26 beste WordPress flerformål (2020)

beste WordPress flerbruks-temaer


Leter du etter de beste WordPress flerfunksjonsstemaene for å lage et nettsted? Flerbruks-temaer lar deg lage nesten alle typer nettsteder du kan forestille deg, ettersom de tilbyr et høyere nivå av fleksibilitet og et utvidet sett med funksjoner.

I denne artikkelen vil vi dele de beste flerbruks-temaene for ditt WordPress-nettsted.

Vi har også laget en liste over de beste WordPress-temaene du kan bruke. Sjekk dem ut.

Å bygge et nettsted med et WordPress-flerfunksjons tema

For å opprette et nettsted i WordPress, trenger du et domenenavn og webhotellvert. Et domenenavn er nettstedets adresse på internett, som Google.com og IsItWP.com, og webhotell er et virtuelt sted der nettstedets innholdsfiler lagres online.

Så det første du trenger å gjøre er å kjøpe et domenenavn og en webhotellplan. Du kan kjøpe et domenenavn fra et domeneregistreringsselskap som NameCheap eller fra ditt webhotellfirma, fordi de fleste av vertsselskapene i dag oppgir domenenavn.

Vi anbefaler imidlertid at du starter nettstedet ditt med Bluehost, en av de beste vertsleverandørene i verden. De er også en offisiell hostingleverandør av WordPress selv.

Vi har samarbeidet med Bluehost for å tilby brukerne et GRATIS domenenavn og over 60% avslag på webhotell. Med Bluehost kan du starte nettstedet ditt for så lavt som $ 2,75 per måned.

Etter å ha kjøpt et domenenavn og webhotell, kan du begynne å bygge nettstedet ditt. Hvis du trenger detaljerte instruksjoner, er her vår trinn-for-trinn-guide for å lage et WordPress-nettsted.

Så la oss utforske de beste WordPress-flerbruks-temaene du kan bruke.

1. Divi

Divi Theme

Divi er et kraftig flerbruks WordPress-tema laget av Elegant Themes, en av de ledende WordPress-temabutikkene i verden. Det er et fullt responsivt tema som gjør at nettstedet ditt ser bra ut på alle typer enheter og skjermer.

Divi kommer i to smaker: Divi Theme og Divi Builder (plugin).

De Divi Theme er best for brukere som ønsker å tilpasse seg ved å bruke en av de 100 + fullstendige sidepakkene som følger med temaet.

De Divi Builder-plugin fungerer med alle temaer, er best for brukere som vil bruke det sammen med andre temaer.

Divi-temaet leveres også med en innebygd dra-og-slipp-byggherre som du enkelt kan lage alle typer nettstedsoppsett du liker. Du kan bruke 46 kraftige innholdselementer til å bygge designet ditt. Alle disse innholdselementene er svært tilpassbare, slik at du kan gi dette temaet ditt eget design.

Hvis du vil starte nettstedsprojektet ditt raskt, kan du bruke en av de 20 ferdiglagde Divi-layoutene som tilbys av temaet. Ikke gå glipp av å sjekke ut disse svært tilpassbare Divi-barna-temaene.

Les vår komplette Divi-anmeldelse.

Kom i gang med Divi i dag!

2. Ultra

ultra-tema-buy-knappen

Ultra er et svært fleksibelt og funksjonsrikt WordPress-flerbruks-tema laget av Themify. Det har styrken til en av de kraftigste sidebyggerne, Themify Builder, som lar deg lage alle typer nettsteder du liker, ved å bruke det enkle dra- og slipp-grensesnittet.

Ultra kommer med mer enn 10 demosider som du kan installere med 1 klikk, erstatte demoinnholdet med ditt eget innhold og publisere. Noen av de tilgjengelige demosidene er for byrå, restaurant, bryllup og engasjement, fitness, e-handel og fotografering nettsteder.

I tillegg har den over 60 forhåndsdesignede oppsett for å hjelpe deg med å bygge websidene dine raskt. Dessuten har den flere toppstiler, postoppsett, alternativ for topptekstbakgrunn, typografi og fargealternativer slik at du kan lage et helt unikt nettsted.

Les vår komplette Ultra-gjennomgang.

Kom i gang med Ultra i dag!

3. Avada

Avada

Avada er tidenes mest solgte WordPress-tema på Themeforests temamarked. Det gir deg ubegrensede funksjoner og tilpasningsalternativer som du kan bruke til å lage kraftige nettsteder for flere nisjer.

Avada kommer med over 40 ferdiglagde, fullt utstyrte nettsteddemoer som du kan importere til WordPress med et enkelt klikk og raskt starte nettstedet ditt. I tillegg er det over 255 ferdiglagde webside-design og over 1000 alternativer for enkel tilpasning.

Sjekk ut denne sammenligningen mellom Divi vs Avada.

For ikke å nevne, det kommer sammen med 6 premium plugins, verdt $ 200. Du kan bruke disse programtilleggene gratis med Avada.

Les vår komplette Avada-anmeldelse.

Kom i gang med Avada i dag!

4. Astra

Astra

Astra er et veldig tilpassbart WordPress-tema som enkelt lar deg bygge et nettsted slik du vil. Det kommer med et sett med demoer, som lar deg raskt starte et fullbygget forbygd nettsted med bare et klikk. Etter å ha importert demoen, kan du tilpasse utseendet etter dine preferanser.

Med Astra får du muligheten til å slå av sidetittelen & sidebar. Du kan også bruke den til å lage en-sides WordPress-nettsteder. Det integreres sømløst med de populære sidebyggerne, som Beaver Builder, Elementor, osv.

Kom i gang med Astra i dag!

5. X Temaet

X Tema

X The Theme er et av de mest solgte temaene på Themeforest markedet. Drevet av Cornerstone Page Builder-plugin, X The Theme tilbyr en komplett front-end-website-opplevelse. Det er enkelt å bruke og super raskt.

X The Theme gir deg tilgang til dusinvis av premium plugins gratis, slik at du kan lage nettsteder med full frihet, og også spare mye penger.

Den mest fantastiske funksjonen du vil ha med X The Theme er de 4 designstablene eller de fullt designede temaene innenfor temaet. Du kan få flere demoer bygget på disse designstablene, importere dem med 1 klikk og lage nettstedet ditt.

Les vår komplette X The Theme-anmeldelse.

Kom i gang med X The Theme i dag!

6. Wbcom-design

Wbcom Designs

Wbcom Designs tilby premium WordPress-temaer for forskjellige nisjer, inkludert sosiale nettverk, nettsamfunn, medlemskapssider, læringsstyringssystemer, multivendor-markedsplasser og mer. Temaene deres fungerer sømløst med populære WordPress-plugins, slik at du ikke trenger å bekymre deg for kompatibilitetsproblemer med favorittprogrammene dine.

Hvert tema gir deg fargevalg, tilpasset topptekst, bakgrunnsfarger og vakker typografi. Wbcom Designs støtter BuddyPress, LearnDash LMS, LifterLMS og flere plugins.

Kom i gang med Wbcom Designs i dag!

7. StartUp

oppstart wordpress tema

StartUp er et av de beste flerbruks-temaene på markedet som lar deg bygge et nettsted slik du vil ved å utnytte potensialet til WordPress Customizer. Ved hjelp av tilpassede widgets, forvandler StartUp tilpasseren din til en sidebygger.

På den måten kan du gjøre endringer på nettstedet ditt uten å måtte bytte frem og tilbake mellom redigerer og forhåndsvisning.

Den kommer med mange tilpassede widgets, som helt, blogg, lysbildefremvisning for innhold og mer.

Kom i gang med StartUp i dag!

8. Hestia

Hestia

Hvis du leter etter et materialdesign WordPress flerbruks-tema, er Hestia temaet for deg. Det er en utmerket gratis og premium WordPress-mal som passer for flere typer nettsteder, inkludert oppstart av bedrifter, e-handel, portefølje osv..

Hestia-temaet er fullt kompatibelt med WooCommerce-plugin, slik at du enkelt kan gjøre nettstedet ditt til en nettbutikk. I tillegg støtter den alle andre store WordPress-plugins.

Det er et tema som er basert på WordPress Live Customizer, slik at du kan forhåndsvise alle endringene du gjør. For å hjelpe deg med å lage websider enkelt, gir det et veldig enkelt og rent grensesnitt.

Kom i gang med Hestia i dag!

9. Fenix

Fenix

Fenix ​​er et stilig WordPress-flerbruks-tema som du kan bruke til å opprette alle typer nettsteder. Det leveres med 6 fullt funksjonelle nettsteddemoer for forskjellige forretningsnisjer, slik at du raskt kan komme i gang.

Den kommer med flere premium-plugins, inkludert Layer Slider, Slider Revolution, Brix Page Builder og mer. Du kan også bruke din favoritt plugin-program for WordPress-sidebygger for å tilpasse sider og designe dine tilpassede destinasjonssider enkelt.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer nettblogglayout, klebrig topptekst, innleggsformater, importør med ett klikk for demoinnhold og veiviseren for temaoppsett. Den støtter også WooCommerce og er oversettelsesklare for å lage et flerspråklig nettsted.

Kom i gang med Fenix ​​i dag!

10. Themify Flat

themify-flat-tema

Hvis du er en fan av det flate designet, er Themify Flat det rette temaet for deg. Den har en unik flat design som hjelper deg med å vise frem innholdet på nettstedet ditt på en vakker måte.

Det er et flerbruks-tema som du kan bruke til nettsteder for blogger, virksomheter og porteføljer. Den drives av Themify Builder, som hjelper deg å tilpasse hele temaet. I tillegg har den markering av sirkelanimasjon, portefølje, fremdriftslinje, en animert tidslinje, uttalelsesglidebryter osv.

Hvis du liker demoen, kan du enkelt importere den med 1 klikk, tilpasse den og bruke den på nettstedet ditt.

Les hele Themify Flat-anmeldelsen vår.

Kom i gang med Themify Flat!

11. Nimva

nimva-tema

Nimva er et rent og vakkert flerbruks-tema for WordPress. Den leveres med en enkel og brukervennlig byggerside på forhåndssiden som lar deg designe websidene dine enkelt med live forhåndsvisninger.

Det er et fullt responsivt tema som ser bra ut på alle enheter, inkludert stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner og mobile enheter. Dessuten er den klar for netthinnevisninger.

Videre har den avanserte temalternativer, mega-menyer, tilpassede headerdesign, Font Awesome-ikoner, avanserte typografimuligheter, osv..

Les vår komplette anmeldelse av Nimva.

Kom i gang med Nimva i dag!

12. Creativo

creativo-wordpress-tema

Leter du etter et kreativt WordPress-tema? Da er Creativo et flott tema for deg. Det er et fullt responsivt moderne tema for å lage nettsteder for flere formål.

Creativo-temaet leveres med dusinvis av vakkert designede demosider. Du kan velge en av dem og starte nettstedet ditt umiddelbart. Den støtter WooCommerce-plugin slik at du når som helst kan gjøre nettstedet ditt til et e-handelssted.

For å gi deg mer designfrihet tilbyr den 3 premium plugins (Visual Composer, Slider Revolution og LayerSlider) i temaet som du kan bruke gratis.

Les vår komplette kreative anmeldelse.

Kom i gang med Creativo i dag!

13. StudioPress Parallax Pro

Studio-parallax-pro-th

Hvis du elsker design av parallax-rulling, er StudioPress Parallax Pro et flott tema for deg. Det er et fantastisk og vakkert flerbruks-tema for WordPress. Det er et tema basert på det kraftige Genesis Framework.

Ved hjelp av dette temaet kan du bygge bedriftsnettsteder, e-handel og porteføljesider. Den har en kraftig Theme Customizer, widgeter for hjemmesiden, tilpassede overskrifter og flere alternativer.

Det er et fullt responsivt tema som vil passe godt på mobilskjermer så vel som alle andre typer skjermer.

Les vår komplette StudioPress Parallax Pro-anmeldelse.

Kom i gang med StudioPress Parallax Pro i dag!

14. Oshine

oshine-wordpress-tema

Oshine er et virkelig flerbruks-tema for WordPress som du kan kjøpe fra Themeforest. Det er flott for nettsteder av alle slag, inkludert portefølje, byrå, blogg, arkitektur, forretning eller butikk.

Den har en intuitiv visuell sidebygger for å bygge websider. Du kan få 43 demonstrasjoner og over 100 forhåndsbygde sidelayouter for raskt å begynne å bygge et nettsted. Du kan installere de ferdiglagde maler eller oppsett med 1 klikk.

Videre inneholder temaet unike overskrifter og menystiler for kule designalternativer.

Les vår komplette Oshine-anmeldelse.

Kom i gang med Oshine i dag!

15. Brett sammen

Brett temaomtale

Enfold er enda et bestselgende premium WordPress-tema på Themeforest-markedet. Det er et fullt hastighetsoptimalisert tema som gir gode resultater på både Google Page Speed ​​Insights og GTMetrix hastighetstestverktøy.

Brett tema kommer med fantastiske temalternativer og funksjoner som lar deg lage et design som du vil. Den har et stort antall forhåndsdesignede demonstrasjoner for forskjellige typer nettsteder som du kan bruke som utgangspunkt.

Flere funksjoner i temaet er fullt responsiv design, dra og slipp byggerstøtte, retina klar, SEO optimalisert, oversettelse klar osv..

Les vår komplette enfoldige anmeldelse.

Kom i gang med Enfold i dag!

16. Fjern kode

uncode-wordpress-tema

Uncode er et kreativt flerbruks WordPress-tema bygget for å imponere brukere med skjønnhet og kraft. Den har fantastiske funksjoner og funksjoner slik at du kan bygge iøynefallende nettsteder på kort tid. Ved hjelp av dette temaet kan hvem som helst lage et nettsted uten å berøre noen kode.

Temaet kommer med en rekke unike demoer, hver skapt med et unikt konsept. Du kan bruke disse demosidene til å raskt starte hjemmesiden din. I tillegg gir det deg tilgang til flere premium WordPress-plugins gratis.

Videre har den et avansert rutenett-system, piksel perfekt design, 6+ menystiler, WPML-støtte osv.

Les vår komplette Uncode-anmeldelse.

Kom i gang med Uncode i dag!

17. BeTheme

BeTheme gjennomgang

BeTheme er et av de mest populære og mest solgte temaene på Themeforest-markedet. Det tilbyr et bredt spekter av funksjoner og tilpasningsalternativer, slik at du kan bygge alle typer design du liker.

BeTheme har over 360 forhåndsbygde nettsteder som du kan importere med 1 klikk og kickstart nettstedet ditt. Alle disse nettstedene var vakkert laget av profesjonelle og har virkelig imponerende utseende.

I tillegg kan du få 20 egendefinerbare overskriftsstiler, ubegrensede menyer, parallaks og videobakgrunn, ubegrensede sidefelt, ubegrensede farger, støtte for temaer osv. Med dette temaet.

Les vår komplette BeTheme-gjennomgang.

Kom i gang med BeTheme i dag!

18. Totalt

total-wordpress-tema

Akkurat som navnet antyder, gir Total deg det totale settet med funksjoner og funksjonaliteter du trenger for å bygge flerbruksnettsteder. Det er enda et av de mest populære WordPress-temaene på Themeforest-markedet.

Total leveres med en helt front-end visuell sidebygger med over 50 tilpassede moduler. Ved hjelp av den visuelle sidebyggeren kan du enkelt og øyeblikkelig lage vakre websider. Det er over 40 bruksklare prøvedemoer med mulighet for å installere med 1 klikk.

En av de flotte funksjonene i dette temaet er alternativet å tilpasse topptekst og bunntekst. I tillegg lar temaet deg bruke flere premium-plugins gratis.

Les vår komplette totalanmeldelse.

Kom i gang med Total i dag!

19. Kallyas

kallyas-wordpress-tema

Kallyas er et førsteklasses flerbruks-tema som du kan bruke til alle typer nettsteder. Det er et raskt lastet tema som leverer innholdet på nettstedet ditt i store hastigheter.

Du kan få en utvidet liste over nettsteddemoer med dette temaet som du kan installere med 1 klikk. Ved hjelp av disse demosidene kan du sette opp nettstedet ditt på bare noen få minutter. Tematilpasning er enkel og problemfri med den overlegne visuelle sidebyggeren.

Hvis du finner problemer med å bruke temaet, kan du få dedikert støtte fra teamet av temakere. Du kan også se detaljert dokumentasjon og videoopplæring.

Les vår komplette Kallyas-anmeldelse.

Kom i gang med Kallyas i dag!

20. Brooklyn

Brooklyn-tema

Brooklyn er et svært fleksibelt WordPress-tema som kommer med en rekke funksjoner. Du kan bruke disse funksjonene til å opprette en hvilken som helst type nettsted du ønsker. Det er et fullsidebyggerbasert tema, og dermed er det morsomt å lage nettsteder med dette temaet.

Temaet har over 40 forhåndsbygde nettsteder som du kan importere med et enkelt klikk. Deretter kan du tilpasse demoinnholdet og bygge ditt eget nettsted. Temaet legger ekstra vekt på porteføljestyring, prissetting av tabellstyring og andre tilpassede elementer som er nyttige for alle slags nettsteder.

Med Brooklyn-temaet får du gratis tilgang til Slider Revolution og Visual Composer-plugins. Ved hjelp av disse kraftige verktøyene kan du bygge fantastiske nettsteder på kort tid.

Les vår komplette anmeldelse av Brooklyn.

Kom i gang med Brooklyn i dag!

21. Salient

fremtredende-wordpress-tema

Salient er enda et kraftig WordPress-flerbruks-tema du kan bruke til å lage nettsteder for mobile apper og programvare. Den kommer med en kraftig innebygd sidebygger, Salient Visual Composer. Derfor kan du bygge vakre nettsteder bare ved å dra og slipp-grensesnittet.

For ikke å nevne, 200 + nyttige forhåndsdesignede maler er veldig nyttige for å lage fantastiske nettsteder. Du kan få mer enn 500 kortkoder og konfigurasjonsalternativer, mange overskriftsoppsett og mange fantastiske funksjoner.

Temaet støtter WooCommerce-plugin fullt ut, slik at du når som helst kan gjøre nettstedet ditt til en e-handelsbutikk.

Les vår komplette Salient-anmeldelse.

Kom i gang med Salient i dag!

22. Jupiter

Jupitor-wordpress-tema

Jupitor er et flerbruks WordPress-tema som er egnet for å lage alle typer nettsteder. Det er et avansert, men likevel brukervennlig tema med ekte WYSIWYG-redigerer. Du kan opprette og redigere sidene, innleggene og alle nettstedselementene dine med forhåndsvisning av sanntid.

I tillegg har Jupitor-tema Shop Customizer for å bygge kraftige butikker, Header Builder for utforming av nettstedets topptekst og mer enn 100 elementer for å lage tilpassede sider.

Temaet gir deg over 160 svært tilpassede ferdiglagde nettstedmaler som hjelper deg å starte nettstedet ditt på bare noen få minutter.

Les vår komplette Jupitor-anmeldelse.

Kom i gang med Jupiter i dag!

23. Zeko

zeko tema

Zeko er et kraftig ideelt WordPress-tema designet for å øke bevisstheten og fremskynde innsamling. Zeko har blitt dypt integrert med Give-pluginen, slik at du raskt kan starte din ikke-profittinnsamling.

Zeko er kompatibel med mange populære WordPress-plugins inkludert WooCommerce, BuddyPress og Peepso. Temaet kommer også med et kraftig abonnementsalternativ for å utvide e-postlisten din eksponentielt.

Zeko-temaet er samlet med 6 forhåndsbygde sidemaler og gir deg flere alternativer i Customizer for å sette opp hjemmesiden din slik du vil.

Kom i gang med Zeko i dag!

24. Nullpunkt

nullpunktstema

Nullpoint er et flerbruks-tema av Webzakt. Nullpoint-temaet har en meget tilpassbar dra og slipp-byggherre som lar deg enkelt tilpasse sidene dine på egen hånd uten å ansette en utvikler.

Nullpoint er 100% responsivt og mobilvennlig, noe som betyr at nettstedet ditt vil se bra ut uansett brukernes enhet. Du kan laste ned gratisversjonen fra WordPress.org-depotet. Premiumversjonen av temaet kan kjøpes for $ 49.99. Når du kjøper Nullpoint, vil du få et billig premium-tema, Lakshmi gratis.

Kom i gang med Nullpoint i dag!

25. Blogg Elite

bloggelite

Blog Elite er et perfekt flerbruks WordPress-tema for brukere som ønsker å bygge et rent nettsted som gir mer fokus på innholdet. Blog Elite er best egnet for nyheter, reiser, underholdningsblogger, nettsted for mat og oppskrifter osv.

Blog Elite støtter 1-klikks demoimport, slik at du raskt kan bygge et WordPress-nettsted uten å måtte bygge det fra bunnen av. Deres omfattende dokumentasjon guider deg gjennom alle aspekter ved å bygge et WordPress-nettsted med Blog Elite-temaet.

Kom i gang med Blog Elite i dag!

26. Sydney

Sydney-tema

Sydney er enda et kraftig flerbruks-tema for WordPress. Du kan få temaet i en gratis versjon så vel som en premiumversjon. Den gratis versjonen av temaet er et av de mest nedlastede temaene i WordPress.orgs temarepot.

Sydney har fantastisk fullskjermbakgrunn, parallaksebakgrunn, 600+ Google-skrifter, en videohode og flere fantastiske funksjoner. Det er fullt bygget på Live Customizer, slik at du kan tilpasse hele nettstedet ditt med live forhåndsvisninger i sanntid.

Temaet fungerer sømløst med WooCommerce og alle de andre store WordPress-plugins.

Les vår komplette anmeldelse av Sydney.

Kom i gang med Sydney i dag!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-temaene med flere formål for nettstedene dine. Det kan også være lurt å sjekke ut vår håndvalgte liste over de beste e-handelsplattformene for multivendor-markedsplasser og 27 populære WordPress-plugins som du må ha!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map