelpe deg med å komme i gang med et nytt nettsted med en gang. Den har forskjellige seksjoner på hjemmesiden for å inneholde klasseskjemaer, trenere, attester og mer.

Temaet har et fullskjerms bakgrunnsbilde som du kan tilpasse fra temalternativspanelet eller WordPress live tilpasning.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-temaene for CrossFit og treningsstudio. Det kan også være lurt å sjekke ut vår håndplukkede liste over de beste WordPress-temaene for arrangementer og konferanser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map