28 Beste og kreative WordPress-temaer på én side (2020)

Beste en-sides temaer for WordPress


Leter du etter de beste WordPress-temaene på én side?

Et WordPress-tema på én side er et godt valg for deg hvis du vil formidle budskapet ditt raskt uten å la brukerne navigere til forskjellige sider.

Hvis du synes brukerne dine er for late til å navigere til forskjellige sider, kan det være lurt å vurdere å ha et tema på en side for nettstedet ditt.

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste temaene på én side for WordPress.

Vi har også laget en liste over de beste WordPress-temaene du kan bruke. Sjekk dem ut.

1. Ultra

Ultra

Ultra er et kraftig WordPress-tema med flere formål. Ultra kommer med mange designskinn og forhåndsbygde demosider. Det gir rullefunksjon for parallaks, noe som betyr at bakgrunnsbilder på en webside beveger seg saktere enn forgrunnen. Den tilbyr flere oppsett for hjemmesiden og leveres med Themify-byggherren, dra- og slipp-byggherren av Themify, produsentene av Ultra.

Andre viktige funksjoner inkluderer fargevalg og tilpassede widgeter. Den har forhåndslagde oppsett for crossfit gym, fitness, events og mer.

2. OceanWP

OceanWP

OceanWP er et gratis WordPress-tema som kan brukes til å opprette et nettsted med én side. Den har flere innebygde oppsett for alle slags nettsteder. Du kan velge en layout og umiddelbart starte nettstedet eller bloggen på én side.

Den er fullstendig responsiv, oversettelsesklar og støtter WooCommerce for å opprette en nettbutikk. OceanWP er enkel å sette opp og kan redigeres med live WordPress-tilpasning.

3. Divi

Divi

Divi er det mest populære og moderne WordPress-temaet med flere ferdige nettsteder og oppsett. Det er fullpakket med den kraftige Divi-byggherren som du kan bruke til å lage dine egne oppsett, dra layoutbredde, sanntidsdesign og tilpasse alt på nettstedet ditt. Den lar deg klikke og skrive hvor som helst på siden for å legge til innholdet.

Divi kommer i to smaker: Divi Theme og Divi Builder (plugin).

Divi Theme er best for brukere som ønsker å tilpasse seg ved å bruke en av de 100 + fullstendige sidepakkene som følger med temaet.

Divi Builder-plugin fungerer med alle temaer, og er best for brukere som vil bruke det sammen med andre temaer.

Temaet inneholder globale elementer, innholdsblokker og mer. Den har et designverktøysett som hjelper deg å gjøre nettstedet ditt klart akkurat som du vil. Alle temaalternativene er enkle å forstå og nybegynnervennlige.

4. Parallax Pro

parallax-pro

Parallax Pro er designet for å fortelle en historie med en webside design. Dette temaet er drevet av Genesis Framework og med en parallax nettstrøm gjør det mulig for enkel visuell øyebevegelse.

Som de fleste av StudioPress-temaene er Parallax Pro responsiv og har fantastiske typografimuligheter. Temaet er kompatibelt med WooCommerce og lar deg også lage vakre produktsider.

GRATIS TILGANG: Parallax Pro + 35 andre StudioPress-temaer!

Vil du prøve alle de premium StudioPress-temaene, inkludert Parallax Pro, GRATIS?

Når du registrerer deg for WP Engine, den best administrerte WordPress-hosting-tjenesten, mottar du Genesis-rammeverket og ALLE StudioPress-temaene gratis (det er over $ 2.000 i verdi!)

Få alle 35+ temaer GRATIS med WP-motor »

5. Landing

Landing

Landing er et annet populært WordPress-tema fra Themify som du kan bruke til å lage et nettsted med én side. Den kommer med en fullskjermsbilde, navigasjonsmeny, tilpasset logo, tagline og CTA. Det er også fullpakket med Themify-byggmester, som lar deg raskt starte en fantastisk side med dra og slipp.

Som ethvert kraftig tema kommer det med ubegrensede fargevalg, sidemaler, layouter i full bredde og mer. Landing har MailChimp-integrasjon for å opprette en e-postliste og sende e-post til abonnentene dine.

6. Hestia Pro

Hestia

Hestia er et utmerket WordPress-tema på én side og flerfunksjonsdesign designet spesielt for oppstart, porteføljer, små bedrifter og kreative nettsteder. Den har en tilpasset topptekst med bakgrunnsbilde i full bredde, navigasjonsmeny, CTA og mer. På hjemmesiden kan du også legge til utvalgte tjenester, produkter osv.

Dette temaet kan tilpasses med live WordPress-tilpasning. Hestia støtter WooCommerce-oppsett og sidebyggere for å designe ditt eget nettstedoppsett.

7. Neve

Neve

Neve er et lett WordPress-tema på en side bygget for å opprette en hvilken som helst type nettsted, inkludert et nettsted med én side. Det er fullt kompatibelt med sidebyggerne for å dra og slippe innhold på hjemmesiden. Temaet har et enkelt og minimalt utseende med tilpasset logo, navigasjonsmeny og glidebryter i overskriftsdelen.

Under overskriften kan du legge til en beskrivende om oss-delen med et omtalt bilde. Neve lar deg legge til annet omtalt innhold i seksjonene nedenfor. Neve er optimalisert for SEO og ytelse.

8. Parallaks

Parallax

Parallax er et WordPress-tema på én side av Themify med et fullskjerms bakgrunnsbilde. Den har sosiale medieknapper og en navigasjonsmeny i første brett. Spesialiteten til dette temaet ligger i rullefunksjonen for parallax. Det er fullt responsivt og forbauser brukerne dine med seksjonsbasert rulle for å vise de valgte tjenestene og produktene dine.

Med dette temaet får du 60+ forhåndsbygde layouter, smarte layoutalternativer, flere innleggstyper, bildefiltre og mer. Du kan også bruke listen eller rutenettoppsettene ved å erstatte fullskjermoppsettet til dette temaet.

9. Zelle

Zelle

Zelle er et svært fleksibelt WordPress-tema på én side. Den kommer med en dra-og-slipp side-byggersupport, parallaksrulling, hjemmesideelementer og mer. Overskriften inneholder en glidebryter med tekst og CTA-knapper. Under glidebryteren kan du legge til uskarphet for å vise frem innholdet ditt.

Den har tilpassede bakgrunnsfarger, mega-menyer og mer. Dette temaet er enkelt å sette opp og WooCommerce klar.

10. Sydney Pro

Sydney

Sydney Pro er et premium WordPress-tema på én side for frilansere og nettsteder for små bedrifter. Det kommer med enkle tilpasningsalternativer for topptekst, seksjoner på forsiden og bunntekst. Det lar deg legge til en videooverskrift for å gi brukerne det første inntrykket.

Det er et oversettelsesklart tema og kan brukes til å lage et flerspråklig nettsted. Temaet kan redigeres med live WordPress-tilpasning.

11. OnePage

En side

Akkurat som navnet er OnePage et WordPress-temasidetema for forretnings- og porteføljens nettsteder. Den har enkle og enkle alternativer for å aktivere / deaktivere funksjoner, flere innleggstyper, dra og slipp hjemmeside og tilpassede sidelayouter.

Dette temaet kan tilpasses og er enkelt å sette opp. OnePage er optimalisert for SEO og sidehastighet.

12. Moesia Pro

Moesia

Moesia Pro er et moderne WordPress-tema på én side. Den er fullpakket med glidebryteren, Google-skrifter, sidemaler og kontaktblokk. Det lar integrering av sosiale medier importere bilder fra Instagram, Flickr, osv. På forsiden. Du kan også legge til det sosiale innholdet i sidefeltet på nettstedet.

Temaet er responsivt, oversettelsesklart og kan tilpasses med live WordPress-tilpasning.

13. Orfeo

Orfeo

Orfeo er et gratis en-sides WordPress-tema designet for nettbutikker og e-handelsnettsteder. Det kommer med en bakgrunnsstørrelse i full bredde som viser din logo, navigasjonsmeny og velkomsttekst.

Det er et enkelt tema og er enkelt å sette opp. Alle temaalternativene kan tilpasses ved hjelp av WordPress-tilpasning med live forhåndsvisning.

14. Enterprise

Bedriften

Enterprise er et flerbrukt WordPress-temasidetema bygget spesielt for bedriftsbedriftsnettsteder. I overskriften kan du legge til logoen, søkefeltet, sosiale ikoner, bildeskydebryteren og navigasjonsmenyen. Den tilbyr flere seksjoner for å vise funksjoner og tjenester du har.

Den har et uttalelseseksjon, grafisk presentasjon av prestasjoner, prissettingstabell og bunntekst for flere widgeter.

15. OneEngine

OneEngine

OneEngine er et gratis WordPress-tema på én side som kan brukes til å lage alle typer nettsteder. Det leveres med en layoutbygger, enkle backend-innstillinger, vakre tilpassede oppsett og mer. Temasiden starter med et fet farge i full bredde og en pilknapp for å ta brukerne til serviceseksjonen.

Det kommer med fargevalg, tilpassede skrifter og bakgrunnsfarger. OneEngine-temaet er enkelt å sette opp med live WordPress-tilpasning.

16. Null

Null

Zero er et alt-formål WordPress-enkeltsidetema for bedriftsnettsteder. Under overskriften kan du vise de valgte tjenestene dine i et rutenettoppsett.

Dette temaet leveres med premium plugins som Visual Composer, en kjent dra- og slipp-byggherre. Andre synlige funksjoner inkluderer videobakgrunn, tilpassede widgeter, Google-skrifter og støtte for WooCommerce.

17. Formmessig

velskapt

Shapely er et gratis WordPress-tema på én side. Den har et fullskjerms bakgrunnsbilde med tekst og knapper. Den leveres med flere startsider-widgeter for å legge til portefølje, attester, tjenester og oppfordringsknapper.

Dette temaet er perfekt for småbedrifter nettsted, porteføljer, e-handel nettsteder, blogger og online magasiner. Det er enkelt å sette opp og kan tilpasses ved hjelp av live WordPress-tilpassing.

18. OnePress

OnePress

OnePress er et gratis og kreativt WordPress-tema på én side designet spesielt for digitale byråer, bedriftsnettsteder, porteføljer og frilansere. Det er fullt kompatibelt med WooCommerce for å opprette en nettbutikk. Temaet har enkle alternativer og kan enkelt redigeres i WordPress tilpassing.

19. Dagslys

dagslys

Dagslys er et mangfoldig WordPress-tema for forretnings- og bedriftsnettsteder. Den har en glidebryter for fullskjerm med logo og navigasjonsmeny på toppen. Du kan vakkert vise tjenestene, videoene, omtalt innhold og mer på nettstedene med én side.

Noen av de viktige temafunksjonene er flere oppsett, parallaksrulling, sosiale ikoner, prissettingstabeller, Instagram-widget og lokasjonskart med kontaktskjema. Det er enkelt å sette opp og er nybegynnervennlig.

20. Potenza

Potenza

Potenza er et robust WordPress-enkeltsidetema. Den leveres med en dra og slipp hjemmesidespiller, fleksible layoutalternativer, egendefinerte widgeter og bildebryter i full bredde. Temaet inkluderer fleksible seksjoner for tjenester, attester og annet omtalt innhold.

Den har fargevalg, tilpasset bakgrunn, animasjoner, parallaxmoduler og kompatibilitet med populære WordPress-plugins. Potenza er optimalisert for SEO for å øke trafikken.

21. Bulk

Bulk

Bulk er et gratis WordPress-flerbruks-tema bygget for fotograferingsnettsteder, porteføljer, små bedrifter og e-handelsbutikker. Den støtter Elementor, en dra og slipp-byggherre som hjelper deg med å lage din egen websideoppsett. Dette temaet er RTL og oversettelsesklart, noe som betyr at du kan opprette et flerspråklig nettsted.

22. Parallax Pro

Parallax Pro

Parallax Pro-temaet er bygget på Genesis rammeverk, et av de mest populære rammene som finnes på markedet. Det kan brukes til å opprette et nettsted med en side med parallaksrulling, innholdsseksjoner, layout i full bredde og mer.

Den har fargealternativer, egendefinerte widgeter, bakgrunnsbilder og vakker typografi. Parallax Pro er optimalisert for SEO og ytelse.

23. ScrollMe

ScrollMe

ScrollMe er et gratis WordPress-tema på én side som blar horisontalt og dekker fullskjerm med bildebakgrunner. Det er godt egnet for magasiner, fotograferingsider, personlige blogger, porteføljer og frilansere. Dette temaet er fullt kompatibelt med WooCommerce og er oversettelsesklart.

24. Enkeltside

SinglePage

Som navnet antyder er SinglePage enda et WordPress-tema på én side. Den har 4 forhåndsdefinerte seksjoner for å legge til tjenestene dine, omtalt innhold og mer. Den har et parallaks bakgrunnsbilde og tilpassede farger. Temaet inkluderer skarp typografi, sosiale ikoner, Google-kart og enkle tilpasningsalternativer.

25. Shopisle

Shopisle

Shopisle er et moderne WordPress-tema på én side for nettbutikker. Det er fullpakket med fantastiske funksjoner som parallaksrulling som leder veien jevn til alle deler av nettstedet ditt. Den inkluderer vakre animasjoner og videobånd for produktvisning.

Dette temaet har tilpassede farger, widgeter, integrering av sosiale medier, nettbasert produktoppsett og støtte for populære betalingsportaler. Shopisle er en ferdig løsning for å opprette din eCommerce-butikk.

26. Montblanc

Montblanc

Montblanc er et enkelt og kreativt WordPress flerbruks-tema for en-sides nettsteder. Den har et rent og pent oppsett med seksjoner for funksjoner, tjenester, bilder, attester, teammedlemmer og mer. Dette temaet er godt egnet for en personlig blogg, e-handel butikk, kreativt byrå, bedriftens og forretningsnettsted.

Det er satt sammen med 5-siders layout, tilpassede farger og vakker typografi. Alle temalternativene kan redigeres i live WordPress-tilpasningen.

27. Fagri

Fagri

Fagri er et gratis og minimalt WordPress-tema på én side. Den har en enkel layout for personlige blogger og nettsteder for små bedrifter. Temaet er raskere i ytelse, fullt tilpasses og SEO-vennlig. Den har et bakgrunnsbilde i full bredde i overskriften med en tilpasset logo og navigasjonsmeny. Du kan også legge til kontaktskjema i overskriften.

De viktige funksjonene inkluderer WooCommerce-støtte, vennlig layout for sidebyggere og oversettelser som lar deg lage nettstedet på ditt eget språk.

28. BeOnePage

BeOneTheme

BeOnePage er et stilig og gratis WordPress-tema med fullskjermsbilde. Du kan legge til en tilpasset logo, navigasjonsmeny, tekst og CTA-knapp i første brett. Den har parallaksrulling, glatte animasjoner, kreative seksjoner og demoinnhold for å hjelpe deg i gang. Alle temaalternativene er enkle å tilpasse med WordPress live tilpasning.

Vi håper denne artikkelen har hjulpet deg med å finne de beste temaene på én side for WordPress. Det kan også være lurt å sjekke guiden vår om de beste WordPress-temaene for medlemsnettsteder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me