26 beste WordPress-temaer for arrangementer og konferanser (2020)

beste wordpress-arrangementstemaer


Leter du etter de beste WordPress-arrangementstemaene?

Arrangementstemaer er bygget spesielt for å promotere et arrangement. I motsetning til et typisk tema, gjør en hendelse eller et konferansetema det enkelt for deg å vise frem et kommende arrangement og vise frem bilder fra tidligere hendelser.

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste WordPress-temaene for arrangementer og konferanser på markedet.

Velge et tema for arrangementer og konferanser

Før du dykker inn og velger et arrangementstema, er det viktig for deg å finne ut om det har alle de viktigste funksjonene for å promotere en begivenhet.

Nedenfor er noen viktige funksjoner i et arrangementstema.

Arrangementskalender:

Et arrangementstema trenger enten en innebygd kalender eller integreres sømløst med en kalenderplugin. Med en hendelseskalender kan du holde besøkende oppdatert på et kommende arrangement. Det lar deg også vise frem tidligere hendelser, slik at de besøkende får en ide om hva de kan forvente av det kommende arrangementet akkurat når de lander på nettstedet ditt.

Arrangementsgalleri:

For å vise frem bilder og videoer av hendelsene dine, må arrangementstemaet ditt ha en gallerifunksjon.

Tilpasset hjemmeside:

I motsetning til et bloggtema, trenger arrangementstemaet ditt en tilpasset hjemmeside for å få de besøkende begeistret for dine kommende arrangementer.

1. Arrangement

Begivenhet

Event er et stilig WordPress-tema for musikalske arrangementer, nattklubber, band, musikere og salonger. Det kan brukes til å vise frem kommende arrangementer i en profesjonell stil. Temaet har et avansert oppsett med parallaksrulling for å la brukere rulle ned jevnt på nettstedet ditt.

Den leveres med Themify Builder, noe som gjør det superenkelt å lansere en begivenhetsnettsted takket være dra og slipp-funksjonen. Det inkluderer også flere innleggstyper for hendelser, galleri, videoer og mer.

2. Conference Pro

Conference Pro

Conference Pro er et perfekt WordPress-tema for arrangementer og konferanser. Den kommer med en frontend-editor som lar deg tilpasse nettstedet ditt uten å måtte bytte frem og tilbake mellom redigereren og forhåndsvisningen. Dette temaet lar deg importere hendelser fra Facebook og andre sosiale kanaler med ett klikk. Den viser deltakerne som ligner på Facebook-hendelser.

Dette temaet er spekket med en begivenhetskomponist med mange alternativer for å lage hendelser umiddelbart. Det lar deg også selge billetter ved hjelp av WooCommerce, Eventbrite og andre apper.

3. OceanWP

OceanWP

OceanWP er et gratis og kraftig WordPress-tema. Den har dusinvis av innebygde oppsett for alle slags nettsteder. Du kan bruke hendelsesmalen deres til å opprette en promotering av begivenhetene dine. Temaet kommer med alt du trenger for å bygge og markedsføre et nettsted for arrangementer, inkludert alternativer for styring og planlegging av arrangementer osv.

Dette temaet er klar for e-handel, og lar deg selge begivenhetsbilletter online. Den er oversettelsesklar og støtter fullt ut RTL-språk, slik at du kan bygge et flerspråklig nettsted med OceanWP.

4. Astra

Astra

Astra er et flerbruks WordPress-tema. Det kommer med mange forretter og demosider, inkludert et fullverdig nettsted. Dette temaet kan enkelt tilpasses og integreres med populære WordPress-sidebyggere. Det har enkle layoutinnstillinger for topptekst, blogg, arkiver og sider.

Det gir deg full kontroll over farger og typografi. Astra-temaet er superraskt og støtter WooCommerce-plugin.

5. Ultra

Ultra

Ultra er et svært fleksibelt og avansert WordPress-tema med en flerbruksdesign. Det er samlet med dusinvis av ferdige nettsteder, inkludert en layout for ditt arrangement eller konferanseside. Temaet inneholder egendefinerte widgeter, navigasjonsmenyer, innholdsmoduler og mer.

Den har flere tillegg, vakre animasjoner, bildefiltre, begivenhetsarkiver, seksjonsbasert rulling og mer. Ultra er kompatibel med WooCommerce og WPML.

6. OpenEvent

OpenEvent

OpenEvent er et WordPress-begivenhetstema som er spesialisert på å selge billetter til begivenheter. Den største fordelen med OpenEvent er dens headerfleksibilitet.

Den lar deg plassere en fremtredende CTA rett på WordPress-headerområdet. Du kan også legge til hendelsesutdrag i overskriften for å markedsføre dine kommende arrangementer. I tillegg, for å skape en knapphetseffekt, kan du også legge til en tidemerker.

Dette temaet kommer også med en klikkimport fra Facebook og Eventbrite.

7. Studio Pro

Studio Pro

Studio Pro er et elegant WordPress-tema for arrangementer, konferanser og porteføljesider. Den har en bakgrunnen i full bredde med lyse farger. Temaet kan tilpasses og bygges på toppen av Genesis rammeverk. Den har widgetområder på hjemmesiden for å legge til innholdet ditt og andre moduler.

Det kommer med fargevalg, skarp typografi, bakgrunnsbilder og mer. Du kan bruke live WordPress-tilpasningen til å gjøre endringer i temaet.

8. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia er et populært og effektivt WordPress-tema for alle slags nettsteder. Den har en materiell design som kan brukes til å enkelt opprette en begivenhetsnettsted. Temaet kommer i oppsett på en side og flersider. Det tilbyr parallaksrulling og flere hjemmesideseksjoner for å legge til innhold.

Dette temaet kan tilpasses for farger, skrifter, bakgrunn, koblingsfarger og mer. Den har et brukervennlig panel for temaalternativer for å tilpasse alt du ønsker.

9. Speakersumo

Speakersumo

Speakersumo er et spennende WordPress-tema for å vise frem høyttalerprofilene, arrangementene og konferansene. Den har en omfattende overskriftsdel med CTA-knapp, hendelsesdetaljer og rullegardinmeny på flere nivåer. Temaet tilbyr en fleksibel design slik at du kan publisere bilder og videoer der det er nødvendig.

Den har vakre innholdsseksjoner for å presentere hendelsene dine profesjonelt. Speakersumo har en detaljert kalender i temaet for å holde arrangementene dine organisert.

10. Minimum Pro

Minimum Pro

Minimum Pro er et rent og minimalt WordPress-tema med hvit bakgrunnslayout. Temaet hjelper deg med å presentere og fremheve hendelsene dine vakkert. Den har widgetområder for hjemmesiden for å tilpasse hjemmesiden din.

Dette temaet har en tilpassbar overskrift, fargeskjemaer, typografi og funksjoner. Det kan også redigeres ved hjelp av WordPress-tilpasning med live forhåndsvisning.

11. Innsyn

Innsikt

Insight er et fantastisk WordPress-tema med minimal layout for online magasiner. Dette temaet kan brukes til å vise frem hendelser som et fysisk magasin gjør med alle detaljene. Den har funksjoner for bloggere og fotografer å legge til hendelsene sine på hjemmesiden.

Dette temaet har tre fargeskjemaer, en dynamisk hjemmeside-byggherre, visuell tilpassing og et avansert panel for alternativalternativer for raskt å gjøre endringer på ditt nettsted.

12. Arrangement

Begivenhet

Event er et gratis WordPress-tema for forretningsbegivenheter, konferanser og eventblogger. Den har en stilfull to-lags toppdel for å legge til sosiale ikoner, navigasjonsmeny, søkelinje og en tilpasset logo. Du kan legge til hendelser og aktiviteter på hjemmesiden i blurbs-delen.

13. Oscillator

oscillator

Oscillator er et WordPress-tema for musikere, DJs, band og nattklubber for å vise frem hendelsene sine på en profesjonell måte. Det har et veldig intuitivt og iøynefallende førsteinntrykk. Temaet bruker dristige og lyse farger på hjemmesiden.

Det gir en mulighet til å selge begivenhetsbilletter fra over folden. Oscillator integrerer en streaming-lydspiller for å la brukere spille sanger på nettet. Den har tilpassede widgeter og en fleksibel layout.

14. Økter

Sessions

Sessions er et annet WordPress-begivenhetstema for nattklubber, musikere og treningsstudio. Den har en enkel og ren layout med glidebryter, navigasjonsmeny, tilpasset logo og handlekurver i overskriften. Dette temaet har 6 innleggstyper for å legge til videoer, bilder, hendelser og mer.

Du kan bruke dra-og-slipp-sidebyggeren for å lage hendelsessider umiddelbart. Sessions-tema støtter WooCommerce for å selge begivenhetsbilletter online.

15. Mondree

Mondree

Mondree er et alt-i-ett-hendelsesstyringstema for WordPress-nettsteder. Den har en fleksibel arrangementskomponist som kommer med alle alternativene du trenger, for eksempel tekst, høyttalere, billetter, lokasjonskart, kontaktinformasjon og mer for å lage en hendelse. Temaet er kompatibelt med flere apper for å selge billetter på nettet.

Mondree hjelper deg å dele hendelsene dine på sosiale medienettverk. Mondree har en ticker for å oppdatere brukere om neste hendelse. Det har den mest premium looken og designen for en begivenhetsnettsted.

16. E-arrangement

E-arrangement

E-event er et premium WordPress-tema for arrangementer og konferanser. Temaet er fullt fokusert på å vise frem høyttalere, hendelsesdetaljer, hendelsesplaner og partnere eller sponsorer. Den har en karusellglidebryter for å vise de kommende begivenhetene. Du kan også legge til en teller for neste hendelse og la brukerne dine bli oppdatert.

Dette temaet har 2 planleggingsoppsett, filtrerbare hendelser, prisoppsett for billetter og mer. E-event er oversettelsesklar og kompatibelt med WooCommerce for å selge billettene dine online.

17. Vertoh

Vertoh

Vertoh er et moderne WordPress-tema for arrangementer, utstillinger og konferanser. Akkurat som andre kraftige arrangementstemaer, har det alternativene for registrering av hendelser i overskriftsdelen. Det kommer med avanserte begivenhetsrelaterte funksjoner for å selge billetter til begivenheter.

Temaet er spekket med vakre fargelayout, hendelsesstyringsverktøy, salgsfremmende verktøysett og sosial integrasjon. Du kan bruke live WordPress-tilpasningen til å redigere temaalternativene.

18. Kreativt

kreativt

Kreativt er et stilig WordPress-tema for arrangementer og konferanser. Den har en fullskjermsbilde med en streklinje for å tiltrekke brukernes oppmerksomhet. Dette temaet er perfekt for å legge til arrangementer fra andre nettsteder og tjene provisjon ved å selge billettene. Det er kompatibelt med sidebyggere som Beaver Builder, slik at du raskt kan bygge WordPress-sider med dra og slipp. Temaet er responsivt og optimalisert for SEO.

19. Event Star

EventStar

Event Star er et fargerikt og moderne WordPress-tema for arrangementer og konferanser. Den har en glidebryter med en nedtellingstimer for det kommende arrangementet. Du kan legge til hendelsesplanen, høyttalere, vanlige spørsmål, attester og mer på hjemmesiden. Event Star har avanserte og tilpassede widgets for sidefelt og bunntekst. Temaet hjelper deg med å administrere og markedsføre arrangementene dine på nettet.

20. Tyler

Tyler

Tyler er et WordPress-tema for teknologikonferanser og arrangementer. Den har flere layoutvalg som samsvarer med dine krav. Temaet har en forhåndsdesign for å vise frem konferansedetaljene dine og la brukerne registrere seg fra toppteksten på nettstedet.

Tyler har høyttalerne til arrangementet i en profesjonell stil. Du kan også dele arrangementet ditt og selge billetter online.

21. Landing

Landing

Landing er et mangfoldig WordPress-tema designet for å lage alle slags nettsteder, inkludert et arrangement- og konferanse nettsted. Den har et fullskjerms bakgrunnsbilde som kan tilpasses med panelet med enkle temaalternativer i WordPress-dashbordet. Du kan bruke Themify dra og slipp sidebygger for å designe hendelsessidene dine raskt.

Temaet leveres med over 25 forhåndsbygde oppsett, inkludert et for arrangementer og konferanser. Den har flere toppmaler, hendelsesinnleggstype og støtter WooCommerce.

22. Fagri

Fagri

Fagri er et gratis og en-sides WordPress-tema. Det kan brukes til å lage ditt nettsted og konferanse fra grunnen av. Dette temaet har en topptekst i full bredde med tilpassede widgeter for å legge til hendelsesregistrering og kontaktskjema på nettstedet ditt.

Det lar deg også starte en blogg om hendelsene dine. Temaalternativene er enkle og enkle å sette opp. Fagri integreres sømløst med WooCommerce, slik at du raskt og enkelt kan opprette en nettbutikk.

23. Konferansen

Konferansen

Som navnet antyder, er konferansen et vakkert og attraktivt WordPress-tema for arrangement og konferanseadministrasjon. Dette temaet har alternativer for å vise frem kommende arrangementer, høyttalere, hendelsesstatistikk og mer. Den lar deg legge til flere oppfordringsknapper for å overtale brukerne dine til å kjøpe billettene. Den støtter WPML fullt ut for å opprette et flerspråklig hendelsesnettsted.

24. Neve

Neve

Neve er et supersnurt og kraftig WordPress-tema med en all-purpose layout. Den har oppfordringsknapper i overskriften slik at brukerne dine kan registrere seg for dine arrangementer eller konferanser. Temaet har et enkelt og pent design med en om seksjon på hjemmesiden.

Det er et nybegynnervennlig tema med enkelt oppsett. Neve-tema støtter WooCommerce og er optimalisert for SEO.

25. Listee

Listee

Listee er den kraftigste WordPress-oppføringen og katalogtemaet. Den kan brukes til å liste opp alle dine arrangementer og konferanser. Dette temaet har muligheten til å la brukerne dine sende inn sine arrangementer. Når de er godkjent, vil hendelsene deres bli publisert på nettstedet ditt.

Med Listee kan du bruke sidebyggerne til å lage begivenhetssider og selge billetter til alle slags arrangementer og konferanser. Det integreres med WooCommece for salg av billetter online.

26. Berliner

berliner

Berliner er et utmerket WordPress-tema for musikalske begivenheter, band, DJ og nattklubber. Det er et perfekt tema for underholdningsindustrien å markedsføre arrangementene sine på nettet. Dette temaet har flere innholdstyper som viser frem hendelsene dine profesjonelt. Den har en tilpasset lydavspiller for å legge til lyd i bakgrunnen.

Det leveres med et kraftig hendelsesstyringssystem, tilpassede widgeter, fleksible layoutalternativer og mer. Berliner kan tilpasses med live WordPress-tilpasning.

Vi håper denne artikkelen har hjulpet deg med å finne de beste WordPress-temaene for arrangementer og konferanser. Det kan også være lurt å sjekke guiden vår om de beste pluginene for WordPress-hendelser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me