25 beste verktøy for frilansere for å skalere en ekte virksomhet

beste verktøy for frilansere


Leter du etter de beste verktøyene for frilansere? Uansett hva slags freelancing du gjør, kan de riktige verktøyene hjelpe deg å øke produktiviteten, holde deg organisert og sikre kunder enkelt.

I denne artikkelen vil vi dele vår håndplukkede liste over de 25 beste verktøyene for frilansere. Få en fingeravlesning fordi du kommer til å ønske å besøke disse koblingene!

1. WPForms

WPForms

Hver frilansnettsted trenger et kontaktskjema for mordere for å lykkes. Heldigvis for deg er WPForms det beste kontaktskjema-plugin for WordPress tilgjengelig på markedet.

Imidlertid er WPForms i stand til så mye mer enn en gjennomsnittlig kontaktskjema-plugin. Det kan også brukes som bestillingsskjema for å avtale avtaler med potensielle kunder.

Du kan også bruke signaturfilen til å få klientsignaturer på kontrakter, vilkår for serviceavtaler eller servicedokumenter på en sikker måte.

Kom i gang med WPForms i dag!

2. Time Doctor

Time Doctor

Å spore tiden din bidrar til å øke produktiviteten. Når du er “på klokka”, selv som frilanser, vil du frigjøre det milde trykket for å fullføre raskt og effektivt. Time Doctor er enkel å bruke, og vil hindre deg i å gi deg oppfordringer til å utsette deg.

Enda bedre, Time Doctor kan brukes til å logge timene dine for klienter. Hvis du jobber for timepriser, er dette verktøyet et must for å sikre at du har betalt det du tjente.

Kom i gang med Time Doctor i dag!

3. StartBooking

StartBooking

StartBooking er en plugin for WordPress nettsteder designet slik at bedriftseiere og frilansere uten problemer kan planlegge avtaler med klienter.

Som frilanser kan du bruke denne plugin-en til å opprette og spore dine møter med potensielle kunder og stødige klienter. Det lar deg personalisere kundeplanens ark, slik at du kan få det fulle potensialet fra hvert møte.

Organiser timeplanen din, lagre relevant møteinformasjon og mye mer; alt fra komforten på WordPress-dashbordet.

Kom i gang med StartBooking i dag!

4. BirchPress

birchpress

Hvis StartBooking ikke er en kopp te, kan du foretrekke BirchPress som ditt online bestillingsverktøy. BirchPress legger bestilling i hendene til kundene dine, slik at de kan planlegge tjenestene dine online via sine praktiske skjemaer.

Med BirchPress kan du opprette bestillingsskjemaer, planlegge avtaler med klienter og til og med godta online betalinger. Det har et intuitivt formbyggingsgrensesnitt som er veldig nybegynnervennlig.

Kom i gang med BirchPress i dag!

5. Enkel digital nedlastning Tilpassede leveranser

customdeliverablesdesign

Easy Digital Downloads Customs Deliverables er det perfekte frilanserverktøyet hvis du vil ha en enkel måte å levere filer og motta betalinger. Det jevne grensesnittet lar deg opprette en konto og knytte flere klienter til kontoen din.

Når du fullfører arbeidet ditt, kan du legge filene til kundens konto, og de kan laste ned og se dem med ett klikk. Easy Digital Downloads Customs Deliverables er en utrolig enkel måte å holde deg organisert og levere arbeidsfilene dine med et raskt museklikk.

Kom i gang med enkle digitale nedlastinger Egendefinerte leveranser i dag!

6. Hallo

Trello

Det har ikke noe å si om du er en frilanser som jobber i en gruppe, eller en ensom ulv, du kan dra nytte av Trello. Målet med dette online programmet og den komplette applikasjonen er å gjøre organisering av oppgavene dine for dagen, uken, måneden og til og med året til en lek!

Trello har en rekke funksjoner, inkludert muligheten til å lage oppgavekort. Enkelt sagt organiserer du oppgavene dine for dagen, enten det er å skrive oppgaver, lage bilder eller HTML-arbeid, og når du fullfører oppgavene kan du sjekke dem ut. Organisasjonssansen vil gi deg en viss sjelefred og gjøre arbeidsdagen din til et kakestykke.

Kom i gang med Trello i dag!

7. PomoDoneApp

PomoDoneApp

Er du en frilanser som allerede jobber med programmer som Asana, Evernote og Trello? I så fall er PomoDoneApp en fantastisk måte å samle alt arbeidet ditt fra disse plattformene i 1 brukervennlig applikasjon.

Når du er ferdig med arbeidsoppgavene dine fra klienter, kan du bruke din gratis PomoDoneApp-konto til å opprette filer og laste dem opp direkte til kundens konto. Når klienten din logger seg på, kan de klikke på dine opplastede arbeidsfiler og få tilgang til dem umiddelbart.

Kom i gang med PomoDoneApp i dag!

8. Skype

Skype

Vi vet alle at kommunikasjon er viktig, spesielt hvis du er frilanser. Skype er et vanlig, men nødvendig, gratis verktøy som du bør laste ned nå hvis du ikke allerede har gjort det.

Når du bruker Skype, kan du kommunisere med klienter via tekstbaserte direktemeldinger. Men det er mer enn det! Denne applikasjonen lar deg ha taleanrop, inkludert gruppesamtaler, slik at du enkelt kan samarbeide og få spørsmålene dine besvart og arbeidsflyten går i riktig retning.

Kom i gang med Skype i dag!

9. Asana

asana

Ikke frilans på egen hånd? Hvis du har et helt team å styre, er Asana det perfekte prosjektstyringsverktøyet.

Asana organiserer teamets oppgaver og samtaler i ett område med lett tilgang, slik at du ikke kaster bort tid med flere e-poster. Takket være å ta e-postbokser ut av bildet, holder Asana lagene på sporet, øker effektiviteten, øker produktiviteten og styrker bedre kommunikasjon.

Kom i gang med Asana i dag!

10. Zoom

Zoom

Zoom er et kommunikasjonsverktøy for frilansere som foretrekker å tale chat med sine klienter. Du kan opprette en gratis konto og begynne å sette opp kundelisten din med en gang.

Når det er på tide å ringe, tilbyr Zoom en rekke funksjoner som tekstprat i videoer for deling av lenker, du kan videochatte ved å bruke ditt standard webkamera, og du kan til og med ta opp samtalene dine i tilfelle du trenger å gjennomgå dem på en senere tid.

Kom i gang med zoom i dag!

11. Dropbox

Dropbox

Dropbox er et brukervennlig organisasjonsverktøy for frilansere som har flere klienter. Du kan opprette individuelle mapper og gi andre brukere (dine klienter) tilgang til spesifikke mapper.

Når du fullfører oppgavene dine for skriving, bilde eller video, kan du laste den opp til Dropbox for gjennomgang. Både klient og frilanser kan jobbe i mappen samtidig. Hvis du leter etter et verktøy som kan hjelpe deg med å samarbeide med klienter og spare deg for tid, må du ikke se lenger enn til Dropbox.

Kom i gang med Dropbox i dag!

12. Slakk

Slack

Slack er et kommunikasjonsverktøy alle frilansere bør bruke når de arbeider med et bredt spekter av klienter, eller til og med med et lite team av kunder innen samme virksomhet..

Du kan kommunisere direkte med enkeltpersoner, gjøre samtaler private, opprette gruppeprat og øyeblikkelig søke i de tidligere samtalene dine med en søkefelt øverst på skjermen. Slack har revolusjonert måten vi kommuniserer på!

Kom i gang med slakk i dag!

13. Basecamp

basecamp

Basecamp er en glatt, brukervennlig plattform som gir mulighet for sømløs kommunikasjon for frilansere og klienter. Når du lager en gratis konto, vil du kunne opprette mapper der du kan liste oppgavene dine.

Når du har fått kundene dine ombord, kan du tilordne dem til oppgavene, og dere kan samarbeide i mappen for å legge ut gjeldende arbeid, se på fremtidig arbeid og gå tilbake til tidligere jobber for å sikre at de er gjort riktig. Basecamp er det perfekte verktøyet for de som søker en enkel, men likevel kraftig plattform for prosjektledelse.

Kom i gang med Basecamp i dag!

14. G Suite

G Suite

G Suite er et alt-i-ett-verktøy for travle frilansere. Det er flere plattformer i G Suite (også kjent som Google Apps) for å holde deg organisert og produktiv.

Når du åpner G Suite, vil du se en rekke funksjoner som en kalender, tilgang til Google Dokumenter, et skybasert delingssystem og mer! Du kan gå inn og redigere kalenderen, gjøre avtaler, lage dokumenter og enkelt dele dem med kundene dine når du er ferdig.

Kom i gang med G Suite i dag!

15. Evernote

Evernote

Som frilanser er et av de største problemene du sannsynligvis vil komme i å huske alt du trenger å gjøre på timeplanen din. Du har kanskje en bærbar lomme, og det er flott; ville det ikke være bedre å ha ubegrenset plass og tilgang til det når som helst? Hvis det høres tiltalende ut, trenger du Evernote.

Evernote er et tilgjengelig program du kan bruke på smarttelefonen, den bærbare datamaskinen eller nettbrettet. Skriv raskt notater, avtaler, ideer og fremtidsplaner; få tilgang til dem igjen når du trenger om sekunder.

Kom i gang med Evernote i dag!

16. LastPass

Lastpass

Er du lei av å huske 20+ passord for alle nettstedene du ofte besøker? I så fall er LastPass akkurat det du trenger. Dette programmet har en gratis og premium versjon som hjelper deg med å komme med passord for alle nettsteder du besøker.

Men LastPass tar det et skritt videre ved å registrere og kryptere passordene dine, slik at du aldri trenger å huske dem igjen. I tillegg trenger du aldri å bekymre deg for å bli offer for en hacker. Alt i alt er det et må-ha verktøy for alle.

Kom i gang med LastPass i dag!

17. FreshBooks

Freshbooks

FreshBooks er en regnskapsprogramvare designet for frilansere og bedriftseiere som enkelt vil administrere midlene sine. Det er massevis av alternativer tilgjengelig i både gratis- og premiumversjoner av applikasjonen.

Du kan enkelt opprette og sende fakturaer for raske betalinger. Det er en lek å administrere pengene dine, siden systemet deres er rent, brukervennlig og tilbyr funksjoner som alle spirende frilanser trenger å vokse med.

Kom i gang med FreshBooks i dag!

18. Konstant kontakt

konstant kontakt

Hvis du ønsker å opprette og sende svært effektive e-postmeldinger til abonnentene dine, er Constant Contact et godt valg. Som en av de beste tilgjengelige e-postmarkedsføringstjenestene, integreres den godt med verdens beste leadgenerering-plugins, som OptinMonster.

Tilpasningsalternativene er nesten uendelige, og det er mange dusiner av forhåndslagde maler for å få deg til å rulle. I tillegg er Constant Kontakts 24/7 supportteam bare en live chat eller e-post unna å hjelpe deg med å løse eventuelle problemer som kan oppstå.

Kom i gang med konstant kontakt i dag!

19. Buffer

Buffer

Som frilanser er det en god sjanse for at du har flere sosiale mediekontoer som du bruker for å annonsere virksomheten din og møte nye kunder. Noen ganger kan det imidlertid være en dra som oppdaterer sosiale mediekontoer flere ganger om dagen. Buffer gjør sosiale medier enkelt.

Du kan programmere flere kontoer og planlegge innlegg for fremtiden. Mange bruker applikasjonen til å lage sine ukentlige innlegg og planlegge dem til faste tider. Det er klart at du kan følge med på kontoen din; men når du har planlagt innleggene dine for dagen, er du god til å gå! Sett opp sosiale medieinnlegg, glem dem og fokuser på det du gjør best.

Kom i gang med buffer i dag!

20. Canva

Lerret

Bilder er gode konverteringsverktøy. Enten du bruker dem til destinasjonssider eller blogginnlegg, øker visuelle elementer sjansene for suksess.
Med Canva kan du designe dine egne bilder, infografikk, ikoner og bannere uten et dyrt redigeringsprogramvare. Og det er så enkelt å bruke, du kan gjøre alt det visuelle selv, uten å måtte ansette en profesjonell designer.

Canva kjører i nettleseren din og kommer med massevis av gratis maler som hjelper deg. Når du er ferdig, kan du bare eksportere opprettelsen din, lagre den og bruke den på frilansnettstedet.

Kom i gang med Canva i dag!

21. Piktochart

piktochart

Når du er frilanser, kan det være utfordrende for deg å ansette en designer, sjekke fremdrift, gjøre endringer, etc. Piktochart er her for å gjøre livet ditt enklere.

Piktochart bruker et intuitivt grensesnitt som lar deg lage infografikk, rapporter, flygeblad, plakater og presentasjoner. Du kan gå inn og opprette det valgte du med et enkelt slipp- og dra-system som gir deg fleksibilitet og tilpasningsalternativer utover dine villeste drømmer!

Kom i gang med Piktochart i dag!

22. LiveChat Inc.

LiveChat Inc

Gå aldri glipp av en ny mulighet til å svare på spørsmål til en potensiell klient. Med LiveChat Inc. kan du koble deg direkte til besøkende på nettstedet og gi dem svar akkurat når de trenger det mest.

Med dette sanntids chat-programtillegget for ditt frilansingsnettsted, kan du vende kunder til å kjøpe produktene eller tjenestene dine bare ved å snakke med dem. Den beste frilanseren er en tilgjengelig frilanser!

LiveChat Inc. gir også rapporter om hvordan du plasserer chatboksen din for å være optimal engasjert, samt en grundig analyse av hvordan besøkende samhandler med den..

Kom i gang med LiveChat Inc. i dag!

23. Redaksjonskalender

Redaksjonell kalender

Foretrekker du å se på det store bildet? Hvis du er frilansblogger (eller bare frilanser med blogg), er Redaksjonskalender et must. Det lar deg se innlegg som allerede er publisert, samt planlagte innlegg, for hele måneden.

En av favorittfunksjonene våre med denne pluginen er at du lar deg flytte innlegg via et enkelt dra og slipp-grensesnitt. Du kan enkelt sette opp timeplanen for måneden, redigere innlegg fra plugin-modulen og gjøre raske endringer etter behov.

Redaksjonell kalender lar deg planlegge innlegg fra flere forfattere, noe som gjør fremtidig planlegging enkel som kake.

Kom i gang med redaksjonskalender i dag!

24. CollabPress

CollabPress

CollabPress er et utviklerverktøy for WordPress-brukere som hjelper frilansere med å planlegge innlegg og aktiviteter. Med andre ord kan du sette arbeidsprosjektene dine i bakgrunnen og sjekke av listen når du fullfører hver oppgave.

Dette programmet kommer med en kalender, e-postpåminnelser og en intuitiv aktivitetslogg. Hvis du er lei av å være uorganisert, er Collabpress en plugin som vil gjøre livet ditt enklere.

Kom i gang med CollabPress i dag!

25. Q2W3 Fast widget

Q2W3 Fast widget

Den faste widgeten Q2W3 var designet for frilansere som ønsker å bygge et nettsted med letthet. Hovedfunksjonen til denne applikasjonen er å la deg raskt og enkelt organisere segmenter i innholdet ditt.

Du kan lage enkle å følge planleggere og informative brikker ved raskt å dra og plassere overskrifter, widgeter og innholdsbokser. Hvis du er frilanser og har problemer med nettstedet ditt, kan Q2W3-faste widget-pluginen hjelpe!

Vi elsker spesielt muligheten til å markedsføre frilansetjenestene dine via en klebrig widget på ditt WordPress-nettsted.

Kom i gang med Q2W3 Fast widget i dag!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å oppdage de beste verktøyene for frilansere.

Hvis du synes dette innlegget var nyttig, kan du også like den dyptgående sammenligningen av de 9 beste markedstjenestene for e-post.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map