27 beste WordPress-temaer i fullskjerm for å gi et tydelig utseende (2020)

Beste WordPress-temaer på fullskjerm


Leter du etter et WordPress-tema i fullskjerm? WordPress-tema i fullskjerm er en ny trend i å lage vakre blogger og porteføljesider. Det hjelper deg å fange oppmerksomheten til besøkende på innholdsområdet uten å irritere dem med sidepanel-widgeter.

Det er hundrevis av WordPress-temaer på fullskjerm på internett, noe som gjør det vanskelig for nybegynnere å velge det beste WordPress-temaet for nettstedet deres.

Ikke alle WordPress-temaer med fullskjerm er like. Du må se på funksjonene og alternativene til et tema før du velger det for nettstedet ditt. Vi testet mange fullskjermtemaer opp gjennom årene og fant noen få perfekte temaer som vi faktisk kan anbefale.

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste fullskjerm WordPress-temaene for nettstedet ditt.

Hvorfor velge et WordPress-tema i fullskjerm?

Et WordPress-tema i fullskjerm er visuelt attraktivt og elegant for å dekke hele siden på nettstedet ditt. Nedenfor er noen funksjoner du ofte vil finne i et fullskjerms WordPress-tema.

  • Et alternativ for å legge til et bakgrunnsbilde i full bredde eller spillbar video med justerbare bakgrunnsfargealternativer.
  • Et alternativ å publisere artikler på bloggen din uten sidefeltet
  • Parallax-rullestøtte som lar deg lage fantastiske effekter når brukeren ruller ned

La oss se på noen av de beste WordPress-temaene på full skjerm.

1. Ultra

Ultra

Ultra er et av de beste WordPress-temaene på fullskjerm. Den leveres med dusinvis av innebygde oppsett og maler som lar deg lage nettsteder i en nisje du kan tenke på. Temaet tilbyr mange funksjoner, inkludert fullt tilpasset topptekst, rullevalg, mega-meny, arkivoppsett, animasjoner og mer.

Den er levert med Themify dra- og slipp-sidebygger som gjør det enkelt å tilpasse alle deler av nettstedet ditt. Ultra har et demo-installasjonsprogram for å hjelpe deg i gang med en gang uten å måtte bygge det fra bunnen av.

2. OceanWP

OceanWP

OceanWP er et gratis WordPress-flerfunksjons tema fullpakket med hundrevis av demonstrasjoner på nettstedet inkludert fullskjermoppsett. Den støtter sidebyggere, slik at du raskt kan bygge et nettsted med dra og slipp uten temakonflikt. Med premieutvidelsene deres kan du ta nettstedet ditt til neste nivå.

Du kan også bruke WordPress-tematilpasseren til å redigere farger, skrifter, bakgrunn og topptekst på nettstedet ditt. Den er e-handel klar, slik at du til og med kan starte en nettbutikk med OceanWP.

3. Divi

Divi

Divi er et populært tema som leveres med en sidebygger. Den har mange ferdige fullskjermoppsett som du kan bruke til å lage flotte nettsteder. Med Divi-dra- og slipp-sidebygger kan du redigere alle deler av temaet i sanntid uten å skrive en kodelinje.

Den kommer med globale elementer og moduler for å spare deg for tid. Du kan velge fra deres omfattende fontliste, som lar deg legge til fantastisk typografi på nettstedet ditt.

4. Astra-tema

Astra

Astra Theme er et kraftig WordPress-tema med dusinvis av startsider. Det gir stor fleksibilitet og funksjoner som hjelper deg med å lage et nettsted med full skjerm ved hjelp av sidebyggere. Astra legger til et bredt spekter av alternativer til WordPress-tilpasseren, slik at du kan tilpasse nettstedet ditt uten kode.

Dette temaet har en super rask sideinnlastingstid og optimalisert for hastighetsytelse. Den har farger og typografimuligheter for å gjøre nettstedet ditt presentabelt.

5. Inspiro

inspiro

Inspiro er et vakkert WordPress-tema med fullskjermvideobakgrunn og utstillingsvindu for glidebryteren. Den lar deg legge til YouTube, Vimeo og selvhotellvideoer i bakgrunnen, og den laster sømløst på nettstedet ditt. Hjemmesiden er widgetert for å legge til innhold, bildegallerier og mer.

Det tilbyr et avansert temalternativspanel, tilpassede widgeter og innebygde layouter. Inspiro er fullt optimalisert for SEO, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å miste organisk trafikk på grunn av temafunksjonene.

6. Sydney Pro

Sydney Pro

Sydney Pro er et WordPress-tema på fullskjerm som lar deg lage et nettsted med full skjerm. Det imponerer besøkende på nettstedet ditt med den innebygde glidebryteren for fullskjerm. Sydney Pro har tilpassede Elementor-blokker som hjelper deg å lage dine egne oppsett, legge til innhold og vise bilder enkelt.

Hvis du vil lage en tilpasset side, kan du velge en av de innebygde sidemaler. Du kan tilpasse temaets tittelkontaktinfo, knapper osv. Fra WordPress Customizer.

7. Gressrot

Gressrøtter

Grassroots er et utmerket WordPress-tema på fullskjerm designet spesielt for veldedighets- og pengeinnsamlingsorganisasjoner. Den viser bakskjermbilder og videoer på fullskjerm for å tiltrekke besøkende. Den har eksepsjonell WooCommerce-støtte som hjelper deg med dine innsamlingsaksjoner.

Temaet er enkelt å tilpasse med fargevalg, Google-skrifter og dra og slipp hjemmesideoppsett. Det er det perfekte temaet for å vise dine kommende arrangementer med stil.

8. Fullskjerm

Full skjerm

Som navnet antyder er Fullscreen et WordPress-fotogallerietema med fullskjermbakgrunn. Den leveres med flere typer bildegallerier. Alternativene i bildegalleriet inkluderer autospilling, sveip støtte, lightbox og mer.

Det lar deg vise en tilpasset velkomstmelding, overskriftsmeny, ikoner for sosiale medier og mer i den øverste delen. Du kan også legge til rutenettoppsett, bunntekst-widget-kolonner, tilpasset bunntekst og animert knapp til toppen.

9. Byrå Pro

Agency Pro

Agency Pro er et profesjonelt WordPress-tema i fullskjerm som er bygget oppå Genesis Framework. Den har en vakker og smart layout med tilpasset logo, navigasjonsmeny, velkomsttekst og oppfordring til handling-knappen i overskriftsdelen.

Temaet har widgeter på hjemmesiden for å tilpasse nettstedet ditt enkelt. Den inkluderer også sidemaler for å designe landingssidene, arkivene og bloggsiden.

10. Dixie

Dixie

Dixie er et fullskjerms WordPress-tema bygget for podcaster på nettet. Den støtter flere podcasting-plugins for å integrere SoundCloud, MixCloud, YouTube, etc. Dette temaet har en lydspiller som kommer med mange nyttige alternativer som en nedlastningsknapp, spill i et nytt vindu og mer.

Den har dusinvis av designalternativer for å tilpasse utseendet til nettstedet ditt. Dixie er fullpakket med den forhåndsbygde listen, rutenettet og muroppsettene, slik at du kan lage et attraktivt nettsted for podcasting.

11. Styleren

Styleren

Styler er et attraktivt WordPress-tema på fullskjerm, utformet med intelligens for å lage nettsteder for spa-, salong-, trenings- og helserelaterte virksomheter. Den har en dra-og-slipp-hjemmesideoppsett med støtte for video- og bildefremvisning.

Dette temaet har fem tilpassede innleggstyper for gallerier, attester, team og mer. Den har tilpassede widgeter og fleksible layoutalternativer.

12. Mise En Place

Mise En Place

Mise En Place er et WordPress-restauranttema i fullskjerm designet spesielt for kokker, spisesteder og matlagingsvirksomheter. Den støtter dra- og slipp-sidebyggere som Beaver Builder, SiteOrigin, etc., slik at du enkelt kan tilpasse nettstedet ditt.

Det har et administrasjonssystem for restauranter som lar deg legge til og vise menyen vakkert. Temaet er kompatibelt med WooCommerce for å ta online bestillinger på nettstedet ditt.

13. Formmessig

velskapt

velskapt er et gratis WordPress-fullskjermtema med en sides layout. Den leveres med hjemmesiden-widgeter for å legge til portefølje, attester, oppfordringsknapper og mer. Den har parallaksrulling for enkel navigering.

Temaet integreres med populære WordPress-plugins som Yoast SEO, WPForms, MonsterInsights, og WooCommerce for å utvide funksjonaliteten til nettstedet ditt.

14. Palermo

Palermo

Palermo er et stilfullt WordPress-tema i fullskjerm som er bygget for hotell, feriesteder og gjestfrihetsbedrifter. Det har et helhets bakgrunnsbilde med navigasjonsmenyen på sidefeltet. Du kan legge til lysbildefremvisning, video eller et enkelt statisk bilde på bakgrunnen.

Den har mange tilpasningsalternativer og støtte for sidebygger.

15. Catch Vogue

Catch Vogue

Catch Vogue er et moderne WordPress-tema i fullskjerm som lar deg lage nettsteder for moteprodukter, klesmerker og alt relatert til motebransjen. Dette temaet er et perfekt valg for å starte motebloggen din og tjene penger på nettet.

Den inneholder flere seksjoner på hjemmesiden for tjenester, produkter, attester, bildeslider og mer. Temaet kan tilpasses med WordPress live tilpasning.

16. Camer Pro

Camer Pro

Camer Pro er et klassisk WordPress-tema i fullskjerm for fotografer, fotograferingsbloggere og vloggere. Det har et minimalistisk designkonsept med vakker typografi og fet bakgrunn. Den støtter dra og slipp sidebyggere for enkel tilpasning.

Dette temaet tilbyr sidemaler, tilpasset topptekst, forhåndsbygde layouter og bildegallerier. Den er optimalisert for ytelse og hastighet.

17. Zermatt

Zermatt

Zermatt er et stilig WordPress-tema designet spesielt for hotell, BnBs, resorts, og gjestfrihetsbedrifter. Den har støttefunksjoner som online bestillingssystem for brukere å bestille et rom på hotellet. Den leveres også med en værmodul for å vise værforholdene for din beliggenhet.

Du kan bruke de innebygde tilpassbare modulene til å vise frem sosiale nettverksprofiler på nettstedet ditt.

18. Finesse

finesse

Finesse er et e-handel WordPress fullskjermtema som er et perfekt valg for å starte en nettbutikk raskt. Det lar deg lage tilpassede produktsider som Amazon og øke konverteringene. Du kan også legge til videoer på produktsidene for å gjøre dem mer attraktive.

Den har et enkelt oppsett og støtter dra og slipp sidebyggere for tilpasning. Temaet har tilpassede farger, Google-skrifter og oversettelser for hundrevis av språk.

19. Maranatha

Maranatha

Maranatha er et WordPress-kirketema i fullskjerm. Det er perfekt å lage en vakker og nyskapende kirkeside. Den har lang hjemmesideoppsett med parallaksrulling, videobakgrunn, klebrig navigasjonsmeny og mer.

Temaet gjør det mulig å tilpasse sanntid for farger, skrifter, knapper, tilpassede stilkart og overskriftsbilder. Den har bunntekst-widgeter for å legge til funksjoner i den nederste delen av nettstedet.

20. Beaute

Beaute

Beaute er et dristig og lyst WordPress-tema på fullskjerm designet spesielt for salonger, spa-, skjønnhets- og helserelaterte virksomheter. Den leveres med fire innholdstyper for glidebryteren for fullskjerm, tjenester og bildegallerier. Det lar deg legge til et bestillingsskjema for avtaler på nettstedet ditt for brukere å planlegge et spor.

Den har flere fargeskjemaer, tilpassede widgeter, fleksible layoutalternativer og vakker typografi.

21. PureBlog Pro

PureBlog

PureBlog Pro er et fullskjerms WordPress-bloggingstema for flere forfattere og personlige blogger. Med PureBlog Pro kan du gjøre brukerne oppmerksom på innholdet uten å vise sidefeltelementer. Den lar deg legge til et fullskjerms bakgrunnsbilde til overskriftsdelen, samt et alternativ for å legge til en tilpasset logo, tagline og navigasjonsmeny.

Temaet tilbyr sidemaler for separate bloggsider, arkivsider og destinasjonssider. Det er enkelt å tilpasse med WordPress live tilpasning.

22. Audioman

AudioMan

Audioman er et gratis WordPress-fullskjermtema bygget for musikere, band, instrumenter og artister. Du kan bruke tredjeparts plugins for å legge til lydspillere på nettstedet ditt. Den har seksjoner for omtalt innhold, spilleliste, portefølje og attester.

Det fungerer utmerket med dra og slipp sidebyggere for å tilpasse alt på nettstedet ditt. Temaet støtter også WooCommerce ut av boksen.

23. Struktur

struct

Struct er et fullskjerms WordPress-teknologitema designet spesielt for å hjelpe deg med å opprette et nettsted for oppstart, mobilapper og programvarevirksomheter. Hjemmesiden har et dra og slipp-oppsett med fleksible innholdsmoduler.

Den leveres med fem innholdstyper, fargeskjemaer, egendefinerte widgeter og parallaksebakgrunn. Struct er kompatibel med WPML for å lage et flerspråklig nettsted.

24. Khore

Khore

Khore er et attraktivt fargerikt WordPress-fullskjermtema for arrangementer, konferanser og utstillinger. Selv om dette temaet har en hel-sidelayout, kan du fremdeles finne en sidefelt som kan avfeies med et klikk på en knapp. Dette temaet lar deg markedsføre omtalt eller nyeste arrangement på hjemmesiden.

Temaet kommer med en nedtellingstimer for neste arrangement. Du kan tilpasse nettstedet for å legge til foredragsholdere, hendelsesplan, billetter, nyheter, sponsorer og mer.

25. Blogstar

BlogStar

BlogStar er et kreativt WordPress-tema på fullskjerm med støtte for visuell komponist. Den kommer med fem vakre maler for å velge det beste alternativet for WordPress-bloggen din. Det kan brukes til å lage komplekse oppsett med dra og slipp-grensesnittet.

Den har egendefinerte widgeter, fargeskinn, skriftikoner, full videobakgrunn og andre temalternativer. Den støtter Google-skrifter og Adobe-skrifter for fantastisk typografi.

26. Screenr

Screenr

Screenr er et gratis WordPress-tema med fullskjerm, som er godt egnet for nettsteder for små bedrifter, porteføljer, digitale byråer og frilansere. Den har en intuitiv utforming av nettsteder med flere sider og flersider. Temaet tilbyr tilpasset fleksibel topptekst med logo, navigasjonsmeny, velkomsttekst og CTA-knapper.

Det er nybegynnervennlig og enkelt å sette opp. Du kan bruke WordPress live tilpasning for å tilpasse farger, skrifter og bakgrunn på nettstedet ditt.

27. Selfie

selfie

Hvis du leter etter et visuelt attraktivt WordPress-fotograferingstema i fullskjerm, er Selfie det perfekte alternativet. Selfie er best egnet for å lage nettsteder for bloggere, online porteføljer, motebedrifter og artister. Lasting av mange bilder på en enkelt side påvirker ikke lastetiden for siden takket være den innebygde lazyload-funksjonen.

Temaet har bildegallerier med fullskjermvisning. Du kan legge til biografien din for å få kontakt med brukerne dine på en bedre måte.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste og premium fullskjerm WordPress-temaene. Det kan også være lurt å sjekke ut våre håndplukkede billige premium WordPress-temaer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me